Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende 12+0 dayım zaman zaman oluyor çok aşırı hissetmedim ağrı ama artık bebekler buyuyor olur o ağrı canim
Maşallah seninde büyümüş canım sağlıkla gelsinler inslalh 13+6 falan benimki sanırım 14 haftaya doğru gidiyoruz cok şükür Ben baya baya çekiyorum ağrıyı vala karnım da ağrıyor kasıklarım dışında

Slm kızlar nasılsınız, şimdi doktordan geldim oğluşum geliyor çok mutluyum Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inş isteyen herkese nasip etsin
Ayy aleyküm selam çok sevindim kuzum ya masallah Sübhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Aminnnnnnnnnnn Kaçıncı haftadasin kuzum belli oldu?

Kübra senin minnoşların cinsiyetleri belli oldu mu dr o konuda bişey söylemiş miydi gittiğinde
Yok kuzum ya söylemedi ben sordum 12. haftada gittim Cinsiyetleri belli olur mu dedim yada tahmin edebilirsiniz diye şu an çok küçük dedi haftaya belki belli olur dedi .Zaten ense kalınlığıni olcutugunde yüksek çıkınca down sondromu tanısını koydu üzüldüm çokta bişey soramadım İnslalah pazartesi belli olur diye düşünüyorum ama eminde degilim bazen İkizlerde erken gösterir diyolar ama benimkiler kendini pek göstermiyor

İkiz gebelikte rahim hızlı büyüyor canim rahim ağzı uzunlugu vs hiç olctumu doktor bende artık muayaneye gittikçe soracağım kismetse

İkiz gebelikte rahim hızlı büyüyor canim rahim ağzı uzunlugu vs hiç olctumu doktor bende artık muayaneye gittikçe soracağım kismetse
Ölçmüştür diye düşünüyorum ense kalınlığıni ölçtüğüne göre ona da bakmıştır sanırım biri sağlıklı diğeri icin konuşmuştu ama onu da hiç sormadım ultrason kağıdını aldım ama pekte anlamıyorum zaten hızlı buyuyolarsa belli olmasi gerekmiyor mu acaba yavaş mi gelisiyorlar diye düşünüyorum ama bilemedim ki

Yok yok canm erken doğum riskine karşı ölçüm benm bahsettiğim ikizlerde daha önemli ya gelişimle alakalı olarak değil bebekleri değil ysni rahim ağzı uzunlugunu belki olcmustur ben bidahaki gidişimde artık soracahim 12 hafta sorasi olculuyormus ya bilmiyorum bende bakalım nasipse o gunelre gelelimde

Himm anladım canım bende şimdi senden duydum bende bilmiyodum belki pazartesi ölçer onu da pazartesi 13 hafta hatta 13+6 falan bu hafta bende sorim onu bir doktora hiç konusulmadi böyle bişey belki daha erken diye söylememiş olabilir Dr.Bende sabırsızlıkla her zamanki gibi pazartesi günü bekliyorum belki az da olsa cinsiyetlerini öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…