Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok ama çokkk geçmiş olsun bir şikayetin var mıydı canım yada bir belirti oldu mu kanama ağrı vs vs rabbim bir an önce yeni bir bebiş nasip etsin saglıklı sıhhatli . Evet çok kayıp oldu ocak transferlerinde allah hepimize hayırlısını nasip etsin herşeyin

Çok teşekkür ederim benimde dün akşam ilaçlar kesildi ama henüz hiç birşeyim yok..birşey sormak istiyorum ilaç kullanman sıkıntı yarattı mı yani zorluk çok yaşadin mı... İns evde kanamam olur diye bekliyorum.. canım bizim kendi deneme ile olmuyo 20 senedir hiç normal hamile kalmadim. Çok şükür ilk tüp bebekle bir kızım var.

Canım teşekkür ederim benim hiç ağrım sızım olmadı hafif kasık ağrım vardı sadece oda herzaman değil.. kanamam bir sefer çok minik oldu onun dışında yerleşme kanaması falan olmadı. Geçen hafta devlet Hastanesi'ne gittim kontrol için gayet normaldi bebek. Cuma günü kendi doktorama gittim şoku yaşadim

Canım ben ilacı hastaneye yatış yaparak kullandım. Ebe ve doktor gözetimi altında. İlkte istememiştim hastaneye yatmak ama sonra iyiki dedim çünkü evde o parçaları görmeye dayanamazmışım.
Büyük çoğunluğunu hastanede attım. Anestezi ile doktor içeriyede baktı parça falan kalmasın diye. Sonra evde ilaç kullanmaya devam ettim.12 gün gecti hala hafif kanamalarım var. Ama şükür sorun yok

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Ocak ayında çok kayıp oldu.
Ben 8.haftada kürtaj oldum. Doktorum istersen bekleyelim ama hafta ilerlediği ve hala az da olsa kalp atışı olduğu için biraz zor düşer dedi. İki seçeneği de anlattı hem ilaçlıyı hem kürtajı, ben kürtajı seçtim. O da zaten onu önerdi. Tüp bebek merkezimle konuştum. 2 adet bekleyecekmişiz. İlk adetimi olmam 6 haftayı bulabilirmiş. İkinci adet bittikten sonra rahim filmi istiyorlar ilaçla da kürtajla da düşük yapsan. 3 adet ile birlikte hazırlığa başlayınca yaklaşık transfer 4 ayı bulacak nerdeyse

Nasip.kismet herşey..
Çok şükür evladın varmış inşallah tekrardan sağlıkla nasip olur

Allah korusun canım herkes yaşayacak diye birşey yok..
Nasip kismet herşey..
Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin Allah'ım

Ben ilaç kullandım ama evde düşük yapamadım yani leke leke geldi bir kaç parça sadece..
Sonradan kürtaja alındım çünkü karnım artık kan dolmuştu..
Ama çok şükür kolay geçti bir sorun yaşamadım

Canim banada doktor dedi ki salı günü hastanede iki ilaç koyucaz ev içinde vericem dedim öyle büyük ihtimal atarsın dedi.

Ben kürtajtan çok korkuyorum.. kendi kadin doğum doktorumda tedavile ile hamile kaldigin için kürtaji önermiyorum ne kadar dikkat etsekte yapişiklik olabiliyo dedi.

Canim banada doktor dedi ki salı günü hastanede iki ilaç koyucaz ev içinde vericem dedim öyle büyük ihtimal atarsın dedi.
Canım ama sen sonra kontrollerini aksatma yine git bebek büyük senin. Benim 7 haftalıktı hastanede 2 aaat arayla 3 tane koydular işlem bitti 4 gün sonra kontroşe gittiğimde hala pıhtılar var dedi 2 tane daha eve verdi ilaçtan. O ilaç bittikten sonra yine gittim ufak tefek şeyler var hala dedi metiler diye bir hap verdi sonra şuan onu kullanıuorum salı tekrar kontrolüm var

Canım çok teşekkür ederim banada ilacı önerdi ins ilaçla düşer.. ayyyy rahim filmi korkulu rüyam benim yaaa

Çok geçmiş olsun bu neydi böyle Allah hayra çıkarsın.. Benim de 8.haftada durmuştu rutin kontrolde öğrenmiştik, kürtaj önerdi bende kabul ettim, ilk reglinde gel ara soğumasın dedi ama bizde bir süre kendi haline bırakalım dedik. Kontrole de çağırmadı beni ilk reglimi 28. Gün oldum. Bu arada genetik test verdik onu bekliyorum birazda oluruna bıraktım.. hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben kürtajtan çok korkuyorum.. kendi kadin doğum doktorumda tedavile ile hamile kaldigin için kürtaji önermiyorum ne kadar dikkat etsekte yapişiklik olabiliyo dedi.
Kürtajdan bende çok korkuyordum ama hiç korkulacak birşey yokmuş.
Uyuyup uyanıyorsun..
Öncelikle hap veriyor doktor zaten ama ona regmen düşmeyince mecbur kürtaj yapıyorlar.benimki 6haftalikti vacum kürtaj yapıldı kazıma vs olmadı.yapisiklik için de bugün sordum doktora tekrar rahim güzel gorunuyor dedi, ancak iki ay adet olunmaz ise yapışıklık tan şüphe edilebilir,küçük haftalarda genelde yapışıklık olmuyor dedi..
Zaten rahim filmi çektiririm,yapışıklık var ise de açılıyor..

hamile olan arkadaşlar progestanı doktorunuz kaç ay kullanın dedi sizlere ben de yeni transfer oldum şuan günde 2 kez kullanıyorum progestan dexi oksaparı doğuma kadar kullanacağım hamilelik olursa kan pıhtılaşması var da kan pıhtılaşması olan arkadaşlar doktorunuz size ne dedi

Bende 2ay sonra falan rahim filmi mi çektirsem acaba zaten bir tüpüm yok, 1.5 sene oldu çektireli üzerine laparoskopi olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…