- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.661
Ben yaptırdım cnm o kadar memnunum kiMurat berkkanoğlu tüp bebek yaptıranlar var mı?
Kizlar çok düşündüm karar verdim sıvı testini yaptirmicam sadece 20 22 haftalarda detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sanırım en iyisi bu olucak hemde bebeklerimi tehlikeye atmamak için
Yine de sen bilirsin hakkın da hayırlısi olsunKizlar çok düşündüm karar verdim sıvı testini yaptirmicam sadece 20 22 haftalarda detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sanırım en iyisi bu olucak hemde bebeklerimi tehlikeye atmamak için
Amin canım inşallahYine de sen bilirsin hakkın da hayırlısi olsun
AynenAmin canım inşallahen dogrusu bu rabbim ne derse o
Üzülmek yok artık her şey olacağına varıyorHadi bakalım bunu da atlattın umarım
Demek ilaçla düşükten sonra da hsg istiyorlarmış boşuna üzmüşüm kendimi
Karar senin kararın canım ama özel çocuklara bakmak büyütmek eğitimleri aynı o yavrular gibi özel ilgi isterKizlar çok düşündüm karar verdim sıvı testini yaptirmicam sadece 20 22 haftalarda detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sanırım en iyisi bu olucak hemde bebeklerimi tehlikeye atmamak için
Haklısın bizde onu o şekilde düşündük ama tek özel benim çocuğum olmayacak belki de özel olmayacak bunu bilemiyoruz doktorlar su an bu sekilde söylüyor ama ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.Jersey ama herşey düşündüm ama ben canlı canlı rabbimin verdiğini o atan kalbi asla özel durumu olduğu icin kesip atamam ki biliyorum bizim için çok zor süreç ama ben her şekilde kabul ettim herşey Rabbimden alan da onverende o rabbim bana mucize nasip etmiş ve ben onu o şekilde ölüme sürükleyemem atan bir kalp var orada çünkü rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKarar senin kararın canım ama özel çocuklara bakmak büyütmek eğitimleri aynı o yavrular gibi özel ilgi istero kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz ki ben de yavruma bakarım kollarım elimden gelenin bin katını yaparım ama başka insanların onu dışlamasina kötü davranmasına yüreğim el vermez kahrolurum,bana bir şey olsa kim bakacak fikri olur sürekli aklımda.kucukken anneme çok demişimdir ergenlikte doğurmasaydin diye hiç hakkım yokmuş bir düşük yaptım diye acısını annemi daha iyi anlıyorum bence özel çocukların sadece bu soruyu sorma hakları var.nolur Kübra beni yanlış anlama demek istediğim yaşım psikolojim bunun üstesinden gelebilir mi diye düşün sadece.insallah doktor yanılir Allah'ım sana sağlıklı evlatlarını kavuşturur.kirdiysam çok özür dilerim
Canım bende bugün işyerinde bir arkadaşımla konuşurken öğrendim.Ablasının 1 tane oğlu var onda da hamileyken şüphlenmişler sürekli riski grupta çıkmış ense kalınlığı dan falan bahsetti hatta amniyosentez yapılmış.O zamanda bu testler garanti değil ama yüksek oranda down sendorumu olabilir demişler ama kesinlik vermemişler.Şuan çocuğu üniversitede ve neredeyse ultra zeki bir çocukmuş.İnşallah seninde öyle olsun canım Rabbim yardım etsin sana ve bebeklerime güç kuvvet versin inşallahKizlar çok düşündüm karar verdim sıvı testini yaptirmicam sadece 20 22 haftalarda detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sanırım en iyisi bu olucak hemde bebeklerimi tehlikeye atmamak için
K Kubra Avci Down sendorumu değilmiş ve çok sağlıklıymış maşallahCanım bende bugün işyerinde bir arkadaşımla konuşurken öğrendim.Ablasının 1 tane oğlu var onda da hamileyken şüphlenmişler sürekli riski grupta çıkmış ense kalınlığı dan falan bahsetti hatta amniyosentez yapılmış.O zamanda bu testler garanti değil ama yüksek oranda down sendorumu olabilir demişler ama kesinlik vermemişler.Şuan çocuğu üniversitede ve neredeyse ultra zeki bir çocukmuş.İnşallah seninde öyle olsun canım Rabbim yardım etsin sana ve bebeklerime güç kuvvet versin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederimCanım bende bugün işyerinde bir arkadaşımla konuşurken öğrendim.Ablasının 1 tane oğlu var onda da hamileyken şüphlenmişler sürekli riski grupta çıkmış ense kalınlığı dan falan bahsetti hatta amniyosentez yapılmış.O zamanda bu testler garanti değil ama yüksek oranda down sendorumu olabilir demişler ama kesinlik vermemişler.Şuan çocuğu üniversitede ve neredeyse ultra zeki bir çocukmuş.İnşallah seninde öyle olsun canım Rabbim yardım etsin sana ve bebeklerime güç kuvvet versin inşallah
K Kubra Avci Down sendorumu değilmiş ve çok sağlıklıymış maşallah
İnşallah seninde öyle olacak kuzum duamdasınCanım benim çok teşekkür ederimBen vazgeçtim zaten sıvı aldırmaktan ne gelirse Rabbimden razıyım İnslalah Allah'ım hayırlısıyla kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin Ben hiç bir şekilde müdahale etmicem alsadece kontrollerime gidip gelicem
İnşallah bitanem Allah razı olsunİnşallah seninde öyle olacak kuzum duamdasın
Güzel kalpli kuzum benim eminim Rabbim yardım edecek sanaİnşallah bitanem Allah razı olsunGüzel sonuclanir umarım doktor karnında da ölebilir dedi tanıyı da koydu Aldırmam içinde söyledi fakat ben de kötü düşünmek istemiyorum bu süreçte Allah'ım bana nasip etmiş iki mucize vermiş o yüzden asla ve asla pes etmicem bende onlar için elimden geldiğince mücadele edeceğim gücüm yettikce
Amin insalalh canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGüzel kalpli kuzum benim eminim Rabbim yardım edecek sana
Kubracim Rabbim en güzelini kolayını nasip etsin bende olsam senin gibi düşünürdüm herkes bı engelli adayı doğum da bile engelle karşilasan çocuklar var bu bir imtihansa sonucunda sabretmek kazanmak bizim elimizde sen dik dur çocuklarımızın sahibi bizden önce Allah.. o canı nefesi verende alanda o umarım çok güzel şeylerle karsilasirsinHaklısın bizde onu o şekilde düşündük ama tek özel benim çocuğum olmayacak belki de özel olmayacak bunu bilemiyoruz doktorlar su an bu sekilde söylüyor ama ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.Jersey ama herşey düşündüm ama ben canlı canlı rabbimin verdiğini o atan kalbi asla özel durumu olduğu icin kesip atamam ki biliyorum bizim için çok zor süreç ama ben her şekilde kabul ettim herşey Rabbimden alan da onverende o rabbim bana mucize nasip etmiş ve ben onu o şekilde ölüme sürükleyemem atan bir kalp var orada çünkü rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahumarım olmaz böyle bişey sonrasında gelişir toparlar ki öyle de olsa yapicak bişey yok dogurucam rabbim nasip ederse
sonucun ne oldu canım şuanda bende transfer için bekliyorumBen yaptırdım cnm o kadar memnunum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?