Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım progestan kalçadan gün aşırı kullanıyordum 2 ampul tek seferde.
10. Haftada bıraktırdı doktorum.oksaparı bende doğuma kadar kullanacağım kan pıhtı sorunum olmamasına rağmen doğuma kadar devam dedi dr.

Çok teşekkür ederim bana kürtaj üçüncü seçenek dedi kadın doğum doktorum ..tüp bebek dokturumda onayladı. Aminn canım inşallah

Anladım canım ..ozaman benim dua etmekten başka şansim yokbenim normalde 10 haftalık olması lazımdı 8 haftalikta kalmış..ama devlette 8+5te gayet iyidi.hic anlam veremedi. Rahim filmi de o kadar korkulu rüyam ki kürtajı 3. Aşama anca dedi .salı ilaç denenecek ins onla sonuçlanir.

Canım.bencede biraz ara vermek rahim için çok iyi olur..
Kürtaj sonrası parça mi gitti genetige?
Benimki kürtaj sonrası bir haftada gelmişti..
Ben 25subatta kürtaj oldum her hafta hastanedeyim, mol gebelik olduğu için sürekli kan verip ultursonda kontrol ediliyor..
Haftaya yine gidicem

Hiç belli olmaz belkide düşer kendiliginden sen içini ferah tut.
Rahim filmi ben iki kere çektirdim üçüncü de olacak sanırım, okadar korkulacak gibi değil aslında ama çeken yere de bağlı.gerekli olur ise nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul da echomar var çok iyi..
İki kere orda çektirdim, sadece adet sancısı oluyor çok az..
ilaçla deniyorlar bende kullanmıştım,ama belki benimki mol.gebelik diye düşmemiş olabilir ,sen içini ferah tut.cok geçmiş olsun

ben de progestan dex kullanıyorum oksapar gibi göbekten vurunuyorum ...estorfemi günde 2 şer 2 şer alıyorum ona ne dedi onu da heralde 10. haftada bıraktırır benim de pazar günü haftaya pazar test günüm 3. tüp bebeğim rahat olmaya çalışıyorum düşünmemeye siz kaçıncı gün kan verdiniz acaba

Canım ben özel hastanede ilk rahim filmi cektireyim dedim cekemediler ilacı verdiler cekemediler çatı dar dediler çok kanamam oldu . Sonra anestezi ile çekildim. Birde bir sene olmadı yine çekildim fulya(İstanbul) görüntüleme merkezinde çok rahat çekildim.senin belirtigin yeride not aldım.. bebeğin tutunmasını beklemek ayrı olay düşmesi çok ayrı olay. Allah düşmanima vermesin kalp atışını duyup kaybetmek çok acı.dunden beri yaşadiklarim ömrümden ömur aldı.

Kesinlikle çekilen yer çok önemli ya.hic korkma echomar da anestezi bike almadan çekildim...
Ahh sorma,beta artsın diye beklerken şimdi düşsün diye her hafta kan veriyorum..
Şükür ki düşüyor inşallah tertemiz olur geçer ve su süreci sağlıkla hepimiz atlatırız
Çok haklısın ya, Rabb'im kimseye yaşatmasın..
Bugün gittiğim hastanede de bir kızın bebeğinin kalbi durmuştu ,çıkışta kızı buldum tanımıyorum ama gittim biraz teselli vermeye çalıştım o ağladı ben ağladım sarıldık
Rabbim herkesin acısını hafifletsin

Canim rahim filmi çektirdi isen genelde sorun yok ise istemiyor doktorlar, kürtaj vs yaşamadı isen rahim filmi sonrası sorun yoktur
Yaşadım işte kürtaj oldum çağırmadı bile kontrole fiziksel olarak sıkıntı yok ama içerde ne var ne yok bilmiyorum o yüzden rahim filmi çekilse mi acaba dedim git gel yordu artık bende gitmedim tekrar.
Kürtaj sonrası bebek göndermedik genetiğe, anomalidir dedi doktor konuyu kapattı, eşimle ben test verdik genetik pıhtılaşma vs onları bekliyorum hepsi çıkmadı, Haşimato şüphesi görünüyor

Şimdi okudum canım, o kadar çok kürtaj oldu ki Ocak grubunda aklım karıştı ya
Yani yapışıklık için bana doktor regl sanici çekersin adetin gelmez vs bunlar belirti dedi..
Tıbbi genetik testleri biraz geç çıkıyor bnde bir buçuk ay beklemiştim..
Rahim filmi bence cektimekte fayda olabilir ya.
TSH yüksek mi?? Hasimatoyi kim dedi

Aslında çok yazıştık olsun haklısın
Ben 10şubatta kürtaj, 28.gününde de regl oldum eski döngündeyim şükür, beta da sıfırladı. Genetik için evet 2ay sonra çıkar dediler daha var ama bazı değerler çıkmış biraz netten araştırdım, TSH 1.75 ama anti tpo 120 çıkmış çokta anlamıyorum Haşimato yazıyordu

Evet evet hatırladım kuzum.
Tam zamanında olmuşsun regl..
Ama bir dotkora git bir ay sonra falan baksınlar rahime..
TSH normal.cikmia ama.anti tpo yüksek çıkmış biraz..
Benim arkadaşım hasimato anti tpo 300falan onun..
Hap kullanıyor sürekli takipte olacak..

Aminnn canimm aminnnn çok zor süreç.. ben ne transferde ne negatifte bu kadar yıprandım.. iki gündür o kadar yıprandim ki anlatamam..Allah herkese kolaylık versin

Bu süreçte çok yıprandık önümüzde Ramazan bu sürede sonuçları bekleyeceğim var mı bişey netleşir, dediğin gibi 1 2 ay geçmiş olur ondan sonra bi gideyim rahim filmi aklımda, oluruna bıraktım bir süre Nasip

Evet , biraz arınmaya ihtiyacımiz var
Ramazanda iyi gelecek..
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Estrofemi 7. Haftada kalp atışı duyulduğunda bıraktırmıştı doktorum.Benim ilk denememdi 7. Gün idrarda görmüştüm 8. Gün kan baktırdım 103 çıkmıştı hikaye böyle başlamıştı :) olacağı varsa allah izin veriyosa şıp diye kolaylıkla oluyo sağlıkla sonuna kadar gideriz inşallah tek temennim bu

Bende sonomed de çektirmiştim rahim filmi. Kadıköy söğütlüçeşme de. İnanılmaz asla anlamadım bile sıfır ağrı sızı aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…