- 2 Ocak 2021
- 4.854
- 5.351
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.701
Aleyküm selam canımSelam kizlar martin basinda tekrar bir tup bebek yaptirmistim 2 tane koydurmustuk. Bugun 10. Gunumdu cok sukur hamileyim insallah sonuna kadar devam eder. 205 cikti degerim. Nasil sizce?
Tam olarak tabi ben de bilemiyorum ama bu doktorun tarzı şöyleymiş büyütüp son hali ile dondurmuyorum sonra çözülürken deforme olmasın diye dedi 2 bb iken dondurdu çözünce3 saat ilerlemesini bekledi ama burada başka bir işlem oluyor mu bilmiyorumMerhaba gelistirme nasil oluyor biliyor musunuz bende hic oyle biseyden bahsetmedilerde merak ettim
Bugundu canim . 7. Gum test yaptim cift cikti. Bugunde test verdim . Tekrara gerek yok 10 gun sonra keseye gel dedi doktor ama ben bi artisina bakarim bi kere daha kesinAleyküm selam canımÇok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Çok güzel değer insalalh artar gittikçe Test günün ne zamandi ?
Sana da cok gecmis olsun Allah insallah hayirlisini nasip etsin saglikla dunyaya gelsinlerAleyküm selam canımÇok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Çok güzel değer insalalh artar gittikçe Test günün ne zamandi ?
Çok iyi gerçekten çok sevindim güzel duygular bunlarBugundu canim . 7. Gum test yaptim cift cikti. Bugunde test verdim . Tekrara gerek yok 10 gun sonra keseye gel dedi doktor ama ben bi artisina bakarim bi kere daha kesin
AminnnnnnnSana da cok gecmis olsun Allah insallah hayirlisini nasip etsin saglikla dunyaya gelsinler
Annesi sensin kuzum tamamen senin insiyatifinde insallah hakkinda hayirlisi olsunAminnnnnnnİnslalah canım bende artik üzülmek istemiyorum bu durumda rabbim hayırlısını nasip etsin Doktorlar ense kalınlığı yüksek çıktı dedi sıvı istedi ama. Ben yaptırmadım herşeye kabulum dedim down sondromu tanısını koydu aldir dediler karnında ölür dediler ama ben yine de olsun dedim
Amin inşallah canımAnnesi sensin kuzum tamamen senin insiyatifinde insallah hakkinda hayirlisi olsun
Sizi çok önceki topiklerden hatırlıyorum çok sevindim adınıza kucağınıza alın inşallahSelam kizlar martin basinda tekrar bir tup bebek yaptirmistim 2 tane koydurmustuk. Bugun 10. Gunumdu cok sukur hamileyim insallah sonuna kadar devam eder. 205 cikti degerim. Nasil sizce?
Kizlar İki gündür çok ağrım var kasıklarımda 13 haftadayim ikiz anneleri sizinde bu şekilde oluyor mu?Sizi çok önceki topiklerden hatırlıyorum çok sevindim adınıza kucağınıza alın inşallahdeğeriniz çok güzel ben 146 ile öğrenmiştim
Cok tesekkurlee bende sizi hatirladim , sizin nasil gidiyor tebrik ederim . . Sanirim benim 1 tanesi tutundu tek embriyo degerine benziyor ama zaten oyuzden iki tane koydurmustum , bir tane de olsa tutsun diyeSizi çok önceki topiklerden hatırlıyorum çok sevindim adınıza kucağınıza alın inşallahdeğeriniz çok güzel ben 146 ile öğrenmiştim
Bende 10 haftalikim sol kasıgim agriyo tek gebelik benimKizlar İki gündür çok ağrım var kasıklarımda 13 haftadayim ikiz anneleri sizinde bu şekilde oluyor mu?
Anladım kuzum rabbim kolaylık versin inşallahBende 10 haftalikim sol kasıgim agriyo tek gebelik benim
Amin canım hepimize inşallahAnladım kuzum rabbim kolaylık versin inşallahO sıralarda bende de çok oldu ama 13 haftada normal mi bilemedim
Çok teşekkürler canımCok tesekkurlee bende sizi hatirladim , sizin nasil gidiyor tebrik ederim . . Sanirim benim 1 tanesi tutundu tek embriyo degerine benziyor ama zaten oyuzden iki tane koydurmustum , bir tane de olsa tutsun diye
Geçmiş olsun canım benim tek ama yinede ağrılar oluyorKizlar İki gündür çok ağrım var kasıklarımda 13 haftadayim ikiz anneleri sizinde bu şekilde oluyor mu?
Amin canım saolEvet yumurta Donasyonu yaptırdım Kıbrıs'ta öyle tuttu taze 5.gun emriyosu 2 tane koydular
Pozitif haberi almana sevindim maşallah sağlıkla devam etsinSelam kizlar martin basinda tekrar bir tup bebek yaptirmistim 2 tane koydurmustuk. Bugun 10. Gunumdu cok sukur hamileyim insallah sonuna kadar devam eder. 205 cikti degerim. Nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?