- 12 Haziran 2021
- 84
- 80
- 18
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.941
Anladim cok tesekkur ederim belki biz ozelde verelim diye doktorumuz mubalag yapmis olabilir. Allah islerinize kolayliklik versin en hayirli zmanda insllah guzel habeler alirsiniz..Ben araştırma Hastanesi'nde yaptırdım 27şubatta, sanırım sadece genetik çıkmadı hepsinin çıkması 1.5ayı bulur dediler, acelemiz yok bekliyoruz, özeller çok pahalı üniversitesi hastanelerine mutlaka sorun daha az ücretle hızlı sonuç seçeneği de olabiliyor ama 3ay bekleten duymadım. Sonuçlarımın çoğu çıkmış (hormonlar) ama pıhtılaşma nın içeriğini göremiyorum doktor görebiliyor sadece.
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar gönlünün muradını verir rabbim.Ne yapıyorsunuzbu gruptan sonra başka gruplar beni sarmadı ben yine transfer oldum 4. Günüm bugün. Ocakta negatif olanlar nereye gittiler pozitif olanlar ne yapıyor bu sefer 2 embriyo (4ab ve 3ab) transfer edildi. İki tüp vardı birinde 5aa diğerinde 4ab ve 3ab beraberdi. Doktor 2 embriyo koyalım dedi benim de canıma minnet tabi . Ben ümitliyim yine her zamanki gibi test yapmayacağım 27 sine kadar sonra kanla bakalım ne olcak
Büyük ihtimalle o yüzden öyle demiştir, devlet hastaneleri de aynı işlemleri tahlilleri yapıyor diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim inşallah sizin de süreciniz olumlu olur, hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruzAnladim cok tesekkur ederim belki biz ozelde verelim diye doktorumuz mubalag yapmis olabilir. Allah islerinize kolayliklik versin en hayirli zmanda insllah guzel habeler alirsiniz..
Merhaba .. bişey sormak istiyorum bayram sonrası transfer demişsiniz acaba şuan bekleme süresinde birşey kullaniyormusunuz yada yaptığınız bişey varmiHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar gönlünün muradını verir rabbim.
Bende negatifi alanlardandım
Son 1 embriyom var bayramdan sonra onun transferini olacağım tutarsa tutar tutmazsa bir sene bekleyip sil baştan başlıcaz
Ah çok güzel hayırlı haberler paylaş bizimle rabbim bu sefer gönlünden geçeni nasip etsin.Ne yapıyorsunuzbu gruptan sonra başka gruplar beni sarmadı ben yine transfer oldum 4. Günüm bugün. Ocakta negatif olanlar nereye gittiler pozitif olanlar ne yapıyor bu sefer 2 embriyo (4ab ve 3ab) transfer edildi. İki tüp vardı birinde 5aa diğerinde 4ab ve 3ab beraberdi. Doktor 2 embriyo koyalım dedi benim de canıma minnet tabi . Ben ümitliyim yine her zamanki gibi test yapmayacağım 27 sine kadar sonra kanla bakalım ne olcak
Hiç bişey kullanmıyorum hiç bişeydr yapmıyorum eski hayatıma döndüm diyebilirim.Merhaba .. bişey sormak istiyorum bayram sonrası transfer demişsiniz acaba şuan bekleme süresinde birşey kullaniyormusunuz yada yaptığınız bişey varmi
Gözünaydın canım benimCanım benim yeni çıktım doktordan gittikÇok şükür herşey yolunda ense kalingi düşmüş ikisi de çok iyi dedi doktor biri kız gösterdi kendini diğeri göstermedi utangaç 1 ay sonra kontrole çağırdı Çok mutluydum
Anladım çok teşekkür ederimHiç bişey kullanmıyorum hiç bişeydr yapmıyorum eski hayatıma döndüm diyebilirim.
