Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok geçmiş olsun canım inşallah yanlış ölçüm yapmıştır sonuçların güzel çıkar.iyi tarafından bakarsan en azından diğer bebeğin sağlıklı allah sana bağışlasın yavrularını

Çok şükür canım inşallah bitmiştir artık ben de makat yerine dilalti mı denesem şimdi vajinal attım 1 tane yine başladı sancı hafiften ama sökülecek gibi değil yalan dolan geliyor biraz biraz

Canım çok üzüldüm ne desek belki seni rahatlatmayacak ama en azından 1 bebeğin sağlıklı allahtan umut kesilmez sen hepimize moral veriyordun güçlü olmaya çalış inşallah yanılmadır ve 2 bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım seninle

Çok şükür canım inşallah bitmiştir artık ben de makat yerine dilalti mı denesem şimdi vajinal attım 1 tane yine başladı sancı hafiften ama sökülecek gibi değil yalan dolan geliyor biraz biraz
Burada bülent hocanın bir hastası bana 7.günde söküldüğünü söyledi bu şekilde yaptığında. Ben 2 saat arayla 4 tane dil altı yaptım ama belki bebek düşürmek için prosedür daha farklıdır bilemedim ki. Bugün kendi doktoruma gittiğimde maslak ile konuştuğumu söyledim bana neden bu şekilde kürtaj yaptırdın dediler ya. İlaçla düşürmek eziyet biraz eski kafalılığa getirdi yani kibarca. Kazıyarak yapmıyoruz ki artık sadece vakumla alıyoruz dedi. Rahim filmine bile gerek yok gözüküyor yapışıklık olmadığı dedi. Ama işte maslak istiyor benim biraz güvenim azaldı gibi açıkçası

Benimde 12 hafta ama bana hiç yaptırmadı öyle bişey acaba bizim mi soylememiz lazım
Aslında cnm doktor bize 10.hafta söyledi böyle bir test var ve zamanı geliyor karar verirsiniz diye 12.hafta olunca da yaptı bence doktorun en azından bgn hemen test istemeliydi belki down değil başka bir sorun var bilemeyiz ki test sonucu gelir ne olduğu ortaya çıkar o zmn sen de bir karar verirdin.ayrıca şunu da sor cnm diyelim ki aldırmak istedin bu diğerine bir zarar verir mi veya tam down olduğundan emin mi başka bişey de diğer sağlıklı olanı etkiler mi bunlar önemli

Kübracım ne desem bilemedim inşallah bir yanlışlık vardır inşallah ikisi de sapa sağlamdır ama değilse bile diğer sağlıklı olan bebeğin için güçlü kalmalısın onun bu durumdan etkilenmesine izin verme stres yapmamaya çalış biliyorum çok zor rabbim gönlünü ferahlatsın canım benim

Bu testin adı ne acaba?

Bende bişey diyemiyorum ki kuzum şoktayım güçlü kalmaya çalışıyorum ama elimden geldiğince zor oluyor Amin inşallah

Aynen kuzum bunların hepsini düşündüm ama sormak istemedim o anda soramadım hiç bişey şoktayım hala ne yapacağımı bile bilmiyorum hiç bir test istemedi sadece genetik test yapilicak o kadar Perşembe yada cuma günü için öyle testler yapılmadı haftaya çağırdı 13 hafta olmuş oluyor .Bakalım ne yapicaz bu durumda şu an bişey düşünemiyorum

Amin canım benim İnsalalh En azından 1 tanesi sağlıklı ama diğeri de keşke sağlıklı olsaydı tabiki isyan değil ama sadece üzülüyorum elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum doktor genetik test verdi bakalım ne olucak sonucu daha yaptırdim gün verdi Allah razı olsun canım

Amin canim insalalh pekte yanlış ölçüm değil neylestirsin diye başka doktora da gittik o da aynısını dedi 5 üzerinde en kalınlığı Umarım bir sorun çıkmaz bakalım genetik test yapilicak detaylı ultrason ve kan testi de istemedi zaten neden bilmiyorum 12 haftadayim ama kaçınci haftaya kadar yapıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…