- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.601
Genetik test yapicaklar detayli olarak pek ümidim yok ama ne gelirse Rabbimden yapicak hiç bişey yok inşallah ense kalınlığı daha artmazBakacak cnm bakmak zorunda detaylı bilgilendirmek zorunda sen güvenip gidiyorsun bu testleri de yapmalı yoksa neden o doktora gidiyorsun ki
Canım Allah razı olsunK Kubra Avci canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabb'im yüzünü güldürsün inşallah senin için ne hayırlı ise o olsun inşallahdualarımız seninle
Çok üzgünüm inş doğru değildirKuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümçok ağladım iyi bişey demedi doktor genetik test verdi Perşembe günü down sedromlu dedi diğeri iyi dedi bir tanesini aldırmam lazim kararı sana bırakıyorum dedi ense kalınlığı 5.uzerinde olduğu için çok sıkıntılı dedi napicam ben aldırmak istemiyorum
uzun ve yorucu bir sürec biran evvel kurtulmak nasio olsun inşallahBana da işte 8 tane verdiler günde 1 tane gece fitil şeklinde ilacı koyuyorum 3-4 saat sonra başlıyor yoğun oluyor sonra duruyor 3 tane bitti yazdım hemşireye bitene kadar mı kullanıcam bunu
Bende korkarak gittim ama zaten 1 aydır gitmiyorsun kontrole gitmem gerekiyordu mecbur bende aldırmayı düşünmüyorum ama bazı şeyleri de öğrenmem gerekiyorÇok üzgünüm inş doğru değildirbenden geçen hafta istedi böyle bir test yaptırmadım çok korktum halen de korkuyorum aslında doktorum aldırmayı düşünmüyorsan zaten yaptırma dedi ,inş Rabbim hayırlısını versin diyecek birşey bulamıyorum
Her şeyden o kadar bıktım usandım ki bugün ağrıdan duşa girdim sıcak su iyi geldi bi ağladım bi yıkandım parça geldi çok şükür bana 8 tane ilaç verdiğinde sordum Bülent hoca 8 günde bile sökülmeyen var tekrar veriyoruz ilaç dedi.yapisiklik çok zor bir şey 2 histeroskopi olduğum için biliyorum ben ısrarla tekrar histeroskopi olmayacağımi söyledim yapışıklık komple değil de kısmi bile olsa rahim daraltıyor ne bileyim ne derlerse yapıyoruzBurada bülent hocanın bir hastası bana 7.günde söküldüğünü söyledi bu şekilde yaptığında. Ben 2 saat arayla 4 tane dil altı yaptım ama belki bebek düşürmek için prosedür daha farklıdır bilemedim ki. Bugün kendi doktoruma gittiğimde maslak ile konuştuğumu söyledim bana neden bu şekilde kürtaj yaptırdın dediler ya. İlaçla düşürmek eziyet biraz eski kafalılığa getirdi yani kibarca. Kazıyarak yapmıyoruz ki artık sadece vakumla alıyoruz dedi. Rahim filmine bile gerek yok gözüküyor yapışıklık olmadığı dedi. Ama işte maslak istiyor benim biraz güvenim azaldı gibi açıkçası
Canım benim sınırın çok üstünde olduğu için istememiş olabilir inşallah geriden geliyordur gelişimi bir sıkıntı yoktur kendini harap edip diğer bebeğini de üzme güçlü kadınsın sen neler atlattın inşallah bu da geçecekAmin canim insalalh pekte yanlış ölçüm değil neylestirsin diye başka doktora da gittik o da aynısını dedi 5 üzerinde en kalınlığı Umarım bir sorun çıkmaz bakalım genetik test yapilicak detaylı ultrason ve kan testi de istemedi zaten neden bilmiyorum 12 haftadayim ama kaçınci haftaya kadar yapıyor bilmiyorum
Amin canım senin durum nasıl ağrı sancı var mı inşallah çabuk geçeruzun ve yorucu bir sürec biran evvel kurtulmak nasio olsun inşallah
Canım benimCanım benim sınırın çok üstünde olduğu için istememiş olabilir inşallah geriden geliyordur gelişimi bir sıkıntı yoktur kendini harap edip diğer bebeğini de üzme güçlü kadınsın sen neler atlattın inşallah bu da geçecek
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinCanım benimçok teşekkür ederim Güçlü olmaya çalışıyorum inşallah öyledir zaten detaylı genetik testi yapilicak insalalh bende öyle düşünmek istiyorum 14 hafta 13 hafta 16 hafta insalalh geriden geliyodur inslalah mucize olur Çok uzuluyorum gerçekten rabbim herkese hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zormuş ben bugün daha çok hissetim anne olmayı
Canım benim gün doğmadan neler doğar bu gecelerin birde sabahı var elbet nolur yıpratma kendini bebeklerin de etkileniyor şuan hakkında ne hayırlı ise mevlam onu nasip etsin güzel düşün güzel olsun emi ablacım inş testler yanılır sağlıcakla gelir ikizler..Bende çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum vala çok kötüyüm hala inanamıyorum inşallah testte güzel sonuç olur testte iyi çıksa bile ultrasonda yine aynı şekilde olursa nasıl olucak onu da düşünemiyorum ama aldırmak istemiyorum kalp atışları var
Amin canım benim vala öğle oldu yedim ama ne yediğimi ne de içtiğimi biliyorum.Ama onlar için cabalayacagimİnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinbeslenmeni aksatma sen şimdi canın sıkkın diye dikkat de etmez yemek yemezsin
Amin canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederimCanım benim gün doğmadan neler doğar bu gecelerin birde sabahı var elbet nolur yıpratma kendini bebeklerin de etkileniyor şuan hakkında ne hayırlı ise mevlam onu nasip etsin güzel düşün güzel olsun emi ablacım inş testler yanılır sağlıcakla gelir ikizler..
