- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.801
Çok ama çokkk geçmiş olsun bir şikayetin var mıydı canım yada bir belirti oldu mu kanama ağrı vs vsKızlar merhaba,
Bende hamilelik kervanimi bitiriyorum.. 10 haftalık kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı durmuş.. salı gününe kadar evde bekleyecem kanamam olmazsa salı ilaçla deneme yapılacak oda olmazsa son çare kürtaj.evde beklediğim süre boyunca öneriniz varmı ne yapmam lazım.. birde düşükten kaç ay sonra yeni tedaviye başlana bilir acaba. Bir tek donmus embiyom var.
Çok teşekkür ederimGeccmiş olsun rabbim birdaha göstermeSin
Bana doktorum adetten daha yoğun kanama parçalar olavilir korkma demişti. Nitekim hiçbir kanamam olmadı ilaç kullanmak zorunda kaldım. Tekrar deneme süreci doktordan doktora değişiyor tüp bebek doktorum biraz rahimi dinlendircez dedi bende zaten topatlanmak istiyorum dedim (tüp doktoruna öyle dedim kendimiz denicez bir süre) öyle diyincezaman vermedi kaç ay olduğuyla ilgili.
Normal kadın doğumcuda adet olunca gel yumurta takibi yapalım deneyebilirsin hem
Canım teşekkür ederimÇok ama çokkk geçmiş olsun bir şikayetin var mıydı canım yada bir belirti oldu mu kanama ağrı vs vsrabbim bir an önce yeni bir bebiş nasip etsin saglıklı sıhhatli . Evet çok kayıp oldu ocak transferlerinde allah hepimize hayırlısını nasip etsin herşeyin
Senin kaç haftalık cnmKızlar bu kayıplar nedir böyle yarabbimAllah'ım sabır versin sizlere çok korkuyorum Çarşamba günü kontrolüm var aynı şeyi yasayacam diye içim hiç rahat değil inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsınız
Canım ben ilacı hastaneye yatış yaparak kullandım. Ebe ve doktor gözetimi altında. İlkte istememiştim hastaneye yatmak ama sonra iyiki dedim çünkü evde o parçaları görmeye dayanamazmışım.Çok teşekkür ederimbenimde dün akşam ilaçlar kesildi ama henüz hiç birşeyim yok..birşey sormak istiyorum ilaç kullanman sıkıntı yarattı mı yani zorluk çok yaşadin mı... İns evde kanamam olur diye bekliyorum.. canım bizim kendi deneme ile olmuyo 20 senedir hiç normal hamile kalmadim. Çok şükür ilk tüp bebekle bir kızım var.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümKızlar merhaba,
Bende hamilelik kervanimi bitiriyorum.. 10 haftalık kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı durmuş.. salı gününe kadar evde bekleyecem kanamam olmazsa salı ilaçla deneme yapılacak oda olmazsa son çare kürtaj.evde beklediğim süre boyunca öneriniz varmı ne yapmam lazım.. birde düşükten kaç ay sonra yeni tedaviye başlana bilir acaba. Bir tek donmus embiyom var.
Nasip.kismet herşey..Çok teşekkür ederim canım.. benim hiç sorunum yoktu hamileliğimde çok rahat geçiyordu şok oldum duyunca..amin ins canım çok şükür bir kızım var ona kardeş yoldaş olsun diye çıktık bu yola.en iyisi bende 2 3 ay bekleyeyim
Allah korusun canım herkes yaşayacak diye birşey yok..Kızlar bu kayıplar nedir böyle yarabbimAllah'ım sabır versin sizlere çok korkuyorum Çarşamba günü kontrolüm var aynı şeyi yasayacam diye içim hiç rahat değil inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsınız
Ben ilaç kullandım ama evde düşük yapamadım yani leke leke geldi bir kaç parça sadece..Çok teşekkür ederimbenimde dün akşam ilaçlar kesildi ama henüz hiç birşeyim yok..birşey sormak istiyorum ilaç kullanman sıkıntı yarattı mı yani zorluk çok yaşadin mı... İns evde kanamam olur diye bekliyorum.. canım bizim kendi deneme ile olmuyo 20 senedir hiç normal hamile kalmadim. Çok şükür ilk tüp bebekle bir kızım var.
Canim banada doktor dedi ki salı günü hastanede iki ilaç koyucaz ev içinde vericem dedim öyle büyük ihtimal atarsın dedi.Canım ben ilacı hastaneye yatış yaparak kullandım. Ebe ve doktor gözetimi altında. İlkte istememiştim hastaneye yatmak ama sonra iyiki dedim çünkü evde o parçaları görmeye dayanamazmışım.
