Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar 7+2 oldum iki gündür kanamam var adet kanaması gibi ve adet ağrısı gibi sancım var bebeğin kalp atışını duydum şükür ama tedirginim bu durumu yaşayan var mı önce lekelenme gibi başladı rengi pembeye döndü iğne kullanıyorum bir de fitil

12+2 deyim canım
Salı günü 12+6 da ikili test sonucunu göstermeye gideceğim ama yine belli olmaz gibi
Ay sonu ancak belli olur
Hayırlısı olsun inşallah canım Bende 13.haftadayim daha bende öğrenemedim sanırım pazartesi öğreniriz Pazartesi kontrole gidicez inslaalh diye düşünüyorum belki ikizlerde ne kadar erken bilmiyorum belli olur mu yine

Canım senin durumunu yeni okudum. Umarım sağlıkla iki bebeğini de kucağına alırsın doktorlar yanılmıştır deriz. Rabbim sana bu süreçte sağlık ve sabır versin
Canım benim çok saol Doktor öyle dedi tabiki netligini bilmiyorum ense kalingindan söyledi Amin İnslalah yanilirlar.Buyudukce zaman gectikce ama oyleysede rabbim büyük hayırlısıni nasip etsin inşallah Henüz küçük ama ben sıvı aldırmadım tehlikeli diye Araştırmama göre de kimse de önermiyor zaten ne gelirse Rabbimden razıyım artık yapicak bişey yok

ikizde olsa aynı zamanlarda belli olur bence
Sağlıkla doğsunlar

Amin canım saol Evet yumurta Donasyonu yaptırdım Kıbrıs'ta öyle tuttu taze 5.gun emriyosu 2 tane koydular
Merhaba çok tebrik ederim, Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Sana bir sorum olucak bende Allah kısmet ederse Nisan sonu Kıbrıs'a gidecem. Ben 23 senedir evliyim ve çok denedik, uzun bir süredir bıraktık. Şimdi tekrar deniyoruz. Bana biraz Kıbrıs deneyimlerini anlata bilirmisin. 5.gün Embriyosu senin isteğinemi bağlı. Biraz heyecanlıyım, uzun süreden sonra tekrar baslamak ve çoğu prodüksiyonlari unutmuşum. Senin adına çok sevindim

Merhaba canım amin inşallah darısı sana olsun tüm inteyenlere nasip olsun inşallah Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüm.Doktorumdan çok memnunum .Buradan bütün işlemlerimi halledip o şekilde gittim Kıbrıs'a .Bu benim 3 .transferim 3.denemem oldu rabbim ikiz nasip etti çok şükür Bende zor geçirdim ilk gebeliğim Boş gebelik oldu 3 tane koyuldu 2.transferimde hiç tutmadı 1 tane koyuldu Bu son transferimde 2 tane koydular tuttu .Yumurta Donasyonu yaptırdım.5.Gun emriyosuydu benimki Tazeydi .Taze transfer ettiler .Ben doktorlar ne dediyse onu yaptım ilaçlar iğneler rahim kalınlığına ulaştığında gittim.Cuma gittim pazar günü döndüm çok kalmana gerek yok orada zaten herşeyi ayarlıyorlar.Ama burada herşeyimi yaptır bütün tedavi olsun bazı seylr istiyorlar kan tahlilleri falan olsun yaptır öyle git orada biraz pahalı çünkü .İnşallah herşey gönlünce olur? Güzel haberini bekliyorum canım

Merhaba canım, doğrumu anladım, ikiz bebeğin olucak çok sevindim senin adına. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeklerini. Benim yaşım çok ilerledi, burdaki doktorum ve Türkiye deki doktorum, eğer düşünürsek şimdi yaptırın yoksa çok geç olucak dediler. Bizde ya Bismillah ya nasip deyip, son kez deneyeceğiz. Oradaki doktorum uzun süredir ilaç kullanıyorum, sürede nasıl gelişmişse ona göre ilerliyecegiz dedi. Yani benim yumurta rezervem olmazsa, kıbrısta Donasyon yaptıracağım. Çok kısıtlı zaman aralığı var, kıbrısta hangi hastane dahaca birşey söylemedi doktor. Herkesin gönlüne göre versin Allahım . Bu sefer içimde olumlu his var, ama çok korkuyorum ya olmazsa, sende bilirsin sonrasında çok kötü oluyoruz. Sen transferden sonra neler yaptın?

Evet evet ikiz Doğru .Amin inşallah Kendi yumurtan varsa çok şanslısın aslında yumurta da sıkıntı varsa ondan dolayı uğraşıyorsun .Benim icin en uygun en iyisi buydu çünkü başka çarem yoktu ve benim çokta istiyorduk . İnşallah olur bu sefer dua et Rabbim büyük Olumsuzluklar oluyor tabi ama olumlu da çok ümidini kaybetme sakın .Transferden sonra 3 ay yattım kalmadım ağır bişey kaldirmadim yemek yapmadım sadece dinlendim .Zaten ilaçlar iğneler yoruyor .Doktor 1 hafta sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye hep korudum yattım dinlendim .Yere egilmiceksin.Yukari uzanmicaksin .Dikkat ediceksin yani başka bişey yok zaten yapilicak hakkında hayırlısı olsun inşallah

Çok sağol canım. Hepimiz için hayırlısı olsun burdaki doktoruma göre kendi yumurtamla olmaz diyor, artık bekleyip göreceğiz. Nisan 17. Geleceğiz hayırlısı ile. Sanada hayırlı ve sağlıklı güzel bir hamilelik süreci dilerim

Rica ederim umarım herşey gönlünce olur Anladım hayırlısı olsun inşallah Teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…