- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.641
Himm anladım ama yazmıyor ücretli diye o yüzden ben alamadım.Yani yeni değil aslında baya oldu ama keşke yazdirabilsek yaCanım ben geçen hafta sağlık ocağı dokturuna sordum kadın doğum doktoru yazsın sonra bende yazarım demişti.. bugün doktor baya baktı yazmak için bulamadı eczaneye sorarmisin dedi eczacı dedi yeni çıktı SSK ödemesinden .bende 6 haftadır alıyorum hep ücretli çok şükür eczacim indirim yapiyo..
Amin canım hepimizinAllah yardımcımız olsun
Çok şükür sevindim adınaBen bugün gittim kontrole
Herşey yolunda gözüküyordu benim 7+4
Doktor şu anda bulantının en zirvesini yaşıyorsundur ama bundan sonra yavaş yavaş düşüşe geçer dedi
Hepimiz için İnşallah artık
Maşallah diyelim keşke bendede o kadar cesaret olsaAnladımm benim oksaparım var ama problem olmuyor çok rahat şükür
Aaaa keşke ama el mecbur ücretli almaya devam .. estrofen yaziyolar ama oda en uygunu zatenHimm anladım ama yazmıyor ücretli diye o yüzden ben alamadım.Yani yeni değil aslında baya oldu ama keşke yazdirabilsek ya
Evet onları görünce bende bi tırsmıştım nasıl olacak bu işler diyeMaşallah diyelim keşke bendede o kadar cesaret olsatüp bebeğin başındaki iğneler beni o kadar yormuş ki aşırı zorluyo
Evet canım o da zaten 200 TL olmuştur.Napalim bebeklerimiz için katlanicaz rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahAaaa keşke ama el mecbur ücretli almaya devam .. estrofen yaziyolar ama oda en uygunu zaten
Kesinlikle canım en başi sağlıkla gelsinler gerisine Allah kolaylık veriri.Evet canım o da zaten 200 TL olmuştur.Napalim bebeklerimiz için katlanicaz rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahSenin kaç haftalık
Kalp atisi duyabildiniz miKesinlikle canım en başi sağlıkla gelsinler gerisine Allah kolaylık veriri.
Canım ben 26 ocakta transfer oldum şuan 6+3 haftalık bugün hastanede de 6+3 haftalık dedi ..
Yok hayır .. devlet Hastanesi'ne gitmistim Altan bakarsak duyabilirz ama gerek yok şimdilik dedi.. cumartesi kendi kadın doğum dokturuma gidicem bakalım ne olcak.Kalp atisi duyabildiniz mi
Merhaba kaö düşük var ve son durumunuz nedirİnşallah düşüklerim var pozitifi görmekten çok sağlıklı ilerleyecek mi diye endişe ediyorum
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iki gündür prolutex iğne göbeğime yaptigimda derim şişiyor kabarıyor ceviz büyüklüğünde daha önce olmuyordu alerjimi yada iğnenin günü mü geçmiş acaba korkuyorum
Cok güzel saglilla gelsin İnslalahKesinlikle canım en başi sağlıkla gelsinler gerisine Allah kolaylık veriri.
Canım ben 26 ocakta transfer oldum şuan 6+3 haftalık bugün hastanede de 6+3 haftalık dedi ..
Ben bayadir kullanıyorum canım hiç öyle birşey olmadı çok şükür sadece morariyor ve aciyor baya ama şişkinlik olmadı havasını alıyoruz biz ondan belki sende bir al deneİğnenin havasını almanız lazım hava kalınca şişiyo
Merhaba canım seninle aynı gün transfer olmuştuk kalp atışını dinleyebildin mi.Kesinlikle canım en başi sağlıkla gelsinler gerisine Allah kolaylık veriri.
Canım senin bulantılar ne durumdaCok güzel saglilla gelsin İnslalahÇok sevindim bende 9 haftalik tabi +kaç bilmiyorum tam olarak 3 haftadır kontrole gitmiyorum bakalım 13 Mart'ta kontrole gidicem o zaman da 12 haftayi doldururum heralde bende merak Ediyorum
İns çok güzel geçer kontrollerimizCok güzel saglilla gelsin İnslalahÇok sevindim bende 9 haftalik tabi +kaç bilmiyorum tam olarak 3 haftadır kontrole gitmiyorum bakalım 13 Mart'ta kontrole gidicem o zaman da 12 haftayi doldururum heralde bende merak Ediyorum
Merhaba canım .. hayır duymadım kalp atışını devlet Hastanesi'ne gitmistim ilaç yazdırmak için gel bakalım dedi 15 gün sonrada gel kalp atişini dinleriz dedi. Ama benim cumartesi kendi kadın doğum dokturuma randevum var belki dinleriz ozaman.Merhaba canım seninle aynı gün transfer olmuştuk kalp atışını dinleyebildin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?