Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Selam kizlar martin basinda tekrar bir tup bebek yaptirmistim 2 tane koydurmustuk. Bugun 10. Gunumdu cok sukur hamileyim insallah sonuna kadar devam eder. 205 cikti degerim. Nasil sizce?
Aleyküm selam canım Çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Çok güzel değer insalalh artar gittikçe Test günün ne zamandi ?

Merhaba gelistirme nasil oluyor biliyor musunuz bende hic oyle biseyden bahsetmedilerde merak ettim
Tam olarak tabi ben de bilemiyorum ama bu doktorun tarzı şöyleymiş büyütüp son hali ile dondurmuyorum sonra çözülürken deforme olmasın diye dedi 2 bb iken dondurdu çözünce3 saat ilerlemesini bekledi ama burada başka bir işlem oluyor mu bilmiyorum

Aleyküm selam canım Çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Çok güzel değer insalalh artar gittikçe Test günün ne zamandi ?
Bugundu canim . 7. Gum test yaptim cift cikti. Bugunde test verdim . Tekrara gerek yok 10 gun sonra keseye gel dedi doktor ama ben bi artisina bakarim bi kere daha kesin

Bugundu canim . 7. Gum test yaptim cift cikti. Bugunde test verdim . Tekrara gerek yok 10 gun sonra keseye gel dedi doktor ama ben bi artisina bakarim bi kere daha kesin
Çok iyi gerçekten çok sevindim güzel duygular bunlar Aynen artık kese için gün say bence Allah'ım. Hayırlısıni nasip etsin inşallah Benimde 13 hafta oldu çok şükür

Sana da cok gecmis olsun Allah insallah hayirlisini nasip etsin saglikla dunyaya gelsinler
Aminnnnnnn İnslalah canım bende artik üzülmek istemiyorum bu durumda rabbim hayırlısını nasip etsin Doktorlar ense kalınlığı yüksek çıktı dedi sıvı istedi ama. Ben yaptırmadım herşeye kabulum dedim down sondromu tanısını koydu aldir dediler karnında ölür dediler ama ben yine de olsun dedim

Annesi sensin kuzum tamamen senin insiyatifinde insallah hakkinda hayirlisi olsun

Selam kizlar martin basinda tekrar bir tup bebek yaptirmistim 2 tane koydurmustuk. Bugun 10. Gunumdu cok sukur hamileyim insallah sonuna kadar devam eder. 205 cikti degerim. Nasil sizce?
Sizi çok önceki topiklerden hatırlıyorum çok sevindim adınıza kucağınıza alın inşallah değeriniz çok güzel ben 146 ile öğrenmiştim

Sizi çok önceki topiklerden hatırlıyorum çok sevindim adınıza kucağınıza alın inşallah değeriniz çok güzel ben 146 ile öğrenmiştim
Cok tesekkurlee bende sizi hatirladim , sizin nasil gidiyor tebrik ederim . . Sanirim benim 1 tanesi tutundu tek embriyo degerine benziyor ama zaten oyuzden iki tane koydurmustum , bir tane de olsa tutsun diye

Cok tesekkurlee bende sizi hatirladim , sizin nasil gidiyor tebrik ederim . . Sanirim benim 1 tanesi tutundu tek embriyo degerine benziyor ama zaten oyuzden iki tane koydurmustum , bir tane de olsa tutsun diye
Çok teşekkürler canım 10+5 oldum çift embriyo transferi yapıldı tek tuttu sağlıkla büyütelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…