Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bebeklerini kaybeden arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah sabır versin .
Ocan ayında çok güzel pozitif haberler almıştık ama Şubat martta çok kayıp oldu
Neden kalpleri duruyor acaba
Allah kimseye yaşatmasın o kadar beklemişken kaybetmek çok zordur eminim .
Allah'ım hemizir sağlıklı gebelikler nasip etsin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

benim3. denemem canım hiç hamile kalmadım 9 senedir bekliyorum bebeğimi iki olumsuz tüp bebekten sonra tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdikten sonra yaptırmış oldum ALLAH herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah amin içinde bize de inşallah amin ALLAH verecekse her türlü verir gerçekten de şimdi ben de sakin olmaya çalışıyorum test gününe kadar

Ben de aynı şekilde orada tedavi gördüm. Burada tek değiliz ocakta maslakta transfer olup düşük yapan
Canım ne diyeyim bilemedim kader mi desem şansizlikmi bilemiyorum.. ben doktorum için acibademi tercih ettim . Doktor başka hastanede idi ilk tedavimde kızım oldu.
2. Deneme başka hastane direk negetifti.
3. Deneme acıbadem oldu. Doktorum orda olmasaydi hastaneyi tercih etmezdim

Nasıl ya 10 haftalık olmuş sebep nedir çok üzüldüm cnm ya insan öyle umutlaniyor böyle sonuçlanması çok üzücü Rabbim sabır versin inş bundan sonra sağlıkla gelsin bebişler

Nasıl ya 10 haftalık olmuş sebep nedir çok üzüldüm cnm ya insan öyle umutlaniyor böyle sonuçlanması çok üzücü Rabbim sabır versin inş bundan sonra sağlıkla gelsin bebişler
Nasıl olduğunu inanın hiç bilmiyorum .geçen hafta devlette kontrolle gittim 8+5 de gayet iyidi .cuma günü kontrole gittiğimde kalbi durmuş gelişmemiş 8. Haftalarda kalmış dedi doktorum.. sebebi nedir bilemiyorum ki hiç belirtite olmadı.. amin çok teşekkür ederim

Ben hala kullanıyorum cnm 13. Haftadayim bir ay daha dedi doktorum sonra bırakacakmışım

Kürtaj oldunuz mu ben bekliyorum ilaçla düşmesini ama ilaçta çok yan etki yapıyor hala parça var olayım mı bir de patolojiye gönderdiniz mi neden olduğuna dair çok kötüyüm karar veremiyorum

Benimde 7+3 dün sonlandı hamileliğim Ocak ayı tüp bebek yaptırmıştım negatifti sonra doğal gebe kaldım o da tutunamadı kürtaj olmadım evde bekliyorum hastanede dil aştı üç hap verdiler sonra vermediler evdeyim şuan bekliyorum size başka hap verdiler mi

Sizede çok geçmiş olsun.. bana hiç ilaç vermediler. Cumadan saliya kadar bekleyecekmişim. Saliya kadar bir kanamam olmazsa vajinal iki ilaç verilecekmis aynı ilaçtan evde kullanmam içinde verilecek ilaçla sonuç olmazsa kürtaj son çare

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin zor bir süreç Bol bol dinlen kuzum malesef bu süreçte başka yapicak bişey yok . Düşükten 3 4 ay sonra tekrar deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…