- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.561
Tebrik ederimEvet oldum şuan hamileyim çok şükür
Canım meraba güzel duygular bunlar heyecanlıKızlar pzrt günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sabırsızlanıyorumçarşamba günüde yurt dışına çıkacağım ilaçlarımı reçeteleriyle beraber yanıma alacağım ama el bagajına mı koyayım çantaya mı nereye daha önce böyle bi deneyim yaşayan var mı? İğneler ilaçlar enjektörlr vs almazlar diye bi tırsıyorum
Alman gereken günlük saatlik olan küçük ilaçlarını cantana koyabilirsin iğnelerini diğer enjeksiyonu falan onları bavulun iç kısmına koyarsin bir sıkıntı olmazKızlar pzrt günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sabırsızlanıyorumçarşamba günüde yurt dışına çıkacağım ilaçlarımı reçeteleriyle beraber yanıma alacağım ama el bagajına mı koyayım çantaya mı nereye daha önce böyle bi deneyim yaşayan var mı? İğneler ilaçlar enjektörlr vs almazlar diye bi tırsıyorum
Sağolasın canımTebrik ederimcanım hayırlı olsun
Canım meraba güzel duygular bunlar heyecanlıBende çıkmıştım bavulun iç kısmındaki fermuarlı yere poşetle koymuştum kıyafetler olduğu için sıkıntı olmuyor ben çok koydum o şekilde
Yok cnm merak etme bende çok bekledim olmasını yerleşme kanaması fln oldu bazilarinda bende hep telaş yaptım ama korkma bazılarının hiç bir belirti olmadanMaşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Yan benimde transferden sonra 6.günüm ama sadece bi karın agrısı oluyor sabahları o kadar. Başka bi belirtim yok. O yüzden stres yaptım. Hiç belirti olmaması acaba tutmadı mı diye
İnşallah öyle olurYok cnm merak etme bende çok bekledim olmasını yerleşme kanaması fln oldu bazilarinda bende hep telaş yaptım ama korkma bazılarının hiç bir belirti olmadan
da pozitif oluyor telaş yok relax olsağlıklı beslen dua et sağlıkla gelsin inş
Dualarımızdasiniz cnm tüm bekleyenlerİnşallah öyle olurçok teşekkür ederim. Dualarına ihtiyacım var❤ perşembe test günüm. Beklemeye çalışcam erken yapmazsam inşallah
Tebrikler cnm sağlıkla gelsin inşEvet oldum şuan hamileyim çok şükür
Yarın 8.gün olcak işte bakalımDualarımızdasiniz cnm tüm bekleyenlerçok zor bir süreç bu seni anlıyorum Rabbim sağlıkla tutunmalarina yardımcı olsun inş tüm bebişlerimizin onlar bizim kıymetlilerimiz 8. Günden önce de test yapma benim 8. günde çok silikti
Sağolasın canım inşallah herkese nasip olsunTebrikler cnm sağlıkla gelsin inş
Kuzum naptım keseyi gördünmü sen kalp atışını duydun mu inşalllahSağolasın canım inşallah herkese nasip olsun
Canım benim doktorum aslında 4 martta çağırdı ama pazartesi benim biraz lekelenmem oldu o yüzden başka bir doktora gittim çok şükür keseyi gördük. Tüp bebek doktorumda lekelenmeler için ilaç başlatmıştı dünde o ilaçları yazdırmaya gittim doktor gel bakalım dedi. Çok şükür bebiş oluşmuş. Kalbide minnik minik atmaya başlamıştıKuzum naptım keseyi gördünmü sen kalp atışını duydun mu inşalllah
Ay maşallah çok şükür canım darısı bana inşallahCanım benim doktorum aslında 4 martta çağırdı ama pazartesi benim biraz lekelenmem oldu o yüzden başka bir doktora gittim çok şükür keseyi gördük. Tüp bebek doktorumda lekelenmeler için ilaç başlatmıştı dünde o ilaçları yazdırmaya gittim doktor gel bakalım dedi. Çok şükür bebiş oluşmuş. Kalbide minnik minik atmaya başlamıştı
Keseyi gördüğümüzde 4+6 olarak ölçtü aslında transfere göre tam 5+0dı. ama dün hiç ölçmedi sadece bebeğe 2 mm dedi. Muayeneden sonra sordum dedim bugün 5+4 veye 5+5 olması gerekti dedim. Bebek boyu tam ona denk geliyor evet dediAy maşallah çok şükür canım darısı bana inşallahşimdi kaç haftalıksın nasıl hesapladı canım
Transfere göre nasıl hesapladın canım? Ay çok heyecanlı ya rabbim isteyrn herkese versinKeseyi gördüğümüzde 4+6 olarak ölçtü aslında transfere göre tam 5+0dı. ama dün hiç ölçmedi sadece bebeğe 2 mm dedi. Muayeneden sonra sordum dedim bugün 5+4 veye 5+5 olması gerekti dedim. Bebek boyu tam ona denk geliyor evet dedi
Burda kızlar demişti internette bir sayfa var. Dur bulup atayımTransfere göre nasıl hesapladın canım? Ay çok heyecanlı ya rabbim isteyrn herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?