Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yanma değil ama bulantı bende de fena zorluyor
Onzyd içiyorum günde 1 tane doktorum problem olmaz dedi.
İçmezsem halsiz kalıp hasta olucam zaten
Ay vala bende daha kontrole gitmedim doktorada soramadım o yüzden bişey olur diye hiç bişey alamıyorum sormam lazim gidince daha 3 hafta var kontrolüme

Ay hadi gözün aydın darısı bana inslalah biraktirir su ilacalri

Kızlar merhaba ,
Bende bugün doktora gittim keseyi gördük 6+3gun dedi .. regli ile tam uyumlu cikti.. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Ama ben cumartesi kendi doktoruma gidicem ins kalp atışını duyarım. Bu arada prolutex SSK odemesinden çıkmış

Canım öncelikle hayırlı olsun Tebrik ederim Çok iyi güzel haberler bunlar İnslalah duyarsın Prolutex özel canım ben 500 TL veriyorum her hafta SSK zaten karşılamıyor ki

Canım öncelikle hayırlı olsun Tebrik ederim Çok iyi güzel haberler bunlar İnslalah duyarsın Prolutex özel canım ben 500 TL veriyorum her hafta SSK zaten karşılamıyor ki
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. canım prolutex devlet karsiliyormuş.. bende senin gibi hep özel alıyordum. Bir iki gün olmuş SSK kapsamından çıkalı..

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. canım prolutex devlet karsiliyormuş.. bende senin gibi hep özel alıyordum. Bir iki gün olmuş SSK kapsamından çıkalı..
Rica ederim canım yok ya Uzun zamandır ben alıyorum daha doğrusu 3 aydır hala kullanıyorum.Her hafta 500 TL veriyorum mecbur keşke olsa da yazdirsak ya çok pahalı

Rica ederim canım yok ya Uzun zamandır ben alıyorum daha doğrusu 3 aydır hala kullanıyorum.Her hafta 500 TL veriyorum mecbur keşke olsa da yazdirsak ya çok pahalı
Canım ben geçen hafta sağlık ocağı dokturuna sordum kadın doğum doktoru yazsın sonra bende yazarım demişti.. bugün doktor baya baktı yazmak için bulamadı eczaneye sorarmisin dedi eczacı dedi yeni çıktı SSK ödemesinden .bende 6 haftadır alıyorum hep ücretli çok şükür eczacim indirim yapiyo..

En çok şu karnımdan yaptığım iğneden buzdaribim ağlaya ağlaya yapıyorum karnım morardı hep daha ne kadar devam edicez
Bende karından oksapar yapıyorum benim doktorum doğuma kadar devam dedi. İki parmağınızla göbeğinizi tutun öyle uygulayın çekerken de iyice gerin o bölgeyi o şekilde morarma acıma olmaz. Ben sağlık görevlisiyim o sekilde yaptım hep kendime hiç morarma olmadı

Çok şükür benim oksapar yok sadece progestan dex vurunuyorum. Ay hiç o öyle parağımla tutup yapamıyorum yaa benim canım çok tatlı bide beni kan tutuyo . Sanki vurduğum yerler sertleşti batmıyo gibi sol tarafıma yapıncada çok kanama oluyo. Hafif bi baygınlık geçiriyorum gözüm kararıyo hemen

Ay vala bende daha kontrole gitmedim doktorada soramadım o yüzden bişey olur diye hiç bişey alamıyorum sormam lazim gidince daha 3 hafta var kontrolüme
Ben bugün gittim kontrole
Herşey yolunda gözüküyordu benim 7+4
Doktor şu anda bulantının en zirvesini yaşıyorsundur ama bundan sonra yavaş yavaş düşüşe geçer dedi
Hepimiz için İnşallah artık

Benimde bugun reglimin 9. Gunu doktora gittim dogal siklus olacakti , ama henuz buyumemisler dedi. Cumartesi yeniden gidicem baktik olmuyo ozaman mecbur ilacla devam ederiz dedi. Bu hafta biraz psikolojik olarak yiprattim sanirim kendimi isle ilgili hatta dusunuyorum acaba bu ay yaptirmasammi

Anladımm benim oksaparım var ama problem olmuyor çok rahat şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…