- 22 Ekim 2022
- 99
- 192
- 13
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.901
Dondurulmuşları genetiğe göndermeyi önermiyolarmış hem embriyolar çok yoruluyormuş hemde bozulabiliyormuş. Gerçekten ucu açık Allah hepimize yardımcı olsun.kan pıhtılasma testi olmadan nasıl yok dıyor onu anlamadım hoş benımde pıhtılasma varken iğneye gerek yok demıstı kullanmadım.. doktorları anlamak çok zor hepsı farklı gorusteler ..
şuan romatolojıden baska testler ıstedı onları yaptırcam.. sonrasına bakacagız artık ..
tup bebekte genel %80-90 kansulandırıcı verıyorlar , yanı cogu kısının pıhtılasma testı olmadan verılıyor hatta .. hamılelıkte kan pıhtılasır dıye tedbır olarak .. bıraktırılırkende herkes tedırgın oluyor ya pıhtılaşmam var ıse sorun yaratırsa dıye ..
bence bu teste öncesınde bakılmalı ..
suan bence bır kan verın ve pıhtılaşmaya baktırın..
dondurulmuşları genetık mı yaptıracaksınız anlamadım? genetıkte sorun cıkarsa sıfırdan baslarız yazmıssınız ?
doktorlar ıcın bunlar kolay parayı bız verıp, yıpranan bız oldugumuz ıcın..
Allah yardımcımız olsun cok ucu açık bır iş bu tüp bebek ..
Senin adına çok sevindim canımCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşalllahKizlar gözümüz aydın şimdilik kızlarımız olucak İnslalah en se kalınlığı küçülmüş çok iyiler çok şükürHerşey yolunda dedi doktor .Biri gösterdi kendini diğeri utangaç göstermedi tam ama ikizi de kız dedi
Amin canım inşallahMaşallah. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşalllah
Evet canım çok sevindik bizdeSenin adına çok sevindim canım
Gözün aydın .
Doktorlara bakmamak lazım her zaman en kötüsünü konuşuyorlar maalesef
Öncelikle çok geçmiş olsun sürecimiz birebir aynı sizinle benim tek embriyo idi, genetik pıhtılaşma vs testler istemedi transfer sonrası coraspin aldırdı ama istememe rağmen kullandırtmadı. Kalp atışından sonra başka doktora gittiğimde neden vermez tüp bebek bu dedi doktor. Benim de içimde şüpheler olduğu için eşimle genetik ve pıhtılaşma testleri verdik sonuç bekliyoruz ona göre yolumuza bakarız dedik. Çoğunlukla anomaliden durur dedi ama altındaki sebepleri araştırmak istiyorum 2ayı buluyor çıkmasıAlıntı yapmayı bilmediğim için böyle yazıyorum kusura bakmayın. Ben tüp bebek sürecinde coraspini kullandım onu da doktorum kanama olunca bıraktırdı 5.haftada. Okuyup araştırdığıma göre herkese oksapar veriyorlar benim yaşımda 35 doktor bana asla vermedi. Biz biraz ihmalden şüpheleniyoruz. Doktora sorduğumda neden kan sulandırıcı kullanmadım ben diye sende kan pıhtılaşması yok dedi. Ama bana zaten böyle bir test yapılmadı ki nerden biliyor olmadığını ki olmasa bile tedbir amaçlı herkese kan sulandırıcı iğne ve hap kullandırıyorlar yoksa ben mi yanlış biliyorum ne diyorsunuz? Ayrıca tüp bebeğe başlamadan önce neden bizden genetik ve kan testleri istenmedi. 5 tane dondurulmuş embriyomuz var iyi kalite genetik te sorun çıkarsa tüp bebek doktorumuz sürece sıfırdan başlayacağız diyor. Yani embriyolar çöp diyor. Sanki çok kolay bşy. Sonuçlarda hiç birşey de çıkmayabilir ona göre gerekli önlemleri alırız dedi. Eee ilk denemede gerekli önlemleri neden almadın bunu mu yaşamak gerekiyordu. Doktorlar da değişik ne diyim. Kafamızda deli sorularla kaldık anlayacağınız. Bebekleri patolojiye göndermedik iki tane olduğu için karışıklık oluyormuş önermediler.
