Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin inşallah canım benim herşeyin hayırlısı nasip olsun belirtileriniz nasıl benim arada kayboluyor iyi hissediyorum kendimi.

Amin inşallah canım benim herşeyin hayırlısı nasip olsun belirtileriniz nasıl benim arada kayboluyor iyi hissediyorum kendimi.
Aynen canim hayırlısı ile devam etsin inşallah.. Canım benim hiç belirtim yok .. sadece ara sıra karnım agriyo gibi oluyo o kadar onun dışında çok iyiyim çok şükür benim diğer hamileliğimde çok şükür sıkıntısız geçmisti.

Maşallah canım çok şükür güzel haberler alalım inşallah.

kıskandım valla :) oksapar 2 tane vuruluyorum her gün. göbeğim mosmor
iğne saati gelince aşırı korkuyorum
progestan da oluyorum hergün ama o oksapar kadar korkutmuyor :)
Benimde progestan iğnem var kalçadan benim korkulu rüyam da progestan. Gun asırı kalçadan oluyorum ama fındık gibi pütürler yaptı kalçamda neyseki 10. Haftada kesicem

Kızlar 6+3 de bu aralar sadece mide ağrısı çekiyorum aşırı onun içinde mide koruyucu alıyorum onun dışında belim arada ağrıyor. Kendimi iyi hissediyorum siz nasılsınız.
Bende gebeliğe dair hiç bir şikayet yok maşallah diyeyim kendime Bulantı kusma halsizlik mide yanması vs vs hiç bir şeyim yok yaa şaka gibi :) ilk başlarda kasık batmalarım vardı oda geçti. eskiden nasılsam öyleyim daha başlamadı mı hiç mi başlamayacak şikayetlerim bilmiyorum. Doktor şanslı azınlıktasın dedi. Pıtırcığım beni hiç üzmüyo akıllı bıdık :)

Canım senin bulantılar ne durumda
Çözüm bulabildiysen
Bizimlede paylaş
Canım vala pekte iyi bir durumda değil ozellikle sabahları ve akşamları çok fazla oluyor ama ondan ziyade miğde yanmalarim çok onlara hiç çözümüm yok ya Bi çözüm bulursam kesinlikle paylaşırım Genelde salatalık süt ve krekerle bastırmaya çalıyorum ama pek faydası olmuyor çok zor bir surecteyim sanki

Masallah canım keşke bizde öyle olabilsek ya çok zorlanıyorum ben senin kaç haftalık

Kızlar 6+3 de bu aralar sadece mide ağrısı çekiyorum aşırı onun içinde mide koruyucu alıyorum onun dışında belim arada ağrıyor. Kendimi iyi hissediyorum siz nasılsınız.
Ah kuzum ben 9 haftadayim ve çok şiddetli miğde bulantısı ve miğde yanması çekiyorum bazen bütün gün sürüyor.Hic ilaç alamiyorum doktorun verdikleri günlükler dışında zor oluyor.Bel ağrısı zaten oluyor .Pekte iyi geçmiyor zamanlar ama idare ediyorum işte kontrolumu bekliyorum Mart 13 doktor randevum var . İnşallah ikizler de iyidir bir sıkıntı çıkmaz

Merhaba kızlar 16sında bende aldım geldim bebişleri 2 adet 4aa kalitesinde ilk günden beri adet sancısı gibi kasık ağrısı cektım ve yarında adet olmam lazım ilk tedavimde de adet günü kanamam olmuştu acaba aynısı mı yaşanacak bugün 5.günüm sabah erken gebelık testi yaptım çok ince bir çizgi war benim gorebılecegim kadar çok erken bılıyorum ama insan dayanamıyor herkeste aynısı olacak değil biliyorum ama suanda bütün belirtiler kayboldu yoksa yine mi tutmadı

İşte en zirve günlermiş bende seni 1 hafta geriden takip ediyorum
Muhtemelen 1-2 haftaya geçer
İnşallah yani

Benim 7 haftalık minik :) senin bide ikizya ondan da şiddetli oluyor olabilir bu zamanları mutlulukla hatırlayalım inşallah hepsi geçsin bitsin
Ayy masalalh seninde baya olmuş kuzum aramızda iki hafta var Galiba ondan dolayı çok fazla bu kadar Amin inşallah sağlıkla gelsinler de yapicak bişey yok artık

Kızlar doktoruma ilk defa bu cuma gidecektim.fakat pazartesiye ertelendi kendi doktorum dışında başka bir doktora gitsem keseyi görürmüyüz en son dün değerim on bin üstüydu artık merak ediyorum karından gözükür mü kese baktdirdigimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…