Benim dün baya pıhtılar geldi ama bugünkü ilaç işe yaramadımı noldu çok az kanama oldu hiç pıhtı falan gelmedi. Yarın kontrole çağırdı doktorda gidemicem merkeze buradan bir doktora gidicem bakalım.Amin canım senin durum nasıl ağrı sancı var mı inşallah çabuk geçerkaderimize bak papatya ece sen ben.yaz için odaklıyorum kendimi iyice kudurup kendimize gelelim spor diyet yapıcam oldum 72 kilo 1.5 yıldır hormon hormon
Biraz önce düştü benim kese kordon bağı bile duruyordu hiç bozulmamış hasta bezleri var ya külot şeklinde ondan kullandım hep o ağrılar hep rahim ağzı açılsın diye sanırım birden lop diye düştü.senin temizlenmiştir diye düşünüyorum hastanede büyük kısmı gitmiştir iyi haberlerle gel canımBenim dün baya pıhtılar geldi ama bugünkü ilaç işe yaramadımı noldu çok az kanama oldu hiç pıhtı falan gelmedi. Yarın kontrole çağırdı doktorda gidemicem merkeze buradan bir doktora gidicem bakalım.
Valla sorma canım onlar bizimle kalsın diye ne emekler verdik şimdide gitsinler siye uğraşıyoruz hayat çok garip
Benimde doktorum geçen gün yaşam şartlarını değiştir kendine odaklan sağlıklı beslen spor yap dedi. Tekrarlayan düşüklerde buda çok önemliymiş. Bu yaz benimde önceliğim bu olcak inşallah tekrar transfere bile herek kalmadan nasip olur bize iyi gelir bu toparlanma süreci
ah cannıııımmm, kalpler yoruldu, ınsallah iyi olacağız..Her şeyden o kadar bıktım usandım ki bugün ağrıdan duşa girdim sıcak su iyi geldi bi ağladım bi yıkandım parça geldi çok şükür bana 8 tane ilaç verdiğinde sordum Bülent hoca 8 günde bile sökülmeyen var tekrar veriyoruz ilaç dedi.yapisiklik çok zor bir şey 2 histeroskopi olduğum için biliyorum ben ısrarla tekrar histeroskopi olmayacağımi söyledim yapışıklık komple değil de kısmi bile olsa rahim daraltıyor ne bileyim ne derlerse yapıyoruz
evet yaa, bıraz nefes alıp moral depolayalım canım kızlar ..Amin canım senin durum nasıl ağrı sancı var mı inşallah çabuk geçerkaderimize bak papatya ece sen ben.yaz için odaklıyorum kendimi iyice kudurup kendimize gelelim spor diyet yapıcam oldum 72 kilo 1.5 yıldır hormon hormon
ammiinnn özgeciğimm,Benim dün baya pıhtılar geldi ama bugünkü ilaç işe yaramadımı noldu çok az kanama oldu hiç pıhtı falan gelmedi. Yarın kontrole çağırdı doktorda gidemicem merkeze buradan bir doktora gidicem bakalım.
Valla sorma canım onlar bizimle kalsın diye ne emekler verdik şimdide gitsinler siye uğraşıyoruz hayat çok garip
Benimde doktorum geçen gün yaşam şartlarını değiştir kendine odaklan sağlıklı beslen spor yap dedi. Tekrarlayan düşüklerde buda çok önemliymiş. Bu yaz benimde önceliğim bu olcak inşallah tekrar transfere bile herek kalmadan nasip olur bize iyi gelir bu toparlanma süreci
Beence inanma gelen rizkiyla geliyor farzet aldırdın ee diğerine sıkıntı görecek benim fikrimCanım Allah razı olsunHepinize çok teşekkür ederim Amin inşallah bende çok üzgünüm gözlerim şişti artık ağlaya ağlaya hep hayırlısıni istedim hala da istiyorum belki bir mucize olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?