- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.401
İyi bakalım sen iyi hissediyorsanYoo cok eğlenceli oluyo
Bu sefer ben de yedinci güne kadar bekleyeceğimİyi bakalım sen iyi hissediyorsan
Dogeu bende öyle düşünüyorum. Ama karar verdim test günü kanla bakacağımCanım çok erken ve ilk idrar olması çok önemli.
Ben beşinci günlerimde öğrendim ilk idrarla bile gözüm zor gördü o silik çizgiyi.
Zaten önce kana sonra idrara karışıyor şu an idrara geçtiyse bile teste bunu anlamazsın
Sabah iç çamaşırımda krem gibi görüyorum bembeyaz bazen az bazen çok ama geri geliyor illakiAynen canım zaten bir anda olmuyor birde ilaç geri geliyormu bı sure sonra
Heves ediyoruz yaBenim evdede kaset test öok vardı bugün bitane denedim bende 4.gün çıkmacağı barizdi tabi ama denemek için yaptımnegatif tabiki
Ben hesapladım mesela 7.30 8 gibi ilacı kullanıyorsam mutlaka 1 2 gibi ilacın fazlası geri geliyor. O 6 saatte alıyor alacağını.Aynen canım zaten bir anda olmuyor birde ilaç geri geliyormu bı sure sonra
Bekle canım inşallah sana süpriz yaparDogeu bende öyle düşünüyorum. Ama karar verdim test günü kanla bakacağım
Aci ya da kaşinti yok. Diger günlerde hic bir zorlanma yasamazken bugun garip bi sekilde zorlandim,yarin hemsireye danisirim. Ben orta parmakla ittirebildigim kadar ileriye yerlestiriyorumBen de zor ittiriyorum ne kadar ittirilmesi lazım bilmiyorum. Acaba rahmin kalınlaşıyor diye mi zorlanmaya başladın. Doktoruna belirt bence durumu canım. Acı yanma kaşıntı vs var mı peki
Ay oha ama onu ben bile yapmamBenim evdede kaset test öok vardı bugün bitane denedim bende 4.gün çıkmacağı barizdi tabi ama denemek için yaptımnegatif tabiki
Estrofemi de mi alttan alıyorsunuz ilk defa duydumCanım ben progestan ve estrofemi alttan koyuyorum biraz öncede koydum öyle bişey hissetmedim ama
Heves ediyoruz yaspor olsun diye yapıyoruz
Ay oha ama onu ben bile yapmam
Hiç sanmıyorum ,Bu sefer ben de yedinci güne kadar bekleyeceğim
Oo var bence erken daha normal bide yarın bakarsinEki Görüntüle 3188362 Bu sabah yaptım ama biraz efekt uygulamak zorunda kaldım bilemiyorum sizce var mıdır? Tecrübeli olanlar paylaşabilir mi ?
Testim de yok yaa. İnşallah vardır bilemedim bende Neyse artık yarın aldırırım olmazsa.Oo var bence erken daha normal bide yarın bakarsin
Ben doktoruma bu durumu sordum estrofem için özellikle cunku estrofem gebelik kategorisi x bi ilaç yani bebeğe zarar verebılcek en kötü kategoride, gebelik pızitif cıkarsa riski alıp niye kullanıyoruz dedım bana şöyle dedi vucut dısardan estrofeme ve progesterona alışıyo eger anıden kesersek üretmekte zorlanır ve düşük olur tıpki antidepresan gibi bu ilaçlar antidepresanıda aniden kesersen vucutta belirtileri olur diye bi acıklama yaptı. Sanırım vucut alışıp tembelleşiyo birazda ilaçlara ihtiyaç duyuyorSizinki zaten doğal siklus ama yine destekleme yapmış. Çatlatma iğnesi ile ovulasyon oluşturuluyor ki vücut corpus luteumu yok etmesin, vücut sanıyor ki o çatlayan yumurta dölleniyor ve corpus luteum progesteron üretimine başlıyor. Doğal olmayan siklusta ise bizde corpus luteum yok, 12. haftaya kadar plasenta progesteron üretene kadar dışardan almak zorundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?