Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hadi çok şükür canım
Parça kalmadan komple temizlenmişyir inşallah.
Ben gittim bugünde güzek bir sorun yok ufak tefek meteryaller var ama atcak vücut onları dedi. Tüp doktoruyla görüştüm oda metiler verdi. O kanamayı kesmek içinmi acaba yoksa o içerdeki ufak tefek şeyleri atmak içinmi Anlamadım
Kesinlikle bize iyi gelecek olan bu canım. Silip atalım bir kafamızdan

Hsg canım şimdi benim kanama bitince kontrole çağırdı parça kalmış mı diye bakılacak sonra hsg çekilecek

Metileri bilmiyorum bana vermediler atar canım ilk adetinle rahim duvarin tertemiz olur inşallah

Metiler içerdeki kalıntıları atmak için canm ben kürtajlarımda kullandım cok iyi bi ilaç

Metiler içerdeki kalıntıları atmak için canm ben kürtajlarımda kullandım cok iyi bi ilaç
Şimdi kanamamı yapcak bana canım bu. Yoksa kesicekmi ne yaşıcam bir yerde kanamayı keser yazıyor bir yerde baika birşey kafam karıştı

Şimdi kanamamı yapcak bana canım bu. Yoksa kesicekmi ne yaşıcam bir yerde kanamayı keser yazıyor bir yerde baika birşey kafam karıştı
Kanama yapmıyor içerideki parçalar düşüyor.
Benim kürtajdan hemen sonra vermişlerdi kanamam artmamıştı kesilmemiştide sadece afedersin peçeteye içerideki parçaların geldiğini görüyordum

Kanama yapmıyor içerideki parçalar düşüyor.
Benim kürtajdan hemen sonra vermişlerdi kanamam artmamıştı kesilmemiştide sadece afedersin peçeteye içerideki parçaların geldiğini görüyordum
Tamam canım bakalım temizlensinde
Sen nasılsın başladınmı transfer hazırlığına

Benim galiba tamamen temizlendi içeride kalan pıhtılar da, bugün çok az kanamam oldu yok gibi hatta çok şükür patoloji raporu da çıkmış kürtajdan sonraki. Ben genetiğe de bakılıyor sanıyordum ama bakılmıyormuş. Görünürde bir sorun yok. Hem kendi doktorumla hem de tüp bebek hemşiresiyle konuştum o doktora danıştı. Fiziksel olarak görünürde bir şey yok genetiği iyi değildir dediler. Biraz kendime geleyim, tatil yapayim yazın ondan sonra bomba gibi sürece gireceğim inş

Tamam canım bakalım temizlensinde
Sen nasılsın başladınmı transfer hazırlığına
Yok kuzum ben ramazan geçsin öyle başlamayı düşünüyorum oruç tutmak istiyorum yemiyim boşu boşuna acelem yok gerçi Ramazan’dan sonra da tatil planları başlıyor belki tatili atlatır öyle de başlayabilirim biz de emin değiliz

İçeride kalan parçaları pıhtıları atacak, çok da kanama denemez
Artık kanamasın zaten her gören yüzün bembeyaz soluk diyor kendimide kötü hissetmeye başladım iyice aşırı halsizlik yorgunluk var. demir ilAcına başlıcam şimdi biryandan da

Ne zaman kafan rahat hissedersen o zaman başla canım yorucu valla. Bana opu sürecindense transfer süreci çok yıpratıcı yorucu geldi

Ne zaman kafan rahat hissedersen o zaman başla canım yorucu valla. Bana opu sürecindense transfer süreci çok yıpratıcı yorucu geldi
Benim bünye alıştı artık kaçıncı deneme
Birde tek şansım son bir embriyom var transfer opudan kolay oldugu için rahatım geride hiç olmasaydı sıfırdan başlamak daha zor olucak tı.

Benim bünye alıştı artık kaçıncı deneme
Birde tek şansım son bir embriyom var transfer opudan kolay oldugu için rahatım geride hiç olmasaydı sıfırdan başlamak daha zor olucak tı.
İnşallah oda sana can evlat olcak canım benim kafanı iyice boşalt temiz güzel bir kafayla gir bu sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…