- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.421
Ben hep 10. Gunde yapıyorum kan testi zaten bazı doktorlar 10. Gunde yapın testı diyo bazıları 12. cıkmış oluyo zaten bizim gec döllenme olamaz ki konulan gun belli o yuzden 8. Gunde bıle cıkar ki genelde 5. Gunde cıkıyoBenım de 14 ünde ama dayanamayıp 13 ünde yapabılırım bı kan testi.Bir gun bir gundur
Pazar açık olmuyorlar belki öyle yapar cnmKızlar benim kontrolüm 11 ocakta transfer genelde son görüşmeden 5 gün sonra falan yapiliyo diye biliyorum benim 5. Gün pazara denk geliyor acaba daha öncesinde cumartesi mi transferi yapar sizce
Eki Görüntüle 3188362 Bu sabah yaptım ama biraz efekt uygulamak zorunda kaldım bilemiyorum sizce var mıdır? Tecrübeli olanlar paylaşabilir mi ?
Bu havalarda hasta olmamak zor gibi dikkat et kendine sakın biraz olacağı varsa olur merak etmeKızlar bende dün transfer oldum. 2 adet embriyo edildi. 4aa kalitesi, dua edin lütfen. Dün üşüttüm herhalde grip ve öksürük başladı bunaldım birşey olur mu ya
Yani hemen çıktı mı bilmiyorum başta negatif diye çöpe atmak için kutuya koymuştum 2 dk içinde tekrar bi bakayım dedim ben bile zor farkettim o an o yüzden tam emin olamıyorum takip etmek lazım. İnşallsh vardır diyelimHemen mi çıktı canım var gibi görünüyo
Bizimki 8.gun istiyor tahlili bana da erken geliyor ya çünkü niye biliyormusun bazen 8Ben hep 10. Gunde yapıyorum kan testi zaten bazı doktorlar 10. Gunde yapın testı diyo bazıları 12. cıkmış oluyo zaten bizim gec döllenme olamaz ki konulan gun belli o yuzden 8. Gunde bıle cıkar ki genelde 5. Gunde cıkıyo
Pozitif gorenlerde ilk 2 gun adet sancısı gibi hafif sancı oluyo canım ama bazılarındada hiç bişey olmuyo heralde ilaçlardan olanlarındaEvet şu an için bende de hiç belirti yok ilaç iğne kullandığım için ağrılarım var diye düşünüyorum açıkçası zaten tutanmasi 48 saatte oluyormuş
Yani hemen çıktı mı bilmiyorum başta negatif diye çöpe atmak için kutuya koymuştum 2 dk içinde tekrar bi bakayım dedim ben bile zor farkettim o an o yüzden tam emin olamıyorum takip etmek lazım. İnşallsh vardır diyelim
Aslında evet o daha net olurdu eşimin iş güzarlığı gidip kaset almışErken gebelikte daha net çizgi çıkıyo canım inş vardır
Ama zaten 8. Gunde düşükte olsa cıkıyo canımBizimki 8.gun istiyor tahlili bana da erken geliyor ya çünkü niye biliyormusun bazen 8
Gün düşük çıkıyor 10.gun atak yapiyor beta değeri filan yani belirsiz durumlar.oluyor
Çok teşekkür ederim cevap içinBu havalarda hasta olmamak zor gibi dikkat et kendine sakın biraz olacağı varsa olur merak etme
Noemal canım oyle oluyor bir süre sonraHanimlar ben progestan kapsülü yatarken koyuyorum. Şimdi acayip zor yerlestirdim, o ic bölgede şişlik benzeri şeyler hissettim anormal bi sey mi bu
Çıkar da işte belirsizlik oluyor gene bekle dur.. sürekli kan vermek durumunda kaliyosun filan 10.gun ver daha iyi düşük çıkarsa tamm olmadı dersin mesela. Önceden 12.gun veriyorlarmış ne güzel 2 transferde 2 defa kan verip 3ncude düştü değerim bidaha vermicem öyle bikere de düşük çıktı yine günlerce kan verdim arttı indi artmadı.. uğraş.dur.Ama zaten 8. Gunde düşükte olsa cıkıyo canım
Aslında evet o daha net olurdu eşimin iş güzarlığı gidip kaset almışinşallah vardır.
Yok artıkBu sefer ben de yedinci güne kadar bekleyeceğim
Aynen aynen bende 9 da koyuyordum 11.30 gibi dışarı cıkıyodu fazlası hergun aynı saatte cıkıyodu cok şaşırıyodumBen hesapladım mesela 7.30 8 gibi ilacı kullanıyorsam mutlaka 1 2 gibi ilacın fazlası geri geliyor. O 6 saatte alıyor alacağını.
Gerçekten öyle ya. 6. Gün bugün benim.Teste başlayıncada bırakamıyosun böyle işte çıktımı çıkçakmı derken bi bakmışsın her gün yapıyosunbugün kaçıncı gün senin
Gerçekten öyle ya. 6. Gün bugün benim.
Benım 3. Gun embrıyosuydu 10. Gunde verdim 45 cıkmıştı 12. Gunde 250 oldu zaten artış fazlaydı düşmezdi heraldeÇıkar da işte belirsizlik oluyor gene bekle dur.. sürekli kan vermek durumunda kaliyosun filan 10.gun ver daha iyi düşük çıkarsa tamm olmadı dersin mesela. Önceden 12.gun veriyorlarmış ne güzel 2 transferde 2 defa kan verip 3ncude düştü değerim bidaha vermicem öyle bikere de düşük çıktı yine günlerce kan verdim arttı indi artmadı.. uğraş.dur.
Bana var gibi geldi yaYani hemen çıktı mı bilmiyorum başta negatif diye çöpe atmak için kutuya koymuştum 2 dk içinde tekrar bi bakayım dedim ben bile zor farkettim o an o yüzden tam emin olamıyorum takip etmek lazım. İnşallsh vardır diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?