Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim 5. Gün dü ama hani diyorlar ya 5aa felan öyle vişey yok bende Grade haldeydi o durumda olanlar blastokist halde oluyormuş yani 5aa felsn olanlar. O yüzden benim de pek ümidim yok açıkcası zaten.
Anladım cnm ama rabbim kendine kul yaratıp bize de emanet edecekse hiç belli olmaz kalitesi fln. peki ilk kez mi tüp bebek yaptırdın

Valla yaptım da inanmıyorum açıkçası ya da öyleyse de yapacak bişey yok kafamı takamam kaset test net vermeyebilir diye. Ama öyleyse de yapacak bişey yok.
Canım çok erken ve ilk idrar olması çok önemli.
Ben beşinci günlerimde öğrendim ilk idrarla bile gözüm zor gördü o silik çizgiyi.
Zaten önce kana sonra idrara karışıyor şu an idrara geçtiyse bile teste bunu anlamazsın

Hanimlar ben progestan kapsülü yatarken koyuyorum. Şimdi acayip zor yerlestirdim, o ic bölgede şişlik benzeri şeyler hissettim anormal bi sey mi bu
Ben de zor ittiriyorum ne kadar ittirilmesi lazım bilmiyorum. Acaba rahmin kalınlaşıyor diye mi zorlanmaya başladın. Doktoruna belirt bence durumu canım. Acı yanma kaşıntı vs var mı peki

Benim evdede kaset test öok vardı bugün bitane denedim bende 4.gün çıkmacağı barizdi tabi ama denemek için yaptım negatif tabiki
Bn kaset testi denedim şimdi ama negatif gösterdi doğruluk payı var mıdır sizce 5. Gün olmuş oluyor bugün sabah idrarıyla da yapmamış oldum.

Ben de zor ittiriyorum ne kadar ittirilmesi lazım bilmiyorum. Acaba rahmin kalınlaşıyor diye mi zorlanmaya başladın. Doktoruna belirt bence durumu canım. Acı yanma kaşıntı vs var mı peki
Bende su an için bişey yok sadece koyarken açıyor az çokta aşırı ittemiyirum zarar gelmesin diye bişey olmasın diye ama eşim yardımcı oluyor egilemiyorum çünkü şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…