Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Pazartesi kontrolüm var onu mu beklesem ama baya agriyor çocuklara Zarar verir diye korkuyorum
Selam Kübra, bence bir git baktır aklın kalmasın 2 gün doktor yanlış hatırlamıyorsam bir bebek için riskli demişti. Kötü bir durum olup diğerine de zarar vermesin bence içini rahatlatmak için git bir göster canım

Aleyküm selam canım Bende çok korkuyorum kuzum ya karnım ağrıyor tuvaletten çıkamıyorum zaten .Bir acile gidiyim diye düşündüm normalmi bilemedim çünkü

Pazartesi kontrolüm var beklesem mi bilemedim yarıni da bir atlatsam dedim ama ne yapsam

Kasık ağrısı ve kanama ile hastaneye gittim düşük gerçekleşmi çok ağrım oldu ağrı beklenen birşey değil beklemeden gidin kürtaj istemedim ilaçla devam ediyoruz

Aleyküm selam canım Bende çok korkuyorum kuzum ya karnım ağrıyor tuvaletten çıkamıyorum zaten .Bir acile gidiyim diye düşündüm normalmi bilemedim çünkü
Canım demir ilacı yapıyor. Bende düşükten sonra çok kan kaybettim diye verdi doktor. Miğdemde şişkinlik ve ağrı oldu. İshal yaptı rengide değişti dediğin gibi. Ama yine de aklım rahat etsin diyorsN bir görüş doktorunla

Kasık ağrısı ve kanama ile hastaneye gittim düşük gerçekleşmi çok ağrım oldu ağrı beklenen birşey değil beklemeden gidin kürtaj istemedim ilaçla devam ediyoruz
Kanamam yok çok şükür Kasık ağrısı zaten vardı fakat karın ağrısı yoktu sonradan oldu kan ilacı içiyorum ondan dolayı oldu galiba kabızlık da var çünkü Pazartesi kontrole gidicem soylicem bir sıkıntı olmaz inşallah

Aynen kuzum şu an yaşıyorum rengi değişti ishal değilde kabızlik yaptı galiba karın ağrısıyla şiddetlendi baya miğde bulantısı çok yaptı .Normal sanırım ilaç zarar versin istemiyorum çünkü.Ama yinede sorucam Doktora umarım bir sıkıntı olmaz salı gününden beri böyleyim çünkü

Hangi ilaci kullanıyorsun canım?

Gynoferon Demir Hapı D-Colefor Vitamin D3 Magosit Maknezyum bunları verdi doktor kuzum
Gynoferon demir hapı genelde karın ağrısı vs yapıyor benim iş yerinden bir abla vardı oda aynı oldu doktor değiştirdi ilacını .ondan olabilir..
Geçmiş olsun canım

Gynoferon demir hapı genelde karın ağrısı vs yapıyor benim iş yerinden bir abla vardı oda aynı oldu doktor değiştirdi ilacını .ondan olabilir..
Geçmiş olsun canım
Evet bende okudum yan etkilerini biraz o yapıyor büyük ihtimal Gynoferon mahvetti beni karısı geçmiyor miğde bulantısı hep kabizlik gibi bende konusucam doktorla değiştirsin verebilirse başka versin salı gününden beri çekiyorum vala bitirdi beni .Kesin ondan çünkü diğerleri hiç bişey yapmadi

Evet canım herkese farklı etki yapar sana kabız yapmış demek. Miğdeme dokundu benimde çok sonra doktor bırak dedi bıraktım. Bu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…