Nasıl yani bir şey yok mu dediler ay ayy ayy çok sevindim gözümüz aydınEvet canım çok sevindik bizdeAllah razı olsun Su an çok iyi dediler çok şükür
Evet bozulma rıskı olabılıyormus..Dondurulmuşları genetiğe göndermeyi önermiyolarmış hem embriyolar çok yoruluyormuş hemde bozulabiliyormuş. Gerçekten ucu açık Allah hepimize yardımcı olsun.
ay yerım ben onu, maşallaaahhhhCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Ay masAllah rabbim işte nelere kadirCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Çok şükürAy masAllah rabbim işte nelere kadir
Ay vala bende görünce yemek istedimay yerım ben onu, maşallaaahhhh
pekı bu duzelebılıyorsa neden bu kadar insanın hayatını mahvedıyor bu doktorlar anlamıyorum ya...
o kadar ağladın üzüldün yaa
neyse bu son hüzünlü zamanların olsun canım saglıkla gelsınler
Ayyy ay kuzum bende çok sevindimNasıl yani bir şey yok mu dediler ay ayy ayy çok sevindim gözümüz aydınpıtırcıklar iyi olsunlar yaaa benimde bu gün kontrolüm vardı herşey yolundaymış çok hareketli bir bebek dedi usg resmini çekicem pozisyon değiştiriyo ha bire diyo doktor 11+1 olmuş benim miniğimde. Kilomu sordu su an 68 dedim (hamile kalmadan önce 60 tım) 80 olduğunda haberimiz olsun oksaparın dozunu düşüreceğiz dedi tmm dedim.
amın amın canım sen onu her turlu kabul ettın Rabbımın mucızesı, saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allahım ıkı yavrunudaAy vala bende görünce yemek istedimAynen çok ağladım üzüldüm Rabbim büyük kuzum daha kötüsünü göstermesin inşallah
Aynen öyle kuzum dedim doktora kabul ettim herturlu aldirmicam dedim imza attım aldirmicaksan hiç böyle şeylere gerek yok dedi zaten daha sağlıklı oluyorlar dedi.Amin İnsalalhamın amın canım sen onu her turlu kabul ettın Rabbımın mucızesı, saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allahım ıkı yavrunuda
Rabbım en hayırlı olanı seçtırdı sanaAynen öyle kuzum dedim doktora kabul ettim herturlu aldirmicam dedim imza attım aldirmicaksan hiç böyle şeylere gerek yok dedi zaten daha sağlıklı oluyorlar dedi.Amin İnsalalh
ağır iş yapmıyorum dikkat ediyorum çorba falan içtim evet kesilmesine sevindim insan kan görünce korkuyor bayağı hepimiz hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah günleri geçirmek de kolay değil dizi falan izleyerek kendimi oyalıyorum bakalım sevinçli haberler aldıkça daha da seviniriz olumsuz olan arkadaşlar da üzülmesin bakın bu benim 3. tüp bebeğim peşini bırakmıyoruz bebek için tüp mide ameliyatı oldum kilolardan kurtulmak için ALLAH verecekse umut içinde oluyor zaten kimseyi de takmamaya çalışmak lazım olan olmayanın halinden anlamıyorDevam etmemesi çok iyi maşallah tamamen kesilsin ama hep takip et hep yat hareket etmemeye çalış sen yine de en azından bir kaç gün
Kesinlikle kuzum Allah'ım cok şükür nasip ettiRabbım en hayırlı olanı seçtırdı sana
oksaparı ne kadar kullanıyorsunuz kan pıhtılaşması mı varNasıl yani bir şey yok mu dediler ay ayy ayy çok sevindim gözümüz aydınpıtırcıklar iyi olsunlar yaaa benimde bu gün kontrolüm vardı herşey yolundaymış çok hareketli bir bebek dedi usg resmini çekicem pozisyon değiştiriyo ha bire diyo doktor 11+1 olmuş benim miniğimde. Kilomu sordu su an 68 dedim (hamile kalmadan önce 60 tım) 80 olduğunda haberimiz olsun oksaparın dozunu düşüreceğiz dedi tmm dedim.
Tek bir tane kaldı içerde Cuma’ya kadar düşmezse eğer kürtaj yapacak yazılanlardan sonra korkum azaldı teşekkür ederimKürtaj dan korkma ben uyandığımda bittiğini bile fark etmedim. Bitti mi ki diye sorduğumu hatırlıyorum. Beni sadece psikolojik olarak yıprattı. Ağrım sızım da çok hafif oldu parol ile geçiyordu o kadar. Rahim filmine bile gerek olmadığını söyledi. Kendinden o kadar emin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?