- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.881
İkili tarama nasıl oldu aynı gün alabildiniz mi sonucu şuan 11+1 olduk ama cuma günü gittiğimde 11+2 dedi önem gidiyor dedi. Öyle ters biriydi ki önden gitmesi iyi ki bile diye soramadım. Zaten Sivas'a gireceğim diye çıktım hemen odadan.Canim meraba öncelikle geçmiş olsun evet ozelle devlet bir değil asla makineleri bile aynı değil ben 12 .haftada bıraktım canım o haftada bana vitaminlere başlattı .Şimdi 13 haftalık ikizlerim olucak Allah izin verirse
canım benim ikiz o yüzden ikizlere ikili üçlü tarama testi yapılmıyor ?Senin tekse yapıyorlar sonucunu aynı gün alınıyor biliyorum Detaylı test var bende onunda daha zamanı var doktor henüz istemedi..Daha varmış seninde ?Ben 12 haftada yapılıyor diye biliyorum ama bir sor yinedeİkili tarama nasıl oldu aynı gün alabildiniz mi sonucu şuan 11+1 olduk ama cuma günü gittiğimde 11+2 dedi önem gidiyor dedi. Öyle ters biriydi ki önden gitmesi iyi ki bile diye soramadım. Zaten Sivas'a gireceğim diye çıktım hemen odadan.
Olsun canım bemde karıştırıyorum genelde çok normalAaüzgünüm cnm kusura bakma takip edemedim inş Rabbim hayırlısını versin tekrar nasib olur vazgeçme hem duadan hem çabalamaktan, bende tüm isteyenlerin duacısıyım
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum cnm ama estrofem ve duphaston 8. Hafta da bıraktım coraspin ve progestan 11. Haftada iğneler devam 13.hafta sonu bırakılacak , folik asit ve euytroxu devam ediyoruz daha 13. HaftadayimKızlar merhaba transfer döneminde postu çok takip ettim. Sonrasında 5 şubatta keseyi gördük bir gün sonra depreme yakalandık herseyimiz gitti daha kendimize gelmiş değiliz. Malatya'da yaşıyoruz doktorumuz gitmiş Ankara'da yaşayacakmış bizde Sivas'a devam edelim takibe dedik çünkü burada doğru düzgün doktor kalmadı. Haşimatom var geçen tsh baktimak için hastaneye gittim köpek kovalar gibi davrandılar çok zoruma gitti. Özel hastanenin tüp bebek merkezinin rahatlığına alışınca devlette insan çok kötü oluyor. Ben size ikili taramada sonuçlarınız ne zaman çıktı Sivas'a gidersem aynı gün dönebilir miyim diye soracaktım bide ilaçlarınızı ne zaman bıraktınız ben hala estrofem progestan Duphaston proluton Corasprin oksapar folikasit euthyrox kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız.
Canım bende düşük yaptım. Kürtaj için Bekliyorum. Rahim yapışıklık riski var ama yüzdesi düşük dedi bana da korkma beş dakikada yaparız dedi ama içimden atamıyorum korkuyu öyle birşey olursa rahim filmi ile mi anlaşılıyormuş durum.Merhaba iyi akşamlar kızlar. Bende Ocak ayında transfer olmuştum. İki transfer yapılmıştı 2 si de tutmuştu. Bebeklerin birinin kalbi 7.haftalıkken diğerinin ki 8+2 de durmuştu. Sonrasında kürtaj oldum. Doktorum herhangi bir yapışık lık olmayacağını rahim filminede gerek kalmayacağını söyledi. İlk adetle beraber yeniden transfer sürecine devam edebileceğimizi söyledi. Ancak biz eşimle genetik test yaptırma kararı aldık ve tromonofili paneline bakılıcak. Doktorlar tamamen talihsizlik olacağını söylesede biz aynı süreci bir daha yaşamaktan korktuk. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile olanlar sağlıcakla alsınlar kucaklarına yavrularını. Bu da benim hikayem yazmak istedim çok fazla kayıp olduğunu görünce.
Evet rahim filmi ile anlaşılıyorCanım bende düşük yaptım. Kürtaj için Bekliyorum. Rahim yapışıklık riski var ama yüzdesi düşük dedi bana da korkma beş dakikada yaparız dedi ama içimden atamıyorum korkuyu öyle birşey olursa rahim filmi ile mi anlaşılıyormuş durum.
