Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

sonucun ne oldu canım şuanda bende transfer için bekliyorum
İlk sefer de pozitif oldu çok şükür bilgisinden de ilgisinden de çok memnun kaldım.dondurulan embriyo kalitem 2bb idi hatta öğrenince moralim bozulmuştu.sonra transfer günü bu durumu sordum şimdi biz onu çözeceğiz ve 3 saat sonra transfer olacaksın geliştireceğiz tekrar dedi transferden yarım saat önce odasına çağırdı ve kalitesinin 4aa ya yükseldiğini söyledi.transfer esnasında bir sürü onay alıyorlar senden kamerayla da izliyorsun laboratuvarı.kısa sürüyor zaten işlem.Bnm için en ilginç olanı transfer oldum hiç yatırmadan kaldırdılar masadan sıkıyordum kendimi hatta hayır rahat bırak yürü ister yolculuk yap ister uçağa bin o düşecek yerde değil dedi ben hemen kalktım yürüdüm üzerimi giyindim WC ye gittim doktor rahat olunca ben de çok rahattım hatta hemen çıkınca eşim iptal oldu sanmış Çok şükür pozitif oldu 7.gün minik lekelenmem olmuştu 8.gün kan vermemi istedi Murat bey.kendinden emin bir doktor şimdi 13 haftalık olduk bir oğlumuz olacak Allah izin verirse Zaten transferden önce ilaç listesi veriyorlar şöyle demiştim listeyi alınca bu kadar ilaca bu çocuk tutmazsa bilemiyorum artık demiştim Önlem alıyor doktor yani.benim serüvenim bu şekilde oldu çok memnun kaldık şükürler olsun.

Kesinlikle öyle rabbim verdiyse bir bildiği vardır mutlaka ben sabırla bekliyecegim onlari Rabbimden birsey olmazsa İnşallah Aminnn Hayırlısını nasip etsin

nasılsın canımmmm,
toparladın mı biraz ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorfum sayfaya kaldığım yerden okudum tamamını, kayıplar yaşayan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm, ece, cookie, neptün, papatya ve diğer arkadaşlar. Geçmiş olsun Rabbim sabrınızı artırsın inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı size bağışlar Rabbim

K Kubra Avci canım merakla sürecini takip ediyordum, sonucunu heyacanla okuyordum ki kötü haberini gördüm, umarım doktorlar yanılmıştır umarım iki bebeğinde sağlıklıdır ve hayırlısı ile doğup sana hayırlı evlat olurlar.
Bir çok arkadaş yazmış zaten doktorların yanılabildiğini, benimde yengemde başımıza geldi bir çok doktorın krsün down sendromu var aldırın dediği çocuk şuan 12 yaşında ve maşallah çok sağlıklı.
Kararı verecek olan sen ve eşinsiniz dilerim Rabbim verdiğin kararı senin hakkında en hayır olana çevirir.. Sağlıcakla kal canım

canım benımm çok tesekkur ederız, amiiiiinnnn
evet maalesef ki bir kac arkadaşımla bırlıkte talıhsız,uzuntulu zamanlardan gectık,gecıyoruz..
ama toparlayacagız ınsallah seneye belkıde yarularımıza kavusmuş oluruz ..
Rabbım sağlık versın .. sonrada bize mucadele edecek ımkanlar ve sabır ..
gerisi nasip Rabbim ol derse olacak inşallahh sağlıkla, hayırla olsun

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ben kararımı verdim zaten çoktan Rabbimden bir sikinti olmazsa dogurucam kuzum biri sağlıklı çok şükür diğeri için de down sondromu aldırman lazim sıvı alicak falan dedi ben kabul etmedim ne gekirse Allah'tan herşeye razıyım dedim.Herseyin hayırlısı umarım düzelir insalalh

Senin hikayeni dinlemem bana da umut oldu bana teşekkür ederim 5.gün emriyosu dondurdular kalitesi hakkında bilgi vermedi belki transferde söylüyordur ilaç listedi benimde var çok ayrıntılı bende şaşırmıştım şimdi öbür ay transfer günümü bekliyorum

Merhaba
Sen nasılsın senin sürecin nasıl ilerliyor herşey yolunda mı

Umarım rabbim seni de sevindirir ben inanıyorum olacak inşallah

Toparladım kuzum çok şükür işime dönüyorum çocuklarla iç içe daha da enerjim yükselir inşallah Sen nasılsın nasıl oldun
çok şükür canım, sevindiimm
öğretmen misin ?
bende iyiyim canım şükür, bende çalışmasam sanırım düşünüp dururum ister istemez ..
toparlıyoruz

çok şükür canım, sevindiimm
öğretmen misin ?
bende iyiyim canım şükür, bende çalışmasam sanırım düşünüp dururum ister istemez ..
toparlıyoruz
Evet kuzum çocuk gelişim öğretmeniyim anaokulunda çalışıcam nasipse tam çocukların içi kurum değişikliği yapıyorum evime yakın okulda branş dersleri için anlaştım bugün gidip görüşmek bile iyi geldi enerjim yükseldi biraz Senin mesleğin ne canım Toparlayıp daha sağlam dönücez daha güçlü çıkıcaz inşallah

Yaa çok sevindim
Bu süreçte sana çok iyi gelecek kafanda dağılacak ..bomba gibi döneceğiz sahalara
Bende bir firmada ihracat operasyondayim

Yaa çok sevindim
Bu süreçte sana çok iyi gelecek kafanda dağılacak ..bomba gibi döneceğiz sahalara
Bende bir firmada ihracat operasyondayim
Çok şükür güçlü kadınlarız hepimiz bununda üstesinden birlikte gelicez
Tekrar beta baktıracak mısın yoksa düşüşe geçmesi yeterli oldu mu canım

Merhaba gelistirme nasil oluyor biliyor musunuz bende hic oyle biseyden bahsetmedilerde merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…