- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.921
Ayyyy nasıl sevindim senin adına maşallah maşallahCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Güzel haberlerle inşallah tekrar buraya yazarız mutluluktan yazamayız yani öyle olur inşallahağır iş yapmıyorum dikkat ediyorum çorba falan içtim evet kesilmesine sevindim insan kan görünce korkuyor bayağı hepimiz hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz inşallah günleri geçirmek de kolay değil dizi falan izleyerek kendimi oyalıyorum bakalım sevinçli haberler aldıkça daha da seviniriz olumsuz olan arkadaşlar da üzülmesin bakın bu benim 3. tüp bebeğim peşini bırakmıyoruz bebek için tüp mide ameliyatı oldum kilolardan kurtulmak için ALLAH verecekse umut içinde oluyor zaten kimseyi de takmamaya çalışmak lazım olan olmayanın halinden anlamıyor
Saol kuzum Allah razı olsunAyyyy nasıl sevindim senin adına maşallah maşallahsağlıkla tamamla canım benim
Yaa cok sevindim herseyin yolunda olmasinaa saglicakla kucagina al insallah kizlariniKizlar gözümüz aydın şimdilik kızlarımız olucak İnslalah en se kalınlığı küçülmüş çok iyiler çok şükürHerşey yolunda dedi doktor .Biri gösterdi kendini diğeri utangaç göstermedi tam ama ikizi de kız dedi
evet canım doktora gittim gece enfeksiyon varmış ben çok su içen bri de değilim toz antibiyotik verdi doktorum da kullanabilirsin dedi gece yine tuvalete çıktım ama önceki geceki kadar değil daha rahatladım kanamam durdu idrardan geliyorsa yerleşme kanaması olabilir dedi ünv hastanesindeki doktor bilmiyorum umutsuz da olmak istemiyorum umutlu da çok olmak istemiyorum evet bizim bebişler daha kıymetli yaşadıklarımızı bir biz bir bizim gibi yaşayanlar bir de ALLAH biliyor gerisi sadece dinliyor öyle
[/QUOTE Dikkat et kendine inş sağlıkla gelsin besislerimiz
Çok sevindim cnmCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
çok mutlu oldum cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Çok teşekkür ederim canımÇ
çok mutlu oldum cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah1 ay bekleme istersen ben tedirginliğimden dolayı 10 günde bir gidiyordum doktora sonrasında 2 haftaya çakardım kontrol altında olsun gibi yine de sen de eğer bnm için sorun olmaz dersen en azından 2 haftaya 1 görsün seni de bence
Allah razı olsun canımÇok sevindim cnmsağlıkla gelsin bebişler hayırlı olsun prenses
Çok teşekkür ederim canım benimYaa cok sevindim herseyin yolunda olmasinaa saglicakla kucagina al insallah kizlarini
3 haftaya kromozom testi çıkacak dediler kan testi biraz daha geç biz kendimiz isteyince doktorum başka testlerde istedi kan ile alakalı özelden konuşalım istersenÖncelikle çok geçmiş olsun sürecimiz birebir aynı sizinle benim tek embriyo idi, genetik pıhtılaşma vs testler istemedi transfer sonrası coraspin aldırdı ama istememe rağmen kullandırtmadı. Kalp atışından sonra başka doktora gittiğimde neden vermez tüp bebek bu dedi doktor. Benim de içimde şüpheler olduğu için eşimle genetik ve pıhtılaşma testleri verdik sonuç bekliyoruz ona göre yolumuza bakarız dedik. Çoğunlukla anomaliden durur dedi ama altındaki sebepleri araştırmak istiyorum 2ayı buluyor çıkması
Nerde yaptırıyorsunuz bunları tüp bebek merkezleri yapıyor mu?3 haftaya kromozom testi çıkacak dediler kan testi biraz daha geç biz kendimiz isteyince doktorum başka testlerde istedi kan ile alakalı özelden konuşalım istersen
Yapıyor ama çok maliyetli araştırma hastanesi varsa ilinizde oranın tıbbi genetik bölümüne gidip hikayenizi anlatın herşey e bakar muhtemelen ücretsizNerde yaptırıyorsunuz bunları tüp bebek merkezleri yapıyor mu?