Büyük çoğunluğunu hastanede attım. Anestezi ile doktor içeriyede baktı parça falan kalmasın diye. Sonra evde ilaç kullanmaya devam ettim.12 gün gecti hala hafif kanamalarım var. Ama şükür sorun yok
Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsinNasip.kismet herşey..
Çok şükür evladın varmış inşallah tekrardan sağlıkla nasip olur
Ben kürtajtan çok korkuyorum.. kendi kadin doğum doktorumda tedavile ile hamile kaldigin için kürtaji önermiyorum ne kadar dikkat etsekte yapişiklik olabiliyo dedi.Ben ilaç kullandım ama evde düşük yapamadım yani leke leke geldi bir kaç parça sadece..
Sonradan kürtaja alındım çünkü karnım artık kan dolmuştu..
Ama çok şükür kolay geçti bir sorun yaşamadım
Canım ama sen sonra kontrollerini aksatma yine git bebek büyük senin. Benim 7 haftalıktı hastanede 2 aaat arayla 3 tane koydular işlem bitti 4 gün sonra kontroşe gittiğimde hala pıhtılar var dedi 2 tane daha eve verdi ilaçtan. O ilaç bittikten sonra yine gittim ufak tefek şeyler var hala dedi metiler diye bir hap verdi sonra şuan onu kullanıuorum salı tekrar kontrolüm varCanim banada doktor dedi ki salı günü hastanede iki ilaç koyucaz ev içinde vericem dedim öyle büyük ihtimal atarsın dedi.
Canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım çok üzüldümOcak ayında çok kayıp oldu.
Ben 8.haftada kürtaj oldum. Doktorum istersen bekleyelim ama hafta ilerlediği ve hala az da olsa kalp atışı olduğu için biraz zor düşer dedi. İki seçeneği de anlattı hem ilaçlıyı hem kürtajı, ben kürtajı seçtim. O da zaten onu önerdi. Tüp bebek merkezimle konuştum. 2 adet bekleyecekmişiz. İlk adetimi olmam 6 haftayı bulabilirmiş. İkinci adet bittikten sonra rahim filmi istiyorlar ilaçla da kürtajla da düşük yapsan. 3 adet ile birlikte hazırlığa başlayınca yaklaşık transfer 4 ayı bulacak nerdeyse
Canım ama sen sonra kontrollerini aksatma yine git bebek büyük senin. Benim 7 haftalıktı hastanede 2 aaat arayla 3 tane koydular işlem bitti 4 gün sonra kontroşe gittiğimde hala pıhtılar var dedi 2 tane daha eve verdi ilaçtan. O ilaç bittikten sonra yine gittim ufak tefek şeyler var hala dedi metiler diye bir hap verdi sonra şuan onu kullanıuorum salı tekrar kontrolüm var
Çok geçmiş olsun bu neydi böyle Allah hayra çıkarsın.. Benim de 8.haftada durmuştu rutin kontrolde öğrenmiştik, kürtaj önerdi bende kabul ettim, ilk reglinde gel ara soğumasın dedi ama bizde bir süre kendi haline bırakalım dedik. Kontrole de çağırmadı beniKızlar merhaba,
Kürtajdan bende çok korkuyordum ama hiç korkulacak birşey yokmuş.Ben kürtajtan çok korkuyorum.. kendi kadin doğum doktorumda tedavile ile hamile kaldigin için kürtaji önermiyorum ne kadar dikkat etsekte yapişiklik olabiliyo dedi.
Bende 2ay sonra falan rahim filmi mi çektirsem acaba zaten bir tüpüm yok, 1.5 sene oldu çektireli üzerine laparoskopi olmuştumKürtajdan bende çok korkuyordum ama hiç korkulacak birşey yokmuş.
Uyuyup uyanıyorsun..
Öncelikle hap veriyor doktor zaten ama ona regmen düşmeyince mecbur kürtaj yapıyorlar.benimki 6haftalikti vacum kürtaj yapıldı kazıma vs olmadı.yapisiklik için de bugün sordum doktora tekrar rahim güzel gorunuyor dedi, ancak iki ay adet olunmaz ise yapışıklık tan şüphe edilebilir,küçük haftalarda genelde yapışıklık olmuyor dedi..
Zaten rahim filmi çektiririm,yapışıklık var ise de açılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?