- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.601
Doktorlar alışmış çok relaxlarAktif bir kanama yoksa endişe etme , bu zamanlarda olabilir dedi. Devam ederse endişeleniriz, Şu an muayene etsek de yapılacak bir şey yok, ilişki olmasın ve bol sıvı alıp istirahat et lütfen dedi. Devam etse tüp bebek hemşiresine dr yazacaktım Ve ben işe gidiyorum maalesef yarınöğle arasında gideceğim doktora.
MaşallahTam 5 hafta cıktı bugün kuzu
Kizlar bu miğde bulantısına ve miğde yanmalarina çözüm bulan var mı ne iyi geliyor ?Çok fenayım ya çok yanıyor migdem sütte fayda etmiyorAktif bir kanama yoksa endişe etme , bu zamanlarda olabilir dedi. Devam ederse endişeleniriz, Şu an muayene etsek de yapılacak bir şey yok, ilişki olmasın ve bol sıvı alıp istirahat et lütfen dedi. Devam etse tüp bebek hemşiresine dr yazacaktım Ve ben işe gidiyorum maalesef yarınöğle arasında gideceğim doktora.
Salı 18.günü transferin. bı kan vereceğim. İçimde birşeyler kırıldı şanki yani daha iyi bir artış bekliyordum ama nasıp herşeyMerahaba canim içini ferah tut bol bol dua etBiraz bekle istersen sanmiyorum sonuçta değer çıkmış kimyasal yada tutmasaydi değer daha da düşük olurdu ?Kontrolün ne zaman
Moralini bozma canım dua et Rabbimden herşey tabiki ama İnsalalh kötü birşey yoktur.Rabbim hayırlısı nasip etsinSalı 18.günü transferin. bı kan vereceğim. İçimde birşeyler kırıldı şanki yani daha iyi bir artış bekliyordum ama nasıp herşey
Cnm ben yoğurt yiyorum sanki daha iyi geliyor bazen içine ekmekte doğruyorum bir dene istersenKizlar bu miğde bulantısına ve miğde yanmalarina çözüm bulan var mı ne iyi geliyor ?Çok fenayım ya çok yanıyor migdem sütte fayda etmiyor
İnşallah canım hepimiz kucağımuza alalım inşallahMaşallah canım Allah esirgesin inşallaho minik kalp hep atar insalalh
İşte onu yiyemiyorum kuzum ya süt dışında beyaz olarak hiç bişey yiyip içemiyorum migdem almıyorCnm ben yoğurt yiyorum sanki daha iyi geliyor bazen içine ekmekte doğruyorum bir dene istersen
Yanma değil ama bulantı bende de fena zorluyorKizlar bu miğde bulantısına ve miğde yanmalarina çözüm bulan var mı ne iyi geliyor ?Çok fenayım ya çok yanıyor migdem sütte fayda etmiyor
Merhaba ben bugün doktora gittim hiç bir sorun çıkmadı kanama alanı yokTeşekkür ederim. Keşke haber verseydiniz onlar daha ince ve ayrıntılı düşünüyolar. Gerçi yarın doktora gitcekmişsiniz sonrasında söylersiniz inşallah bişey olmamıştırbiz bide zorlukla kavuşunca iki kat tedirgin oluyoruz. Rabbim sağlıcakla kavuştursun. yarın kalp atışına gidicez dün doktorunuz keseye bişey dedi mi demediyse içinizi ferah tutun. Hatta ben haftaiçide devlete gittim tahlil için durumumu söyledim doktor muayene etti. Ne dese?! Bebek yok göremiyorım. Sağlıklı bi gebeliğin yok dedi . Tabi onun laflarına inanmadım. Çoğu kişi devletteki cihazların iyi olmadığını bebeği geç gördüğünü söyledi hel takmıyorım şimdi o söyleneni
Maşallah. Çok şükür bişeyi yokmuşMerhaba ben bugün doktora gittim hiç bir sorun çıkmadı kanama alanı yok4 günde bebek bile büyümüş. Kalp atışı göründü ultrasonda, ama daha yeni başladığı için tam duyamadık. Perşembe bir daha gideceğim 6+1 6+2 gibi gözüküyor bir dahaki muayenede daha net karar veririz dediEki Görüntüle 3208116
Biz sizle aynı gün transfer olduk, aynı ben de öyle uzaktan duydum keşke gümbür gümbür duysaydımMaşallah. Çok şükür bişeyi yokmuşBende bugün gittm kalbini duyduk ama çok yeni böyle uzaktan geliyomuş gibi minicikti benimde 6+1 çıktı kalp atışına göre. Adetime görede 6+4. Bende çarşamba başka bi doktora gidicem bakalım o nasıl görcek
Hayırlı olsunKızlarrbende bu gün kalp atışını duydum işler yolunda dedi doktor hiç bir problem yok dedi inşallah sonuna kadar bu şekilde gider hepimizinki estrofemi bıraktırdı fakat elimde bir kutu kaldı hiç açılmamış. ihtiyacı olan birine kargolayabilirim ücret talep etmiyorum istnbuldayım
Amin hepimizinki hayırlı olsun. Evet her dr un tedavi protokolü sanırım farklı bende daha kullanırım sanıyodum ama estrofemi keselim dedi. Bi sevindim içimden :) Bende 6+5 mişim kalp atış sesi baya iyiydi ilaçları hangisini ne zamana kadar kullanacağımı yazdı bir kağıda sormak istediğin bir şey var mı dedi tşşkr ettim çıktıkHayırlı olsunben de bugün duydum ama tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar devam dedi. Kendi doktorum bazı doktorlar bıraktırıyor bazıları devam ettiriyor dedi. İyice kafam karıştı
Benimde öyle oldu ama napalım zorla geldik buralaraBiz sizle aynı gün transfer olduk, aynı ben de öyle uzaktan duydum keşke gümbür gümbür duysaydımperşembe gitmekten vazgeçtim ya adam beni iyice pimpirikli belledi 2 haftada 4 kere gittim 10 gün sonra gideceğim
Maşallah bende bugün kalp atışını duydum ama henüz bırakacağım bi ilaç olmadı ne güzel en azından estrofemi bırakmışsınız darısı bize olsunKızlarrbende bu gün kalp atışını duydum işler yolunda dedi doktor hiç bir problem yok dedi inşallah sonuna kadar bu şekilde gider hepimizinki estrofemi bıraktırdı fakat elimde bir kutu kaldı hiç açılmamış. ihtiyacı olan birine kargolayabilirim ücret talep etmiyorum istnbuldayım
Hastaneden çıktım yine kanamam oldu şaka gibi gerçektenMerhaba ben bugün doktora gittim hiç bir sorun çıkmadı kanama alanı yok4 günde bebek bile büyümüş. Kalp atışı göründü ultrasonda, ama daha yeni başladığı için tam duyamadık. Perşembe bir daha gideceğim 6+1 6+2 gibi gözüküyor bir dahaki muayenede daha net karar veririz dediEki Görüntüle 3208116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?