- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.621
Bende öyle düşünüyorum yok aldirmicam gereken Neyse yapicam onlar için belki rabbim bana bunu bu şekilde uygun gördü imtihanım belki deBeence inanma gelen rizkiyla geliyor farzet aldırdın ee diğerine sıkıntı görecek benim fikrim
Herşey Rabbimden sinaniyoruz işte bazen bu şekilde ben elimden gelinin fazlasini yapamaya çalışıcagim onlar için inşallah güzel haberler alirim doktor karnında ölebilir dedi kalp rahatsızlığı olabilir dedi down sendromu dedi herşey söyledi bütün olasılıkları söyledi ense kalınlığı 5.7 cm çıktı değerinden fazla sıvı alicaklar karnımdan cuma günüBeence inanma gelen rizkiyla geliyor farzet aldırdın ee diğerine sıkıntı görecek benim fikrim
Kizlar yakın zamanda sıvı aldıran oldu mu karnından ?Nasıl bişey ağrılı mi bilen var mı ?Beni perinatolojiye gönderdi doktor genetik çocuklara zarar gelmicek dedi .Ne yapmalıyım ?Ense kalinligi 5.7 cm çıktıah cannıııımmm, kalpler yoruldu, ınsallah iyi olacağız..
evet sıcak su baya iyi geliyor, bu son olsun ınsallah bundan sonra Rabbım saglıkla hayırlı evlatlar versın hepımıze ,
hepımız sınavan gecıyoruz ınsallah sonu cok guzel olsun,
yapışıklık nasıl anlaşılıyor acaba, benımde o kafama takılıyor..
histereskopı ya da hsg mı ısterler acaba dıye düşünüyorum,
4-5 ay geçsinde belki bi hsg cektırırım ya da ne ısterse doktor artık ..
kuzum ben yaptırmadım ya, ama bılen bırı ılla çıkar,Kizlar yakın zamanda sıvı aldıran oldu mu karnından ?Nasıl bişey ağrılı mi bilen var mı ?Beni perinatolojiye gönderdi doktor genetik çocuklara zarar gelmicek dedi .Ne yapmalıyım ?Ense kalinligi 5.7 cm çıktı
Adına ne diyolar bilmiyorum bende ilk defa yaptiricam çünkü başka testte söylemedi ya bebekten yada senden alicaz sıvı dedi bende bebeklerden istemedim zarar gelmesin diye onlarda bebeklere zarar gelmicek dedikuzum ben yaptırmadım ya, ama bılen bırı ılla çıkar,
ama amnıyosentez yerıne baska testler var dıye bılıyorum o rısklı degıl mı ?
Bunları istedi benden Zaten İkili 3 4 test yapılmıyorAdına ne diyolar bilmiyorum bende ilk defa yaptiricam çünkü başka testte söylemedi ya bebekten yada senden alicaz sıvı dedi bende bebeklerden istemedim zarar gelmesin diye onlarda bebeklere zarar gelmicek dedi
amnıyosetnez :doğumöncesi fetusun içinde yüzdüğü sıvıdan cerrahi müdahale ile bir miktar sıvı alma işlemine verilen addır. Genellikle genetik incelemeler için önerilen bir işlemdir.Adına ne diyolar bilmiyorum bende ilk defa yaptiricam çünkü başka testte söylemedi ya bebekten yada senden alicaz sıvı dedi bende bebeklerden istemedim zarar gelmesin diye onlarda bebeklere zarar gelmicek dedi
Anladım kuzum teşekkür ederimamnıyosetnez :doğumöncesi fetusun içinde yüzdüğü sıvıdan cerrahi müdahale ile bir miktar sıvı alma işlemine verilen addır. Genellikle genetik incelemeler için önerilen bir işlemdir.
bunu duydum ama farklı bırsey mı sana dedıklerı bılemedım kuzum ..
tabı aynen tehlıkelı olsa o rıskı almazlar ,Anladım kuzum teşekkür ederimDemekki onu yapicaklar ama tehlikeli olsa yaptirmazlardi diye düşündüm bebekten istemedim çünkü benden alicaklarmis
Amin canım inşallah Allah razı olsuntabı aynen tehlıkelı olsa o rıskı almazlar ,
belkı senınkı farklı bırseydır .. Rabbım yardımcın olsun ınsallaahh hakkında en hayırlısını nasıp etsın
Benim arkadaşa da öyle dediler doğdu sıkıntı yok güzel kızı varBende öyle düşünüyorum yok aldirmicam gereken Neyse yapicam onlar için belki rabbim bana bunu bu şekilde uygun gördü imtihanım belki de
Ya hayırlısi benim çocuk yok ne yaşadığını bilelem ama dua et belki mucize olurHerşey Rabbimden sinaniyoruz işte bazen bu şekilde ben elimden gelinin fazlasini yapamaya çalışıcagim onlar için inşallah güzel haberler alirim doktor karnında ölebilir dedi kalp rahatsızlığı olabilir dedi down sendromu dedi herşey söyledi bütün olasılıkları söyledi ense kalınlığı 5.7 cm çıktı değerinden fazla sıvı alicaklar karnımdan cuma günü
İnşallahBenim arkadaşa da öyle dediler doğdu sıkıntı yok güzel kızı var
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımYa hayırlısi benim çocuk yok ne yaşadığını bilelem ama dua et belki mucize olur
Bence de öyle olsa bile aallah o Sabri gücü veriyor ve arkadaşım da renkli ultrasona kadar öyle biliyordu ama öyle olmadı bide 2taramada hep riskli gelmişti o umursamadı 3yil sonra tedaviyle gelince herşeye razı diİnşallahÖyle olur sıvı aldırmaktan vazgeçtim 20 22 haftada detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum sadece onun dışında hiç bişey yaptirmicam rutin kontrollere gidip gelicem
AminRabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımdualarimdasiniz ?Umarım bir mucize olur
Tabiki öyle bende öyle düşünüyorum Rabbimden gelen birşey dua etmek en iyisi ben herşeye razıyım rabbim büyük ikiz olduğu için zaten ikili 3 4 tarama yapilmiyormus?Riskli de olsa kabul ediyorum yapicak bişey yok artıkBence de öyle olsa bile aallah o Sabri gücü veriyor ve arkadaşım da renkli ultrasona kadar öyle biliyordu ama öyle olmadı bide 2taramada hep riskli gelmişti o umursamadı 3yil sonra tedaviyle gelince herşeye razı di
İnşallah guzel olur sağlıklı kucağına alırsınTabiki öyle bende öyle düşünüyorum Rabbimden gelen birşey dua etmek en iyisi ben herşeye razıyım rabbim büyük ikiz olduğu için zaten ikili 3 4 tarama yapilmiyormus?Riskli de olsa kabul ediyorum yapicak bişey yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?