Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah bende ondan diye düşünüyorum canım

Eklentiler

• IMG20230318163556.webp
    8 KB · Görüntüleme: 308
Aminnn canım benim
Kesinlikle öyle ya
Kurtajdan sonra vucut kendini cavuk toparliyor , guzelce beslen yesillik , badem kabak cekirdegi beklerken vucudunu zenginlestir . Ben oyle yapmistim. Ben kurtajdan sonra 2 ay bekledim ama benim miyom olayim 6 ay zamanimi kaybettirdi ama her serde bir hayir vardir rabbim bi kolaylik sagliyor bi sekilde

Gynoferon Demir Hapı D-Colefor Vitamin D3 Magosit Maknezyum bunları verdi doktor kuzum
Ben doktorun bu dediklerini almadım cnm daha kompleks içerikler aldım mesela magnezyum olarak aynısını söyledi ben eczaneden magnezyum malat aldım demir hapı kabızlık yaparmış yine doktor aynı senin ilacı dedi ben Osende demir aldım hem kabızlıkta yapmıyor hem çok daha iyi vitamin olarak da vinelac kullanıyorum o da güzel içerik bunları önerebilirim

Benimki ondan değil yan etkisi baya var çocuklara zarar verir diye korkuyorum sadece karnım çok ağrıyor düşük falan olmasın Allah korusun o yüzden

Aa çok iyi canım gidince doktora sorarım degistirsin çok zor oluyor çünkü hemen hemen herkes de de bu ilacın yan etkisi oluyor galiba

Kızlar merhaba,
Bende hamilelik kervanimi bitiriyorum.. 10 haftalık kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı durmuş.. salı gününe kadar evde bekleyecem kanamam olmazsa salı ilaçla deneme yapılacak oda olmazsa son çare kürtaj.evde beklediğim süre boyunca öneriniz varmı ne yapmam lazım.. birde düşükten kaç ay sonra yeni tedaviye başlana bilir acaba. Bir tek donmus embiyom var.

Çok geçmiş olsun canim
Ne çok oldu Ocak ayındaki transferlerde kayıp ya
Allah'ım sabır versin inşallah bundan sonra sağlıkla gelsin kucağınıza..
Yani benim doktorum eğer normal kürtaj olsaydım (mol gebelik harici), iki ay sonra transfer yapılabilir demişti..
Tabi rahim durumuna da bakarak..
İnşallah kalan embriyon sana evlat olsun sağlıkla gelsin..

Geccmiş olsun rabbim birdaha göstermeSin
Bana doktorum adetten daha yoğun kanama parçalar olavilir korkma demişti. Nitekim hiçbir kanamam olmadı ilaç kullanmak zorunda kaldım. Tekrar deneme süreci doktordan doktora değişiyor tüp bebek doktorum biraz rahimi dinlendircez dedi bende zaten topatlanmak istiyorum dedim (tüp doktoruna öyle dedim kendimiz denicez bir süre) öyle diyincezaman vermedi kaç ay olduğuyla ilgili.
Normal kadın doğumcuda adet olunca gel yumurta takibi yapalım deneyebilirsin hemen dedi.

Kızlar bu kayıplar nedir böyle yarabbim Allah'ım sabır versin sizlere çok korkuyorum Çarşamba günü kontrolüm var aynı şeyi yasayacam diye içim hiç rahat değil inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsınız

Çok teşekkür ederim canım.. benim hiç sorunum yoktu hamileliğimde çok rahat geçiyordu şok oldum duyunca..amin ins canım çok şükür bir kızım var ona kardeş yoldaş olsun diye çıktık bu yola.en iyisi bende 2 3 ay bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…