- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.341
Aynen canim bende Umarım bekleyebirimBenım de 14 ünde ama dayanamayıp 13 ünde yapabılırım bı kan testi.Bir gun bir gundur
Amin inşallah canımHa
Hadi inşallahhh hep birlikte iyi sonuçlar alalım
Bekle canım sen erken baya11 i çarşamba.
İlk transferimde gününü bekledik pozitif çıktı 2 denemede hiç tutmadı bu 3 bakalım kısmet inşallah
Bende çıkmaz gözüyle bakıyorum açıkcası heveslik yaptım bi tane işte daha sa yapmamBekle canım sen erken baya
İnşallaaaahhİlk transferimde gününü bekledik pozitif çıktı 2 denemede hiç tutmadı bu 3 bakalım kısmet inşallahpozitif olur iki tane koydular
Evet ilk denememde gordum
Aynen canim bende çok istiyorum öğrenmek dayanamayıp çok yapmak istedim ama iyiki de yapmamissim en azından 1 kere de öğreniyorsun durumu yoksa olur mu olucak mi belki de olur diye düşünmek kurcaliyor kafayıBende çıkmaz gözüyle bakıyorum açıkcası heveslik yaptım bi tane işte daha sa yapmamdirek kan verrm bundan sonra test sonucuna o zaman inanırım
Evet evet beklemek en iyisiAynen canim bende çok istiyorum öğrenmek dayanamayıp çok yapmak istedim ama iyiki de yapmamissim en azından 1 kere de öğreniyorsun durumu yoksa olur mu olucak mi belki de olur diye düşünmek kurcaliyor kafayı
Doldurmayın kızı durunÖyle mi 5. Gün de Çıkar mı kasette şimdi gidip denerim o zaman
Valla yaptım da inanmıyorum açıkçasıDoldurmayın kızı durunçıkmaz morali bozulur herkes bir dehil bence bekle 7.gum yap hiç olmassa
İster istemez belirti arıyor ınsan ama hıc belırtı yok bende. Daha 4. Gunum doğrusuAynen canim bende Umarım bekleyebirimAma eşime supriz yapmak istiyordum birazda umutsuz olmakta istemiyorum bilemedim
Ney çıktı canimValla yaptım da inanmıyorum açıkçasıya da öyleyse de yapacak bişey yok kafamı takamam kaset test net vermeyebilir diye. Ama öyleyse de yapacak bişey yok.
Rica ederim, doğal siklus aslında daha rahat en azından enjeksiyon yok ama adet siklusu düzenli olan kişilerde yapılabiliyor ancak.Evet doktorum da bu tarz anlatmıştı ama ilk deneyimim olduğu için çok anlayamıyorum aşamaları,herkesin süreci farklı aslında ama merak işte soru işareti oluyor.Teşekkür ederim
NegatifNey çıktı canim
Bekle bakalım herkesin bünyesi bir değil sora çıkar belki. 5.gun bı arkadaş erken yaptı çıkmadı 6.gum yaptı çok silik çıkmıştı hamile şuan.Negatifkaset olunca mı yoksa gerçekten olmayınca mı bilemiyorum artık vermem gereken kan 11 inde 4 gün var
Olabilir tabi nasip KısmetBekle bakalım herkesin bünyesi bir değil sora çıkar belki. 5.gun bı arkadaş erken yaptı çıkmadı 6.gum yaptı çok silik çıkmıştı hamile şuan.
Testi bizede at da bizde bakalımNegatifkaset olunca mı yoksa gerçekten olmayınca mı bilemiyorum artık vermem gereken kan 11 inde 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?