Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bakacak cnm bakmak zorunda detaylı bilgilendirmek zorunda sen güvenip gidiyorsun bu testleri de yapmalı yoksa neden o doktora gidiyorsun ki
Genetik test yapicaklar detayli olarak pek ümidim yok ama ne gelirse Rabbimden yapicak hiç bişey yok inşallah ense kalınlığı daha artmaz

K Kubra Avci canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabb'im yüzünü güldürsün inşallah senin için ne hayırlı ise o olsun inşallah dualarımız seninle
Canım Allah razı olsun Hepinize çok teşekkür ederim Amin inşallah bende çok üzgünüm gözlerim şişti artık ağlaya ağlaya hep hayırlısıni istedim hala da istiyorum belki bir mucize olur diye

Çok üzgünüm inş doğru değildir benden geçen hafta istedi böyle bir test yaptırmadım çok korktum halen de korkuyorum aslında doktorum aldırmayı düşünmüyorsan zaten yaptırma dedi ,inş Rabbim hayırlısını versin diyecek birşey bulamıyorum

Bana da işte 8 tane verdiler günde 1 tane gece fitil şeklinde ilacı koyuyorum 3-4 saat sonra başlıyor yoğun oluyor sonra duruyor 3 tane bitti yazdım hemşireye bitene kadar mı kullanıcam bunu
uzun ve yorucu bir sürec biran evvel kurtulmak nasio olsun inşallah

Bende korkarak gittim ama zaten 1 aydır gitmiyorsun kontrole gitmem gerekiyordu mecbur bende aldırmayı düşünmüyorum ama bazı şeyleri de öğrenmem gerekiyor Bende çok üzgünüm ne diyeceğimi inan bilmiyorum çok kötü durumdayım sanki kaybetmiş gibi hissediyorum çok canım yanıyor çünkü

Her şeyden o kadar bıktım usandım ki bugün ağrıdan duşa girdim sıcak su iyi geldi bi ağladım bi yıkandım parça geldi çok şükür bana 8 tane ilaç verdiğinde sordum Bülent hoca 8 günde bile sökülmeyen var tekrar veriyoruz ilaç dedi.yapisiklik çok zor bir şey 2 histeroskopi olduğum için biliyorum ben ısrarla tekrar histeroskopi olmayacağımi söyledim yapışıklık komple değil de kısmi bile olsa rahim daraltıyor ne bileyim ne derlerse yapıyoruz

Canım benim sınırın çok üstünde olduğu için istememiş olabilir inşallah geriden geliyordur gelişimi bir sıkıntı yoktur kendini harap edip diğer bebeğini de üzme güçlü kadınsın sen neler atlattın inşallah bu da geçecek

uzun ve yorucu bir sürec biran evvel kurtulmak nasio olsun inşallah
Amin canım senin durum nasıl ağrı sancı var mı inşallah çabuk geçer kaderimize bak papatya ece sen ben.yaz için odaklıyorum kendimi iyice kudurup kendimize gelelim spor diyet yapıcam oldum 72 kilo 1.5 yıldır hormon hormon

Canım benim çok teşekkür ederim Güçlü olmaya çalışıyorum inşallah öyledir zaten detaylı genetik testi yapilicak insalalh bende öyle düşünmek istiyorum 14 hafta 13 hafta 16 hafta insalalh geriden geliyodur inslalah mucize olur Çok uzuluyorum gerçekten rabbim herkese hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zormuş ben bugün daha çok hissetim anne olmayı

İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin beslenmeni aksatma sen şimdi canın sıkkın diye dikkat de etmez yemek yemezsin

Canım benim gün doğmadan neler doğar bu gecelerin birde sabahı var elbet nolur yıpratma kendini bebeklerin de etkileniyor şuan hakkında ne hayırlı ise mevlam onu nasip etsin güzel düşün güzel olsun emi ablacım inş testler yanılır sağlıcakla gelir ikizler..

Amin canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim Umarım öyle olur rabbim büyük

Benim dün baya pıhtılar geldi ama bugünkü ilaç işe yaramadımı noldu çok az kanama oldu hiç pıhtı falan gelmedi. Yarın kontrole çağırdı doktorda gidemicem merkeze buradan bir doktora gidicem bakalım.
Valla sorma canım onlar bizimle kalsın diye ne emekler verdik şimdide gitsinler siye uğraşıyoruz hayat çok garip
Benimde doktorum geçen gün yaşam şartlarını değiştir kendine odaklan sağlıklı beslen spor yap dedi. Tekrarlayan düşüklerde buda çok önemliymiş. Bu yaz benimde önceliğim bu olcak inşallah tekrar transfere bile herek kalmadan nasip olur bize iyi gelir bu toparlanma süreci

Biraz önce düştü benim kese kordon bağı bile duruyordu hiç bozulmamış hasta bezleri var ya külot şeklinde ondan kullandım hep o ağrılar hep rahim ağzı açılsın diye sanırım birden lop diye düştü.senin temizlenmiştir diye düşünüyorum hastanede büyük kısmı gitmiştir iyi haberlerle gel canım

ah cannıııımmm, kalpler yoruldu, ınsallah iyi olacağız..
evet sıcak su baya iyi geliyor, bu son olsun ınsallah bundan sonra Rabbım saglıkla hayırlı evlatlar versın hepımıze ,
hepımız sınavan gecıyoruz ınsallah sonu cok guzel olsun,
yapışıklık nasıl anlaşılıyor acaba, benımde o kafama takılıyor..
histereskopı ya da hsg mı ısterler acaba dıye düşünüyorum,
4-5 ay geçsinde belki bi hsg cektırırım ya da ne ısterse doktor artık ..

evet yaa, bıraz nefes alıp moral depolayalım canım kızlar ..
ınsallah seneye cok güzel olsun bızım ıcın ,
bende spor ve dıyet yapmayı dusunyorum hormonlardan şiştim ya

ammiinnn özgeciğimm,
evet bu yaz bende tatil ,kamp vs biraz kendımı toparlamayaı düşünüyorum çünkü bedenim kadar ruhumda yorgun ..
ınsallaahhh transfere bıle gerek kalmadan gelsın yavrularımız..
gercı benım korunma surem baya uzun :) 6 ay ya da 1sene duruma göre

Canım Allah razı olsun Hepinize çok teşekkür ederim Amin inşallah bende çok üzgünüm gözlerim şişti artık ağlaya ağlaya hep hayırlısıni istedim hala da istiyorum belki bir mucize olur diye
Beence inanma gelen rizkiyla geliyor farzet aldırdın ee diğerine sıkıntı görecek benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…