Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayyyy nasıl sevindim senin adına maşallah maşallah sağlıkla tamamla canım benim

Güzel haberlerle inşallah tekrar buraya yazarız mutluluktan yazamayız yani öyle olur inşallah amin

Yaa cok sevindim herseyin yolunda olmasinaa saglicakla kucagina al insallah kizlarini

Ç
çok mutlu oldum cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 1 ay bekleme istersen ben tedirginliğimden dolayı 10 günde bir gidiyordum doktora sonrasında 2 haftaya çakardım kontrol altında olsun gibi yine de sen de eğer bnm için sorun olmaz dersen en azından 2 haftaya 1 görsün seni de bence

test günü en erken kimlerin benim pazar günü ama cumartesi kan vermeyi düşünüyorum

Çok teşekkür ederim canım Amin bütün isteyenlere nasip olsun inşallah Doktor geçen hafta baktı bu haftada bakmicam dedi ilk bakmiyordu zaten sen iyi alıştım dedi o yüzden dedim cinsiyetini demediniz ama bu hafta dicektiniz dedim tamam o zaman dedi yoksa 1 ay sonra beklicektim bakmiyordu.İyi gördü 1 ay sonra çağırdı yani tam bayram haftası ama ben bayramdan önce gitmeyi planlıyorum zaten o kadar sık gitmek iyi değilmiş baktırmak zaten doktorda bakmıyor canım birde şimdi erken doğum olursa ki büyük ihtimal öyle düşünüyorum sık çağırır diye planliyorum.Su an çok şükür iyiler sagliklilar2 hafta öncesinde kadar ben yine 1 ay bekledim iyiydi herşey iyi olunca doktor cagirmiyor kuzum senin cinsiyetin belli mi ? Kaç haftalık

Çok sevindim cnm sağlıkla gelsin bebişler hayırlı olsun prenses
Allah razı olsun canım Amin inşallah Şimdilik 1 prenses net ama prens mi prenses mi net bilmiyoruz doktor kız da olabilir kız görüyorum ama kendini göstermediği için net bişey diyemedi Sağlıklı olsunlarsa kız erkek fark etmez

3 haftaya kromozom testi çıkacak dediler kan testi biraz daha geç biz kendimiz isteyince doktorum başka testlerde istedi kan ile alakalı özelden konuşalım istersen

Yapıyor ama çok maliyetli araştırma hastanesi varsa ilinizde oranın tıbbi genetik bölümüne gidip hikayenizi anlatın herşey e bakar muhtemelen ücretsiz
Merhaba benim 3. Transferim olacak doktor ya 3. Tekrar deneyelim yada bu genetik testleri yapin dedi trombofili paneli ve koryotip ilk iki transferde istemedi simdi istiyor zaten ikisindede coraspirin icmistim sikinti cikarsa onun disinda ne yapabiliyorlar biliyormusunuz

Merhaba genetik test ve pıhtılaşma istemiş aslında çoğu bunu tüp bebek süreci başlamadan istiyor bizdekiler şansa diye istemediler galiba, sonra başarızlık olunca isteniyor çok yazık, benden yine istemedi ama ben yaptırmak istedim belki bi sorun vardır diye ki Haşimato şüphesi var yani hormanal bir sıkıntı görünüyor daha sonuçlarım tam çıkmadı, tıbbi genetik bölümüne gidip hikayenizi anlatın herşey e bakılsın lütfen diyin, antikor,hormon pıhtılaşma vs ne varsa bakılsın. Belki genetiğiniz iyidir hormanal birşeydir bu da önemli.

Evet en basinda bi baksalar ama sonradan sonradan bakiliyor ve tutmadigi icin ben doktorun modunun dustügünü ilgi ve alakasinin az oldugunu dusunuyorum.gorusmeye cagirdi ama hic ilgilenmedi diyebilirim Doktorumuz universite hastanesinde 3 4 aya sonuc cikiyor dedi ozel biyer soyledi acaba siz universitede mi yaptirdiniz ne kadar surede cikti sonuc

Ne yapıyorsunuz bu gruptan sonra başka gruplar beni sarmadı ben yine transfer oldum 4. Günüm bugün. Ocakta negatif olanlar nereye gittiler pozitif olanlar ne yapıyor bu sefer 2 embriyo (4ab ve 3ab) transfer edildi. İki tüp vardı birinde 5aa diğerinde 4ab ve 3ab beraberdi. Doktor 2 embriyo koyalım dedi benim de canıma minnet tabi. Ben ümitliyim yine her zamanki gibi test yapmayacağım 27 sine kadar sonra kanla bakalım ne olcak

Bu arada sabahları sanki dünyaları yemişim gibi tok uyanıyorum (diyet yapıyorum o yüzden akşamları yemiyorum aç kalkmam lazım normalde) bir de yemek düşününce midem bulanıyor ama çok değil. Hani böyle çok su içersiniz de bir yudum daha içersen kusucak gibi olursun işte öyle uyanıyorum. Daha da 4. Günüm belirti için erken sanırım. İlaçlar yapıyor olabilir mi?

Ben araştırma Hastanesi'nde yaptırdım 27şubatta, sanırım sadece genetik çıkmadı hepsinin çıkması 1.5ayı bulur dediler, acelemiz yok bekliyoruz, özeller çok pahalı üniversitesi hastanelerine mutlaka sorun daha az ücretle hızlı sonuç seçeneği de olabiliyor ama 3ay bekleten duymadım. Sonuçlarımın çoğu çıkmış (hormonlar) ama pıhtılaşma nın içeriğini göremiyorum doktor görebiliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…