Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hepimize geçmiş olsun canım Allah razı olsun. Bende bekliyorum inşallah komple temizlenir hepimizin önümüze bakabiliriz. Dondurulmuş embriyolar var o güç veriyor en azından tabi ne zaman başlarım bilmiyorum. Allah kucağımıza sağlıklı evlatlar versin tez zamanda

Kürtaj oldunuz mu ben bekliyorum ilaçla düşmesini ama ilaçta çok yan etki yapıyor hala parça var olayım mı bir de patolojiye gönderdiniz mi neden olduğuna dair çok kötüyüm karar veremiyorum
Gecmis olsun canim . Ben betanin dusmesini beklemek istemedim 1 ay bile olabilir dedi doktor hatta dusmeyip cikabilir de. Oyuzden kurtaj oldum . Ama tam kurtaj gibi degildi dis gebelikti benim ki . Evet kese vardi bozulmustu. Onu patalojiye gonderdik bisey cikmadi cok sukur. Eger kurtaja ragmen dusmezse igne yapilacakti cok sukur gerek kalmadi. 2 ay bekleme suresi verdi sadece doktor.

Amin canım inşallah.. benim çok şükür bir kızım var bir tanecikte dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğiz ins o olumlu olur

Hepimize geçmiş olsun canım. Bende bekliyorum artık en son çare yaptırıp incelenmesi için göndereceğim. Sebebini bilmekte istiyorum. Kucağımız tez zamanda dolar inşallah

Cnm bu demir ilacını daha önce kullanmıştım içip kısa zamanda birşeyler yemek gerekiyor yoksa çok mide bulantısı yapıyor
Kullanmıyorum artık doktor bıraktırdı ama çok üşüyorum halsizliğim gecmiyor toparlanmak için kullanabilirim yine öyle denerim canım sağol

Evet evet kesinlikle herkesin bizimki gibi olacak diye birşey yok.
Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar versin
İçinizi ferah tuttun,bolca dua edelim

Cnm pekmez ve ciğer tüket yiyebilirsen birde kuruyemiş ye belki biraz geçer halsizliğin
Ay yiyim bunları birde diyete başladım iuice ilaclar falanda aldırdı diye ondanda belki biraz
Biraz bunları katayımda beslenmeme kendime geleyim bari

Ben hala kullanıyorum cnm 13. Haftadayim bir ay daha dedi doktorum sonra bırakacakmışım
bugün kanamam başladı lekelenme olmuyor peçeteye silinince idrarım kırmızı çok sık idrar çıkıyorum 2 gündür doktorum sorun olmaz dedi ama ben korkuyorum kan pıhtılaşmam var acaba enfeksiyon mı oldum

Ay yiyim bunları birde diyete başladım iuice ilaclar falanda aldırdı diye ondanda belki biraz
Biraz bunları katayımda beslenmeme kendime geleyim bari
Kız gebelikte ne diyeti sal gitsin boşver insan hayatta kaç kez doğurur ki bir daha bu şans ele geçmez ,doğumdan sonra hep beraber gireriz diyete

Ben az bir şey olunca hemen acile gittim korktum sen bilirsin ama bir doktora fln git bence kıymetli bebek bizimkiler

Kız gebelikte ne diyeti sal gitsin boşver insan hayatta kaç kez doğurur ki bir daha bu şans ele geçmez ,doğumdan sonra hep beraber gireriz diyete
Ama ben gebe değilimki bebişi kaybettik biz canım

Merhaba iyi akşamlar kızlar. Bende Ocak ayında transfer olmuştum. İki transfer yapılmıştı 2 si de tutmuştu. Bebeklerin birinin kalbi 7.haftalıkken diğerinin ki 8+2 de durmuştu. Sonrasında kürtaj oldum. Doktorum herhangi bir yapışık lık olmayacağını rahim filminede gerek kalmayacağını söyledi. İlk adetle beraber yeniden transfer sürecine devam edebileceğimizi söyledi. Ancak biz eşimle genetik test yaptırma kararı aldık ve tromonofili paneline bakılıcak. Doktorlar tamamen talihsizlik olacağını söylesede biz aynı süreci bir daha yaşamaktan korktuk. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile olanlar sağlıcakla alsınlar kucaklarına yavrularını. Bu da benim hikayem yazmak istedim çok fazla kayıp olduğunu görünce.

Kızlar merhaba transfer döneminde postu çok takip ettim. Sonrasında 5 şubatta keseyi gördük bir gün sonra depreme yakalandık herseyimiz gitti daha kendimize gelmiş değiliz. Malatya'da yaşıyoruz doktorumuz gitmiş Ankara'da yaşayacakmış bizde Sivas'a devam edelim takibe dedik çünkü burada doğru düzgün doktor kalmadı. Haşimatom var geçen tsh baktimak için hastaneye gittim köpek kovalar gibi davrandılar çok zoruma gitti. Özel hastanenin tüp bebek merkezinin rahatlığına alışınca devlette insan çok kötü oluyor. Ben size ikili taramada sonuçlarınız ne zaman çıktı Sivas'a gidersem aynı gün dönebilir miyim diye soracaktım bide ilaçlarınızı ne zaman bıraktınız ben hala estrofem progestan Duphaston proluton Corasprin oksapar folikasit euthyrox kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız.

Canim meraba öncelikle geçmiş olsun evet ozelle devlet bir değil asla makineleri bile aynı değil ben 12 .haftada bıraktım canım o haftada bana vitaminlere başlattı .Şimdi 13 haftalık ikizlerim olucak Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…