çoookkk geçmiş olsun maalesef ocak grubunda cok fazla kayıp yaşandı, Rabbım bır daha göstermesin ..Merhaba iyi akşamlar kızlar. Bende Ocak ayında transfer olmuştum. İki transfer yapılmıştı 2 si de tutmuştu. Bebeklerin birinin kalbi 7.haftalıkken diğerinin ki 8+2 de durmuştu. Sonrasında kürtaj oldum. Doktorum herhangi bir yapışık lık olmayacağını rahim filminede gerek kalmayacağını söyledi. İlk adetle beraber yeniden transfer sürecine devam edebileceğimizi söyledi. Ancak biz eşimle genetik test yaptırma kararı aldık ve tromonofili paneline bakılıcak. Doktorlar tamamen talihsizlik olacağını söylesede biz aynı süreci bir daha yaşamaktan korktuk. Allah kimseye yaşatmasın. Hamile olanlar sağlıcakla alsınlar kucaklarına yavrularını. Bu da benim hikayem yazmak istedim çok fazla kayıp olduğunu görünce.
kurtajdan korkma eger gereklı olur ıse bende cok korkuyordum uyudum uyandm bısey anlamadım ..Canım bende düşük yaptım. Kürtaj için Bekliyorum. Rahim yapışıklık riski var ama yüzdesi düşük dedi bana da korkma beş dakikada yaparız dedi ama içimden atamıyorum korkuyu öyle birşey olursa rahim filmi ile mi anlaşılıyormuş durum.
Kuzum içimi rahatlattın çok teşekkür ederimkurtajdan korkma eger gereklı olur ıse bende cok korkuyordum uyudum uyandm bısey anlamadım ..
yapısıklık konusu ıse eger kurtaj sonrası 30-40 gun gecer hala adet olamazsan agrı olur ama kanama olmaz ıse yapısıklıktan suphe edılır dedı doktorum ..
olur ıse de Allah korusun rahım fılmı ıle açılıyor..
ama kucuk haftalarda genelde yapısıklık olmuyormuş
ne demek canım, ıcını ferah tut ınsallah sürecin çok kolay gecsın..Kuzum içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
Amin canım benimne demek canım, ıcını ferah tut ınsallah sürecin çok kolay gecsın..
bende cok korkuyordum kurtaj olalı nerdeyse 1 ay olacak 25ınde ..
zaman su mısalı ınsallah bu son saglıksız gebelıklerımız olsun ..
bundan sonra saglıkla ve hayırlısı ıle versın Allahım
evet canım doktora gittim gece enfeksiyon varmış ben çok su içen bri de değilim toz antibiyotik verdi doktorum da kullanabilirsin dedi gece yine tuvalete çıktım ama önceki geceki kadar değil daha rahatladım kanamam durdu idrardan geliyorsa yerleşme kanaması olabilir dedi ünv hastanesindeki doktor bilmiyorum umutsuz da olmak istemiyorum umutlu da çok olmak istemiyorum evet bizim bebişler daha kıymetli yaşadıklarımızı bir biz bir bizim gibi yaşayanlar bir de ALLAH biliyor gerisi sadece dinliyor öyleBen az bir şey olunca hemen acile gittim korktum sen bilirsin ama bir doktora fln git bence kıymetli bebek bizimkiler
Devam etmemesi çok iyi maşallah tamamen kesilsin ama hep takip et hep yat hareket etmemeye çalış sen yine de en azından bir kaç günevet canım doktora gittim gece enfeksiyon varmış ben çok su içen bri de değilim toz antibiyotik verdi doktorum da kullanabilirsin dedi gece yine tuvalete çıktım ama önceki geceki kadar değil daha rahatladım kanamam durdu idrardan geliyorsa yerleşme kanaması olabilir dedi ünv hastanesindeki doktor bilmiyorum umutsuz da olmak istemiyorum umutlu da çok olmak istemiyorum evet bizim bebişler daha kıymetli yaşadıklarımızı bir biz bir bizim gibi yaşayanlar bir de ALLAH biliyor gerisi sadece dinliyor öyle
Kürtaj dan korkma ben uyandığımda bittiğini bile fark etmedim. Bitti mi ki diye sorduğumu hatırlıyorum. Beni sadece psikolojik olarak yıprattı. Ağrım sızım da çok hafif oldu parol ile geçiyordu o kadar. Rahim filmine bile gerek olmadığını söyledi. Kendinden o kadar eminCanım bende düşük yaptım. Kürtaj için Bekliyorum. Rahim yapışıklık riski var ama yüzdesi düşük dedi bana da korkma beş dakikada yaparız dedi ama içimden atamıyorum korkuyu öyle birşey olursa rahim filmi ile mi anlaşılıyormuş durum.
