Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dogeu bende öyle düşünüyorum. Ama karar verdim test günü kanla bakacağım

Ben de zor ittiriyorum ne kadar ittirilmesi lazım bilmiyorum. Acaba rahmin kalınlaşıyor diye mi zorlanmaya başladın. Doktoruna belirt bence durumu canım. Acı yanma kaşıntı vs var mı peki
Aci ya da kaşinti yok. Diger günlerde hic bir zorlanma yasamazken bugun garip bi sekilde zorlandim,yarin hemsireye danisirim. Ben orta parmakla ittirebildigim kadar ileriye yerlestiriyorum

Kızlar benim kontrolüm 11 ocakta transfer genelde son görüşmeden 5 gün sonra falan yapiliyo diye biliyorum benim 5. Gün pazara denk geliyor acaba daha öncesinde cumartesi mi transferi yapar sizce

Ben doktoruma bu durumu sordum estrofem için özellikle cunku estrofem gebelik kategorisi x bi ilaç yani bebeğe zarar verebılcek en kötü kategoride, gebelik pızitif cıkarsa riski alıp niye kullanıyoruz dedım bana şöyle dedi vucut dısardan estrofeme ve progesterona alışıyo eger anıden kesersek üretmekte zorlanır ve düşük olur tıpki antidepresan gibi bu ilaçlar antidepresanıda aniden kesersen vucutta belirtileri olur diye bi acıklama yaptı. Sanırım vucut alışıp tembelleşiyo birazda ilaçlara ihtiyaç duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…