- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.861
Hepimize geçmiş olsun canım Allah razı olsun. Bende bekliyorum inşallah komple temizlenir hepimizin önümüze bakabiliriz. Dondurulmuş embriyolar var o güç veriyor en azından tabi ne zaman başlarım bilmiyorum. Allah kucağımıza sağlıklı evlatlar versin tez zamandaSizede çok geçmiş olsun.. bana hiç ilaç vermediler. Cumadan saliya kadar bekleyecekmişim. Saliya kadar bir kanamam olmazsa vajinal iki ilaç verilecekmis aynı ilaçtan evde kullanmam içinde verilecek ilaçla sonuç olmazsa kürtaj son çare
Gecmis olsun canim . Ben betanin dusmesini beklemek istemedim 1 ay bile olabilir dedi doktor hatta dusmeyip cikabilir de. Oyuzden kurtaj oldum . Ama tam kurtaj gibi degildi dis gebelikti benim ki . Evet kese vardi bozulmustu. Onu patalojiye gonderdik bisey cikmadi cok sukur. Eger kurtaja ragmen dusmezse igne yapilacakti cok sukur gerek kalmadi. 2 ay bekleme suresi verdi sadece doktor.Kürtaj oldunuz mu ben bekliyorum ilaçla düşmesini ama ilaçta çok yan etki yapıyor hala parça var olayım mı bir de patolojiye gönderdiniz mi neden olduğuna dair çok kötüyüm karar veremiyorum
Amin canım inşallah.. benim çok şükür bir kızım var bir tanecikte dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğiz ins o olumlu olurHepimize geçmiş olsun canım Allah razı olsun. Bende bekliyorum inşallah komple temizlenir hepimizin önümüze bakabiliriz. Dondurulmuş embriyolar var o güç veriyor en azından tabi ne zaman başlarım bilmiyorum. Allah kucağımıza sağlıklı evlatlar versin tez zamanda
Hepimize geçmiş olsun canım. Bende bekliyorum artık en son çare yaptırıp incelenmesi için göndereceğim. Sebebini bilmekte istiyorum. Kucağımız tez zamanda dolar inşallahGecmis olsun canim . Ben betanin dusmesini beklemek istemedim 1 ay bile olabilir dedi doktor hatta dusmeyip cikabilir de. Oyuzden kurtaj oldum . Ama tam kurtaj gibi degildi dis gebelikti benim ki . Evet kese vardi bozulmustu. Onu patalojiye gonderdik bisey cikmadi cok sukur. Eger kurtaja ragmen dusmezse igne yapilacakti cok sukur gerek kalmadi. 2 ay bekleme suresi verdi doktor.
Kullanmıyorum artık doktor bıraktırdı ama çok üşüyorum halsizliğim gecmiyor toparlanmak için kullanabilirim yine öyle denerim canım sağolCnm bu demir ilacını daha önce kullanmıştım içip kısa zamanda birşeyler yemek gerekiyor yoksa çok mide bulantısı yapıyor
Hep iyi olEvet canım iyi gelecek inşallaho yüzden daha iyi hissediyorum kendimi.
Amin amin inşallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim hepimize de
Cnm pekmez ve ciğer tüket yiyebilirsen birde kuruyemiş ye belki biraz geçer halsizliğinKullanmıyorum artık doktor bıraktırdı ama çok üşüyorum halsizliğim gecmiyor toparlanmak için kullanabilirim yine öyle denerim canım sağol
Evet evet kesinlikle herkesin bizimki gibi olacak diye birşey yok.Bu topik cok güzel sevinçler yaşamıştı ama cokta üzüntü yaşadı
Hepinize tek tek gecmiş olsun rabbim gönlünüze ferahlık versin arkadaşlar.
Gebeliği devam edenler sağlıkla kucağına alsın buralara cok bakıp okuyupta etkilenmeyin
Ay yiyim bunları birde diyete başladım iuice ilaclar falanda aldırdı diye ondanda belki birazCnm pekmez ve ciğer tüket yiyebilirsen birde kuruyemiş ye belki biraz geçer halsizliğin
Allah razı olsun canım sen de iyi olHep iyi ol
Bende çok şükür daha iyiyim.aminnnn canım
Senden de Allah razı olsun kuzumAllah razı olsun canım sen de iyi oldaha da güzel zamanlarımız olsun inşallah Amin
bugün kanamam başladı lekelenme olmuyor peçeteye silinince idrarım kırmızı çok sık idrar çıkıyorum 2 gündür doktorum sorun olmaz dedi ama ben korkuyorum kan pıhtılaşmam var acaba enfeksiyon mı oldumBen hala kullanıyorum cnm 13. Haftadayim bir ay daha dedi doktorum sonra bırakacakmışım
Kız gebelikte ne diyetiAy yiyim bunları birde diyete başladım iuice ilaclar falanda aldırdı diye ondanda belki biraz
Biraz bunları katayımda beslenmeme kendime geleyim bari
Ben az bir şey olunca hemen acile gittim korktum sen bilirsin ama bir doktora fln git bence kıymetli bebek bizimkilerbugün kanamam başladı lekelenme olmuyor peçeteye silinince idrarım kırmızı çok sık idrar çıkıyorum 2 gündür doktorum sorun olmaz dedi ama ben korkuyorum kan pıhtılaşmam var acaba enfeksiyon mı oldum
Ama ben gebe değilimki bebişi kaybettik biz canımKız gebelikte ne diyetisal gitsin boşver insan hayatta kaç kez doğurur ki bir daha bu şans ele geçmez ,doğumdan sonra hep beraber gireriz diyete
Senin kaç haftalık cnm
AaAma ben gebe değilimki bebişi kaybettik biz canım
Canim meraba öncelikle geçmiş olsun evet ozelle devlet bir değil asla makineleri bile aynı değil ben 12 .haftada bıraktım canım o haftada bana vitaminlere başlattı .Şimdi 13 haftalık ikizlerim olucak Allah izin verirseKızlar merhaba transfer döneminde postu çok takip ettim. Sonrasında 5 şubatta keseyi gördük bir gün sonra depreme yakalandık herseyimiz gitti daha kendimize gelmiş değiliz. Malatya'da yaşıyoruz doktorumuz gitmiş Ankara'da yaşayacakmış bizde Sivas'a devam edelim takibe dedik çünkü burada doğru düzgün doktor kalmadı. Haşimatom var geçen tsh baktimak için hastaneye gittim köpek kovalar gibi davrandılar çok zoruma gitti. Özel hastanenin tüp bebek merkezinin rahatlığına alışınca devlette insan çok kötü oluyor. Ben size ikili taramada sonuçlarınız ne zaman çıktı Sivas'a gidersem aynı gün dönebilir miyim diye soracaktım bide ilaçlarınızı ne zaman bıraktınız ben hala estrofem progestan Duphaston proluton Corasprin oksapar folikasit euthyrox kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?