Merhaba benim 3. Transferim olacak doktor ya 3. Tekrar deneyelim yada bu genetik testleri yapin dedi trombofili paneli ve koryotip ilk iki transferde istemedi simdi istiyor zaten ikisindede coraspirin icmistim sikinti cikarsa onun disinda ne yapabiliyorlar biliyormusunuzYapıyor ama çok maliyetli araştırma hastanesi varsa ilinizde oranın tıbbi genetik bölümüne gidip hikayenizi anlatın herşey e bakar muhtemelen ücretsiz
Merhaba genetik test ve pıhtılaşma istemiş aslında çoğu bunu tüp bebek süreci başlamadan istiyor bizdekiler şansa diye istemediler galiba, sonra başarızlık olunca isteniyor çok yazık, benden yine istemedi ama ben yaptırmak istedim belki bi sorun vardır diye ki Haşimato şüphesi var yani hormanal bir sıkıntı görünüyor daha sonuçlarım tam çıkmadı, tıbbi genetik bölümüne gidip hikayenizi anlatın herşey e bakılsın lütfen diyin, antikor,hormon pıhtılaşma vs ne varsa bakılsın. Belki genetiğiniz iyidir hormanal birşeydir bu da önemli.Merhaba benim 3. Transferim olacak doktor ya 3. Tekrar deneyelim yada bu genetik testleri yapin dedi trombofili paneli ve koryotip ilk iki transferde istemedi simdi istiyor zaten ikisindede coraspirin icmistim sikinti cikarsa onun disinda ne yapabiliyorlar biliyormusunuz
Evet en basinda bi baksalar ama sonradan sonradan bakiliyor ve tutmadigi icin ben doktorun modunun dustügünü ilgi ve alakasinin az oldugunu dusunuyorum.gorusmeye cagirdi ama hic ilgilenmedi diyebilirim Doktorumuz universite hastanesinde 3 4 aya sonuc cikiyor dedi ozel biyer soyledi acaba siz universitede mi yaptirdiniz ne kadar surede cikti sonucMerhaba genetik test ve pıhtılaşma istemiş aslında çoğu bunu tüp bebek süreci başlamadan istiyor bizdekiler şansa diye istemediler galiba, sonra başarızlık olunca isteniyor çok yazık, benden yine istemedi ama ben yaptırmak istedim belki bi sorun vardır diye ki Haşimato şüphesi var yani hormanal bir sıkıntı görünüyor daha sonuçlarım tam çıkmadı, tıbbi genetik bölümüne gidip hikayenizi anlatın herşey e bakılsın lütfen diyin, antikor,hormon pıhtılaşma vs ne varsa bakılsın. Belki genetiğiniz iyidir hormanal birşeydir bu da önemli.
Ben araştırma Hastanesi'nde yaptırdım 27şubatta, sanırım sadece genetik çıkmadı hepsinin çıkması 1.5ayı bulur dediler, acelemiz yok bekliyoruz, özeller çok pahalı üniversitesi hastanelerine mutlaka sorun daha az ücretle hızlı sonuç seçeneği de olabiliyor ama 3ay bekleten duymadım. Sonuçlarımın çoğu çıkmış (hormonlar) ama pıhtılaşma nın içeriğini göremiyorum doktor görebiliyor sadece.Evet en basinda bi baksalar ama sonradan sonradan bakiliyor ve tutmadigi icin ben doktorun modunun dustügünü ilgi ve alakasinin az oldugunu dusunuyorum.gorusmeye cagirdi ama hic ilgilenmedi diyebilirim Doktorumuz universite hastanesinde 3 4 aya sonuc cikiyor dedi ozel biyer soyledi acaba siz universitede mi yaptirdiniz ne kadar surede cikti sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?