Canım gittin mi kontroleCanim meraba öncelikle geçmiş olsun evet ozelle devlet bir değil asla makineleri bile aynı değil ben 12 .haftada bıraktım canım o haftada bana vitaminlere başlattı .Şimdi 13 haftalık ikizlerim olucak Allah izin verirse
kan pıhtılasma testi olmadan nasıl yok dıyor onu anlamadım hoş benımde pıhtılasma varken iğneye gerek yok demıstı kullanmadım.. doktorları anlamak çok zor hepsı farklı gorusteler ..Alıntı yapmayı bilmediğim için böyle yazıyorum kusura bakmayın. Ben tüp bebek sürecinde coraspini kullandım onu da doktorum kanama olunca bıraktırdı 5.haftada. Okuyup araştırdığıma göre herkese oksapar veriyorlar benim yaşımda 35 doktor bana asla vermedi. Biz biraz ihmalden şüpheleniyoruz. Doktora sorduğumda neden kan sulandırıcı kullanmadım ben diye sende kan pıhtılaşması yok dedi. Ama bana zaten böyle bir test yapılmadı ki nerden biliyor olmadığını ki olmasa bile tedbir amaçlı herkese kan sulandırıcı iğne ve hap kullandırıyorlar yoksa ben mi yanlış biliyorum ne diyorsunuz? Ayrıca tüp bebeğe başlamadan önce neden bizden genetik ve kan testleri istenmedi. 5 tane dondurulmuş embriyomuz var iyi kalite genetik te sorun çıkarsa tüp bebek doktorumuz sürece sıfırdan başlayacağız diyor. Yani embriyolar çöp diyor. Sanki çok kolay bşy. Sonuçlarda hiç birşey de çıkmayabilir ona göre gerekli önlemleri alırız dedi. Eee ilk denemede gerekli önlemleri neden almadın bunu mu yaşamak gerekiyordu. Doktorlar da değişik ne diyim. Kafamızda deli sorularla kaldık anlayacağınız. Bebekleri patolojiye göndermedik iki tane olduğu için karışıklık oluyormuş önermediler.
MerhabaAlıntı yapmayı bilmediğim için böyle yazıyorum kusura bakmayın. Ben tüp bebek sürecinde coraspini kullandım onu da doktorum kanama olunca bıraktırdı 5.haftada. Okuyup araştırdığıma göre herkese oksapar veriyorlar benim yaşımda 35 doktor bana asla vermedi. Biz biraz ihmalden şüpheleniyoruz. Doktora sorduğumda neden kan sulandırıcı kullanmadım ben diye sende kan pıhtılaşması yok dedi. Ama bana zaten böyle bir test yapılmadı ki nerden biliyor olmadığını ki olmasa bile tedbir amaçlı herkese kan sulandırıcı iğne ve hap kullandırıyorlar yoksa ben mi yanlış biliyorum ne diyorsunuz? Ayrıca tüp bebeğe başlamadan önce neden bizden genetik ve kan testleri istenmedi. 5 tane dondurulmuş embriyomuz var iyi kalite genetik te sorun çıkarsa tüp bebek doktorumuz sürece sıfırdan başlayacağız diyor. Yani embriyolar çöp diyor. Sanki çok kolay bşy. Sonuçlarda hiç birşey de çıkmayabilir ona göre gerekli önlemleri alırız dedi. Eee ilk denemede gerekli önlemleri neden almadın bunu mu yaşamak gerekiyordu. Doktorlar da değişik ne diyim. Kafamızda deli sorularla kaldık anlayacağınız. Bebekleri patolojiye göndermedik iki tane olduğu için karışıklık oluyormuş önermediler.
Canım benim yeni çıktım doktordan gittikCanım gittin mi kontrole
Kizlar gözümüz aydın şimdilik kızlarımız olucak İnslalah en se kalınlığı küçülmüş çok iyiler çok şükürevet canım doktora gittim gece enfeksiyon varmış ben çok su içen bri de değilim toz antibiyotik verdi doktorum da kullanabilirsin dedi gece yine tuvalete çıktım ama önceki geceki kadar değil daha rahatladım kanamam durdu idrardan geliyorsa yerleşme kanaması olabilir dedi ünv hastanesindeki doktor bilmiyorum umutsuz da olmak istemiyorum umutlu da çok olmak istemiyorum evet bizim bebişler daha kıymetli yaşadıklarımızı bir biz bir bizim gibi yaşayanlar bir de ALLAH biliyor gerisi sadece dinliyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?