Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doktorlar alışmış çok relaxlar belki de bişey yok ama biz evham yapıyoruz çok. O zaman bugün bol bol dinlenin hep yatın ne iş varsa eşiniz yapsın. Yarında dikkat edersiniz iş yerinizde yüksek yere falan uzanmayın ağır kaldırmayın öğlene kadar en azından zorlamayın

Kizlar bu miğde bulantısına ve miğde yanmalarina çözüm bulan var mı ne iyi geliyor ?Çok fenayım ya çok yanıyor migdem sütte fayda etmiyor

Merahaba canim içini ferah tut bol bol dua et Biraz bekle istersen sanmiyorum sonuçta değer çıkmış kimyasal yada tutmasaydi değer daha da düşük olurdu ?Kontrolün ne zaman
Salı 18.günü transferin. bı kan vereceğim. İçimde birşeyler kırıldı şanki yani daha iyi bir artış bekliyordum ama nasıp herşey

Cnm ben yoğurt yiyorum sanki daha iyi geliyor bazen içine ekmekte doğruyorum bir dene istersen
İşte onu yiyemiyorum kuzum ya süt dışında beyaz olarak hiç bişey yiyip içemiyorum migdem almıyor Sadece su an süt içiyorum kreker yiyorum ama faydasi çok olmadı yine aynı o anlık yani geçiriyor napicam bilmiyorum

Kizlar bu miğde bulantısına ve miğde yanmalarina çözüm bulan var mı ne iyi geliyor ?Çok fenayım ya çok yanıyor migdem sütte fayda etmiyor
Yanma değil ama bulantı bende de fena zorluyor
Onzyd içiyorum günde 1 tane doktorum problem olmaz dedi.
İçmezsem halsiz kalıp hasta olucam zaten

Merhaba ben bugün doktora gittim hiç bir sorun çıkmadı kanama alanı yok 4 günde bebek bile büyümüş. Kalp atışı göründü ultrasonda, ama daha yeni başladığı için tam duyamadık. Perşembe bir daha gideceğim 6+1 6+2 gibi gözüküyor bir dahaki muayenede daha net karar veririz dedi

Maşallah. Çok şükür bişeyi yokmuş Bende bugün gittm kalbini duyduk ama çok yeni böyle uzaktan geliyomuş gibi minicikti benimde 6+1 çıktı kalp atışına göre. Adetime görede 6+4. Bende çarşamba başka bi doktora gidicem bakalım o nasıl görcek

Kızlarr bende bu gün kalp atışını duydum işler yolunda dedi doktor hiç bir problem yok dedi inşallah sonuna kadar bu şekilde gider hepimizinki estrofemi bıraktırdı fakat elimde bir kutu kaldı hiç açılmamış. ihtiyacı olan birine kargolayabilirim ücret talep etmiyorum istnbuldayım

Biz sizle aynı gün transfer olduk, aynı ben de öyle uzaktan duydum keşke gümbür gümbür duysaydım perşembe gitmekten vazgeçtim ya adam beni iyice pimpirikli belledi 2 haftada 4 kere gittim 10 gün sonra gideceğim

Hayırlı olsun ben de bugün duydum ama tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar devam dedi. Kendi doktorum bazı doktorlar bıraktırıyor bazıları devam ettiriyor dedi. İyice kafam karıştı

Hayırlı olsun ben de bugün duydum ama tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar devam dedi. Kendi doktorum bazı doktorlar bıraktırıyor bazıları devam ettiriyor dedi. İyice kafam karıştı
Amin hepimizinki hayırlı olsun. Evet her dr un tedavi protokolü sanırım farklı bende daha kullanırım sanıyodum ama estrofemi keselim dedi. Bi sevindim içimden :) Bende 6+5 mişim kalp atış sesi baya iyiydi ilaçları hangisini ne zamana kadar kullanacağımı yazdı bir kağıda sormak istediğin bir şey var mı dedi tşşkr ettim çıktık

Benimde öyle oldu ama napalım zorla geldik buralara

Maşallah bende bugün kalp atışını duydum ama henüz bırakacağım bi ilaç olmadı ne güzel en azından estrofemi bırakmışsınız darısı bize olsun

Hastaneden çıktım yine kanamam oldu şaka gibi gerçekten eğer yoğun kırmızı bir kanama yoksa bir şey yapmaya gerek yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…