Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende çıkmaz gözüyle bakıyorum açıkcası heveslik yaptım bi tane işte daha sa yapmam direk kan verrm bundan sonra test sonucuna o zaman inanırım
Aynen canim bende çok istiyorum öğrenmek dayanamayıp çok yapmak istedim ama iyiki de yapmamissim en azından 1 kere de öğreniyorsun durumu yoksa olur mu olucak mi belki de olur diye düşünmek kurcaliyor kafayı

Evet doktorum da bu tarz anlatmıştı ama ilk deneyimim olduğu için çok anlayamıyorum aşamaları,herkesin süreci farklı aslında ama merak işte soru işareti oluyor.Teşekkür ederim
Rica ederim, doğal siklus aslında daha rahat en azından enjeksiyon yok ama adet siklusu düzenli olan kişilerde yapılabiliyor ancak.

Negatif kaset olunca mı yoksa gerçekten olmayınca mı bilemiyorum artık vermem gereken kan 11 inde 4 gün var
Bekle bakalım herkesin bünyesi bir değil sora çıkar belki. 5.gun bı arkadaş erken yaptı çıkmadı 6.gum yaptı çok silik çıkmıştı hamile şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…