Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Himm anladım ama yazmıyor ücretli diye o yüzden ben alamadım.Yani yeni değil aslında baya oldu ama keşke yazdirabilsek ya

Çok şükür sevindim adına Ben bugün çok kötüyüm mahvetti beni hiç iyi değilim bu konuda İnsalalh düşer yavaş yavaş

Maşallah diyelim keşke bendede o kadar cesaret olsa tüp bebeğin başındaki iğneler beni o kadar yormuş ki aşırı zorluyo
Evet onları görünce bende bi tırsmıştım nasıl olacak bu işler diye neyseki ilk denememde tuttu güzel hatıralar olarak anıyorum rabbim herkeslere nasip etsin bizlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Evet canım o da zaten 200 TL olmuştur.Napalim bebeklerimiz için katlanicaz rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Senin kaç haftalık
Kesinlikle canım en başi sağlıkla gelsinler gerisine Allah kolaylık veriri.
Canım ben 26 ocakta transfer oldum şuan 6+3 haftalık bugün hastanede de 6+3 haftalık dedi ..

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iki gündür prolutex iğne göbeğime yaptigimda derim şişiyor kabarıyor ceviz büyüklüğünde daha önce olmuyordu alerjimi yada iğnenin günü mü geçmiş acaba korkuyorum

Kesinlikle canım en başi sağlıkla gelsinler gerisine Allah kolaylık veriri.
Canım ben 26 ocakta transfer oldum şuan 6+3 haftalık bugün hastanede de 6+3 haftalık dedi ..
Cok güzel saglilla gelsin İnslalah Çok sevindim bende 9 haftalik tabi +kaç bilmiyorum tam olarak 3 haftadır kontrole gitmiyorum bakalım 13 Mart'ta kontrole gidicem o zaman da 12 haftayi doldururum heralde bende merak Ediyorum

Kızlar 6+3 de bu aralar sadece mide ağrısı çekiyorum aşırı onun içinde mide koruyucu alıyorum onun dışında belim arada ağrıyor. Kendimi iyi hissediyorum siz nasılsınız.

Cok güzel saglilla gelsin İnslalah Çok sevindim bende 9 haftalik tabi +kaç bilmiyorum tam olarak 3 haftadır kontrole gitmiyorum bakalım 13 Mart'ta kontrole gidicem o zaman da 12 haftayi doldururum heralde bende merak Ediyorum
Canım senin bulantılar ne durumda
Çözüm bulabildiysen
Bizimlede paylaş

Merhaba canım seninle aynı gün transfer olmuştuk kalp atışını dinleyebildin mi.
Merhaba canım .. hayır duymadım kalp atışını devlet Hastanesi'ne gitmistim ilaç yazdırmak için gel bakalım dedi 15 gün sonrada gel kalp atişini dinleriz dedi. Ama benim cumartesi kendi kadın doğum dokturuma randevum var belki dinleriz ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…