Doktorum şunu kullan bunu kullan dememişti ama folikasit e başlayacağım tekrar cünkü nöraldefect li bi kaybım var onun için erken başlamam gerekiyor
Rica ederim ne demekAnladım çok teşekkür ederim
Amin canım çok teşekür EderimGözünaydın canım benimSağlıkla ilerlesin inşallah
Cnm çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin inşallah tekrar dan nasib olur vazgeçme hem duadan hem denemektenKızlar maalesef ilk tüp bebek denemem başarısız oldu bebeğimi kaybettim 10 haftalık sebebi belli değil 8 haftalık kalp atışı çok güzeldi ama maalesef 10 haftalık sebebi belli olmadan kontrol günü gittiğimde pazartesi bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ve bugün kürtaj oldum nasibimizde yokmuş rabbim inşallah tekrardan nasip eder.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden gelen gayreti sonuna kadar verdik mücadelemizi umudumuzu hiç bırakmadık ama olmadı Rabb'im anne olan adaylara kucağını almayı nasip etsin inşallah
İnşallah pozitif olur canım Allah kalbin gibi güzel sağlıklı evlatlar versin sana isteyen hepinizeNe yapıyorsunuzbu gruptan sonra başka gruplar beni sarmadı ben yine transfer oldum 4. Günüm bugün. Ocakta negatif olanlar nereye gittiler pozitif olanlar ne yapıyor bu sefer 2 embriyo (4ab ve 3ab) transfer edildi. İki tüp vardı birinde 5aa diğerinde 4ab ve 3ab beraberdi. Doktor 2 embriyo koyalım dedi benim de canıma minnet tabi . Ben ümitliyim yine her zamanki gibi test yapmayacağım 27 sine kadar sonra kanla bakalım ne olcak
Allah en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsinKızlar maalesef ilk tüp bebek denemem başarısız oldu bebeğimi kaybettim 10 haftalık sebebi belli değil 8 haftalık kalp atışı çok güzeldi ama maalesef 10 haftalık sebebi belli olmadan kontrol günü gittiğimde pazartesi bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ve bugün kürtaj oldum nasibimizde yokmuş rabbim inşallah tekrardan nasip eder.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden gelen gayreti sonuna kadar verdik mücadelemizi umudumuzu hiç bırakmadık ama olmadı Rabb'im anne olan adaylara kucağını almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür Kübracim kendi bebeğim gibi sevindim Allah nazarlardan saklasın canım siziKizlar gözümüz aydın şimdilik kızlarımız olucak İnslalah en se kalınlığı küçülmüş çok iyiler çok şükürHerşey yolunda dedi doktor .Biri gösterdi kendini diğeri utangaç göstermedi tam ama ikizi de kız dedi
çok gecmıs olsun, Rabbım bur daha yaşatmasın.. sağlıkla versın bundan sonra inşallahh..Kızlar maalesef ilk tüp bebek denemem başarısız oldu bebeğimi kaybettim 10 haftalık sebebi belli değil 8 haftalık kalp atışı çok güzeldi ama maalesef 10 haftalık sebebi belli olmadan kontrol günü gittiğimde pazartesi bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ve bugün kürtaj oldum nasibimizde yokmuş rabbim inşallah tekrardan nasip eder.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden gelen gayreti sonuna kadar verdik mücadelemizi umudumuzu hiç bırakmadık ama olmadı Rabb'im anne olan adaylara kucağını almayı nasip etsin inşallah
Ay canım çok üzüldümKızlar maalesef ilk tüp bebek denemem başarısız oldu bebeğimi kaybettim 10 haftalık sebebi belli değil 8 haftalık kalp atışı çok güzeldi ama maalesef 10 haftalık sebebi belli olmadan kontrol günü gittiğimde pazartesi bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ve bugün kürtaj oldum nasibimizde yokmuş rabbim inşallah tekrardan nasip eder.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden gelen gayreti sonuna kadar verdik mücadelemizi umudumuzu hiç bırakmadık ama olmadı Rabb'im anne olan adaylara kucağını almayı nasip etsin inşallah
Ay canım benim naptın kaç haftalık. Oldu ?Gittin mi doktora ne dediler ?Bugün saat üç de benim de kontrolüm var bir ay oldu doktora gitmeyeli çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler verebilirim size
Çok şükür canımÇok şükür Kübracim kendi bebeğim gibi sevindim Allah nazarlardan saklasın canım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?