Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Beence inanma gelen rizkiyla geliyor farzet aldırdın ee diğerine sıkıntı görecek benim fikrim
Herşey Rabbimden sinaniyoruz işte bazen bu şekilde ben elimden gelinin fazlasini yapamaya çalışıcagim onlar için inşallah güzel haberler alirim doktor karnında ölebilir dedi kalp rahatsızlığı olabilir dedi down sendromu dedi herşey söyledi bütün olasılıkları söyledi ense kalınlığı 5.7 cm çıktı değerinden fazla sıvı alicaklar karnımdan cuma günü

Kizlar yakın zamanda sıvı aldıran oldu mu karnından ?Nasıl bişey ağrılı mi bilen var mı ?Beni perinatolojiye gönderdi doktor genetik çocuklara zarar gelmicek dedi .Ne yapmalıyım ?Ense kalinligi 5.7 cm çıktı

kuzum ben yaptırmadım ya, ama bılen bırı ılla çıkar,
ama amnıyosentez yerıne baska testler var dıye bılıyorum o rısklı degıl mı ?

kuzum ben yaptırmadım ya, ama bılen bırı ılla çıkar,
ama amnıyosentez yerıne baska testler var dıye bılıyorum o rısklı degıl mı ?
Adına ne diyolar bilmiyorum bende ilk defa yaptiricam çünkü başka testte söylemedi ya bebekten yada senden alicaz sıvı dedi bende bebeklerden istemedim zarar gelmesin diye onlarda bebeklere zarar gelmicek dedi

Adına ne diyolar bilmiyorum bende ilk defa yaptiricam çünkü başka testte söylemedi ya bebekten yada senden alicaz sıvı dedi bende bebeklerden istemedim zarar gelmesin diye onlarda bebeklere zarar gelmicek dedi
Bunları istedi benden Zaten İkili 3 4 test yapılmıyor

Eklentiler

• IMG20230314110409.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 61
amnıyosetnez :doğumöncesi fetusun içinde yüzdüğü sıvıdan cerrahi müdahale ile bir miktar sıvı alma işlemine verilen addır. Genellikle genetik incelemeler için önerilen bir işlemdir.
bunu duydum ama farklı bırsey mı sana dedıklerı bılemedım kuzum ..

Anladım kuzum teşekkür ederim Demekki onu yapicaklar ama tehlikeli olsa yaptirmazlardi diye düşündüm bebekten istemedim çünkü benden alicaklarmis

Anladım kuzum teşekkür ederim Demekki onu yapicaklar ama tehlikeli olsa yaptirmazlardi diye düşündüm bebekten istemedim çünkü benden alicaklarmis
tabı aynen tehlıkelı olsa o rıskı almazlar ,
belkı senınkı farklı bırseydır .. Rabbım yardımcın olsun ınsallaahh hakkında en hayırlısını nasıp etsın

Ya hayırlısi benim çocuk yok ne yaşadığını bilelem ama dua et belki mucize olur

İnşallah Öyle olur sıvı aldırmaktan vazgeçtim 20 22 haftada detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum sadece onun dışında hiç bişey yaptirmicam rutin kontrollere gidip gelicem
Bence de öyle olsa bile aallah o Sabri gücü veriyor ve arkadaşım da renkli ultrasona kadar öyle biliyordu ama öyle olmadı bide 2taramada hep riskli gelmişti o umursamadı 3yil sonra tedaviyle gelince herşeye razı di

Bence de öyle olsa bile aallah o Sabri gücü veriyor ve arkadaşım da renkli ultrasona kadar öyle biliyordu ama öyle olmadı bide 2taramada hep riskli gelmişti o umursamadı 3yil sonra tedaviyle gelince herşeye razı di
Tabiki öyle bende öyle düşünüyorum Rabbimden gelen birşey dua etmek en iyisi ben herşeye razıyım rabbim büyük ikiz olduğu için zaten ikili 3 4 tarama yapilmiyormus?Riskli de olsa kabul ediyorum yapicak bişey yok artık

Kızlar selam
İçinizde ikili tarama testi sonucundan anlayan var mı
Ultrasonda normal çıkmıştı kan sonucu ise
Papp-A: 2.75
Free beta HCG: 50.7
Çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…