- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.741
Teşekkürler cnm 13. HaftadayimMaşallahh bebişimizekaçıncı haftada öğrendiniz
Aminn cnmAyy aleyküm selam çok sevindim kuzum ya masallahSübhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Aminnnnnnnnnnn Kaçıncı haftadasin kuzum belli oldu?
Amin kuzum çok sevindimAminn cnminş hepimize kucağımıza almayi nasip etsin sağlıkla gelsin minnaklar 13.haftadayim
Sağlıkla gelsin canımSlm kızlar nasılsınız, şimdi doktordan geldim oğluşum geliyor çok mutluyumRabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inş isteyen herkese nasip etsin
Canim bende öğrenemedim daha sen kaçıncı haftadasin?Sağlıkla gelsin canım
Kaçıncı haftadasin
Biz daha ogrenememedik heyecanla bekliyoruz
AminnSağlıkla gelsin canım
Kaçıncı haftadasin
Biz daha ogrenememedik heyecanla bekliyoruz
12+2 deyim canımCanim bende öğrenemedim daha sen kaçıncı haftadasin?
Canım senin durumunu yeni okudum. Umarım sağlıkla iki bebeğini de kucağına alırsın doktorlar yanılmıştır deriz. Rabbim sana bu süreçte sağlık ve sabır versinAmin kuzum çok sevindimBende ogrenirim inşallah bu hafta ya Benimde 13 hafta pazartesi kontrolüm
Hayırlısı olsun inşallah12+2 deyim canım
Salı günü 12+6 da ikili test sonucunu göstermeye gideceğim ama yine belli olmaz gibi
Ay sonu ancak belli olur
Canım benim çok saolCanım senin durumunu yeni okudum. Umarım sağlıkla iki bebeğini de kucağına alırsın doktorlar yanılmıştır deriz. Rabbim sana bu süreçte sağlık ve sabır versin
ikizde olsa aynı zamanlarda belli olur benceHayırlısı olsun inşallahcanım Bende 13.haftadayim daha bende öğrenemedim sanırım pazartesi öğreniriz Pazartesi kontrole gidicez inslaalh diye düşünüyorum belki ikizlerde ne kadar erken bilmiyorum belli olur mu yine
Amin inşallahikizde olsa aynı zamanlarda belli olur bence
Sağlıkla doğsunlar
Merhaba çok tebrik ederim, Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAmin canım saolEvet yumurta Donasyonu yaptırdım Kıbrıs'ta öyle tuttu taze 5.gun emriyosu 2 tane koydular
Merhaba canım amin inşallahMerhaba çok tebrik ederim, Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sana bir sorum olucak bende Allah kısmet ederse Nisan sonu Kıbrıs'a gidecem. Ben 23 senedir evliyim ve çok denedik, uzun bir süredir bıraktık. Şimdi tekrar deniyoruz. Bana biraz Kıbrıs deneyimlerini anlata bilirmisin. 5.gün Embriyosu senin isteğinemi bağlı. Biraz heyecanlıyım, uzun süreden sonra tekrar baslamak ve çoğu prodüksiyonlari unutmuşum. Senin adına çok sevindim
Kizlar benim karnım çok ağrıyor normal mi sizce ?Kasık ağrısı da vuruyor ?Büyük abdestimi yaparken rengi bile değişti üsütmedim çünkü ilaçlardan mi yoksa bir sıkıntı olabilir mi ?Yaşayan var mı karin agirisi ?Teşekkürler cnm 13. Haftadayim
Merhaba canım, doğrumu anladım, ikiz bebeğin olucakMerhaba canım amin inşallahdarısı sana olsun tüm inteyenlere nasip olsun inşallah Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüm.Doktorumdan çok memnunum .Buradan bütün işlemlerimi halledip o şekilde gittim Kıbrıs'a .Bu benim 3 .transferim 3.denemem oldu rabbim ikiz nasip etti çok şükür Bende zor geçirdim ilk gebeliğim Boş gebelik oldu 3 tane koyuldu 2.transferimde hiç tutmadı 1 tane koyuldu Bu son transferimde 2 tane koydular tuttu . Yumurta Donasyonu yaptırdım.5.Gun emriyosuydu benimki Tazeydi .Taze transfer ettiler .Ben doktorlar ne dediyse onu yaptım ilaçlar iğneler rahim kalınlığına ulaştığında gittim.Cuma gittim pazar günü döndüm çok kalmana gerek yok orada zaten herşeyi ayarlıyorlar.Ama burada herşeyimi yaptır bütün tedavi olsun bazı seylr istiyorlar kan tahlilleri falan olsun yaptır öyle git orada biraz pahalı çünkü .İnşallah herşey gönlünce olur? Güzel haberini bekliyorum canım
Evet evet ikizMerhaba canım, doğrumu anladım, ikiz bebeğin olucakçok sevindim senin adına. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeklerini. Benim yaşım çok ilerledi, burdaki doktorum ve Türkiye deki doktorum, eğer düşünürsek şimdi yaptırın yoksa çok geç olucak dediler. Bizde ya Bismillah ya nasip deyip, son kez deneyeceğiz. Oradaki doktorum uzun süredir ilaç kullanıyorum, sürede nasıl gelişmişse ona göre ilerliyecegiz dedi. Yani benim yumurta rezervem olmazsa, kıbrısta Donasyon yaptıracağım. Çok kısıtlı zaman aralığı var, kıbrısta hangi hastane dahaca birşey söylemedi doktor. Herkesin gönlüne göre versin Allahım . Bu sefer içimde olumlu his var, ama çok korkuyorum ya olmazsa, sende bilirsin sonrasında çok kötü oluyoruz. Sen transferden sonra neler yaptın?
Çok sağol canım. Hepimiz için hayırlısı olsunEvet evet ikizDoğru .Amin inşallah Kendi yumurtan varsa çok şanslısın aslında yumurta da sıkıntı varsa ondan dolayı uğraşıyorsun .Benim icin en uygun en iyisi buydu çünkü başka çarem yoktu ve benim çokta istiyorduk . İnşallah olur bu sefer dua et Rabbim büyük Olumsuzluklar oluyor tabi ama olumlu da çok ümidini kaybetme sakın .Transferden sonra 3 ay yattım kalmadım ağır bişey kaldirmadim yemek yapmadım sadece dinlendim .Zaten ilaçlar iğneler yoruyor .Doktor 1 hafta sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye hep korudum yattım dinlendim .Yere egilmiceksin.Yukari uzanmicaksin .Dikkat ediceksin yani başka bişey yok zaten yapilicak hakkında hayırlısı olsun inşallah
Rica ederimÇok sağol canım. Hepimiz için hayırlısı olsunburdaki doktoruma göre kendi yumurtamla olmaz diyor, artık bekleyip göreceğiz. Nisan 17. Geleceğiz hayırlısı ile. Sanada hayırlı ve sağlıklı güzel bir hamilelik süreci dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?