- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.681
İlk sefer de pozitif oldu çok şükür bilgisinden de ilgisinden de çok memnun kaldım.dondurulan embriyo kalitem 2bb idi hatta öğrenince moralim bozulmuştu.sonra transfer günü bu durumu sordum şimdi biz onu çözeceğiz ve 3 saat sonra transfer olacaksın geliştireceğiz tekrar dedi transferden yarım saat önce odasına çağırdı ve kalitesinin 4aa ya yükseldiğini söyledi.transfer esnasında bir sürü onay alıyorlar senden kamerayla da izliyorsun laboratuvarı.kısa sürüyor zaten işlem.Bnm için en ilginç olanı transfer oldum hiç yatırmadan kaldırdılar masadan sıkıyordum kendimi hatta hayır rahat bırak yürü ister yolculuk yap ister uçağa bin o düşecek yerde değil dedi ben hemen kalktım yürüdüm üzerimi giyindim WC ye gittim doktor rahat olunca ben de çok rahattım hatta hemen çıkınca eşim iptal oldu sanmışsonucun ne oldu canım şuanda bende transfer için bekliyorum
Kesinlikle öyle rabbim verdiyse bir bildiği vardır mutlaka ben sabırla bekliyecegim onlari Rabbimden birsey olmazsaKubracim Rabbim en güzelini kolayını nasip etsin bende olsam senin gibi düşünürdüm herkes bı engelli adayı doğum da bile engelle karşilasan çocuklar var bu bir imtihansa sonucunda sabretmek kazanmak bizim elimizde sen dik dur çocuklarımızın sahibi bizden önce Allah.. o canı nefesi verende alanda o umarım çok güzel şeylerle karsilasirsin
Hayatımızın her safhasında engelli olma durumumuz var hüküm Allah'ın Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına
nasılsın canımmmm,Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı bebeklere kavuşuruzİki doktor gördü biri devlet biri özel ikisi de kürtaj dedi canım vakumlu kürtajın riski çok az diye biliyorum insanlar keyfi bile yaptırıyo burda da çok okudum yazılar çoğu kişi daha kolay şekilde hemen kalabilmiş rahmi temizlendiği için ama yapan doktor çok önemlidir Allah'a emanet artık
Korkma kuzum o çok önemli değildir çok şiddetli olursa sorun demişti doktorum bi de bana kürtaj öncesi iki adet senin kullandığın ilaçtan uygulattı rahim ağzı açılsın zorlama yapmasın diye inşallah kolaylıkla hamile kalırız tekrar pazartesi kontrole çağırdı senin de kontrol edilecek mi
canım benımm çok tesekkur ederız, amiiiiinnnnMerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorfum sayfaya kaldığım yerden okudum tamamını, kayıplar yaşayan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm, ece, cookie, neptün, papatya ve diğer arkadaşlar. Geçmiş olsun Rabbim sabrınızı artırsın inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı size bağışlar Rabbim
Teşekkür ederim canım benimK Kubra Avci canım merakla sürecini takip ediyordum, sonucunu heyacanla okuyordum ki kötü haberini gördüm, umarım doktorlar yanılmıştır umarım iki bebeğinde sağlıklıdır ve hayırlısı ile doğup sana hayırlı evlat olurlar.
Bir çok arkadaş yazmış zaten doktorların yanılabildiğini, benimde yengemde başımıza geldi bir çok doktorın krsün down sendromu var aldırın dediği çocuk şuan 12 yaşında ve maşallah çok sağlıklı.
Kararı verecek olan sen ve eşinsiniz dilerim Rabbim verdiğin kararı senin hakkında en hayır olana çevirir.. Sağlıcakla kal canım
Senin hikayeni dinlemem bana da umut oldu bana teşekkür ederim 5.gün emriyosu dondurdular kalitesi hakkında bilgi vermedi belki transferde söylüyordur ilaç listedi benimde var çok ayrıntılı bende şaşırmıştım şimdi öbür ay transfer günümü bekliyorumİlk sefer de pozitif oldu çok şükür bilgisinden de ilgisinden de çok memnun kaldım.dondurulan embriyo kalitem 2bb idi hatta öğrenince moralim bozulmuştu.sonra transfer günü bu durumu sordum şimdi biz onu çözeceğiz ve 3 saat sonra transfer olacaksın geliştireceğiz tekrar dedi transferden yarım saat önce odasına çağırdı ve kalitesinin 4aa ya yükseldiğini söyledi.transfer esnasında bir sürü onay alıyorlar senden kamerayla da izliyorsun laboratuvarı.kısa sürüyor zaten işlem.Bnm için en ilginç olanı transfer oldum hiç yatırmadan kaldırdılar masadan sıkıyordum kendimi hatta hayır rahat bırak yürü ister yolculuk yap ister uçağa bin o düşecek yerde değil dedi ben hemen kalktım yürüdüm üzerimi giyindim WC ye gittim doktor rahat olunca ben de çok rahattım hatta hemen çıkınca eşim iptal oldu sanmışÇok şükür pozitif oldu 7.gün minik lekelenmem olmuştu 8.gün kan vermemi istedi Murat bey.kendinden emin bir doktor şimdi 13 haftalık olduk bir oğlumuz olacak Allah izin verirse Zaten transferden önce ilaç listesi veriyorlar şöyle demiştim listeyi alınca bu kadar ilaca bu çocuk tutmazsa bilemiyorum artık demiştim Önlem alıyor doktor yani.benim serüvenim bu şekilde oldu çok memnun kaldık şükürler olsun.
MerhabaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorfum sayfaya kaldığım yerden okudum tamamını, kayıplar yaşayan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm, ece, cookie, neptün, papatya ve diğer arkadaşlar. Geçmiş olsun Rabbim sabrınızı artırsın inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı size bağışlar Rabbim
Umarım rabbim seni de sevindirir ben inanıyorum olacak inşallahSenin hikayeni dinlemem bana da umut oldu bana teşekkür ederim 5.gün emriyosu dondurdular kalitesi hakkında bilgi vermedi belki transferde söylüyordur ilaç listedi benimde var çok ayrıntılı bende şaşırmıştım şimdi öbür ay transfer günümü bekliyorum
Toparladım kuzum çok şükür işime dönüyorum çocuklarla iç içe daha da enerjim yükselir inşallahnasılsın canımmmm,
toparladın mı biraz ?
çok şükür canım, sevindiimmToparladım kuzum çok şükür işime dönüyorum çocuklarla iç içe daha da enerjim yükselir inşallahSen nasılsın nasıl oldun
Evet kuzum çocuk gelişim öğretmeniyim anaokulunda çalışıcam nasipse tam çocukların içi kurum değişikliği yapıyorum evime yakın okulda branş dersleri için anlaştım bugün gidip görüşmek bile iyi geldi enerjim yükseldi birazçok şükür canım, sevindiimm
öğretmen misin ?
bende iyiyim canım şükür, bende çalışmasam sanırım düşünüp dururum ister istemez ..
toparlıyoruz
Yaa çok sevindimEvet kuzum çocuk gelişim öğretmeniyim anaokulunda çalışıcam nasipse tam çocukların içi kurum değişikliği yapıyorum evime yakın okulda branş dersleri için anlaştım bugün gidip görüşmek bile iyi geldi enerjim yükseldi birazSenin mesleğin ne canım Toparlayıp daha sağlam dönücez daha güçlü çıkıcaz inşallah
inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin sende analı babalı büyüt inşallahUmarım rabbim seni de sevindirir ben inanıyorum olacak inşallah
Çok şükür güçlü kadınlarız hepimiz bununda üstesinden birlikte gelicezYaa çok sevindim
Bu süreçte sana çok iyi gelecek kafanda dağılacak ..bomba gibi döneceğiz sahalara
Bende bir firmada ihracat operasyondayim
Bu hafta tekrar kan vercem canımÇok şükür güçlü kadınlarız hepimiz bununda üstesinden birlikte gelicez
Tekrar beta baktıracak mısın yoksa düşüşe geçmesi yeterli oldu mu canım
Haber ver mutlaka canım güzel haberler alalım kurtulmuş ol inşallah kolaylıklaBu hafta tekrar kan vercem canım
Aminnn inşallah
Tamam tatlımHaber ver mutlaka canım güzel haberler alalım kurtulmuş ol inşallah kolaylıkla
Merhaba gelistirme nasil oluyor biliyor musunuz bende hic oyle biseyden bahsetmedilerde merak ettimİlk sefer de pozitif oldu çok şükür bilgisinden de ilgisinden de çok memnun kaldım.dondurulan embriyo kalitem 2bb idi hatta öğrenince moralim bozulmuştu.sonra transfer günü bu durumu sordum şimdi biz onu çözeceğiz ve 3 saat sonra transfer olacaksın geliştireceğiz tekrar dedi transferden yarım saat önce odasına çağırdı ve kalitesinin 4aa ya yükseldiğini söyledi.transfer esnasında bir sürü onay alıyorlar senden kamerayla da izliyorsun laboratuvarı.kısa sürüyor zaten işlem.Bnm için en ilginç olanı transfer oldum hiç yatırmadan kaldırdılar masadan sıkıyordum kendimi hatta hayır rahat bırak yürü ister yolculuk yap ister uçağa bin o düşecek yerde değil dedi ben hemen kalktım yürüdüm üzerimi giyindim WC ye gittim doktor rahat olunca ben de çok rahattım hatta hemen çıkınca eşim iptal oldu sanmışÇok şükür pozitif oldu 7.gün minik lekelenmem olmuştu 8.gün kan vermemi istedi Murat bey.kendinden emin bir doktor şimdi 13 haftalık olduk bir oğlumuz olacak Allah izin verirse Zaten transferden önce ilaç listesi veriyorlar şöyle demiştim listeyi alınca bu kadar ilaca bu çocuk tutmazsa bilemiyorum artık demiştim Önlem alıyor doktor yani.benim serüvenim bu şekilde oldu çok memnun kaldık şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?