- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.661
Amiinn inşallahEvet onları görünce bende bi tırsmıştım nasıl olacak bu işler diyeneyseki ilk denememde tuttu güzel hatıralar olarak anıyorum rabbim herkeslere nasip etsin bizlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Amin inşallah canım benim herşeyin hayırlısı nasip olsun belirtileriniz nasıl benim arada kayboluyor iyi hissediyorum kendimi.Merhaba canım .. hayır duymadım kalp atışını devlet Hastanesi'ne gitmistim ilaç yazdırmak için gel bakalım dedi 15 gün sonrada gel kalp atişini dinleriz dedi. Ama benim cumartesi kendi kadın doğum dokturuma randevum var belki dinleriz ozaman.
kıskandım valla :) oksapar 2 tane vuruluyorum her gün. göbeğim mosmorAnladımm benim oksaparım var ama problem olmuyor çok rahat şükür
Aynen canim hayırlısı ile devam etsin inşallah.. Canım benim hiç belirtim yok .. sadece ara sıra karnım agriyo gibi oluyo o kadar onun dışında çok iyiyim çok şükürAmin inşallah canım benim herşeyin hayırlısı nasip olsun belirtileriniz nasıl benim arada kayboluyor iyi hissediyorum kendimi.
Maşallah canım çok şükür güzel haberler alalım inşallah.Aynen canim hayırlısı ile devam etsin inşallah.. Canım benim hiç belirtim yok .. sadece ara sıra karnım agriyo gibi oluyo o kadar onun dışında çok iyiyim çok şükürbenim diğer hamileliğimde çok şükür sıkıntısız geçmisti.
Benimde progestan iğnem var kalçadankıskandım valla :) oksapar 2 tane vuruluyorum her gün. göbeğim mosmor
iğne saati gelince aşırı korkuyorum
progestan da oluyorum hergün ama o oksapar kadar korkutmuyor :)
Bende gebeliğe dair hiç bir şikayet yok maşallah diyeyim kendimeKızlar 6+3 de bu aralar sadece mide ağrısı çekiyorum aşırı onun içinde mide koruyucu alıyorum onun dışında belim arada ağrıyor. Kendimi iyi hissediyorum siz nasılsınız.
Canım vala pekte iyi bir durumda değil ozellikle sabahları ve akşamları çok fazla oluyor ama ondan ziyade miğde yanmalarim çok onlara hiç çözümüm yok yaCanım senin bulantılar ne durumda
Çözüm bulabildiysen
Bizimlede paylaş
Masallah canım keşke bizde öyle olabilsek ya çok zorlanıyorum ben senin kaç haftalıkBende gebeliğe dair hiç bir şikayet yok maşallah diyeyim kendimeBulantı kusma halsizlik mide yanması vs vs hiç bir şeyim yok yaa şaka gibi :) ilk başlarda kasık batmalarım vardı oda geçti. eskiden nasılsam öyleyim daha başlamadı mı hiç mi başlamayacak şikayetlerim bilmiyorum. Doktor şanslı azınlıktasın dedi. Pıtırcığım beni hiç üzmüyo akıllı bıdık :)
İnşallah canım benimİns çok güzel geçer kontrollerimiz
Ah kuzum ben 9 haftadayim ve çok şiddetli miğde bulantısı ve miğde yanması çekiyorum bazen bütün gün sürüyor.Hic ilaç alamiyorum doktorun verdikleri günlükler dışında zor oluyor.Bel ağrısı zaten oluyor .Pekte iyi geçmiyor zamanlar ama idare ediyorum işte kontrolumu bekliyorum Mart 13 doktor randevum var . İnşallah ikizler de iyidir bir sıkıntı çıkmazKızlar 6+3 de bu aralar sadece mide ağrısı çekiyorum aşırı onun içinde mide koruyucu alıyorum onun dışında belim arada ağrıyor. Kendimi iyi hissediyorum siz nasılsınız.
İns canımMaşallah canım çok şükür güzel haberler alalım inşallah.
Bende valla cumartesi gelsede bir gidip görsem..İnşallah canım benimVala sabırsızlanıyorum
Benim 7 haftalık minik :) senin bide ikizya ondan da şiddetli oluyor olabilirMasallah canım keşke bizde öyle olabilsek ya çok zorlanıyorum ben senin kaç haftalık
İşte en zirve günlermiş bende seni 1 hafta geriden takip ediyorumCanım vala pekte iyi bir durumda değil ozellikle sabahları ve akşamları çok fazla oluyor ama ondan ziyade miğde yanmalarim çok onlara hiç çözümüm yok yaBi çözüm bulursam kesinlikle paylaşırım Genelde salatalık süt ve krekerle bastırmaya çalıyorum ama pek faydası olmuyor çok zor bir surecteyim sanki
İnsalalh canımBende valla cumartesi gelsede bir gidip görsem..
Aynen canım inşallahİşte en zirve günlermiş bende seni 1 hafta geriden takip ediyorum
Muhtemelen 1-2 haftaya geçer
İnşallah yani
Ayy masalalh seninde baya olmuş kuzum aramızda iki hafta varBenim 7 haftalık minik :) senin bide ikizya ondan da şiddetli oluyor olabilirbu zamanları mutlulukla hatırlayalım inşallah hepsi geçsin bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?