- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.761
Kan ilacı kullanıyorsan o rengini değiştiriyorKizlar benim karnım çok ağrıyor normal mi sizce ?Kasık ağrısı da vuruyor ?Büyük abdestimi yaparken rengi bile değişti üsütmedim çünkü ilaçlardan mi yoksa bir sıkıntı olabilir mi ?Yaşayan var mı karin agirisi ?
Evet kuzum kullanıyorum salı gununden beri böyleyim çok fazla ağrım oluyor miğde bulantısı yaptı çok karnımın agrisi geçmiyor doktorla konuşsam mi baska bir ilaç verirmi yerine yada bir acile gitsemKan ilacı kullanıyorsan o rengini değiştiriyor
Pazartesi kontrolüm var onu mu beklesem ama baya agriyor çocuklara Zarar verir diye korkuyorumKan ilacı kullanıyorsan o rengini değiştiriyor
Canım sen transferden sonra iğne kullandım yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Ne iğnesi?Rica ederimumarım herşey gönlünce olur Anladım hayırlısı olsun inşallah Teşekkür ederim inşallah
Evet kullandım oksapar ve progestan igene prolutex kullandımCanım sen transferden sonra iğne kullandım yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Ne iğnesi?
Selam Kübra, bence bir git baktır aklın kalmasın 2 günPazartesi kontrolüm var onu mu beklesem ama baya agriyor çocuklara Zarar verir diye korkuyorum
Aleyküm selam canımSelam Kübra, bence bir git baktır aklın kalmasın 2 gündoktor yanlış hatırlamıyorsam bir bebek için riskli demişti. Kötü bir durum olup diğerine de zarar vermesin bence içini rahatlatmak için git bir göster canım
Pazartesi kontrolüm var beklesem mi bilemedim yarıni da bir atlatsam dedim ama ne yapsamSelam Kübra, bence bir git baktır aklın kalmasın 2 gündoktor yanlış hatırlamıyorsam bir bebek için riskli demişti. Kötü bir durum olup diğerine de zarar vermesin bence içini rahatlatmak için git bir göster canım
Canım demir ilacı yapıyor. Bende düşükten sonra çok kan kaybettim diye verdi doktor. Miğdemde şişkinlik ve ağrı oldu. İshal yaptı rengide değişti dediğin gibi. Ama yine de aklım rahat etsin diyorsN bir görüş doktorunlaAleyküm selam canımBende çok korkuyorum kuzum ya karnım ağrıyor tuvaletten çıkamıyorum zaten .Bir acile gidiyim diye düşündüm normalmi bilemedim çünkü
Kanamam yok çok şükür Kasık ağrısı zaten vardı fakat karın ağrısı yoktu sonradan oldu kan ilacı içiyorum ondan dolayı oldu galiba kabızlık da var çünkü Pazartesi kontrole gidicem soylicem bir sıkıntı olmaz inşallahKasık ağrısı ve kanama ile hastaneye gittim düşük gerçekleşmi çok ağrım oldu ağrı beklenen birşey değil beklemeden gidin kürtaj istemedim ilaçla devam ediyoruz
Aynen kuzum şu an yaşıyorum rengi değişti ishal değilde kabızlik yaptı galiba karın ağrısıyla şiddetlendi baya miğde bulantısı çok yaptı .Normal sanırım ilaç zarar versin istemiyorum çünkü.Ama yinede sorucam Doktora umarım bir sıkıntı olmaz salı gününden beri böyleyim çünküCanım demir ilacı yapıyor. Bende düşükten sonra çok kan kaybettim diye verdi doktor. Miğdemde şişkinlik ve ağrı oldu. İshal yaptı rengide değişti dediğin gibi. Ama yine de aklım rahat etsin diyorsN bir görüş doktorunla
Hangi ilaci kullanıyorsun canım?Kanamam yok çok şükür Kasık ağrısı zaten vardı fakat karın ağrısı yoktu sonradan oldu kan ilacı içiyorum ondan dolayı oldu galiba kabızlık da var çünkü Pazartesi kontrole gidicem soylicem bir sıkıntı olmaz inşallah
Gynoferon Demir Hapı D-Colefor Vitamin D3 Magosit Maknezyum bunları verdi doktor kuzumHangi ilaci kullanıyorsun canım?
Gynoferon demir hapı genelde karın ağrısı vs yapıyor benim iş yerinden bir abla vardı oda aynı oldu doktor değiştirdi ilacını .ondan olabilir..Gynoferon Demir Hapı D-Colefor Vitamin D3 Magosit Maknezyum bunları verdi doktor kuzum
Evet bende okudum yan etkilerini biraz o yapıyor büyük ihtimal Gynoferon mahvetti beni karısı geçmiyor miğde bulantısı hep kabizlik gibi bende konusucam doktorla değiştirsin verebilirse başka versin salı gününden beri çekiyorum vala bitirdi beni .Kesin ondan çünkü diğerleri hiç bişey yapmadiGynoferon demir hapı genelde karın ağrısı vs yapıyor benim iş yerinden bir abla vardı oda aynı oldu doktor değiştirdi ilacını .ondan olabilir..
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım inşallahGynoferon demir hapı genelde karın ağrısı vs yapıyor benim iş yerinden bir abla vardı oda aynı oldu doktor değiştirdi ilacını .ondan olabilir..
Geçmiş olsun canım
Çok şükür canım tebrik ederimKizlar bugun dayanamdim tekrar kan verdim 205 di 537 olmus cok sukuricim rahatladi
Evet canım herkese farklı etki yapar sana kabız yapmış demek. Miğdeme dokundu benimde çok sonra doktor bırak dedi bıraktım. Bu benimkiAynen kuzum şu an yaşıyorum rengi değişti ishal değilde kabızlik yaptı galiba karın ağrısıyla şiddetlendi baya miğde bulantısı çok yaptı .Normal sanırım ilaç zarar versin istemiyorum çünkü.Ama yinede sorucam Doktora umarım bir sıkıntı olmaz salı gününden beri böyleyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?