- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.381
Anladım cnm ama rabbim kendine kul yaratıp bize de emanet edecekse hiç belli olmaz kalitesi fln.Benim 5. Gün dü ama hani diyorlar ya 5aa felan öyle vişey yok bende Grade haldeydi o durumda olanlar blastokist halde oluyormuş yani 5aa felsn olanlar. O yüzden benim de pek ümidim yok açıkcası zaten.
Evet benim ilk bu.Anladım cnm ama rabbim kendine kul yaratıp bize de emanet edecekse hiç belli olmaz kalitesi fln.peki ilk kez mi tüp bebek yaptırdın
Benim 2.gun olduSizin kaç gun oldu transfer benım 4. Gunum bugun
Saol canım 2 gündür baya yiyorum heralde ilaçlardan dolayıOhh afiyet olsun
Vala bendede henüz yok inşallah ilerleyen zamanda tutunursa olur belkiİster istemez belirti arıyor ınsan ama hıc belırtı yok bende. Daha 4. Gunum doğrusu
Canım çok erken ve ilk idrar olması çok önemli.Valla yaptım da inanmıyorum açıkçasıya da öyleyse de yapacak bişey yok kafamı takamam kaset test net vermeyebilir diye. Ama öyleyse de yapacak bişey yok.
Zaten teste net çıkmıyor ki en güzeli kanCanım çok erken ve ilk idrar olması çok önemli.
Ben beşinci günlerimde öğrendim ilk idrarla bile gözüm zor gördü o silik çizgiyi.
Zaten önce kana sonra idrara karışıyor şu an idrara geçtiyse bile teste bunu anlamazsın
Kan için de insan üşeniyo evdeki daha pratik oluyor ben her gün yapıyordum koyulaşmasını izliyordumZaten teste net çıkmıyor ki en güzeli kan
Benim doktorum beklemeye gerek yok tarlusala başla demiştiHayırlı olsun canım
Ben hala ikinci regl bekliyorum cok geciktim
Bugün gecikmenin 10.gunu bakalım bekliyorum
Ama o da psikolojik olarak odakliyor daha çok heyecanlandirir canımKan için de insan üşeniyo evdeki daha pratik oluyor ben her gün yapıyordum koyulaşmasını izliyordumher gün kan veremeyeceğime göre
Ben de zor ittiriyorum ne kadar ittirilmesi lazım bilmiyorum. Acaba rahmin kalınlaşıyor diye mi zorlanmaya başladın. Doktoruna belirt bence durumu canım. Acı yanma kaşıntı vs var mı pekiHanimlar ben progestan kapsülü yatarken koyuyorum. Şimdi acayip zor yerlestirdim, o ic bölgede şişlik benzeri şeyler hissettim anormal bi sey mi bu
Aynı gün yapılmış transferimiz hadi hayırlısı
Amiiiinnn inşallahh hadi güzel haberler alalım inşallahhAynı gün yapılmış transferimiz hadi hayırlısı inşallah
Canım ben progestan ve estrofemi alttan koyuyorum biraz öncede koydum öyle bişey hissetmedim amaHanimlar ben progestan kapsülü yatarken koyuyorum. Şimdi acayip zor yerlestirdim, o ic bölgede şişlik benzeri şeyler hissettim anormal bi sey mi bu
Bn kaset testi denedim şimdi ama negatif gösterdi doğruluk payı var mıdır sizce 5. Gün olmuş oluyor bugün sabah idrarıyla da yapmamış oldum.
Bende su an için bişey yok sadece koyarken açıyor az çokta aşırı ittemiyirum zarar gelmesin diye bişey olmasın diye ama eşim yardımcı oluyor egilemiyorum çünkü şu anBen de zor ittiriyorum ne kadar ittirilmesi lazım bilmiyorum. Acaba rahmin kalınlaşıyor diye mi zorlanmaya başladın. Doktoruna belirt bence durumu canım. Acı yanma kaşıntı vs var mı peki
Valla ben el yordamıyla itiyorumBende su an için bişey yok sadece koyarken açıyor az çokta aşırı ittemiyirum zarar gelmesin diye bişey olmasın diye ama eşim yardımcı oluyor egilemiyorum çünkü şu an
Bende duphaston kullanıyorum yarın dördüncü gün bakalım..umarım regl gelir bir an önce..Benim doktorum beklemeye gerek yok tarlusala başla demişti
Yoo cok eğlenceli oluyoAma o da psikolojik olarak odakliyor daha çok heyecanlandirir canım
Aynen canım zaten bir anda olmuyor birde ilaç geri geliyormu bı sure sonraValla ben el yordamıyla itiyorumzarar verme endişesi bende de var yavaş yavaş ittiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?