Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benım de 14 ünde ama dayanamayıp 13 ünde yapabılırım bı kan testi. Bir gun bir gundur
Ben hep 10. Gunde yapıyorum kan testi zaten bazı doktorlar 10. Gunde yapın testı diyo bazıları 12. cıkmış oluyo zaten bizim gec döllenme olamaz ki konulan gun belli o yuzden 8. Gunde bıle cıkar ki genelde 5. Gunde cıkıyo

Kızlar bende dün transfer oldum. 2 adet embriyo edildi. 4aa kalitesi, dua edin lütfen. Dün üşüttüm herhalde grip ve öksürük başladı bunaldım birşey olur mu ya
Bu havalarda hasta olmamak zor gibi dikkat et kendine sakın biraz olacağı varsa olur merak etme

Hemen mi çıktı canım var gibi görünüyo
Yani hemen çıktı mı bilmiyorum başta negatif diye çöpe atmak için kutuya koymuştum 2 dk içinde tekrar bi bakayım dedim ben bile zor farkettim o an o yüzden tam emin olamıyorum takip etmek lazım. İnşallsh vardır diyelim

Bizimki 8.gun istiyor tahlili bana da erken geliyor ya çünkü niye biliyormusun bazen 8
Gün düşük çıkıyor 10.gun atak yapiyor beta değeri filan yani belirsiz durumlar.oluyor

Evet şu an için bende de hiç belirti yok ilaç iğne kullandığım için ağrılarım var diye düşünüyorum açıkçası zaten tutanmasi 48 saatte oluyormuş
Pozitif gorenlerde ilk 2 gun adet sancısı gibi hafif sancı oluyo canım ama bazılarındada hiç bişey olmuyo heralde ilaçlardan olanlarında

Ama zaten 8. Gunde düşükte olsa cıkıyo canım
Çıkar da işte belirsizlik oluyor gene bekle dur.. sürekli kan vermek durumunda kaliyosun filan 10.gun ver daha iyi düşük çıkarsa tamm olmadı dersin mesela. Önceden 12.gun veriyorlarmış ne güzel 2 transferde 2 defa kan verip 3ncude düştü değerim bidaha vermicem öyle bikere de düşük çıktı yine günlerce kan verdim arttı indi artmadı.. uğraş.dur.

Benım 3. Gun embrıyosuydu 10. Gunde verdim 45 cıkmıştı 12. Gunde 250 oldu zaten artış fazlaydı düşmezdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…