Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dondurulmuşları genetiğe göndermeyi önermiyolarmış hem embriyolar çok yoruluyormuş hemde bozulabiliyormuş. Gerçekten ucu açık Allah hepimize yardımcı olsun.

Senin adına çok sevindim canım
Gözün aydın .
Doktorlara bakmamak lazım her zaman en kötüsünü konuşuyorlar maalesef

Maşallah. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşalllah

Öncelikle çok geçmiş olsun sürecimiz birebir aynı sizinle benim tek embriyo idi, genetik pıhtılaşma vs testler istemedi transfer sonrası coraspin aldırdı ama istememe rağmen kullandırtmadı. Kalp atışından sonra başka doktora gittiğimde neden vermez tüp bebek bu dedi doktor. Benim de içimde şüpheler olduğu için eşimle genetik ve pıhtılaşma testleri verdik sonuç bekliyoruz ona göre yolumuza bakarız dedik. Çoğunlukla anomaliden durur dedi ama altındaki sebepleri araştırmak istiyorum 2ayı buluyor çıkması

Evet canım çok sevindik bizde Allah razı olsun Su an çok iyi dediler çok şükür
Nasıl yani bir şey yok mu dediler ay ayy ayy çok sevindim gözümüz aydın pıtırcıklar iyi olsunlar yaaa benimde bu gün kontrolüm vardı herşey yolundaymış çok hareketli bir bebek dedi usg resmini çekicem pozisyon değiştiriyo ha bire diyo doktor 11+1 olmuş benim miniğimde. Kilomu sordu su an 68 dedim (hamile kalmadan önce 60 tım) 80 olduğunda haberimiz olsun oksaparın dozunu düşüreceğiz dedi tmm dedim.

ay yerım ben onu, maşallaaahhhh
pekı bu duzelebılıyorsa neden bu kadar insanın hayatını mahvedıyor bu doktorlar anlamıyorum ya...
o kadar ağladın üzüldün yaa
neyse bu son hüzünlü zamanların olsun canım saglıkla gelsınler

Ay vala bende görünce yemek istedim Aynen çok ağladım üzüldüm Rabbim büyük kuzum daha kötüsünü göstermesin inşallah

Ayyy ay kuzum bende çok sevindim Amin inşallah iyi olurlar şu an sağlıklı güzel bir sorun yok dedi ense kalınlığı düşmüş dedi çok mutlu oldum çok sevindimvala bizimkisi altlı usluduydu ranza gibi dedi doktor biri altta biri üste dedi kendini biri pek göstermiyor dediUtangaç galiba biri vala kaç kiloyum bakmadım hiç sormadimda iyi olsunlar da

Ay vala bende görünce yemek istedim Aynen çok ağladım üzüldüm Rabbim büyük kuzum daha kötüsünü göstermesin inşallah
amın amın canım sen onu her turlu kabul ettın Rabbımın mucızesı, saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allahım ıkı yavrunuda

amın amın canım sen onu her turlu kabul ettın Rabbımın mucızesı, saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allahım ıkı yavrunuda
Aynen öyle kuzum dedim doktora kabul ettim herturlu aldirmicam dedim imza attım aldirmicaksan hiç böyle şeylere gerek yok dedi zaten daha sağlıklı oluyorlar dedi.Amin İnsalalh

Devam etmemesi çok iyi maşallah tamamen kesilsin ama hep takip et hep yat hareket etmemeye çalış sen yine de en azından bir kaç gün
ağır iş yapmıyorum dikkat ediyorum çorba falan içtim evet kesilmesine sevindim insan kan görünce korkuyor bayağı hepimiz hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah günleri geçirmek de kolay değil dizi falan izleyerek kendimi oyalıyorum bakalım sevinçli haberler aldıkça daha da seviniriz olumsuz olan arkadaşlar da üzülmesin bakın bu benim 3. tüp bebeğim peşini bırakmıyoruz bebek için tüp mide ameliyatı oldum kilolardan kurtulmak için ALLAH verecekse umut içinde oluyor zaten kimseyi de takmamaya çalışmak lazım olan olmayanın halinden anlamıyor

oksaparı ne kadar kullanıyorsunuz kan pıhtılaşması mı var

Tek bir tane kaldı içerde Cuma’ya kadar düşmezse eğer kürtaj yapacak yazılanlardan sonra korkum azaldı teşekkür ederim benim süreç biraz ağrılı oldu sadece. Ayrıca bu olaylar yaşanmadan doktor takibinde olan kişiler olduğumuz için neden en başta tetkikler yapılmıyor benimde takıldığım konuydu bu şu süreci atlatayım emin adımlarla ilerlemek istiyorum tabi her doktor kendi havasında tedavi uygularken nasıl olur bilmiyorum. Kimseye güvende olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…