- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.641
Amin inşallahİnşallah guzel olur sağlıklı kucağına alırsın
Hadi çok şükür canımBiraz önce düştü benim kese kordon bağı bile duruyordu hiç bozulmamış hasta bezleri var ya külot şeklinde ondan kullandım hep o ağrılar hep rahim ağzı açılsın diye sanırım birden lop diye düştü.senin temizlenmiştir diye düşünüyorum hastanede büyük kısmı gitmiştir iyi haberlerle gel canım
Kesinlikle bize iyi gelecek olan bu canım. Silip atalım bir kafamızdanammiinnn özgeciğimm,
evet bu yaz bende tatil ,kamp vs biraz kendımı toparlamayaı düşünüyorum çünkü bedenim kadar ruhumda yorgun ..
ınsallaahhh transfere bıle gerek kalmadan gelsın yavrularımız..
gercı benım korunma surem baya uzun :) 6 ay ya da 1sene duruma göre
Hsg canım şimdi benim kanama bitince kontrole çağırdı parça kalmış mı diye bakılacak sonra hsg çekilecekah cannıııımmm, kalpler yoruldu, ınsallah iyi olacağız..
evet sıcak su baya iyi geliyor, bu son olsun ınsallah bundan sonra Rabbım saglıkla hayırlı evlatlar versın hepımıze ,
hepımız sınavan gecıyoruz ınsallah sonu cok guzel olsun,
yapışıklık nasıl anlaşılıyor acaba, benımde o kafama takılıyor..
histereskopı ya da hsg mı ısterler acaba dıye düşünüyorum,
4-5 ay geçsinde belki bi hsg cektırırım ya da ne ısterse doktor artık ..
Metileri bilmiyorum bana vermediler atar canım ilk adetinle rahim duvarin tertemiz olur inşallahHadi çok şükür canım
Parça kalmadan komple temizlenmişyir inşallah.
Ben gittim bugünde güzek bir sorun yok ufak tefek meteryaller var ama atcak vücut onları dedi. Tüp doktoruyla görüştüm oda metiler verdi. O kanamayı kesmek içinmi acaba yoksa o içerdeki ufak tefek şeyleri atmak içinmi Anlamadım
Kesinlikle bize iyi gelecek olan bu canım. Silip atalım bir kafamızdan
Metiler içerdeki kalıntıları atmak için canm ben kürtajlarımda kullandım cok iyi bi ilaçHadi çok şükür canım
Parça kalmadan komple temizlenmişyir inşallah.
Ben gittim bugünde güzek bir sorun yok ufak tefek meteryaller var ama atcak vücut onları dedi. Tüp doktoruyla görüştüm oda metiler verdi. O kanamayı kesmek içinmi acaba yoksa o içerdeki ufak tefek şeyleri atmak içinmi Anlamadım
Kesinlikle bize iyi gelecek olan bu canım. Silip atalım bir kafamızdan
İnşalah canımMetileri bilmiyorum bana vermediler atar canım ilk adetinle rahim duvarin tertemiz olur inşallah
Şimdi kanamamı yapcak bana canım bu. Yoksa kesicekmi ne yaşıcam bir yerde kanamayı keser yazıyor bir yerde baika birşey kafam karıştıMetiler içerdeki kalıntıları atmak için canm ben kürtajlarımda kullandım cok iyi bi ilaç
Anladım canım bende biraz zaman geçsin giderim bir sorun var mı diyeHsg canım şimdi benim kanama bitince kontrole çağırdı parça kalmış mı diye bakılacak sonra hsg çekilecek
Kanama yapmıyor içerideki parçalar düşüyor.Şimdi kanamamı yapcak bana canım bu. Yoksa kesicekmi ne yaşıcam bir yerde kanamayı keser yazıyor bir yerde baika birşey kafam karıştı
Tamam canım bakalım temizlensindeKanama yapmıyor içerideki parçalar düşüyor.
Benim kürtajdan hemen sonra vermişlerdi kanamam artmamıştı kesilmemiştide sadece afedersin peçeteye içerideki parçaların geldiğini görüyordum
İçeride kalan parçaları pıhtıları atacak, çok da kanama denemezŞimdi kanamamı yapcak bana canım bu. Yoksa kesicekmi ne yaşıcam bir yerde kanamayı keser yazıyor bir yerde baika birşey kafam karıştı
Hadi bakalım bunu da atlattın umarımHsg canım şimdi benim kanama bitince kontrole çağırdı parça kalmış mı diye bakılacak sonra hsg çekilecek
Yok kuzum ben ramazan geçsin öyle başlamayı düşünüyorum oruç tutmak istiyorum yemiyim boşu boşuna acelem yokTamam canım bakalım temizlensinde
Sen nasılsın başladınmı transfer hazırlığına
Artık kanamasın zaten her gören yüzün bembeyaz soluk diyorİçeride kalan parçaları pıhtıları atacak, çok da kanama denemez
Ne zaman kafan rahat hissedersen o zaman başla canım yorucu valla. Bana opu sürecindense transfer süreci çok yıpratıcı yorucu geldiYok kuzum ben ramazan geçsin öyle başlamayı düşünüyorum oruç tutmak istiyorum yemiyim boşu boşuna acelem yokgerçi Ramazan’dan sonra da tatil planları başlıyor belki tatili atlatır öyle de başlayabilirim biz de emin değiliz
Benim bünye alıştı artık kaçıncı denemeNe zaman kafan rahat hissedersen o zaman başla canım yorucu valla. Bana opu sürecindense transfer süreci çok yıpratıcı yorucu geldi
İnşallah oda sana can evlat olcak canım benim kafanı iyice boşalt temiz güzel bir kafayla gir bu süreceBenim bünye alıştı artık kaçıncı deneme
Birde tek şansım son bir embriyom var transfer opudan kolay oldugu için rahatım geride hiç olmasaydı sıfırdan başlamak daha zor olucak tı.
İnşallah bebegim inşallahİnşallah oda sana can evlat olcak canım benim kafanı iyice boşalt temiz güzel bir kafayla gir bu sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?