- 16 Aralık 2022
- 205
- 225
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.841
Evet canım iyi gelecek inşallahEvet , biraz arınmaya ihtiyacımiz var
Ramazanda iyi gelecek..
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Çok teşekkür ederim hemen not aldım.Bende sonomed de çektirmiştim rahim filmi. Kadıköy söğütlüçeşme de. İnanılmaz asla anlamadım bile sıfır ağrı sızı aklında olsun canım
Nerede tüp bebek tedavisi görmüştün?Canım çok teşekkür ederimbanada ilacı önerdi ins ilaçla düşer.. ayyyy rahim filmi korkulu rüyam benim yaaa
benim3. denemem canım hiç hamile kalmadım 9 senedir bekliyorum bebeğimi iki olumsuz tüp bebekten sonra tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdikten sonra yaptırmış oldum ALLAH herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah amin içinde bize de inşallah amin ALLAH verecekse her türlü verir gerçekten de şimdi ben de sakin olmaya çalışıyorum test gününe kadarEstrofemi 7. Haftada kalp atışı duyulduğunda bıraktırmıştı doktorum.Benim ilk denememdi 7. Gün idrarda görmüştüm 8. Gün kan baktırdım 103 çıkmıştı hikaye böyle başlamıştı :) olacağı varsa allah izin veriyosa şıp diye kolaylıkla oluyo sağlıkla sonuna kadar gideriz inşallah tek temennim bu
Maslak AcıbademNerede tüp bebek tedavisi görmüştün?
Ben de aynı şekilde orada tedavi gördüm. Burada tek değiliz ocakta maslakta transfer olup düşük yapanMaslak Acıbadem
Canım ne diyeyim bilemedim kader mi desem şansizlikmi bilemiyorum.. ben doktorum için acibademi tercih ettim . Doktor başka hastanede idi ilk tedavimde kızım oldu.Ben de aynı şekilde orada tedavi gördüm. Burada tek değiliz ocakta maslakta transfer olup düşük yapan
Cnm bu demir ilacını daha önce kullanmıştım içip kısa zamanda birşeyler yemek gerekiyor yoksa çok mide bulantısı yapıyorEvet canım herkese farklı etki yapar sana kabız yapmış demek. Miğdeme dokundu benimde çok sonra doktor bırak dedi bıraktım. Bu benimkiEki Görüntüle 3219975
Nasıl ya 10 haftalık olmuşKızlar merhaba,
Bende hamilelik kervanimi bitiriyorum.. 10 haftalık kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı durmuş.. salı gününe kadar evde bekleyecem kanamam olmazsa salı ilaçla deneme yapılacak oda olmazsa son çare kürtaj.evde beklediğim süre boyunca öneriniz varmı ne yapmam lazım.. birde düşükten kaç ay sonra yeni tedaviye başlana bilir acaba. Bir tek donmus embiyom var.
Nasıl olduğunu inanın hiç bilmiyorum .geçen hafta devlette kontrolle gittim 8+5 de gayet iyidi .cuma günü kontrole gittiğimde kalbi durmuş gelişmemiş 8. Haftalarda kalmış dedi doktorum.. sebebi nedir bilemiyorum ki hiç belirtite olmadı.. amin çok teşekkür ederimNasıl ya 10 haftalık olmuşsebep nedir çok üzüldüm cnm ya insan öyle umutlaniyor böyle sonuçlanması çok üzücü Rabbim sabır versin inş bundan sonra sağlıkla gelsin bebişler
Ben hala kullanıyorum cnm 13. Haftadayim bir ay daha dedi doktorum sonra bırakacakmışımhamile olan arkadaşlar progestanı doktorunuz kaç ay kullanın dedi sizlere ben de yeni transfer oldum şuan günde 2 kez kullanıyorum progestan dexi oksaparı doğuma kadar kullanacağım hamilelik olursa kan pıhtılaşması var da kan pıhtılaşması olan arkadaşlar doktorunuz size ne dedi
Kürtaj oldunuz mu ben bekliyorum ilaçla düşmesini ama ilaçta çok yan etki yapıyor hala parça var olayım mı bir de patolojiye gönderdiniz mi neden olduğuna dair çok kötüyüm karar veremiyorumKurtajdan sonra vucut kendini cavuk toparliyor , guzelce beslen yesillik , badem kabak cekirdegi beklerken vucudunu zenginlestir . Ben oyle yapmistim. Ben kurtajdan sonra 2 ay bekledim ama benim miyom olayim 6 ay zamanimi kaybettirdi ama her serde bir hayir vardir rabbim bi kolaylik sagliyor bi sekilde
Benimde 7+3 dün sonlandı hamileliğim Ocak ayı tüp bebek yaptırmıştım negatifti sonra doğal gebe kaldım o da tutunamadı kürtaj olmadım evde bekliyorum hastanede dil aştı üç hap verdiler sonra vermediler evdeyim şuan bekliyorum size başka hap verdiler miKızlar merhaba,
Bende hamilelik kervanimi bitiriyorum.. 10 haftalık kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı durmuş.. salı gününe kadar evde bekleyecem kanamam olmazsa salı ilaçla deneme yapılacak oda olmazsa son çare kürtaj.evde beklediğim süre boyunca öneriniz varmı ne yapmam lazım.. birde düşükten kaç ay sonra yeni tedaviye başlana bilir acaba. Bir tek donmus embiyom var.
Sizede çok geçmiş olsun.. bana hiç ilaç vermediler. Cumadan saliya kadar bekleyecekmişim. Saliya kadar bir kanamam olmazsa vajinal iki ilaç verilecekmis aynı ilaçtan evde kullanmam içinde verilecek ilaçla sonuç olmazsa kürtaj son çareBenimde 7+3 dün sonlandı hamileliğim Ocak ayı tüp bebek yaptırmıştım negatifti sonra doğal gebe kaldım o da tutunamadı kürtaj olmadım evde bekliyorum hastanede dil aştı üç hap verdiler sonra vermediler evdeyim şuan bekliyorum size başka hap verdiler mi
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin zor bir süreçKızlar merhaba,
AminnnnnnnAllah korusun kuzum
Çok teşekkür ederim canımCanım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin zor bir süreçBol bol dinlen kuzum malesef bu süreçte başka yapicak bişey yok . Düşükten 3 4 ay sonra tekrar deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?