Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Anladim cok tesekkur ederim belki biz ozelde verelim diye doktorumuz mubalag yapmis olabilir. Allah islerinize kolayliklik versin en hayirli zmanda insllah guzel habeler alirsiniz..

Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar gönlünün muradını verir rabbim.
Bende negatifi alanlardandım
Son 1 embriyom var bayramdan sonra onun transferini olacağım tutarsa tutar tutmazsa bir sene bekleyip sil baştan başlıcaz

Anladim cok tesekkur ederim belki biz ozelde verelim diye doktorumuz mubalag yapmis olabilir. Allah islerinize kolayliklik versin en hayirli zmanda insllah guzel habeler alirsiniz..
Büyük ihtimalle o yüzden öyle demiştir, devlet hastaneleri de aynı işlemleri tahlilleri yapıyor diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim inşallah sizin de süreciniz olumlu olur, hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruz

Merhaba .. bişey sormak istiyorum bayram sonrası transfer demişsiniz acaba şuan bekleme süresinde birşey kullaniyormusunuz yada yaptığınız bişey varmi

Ah çok güzel hayırlı haberler paylaş bizimle rabbim bu sefer gönlünden geçeni nasip etsin. hadi aramıza katıl hayırlısıyla inşallah

Merhaba .. bişey sormak istiyorum bayram sonrası transfer demişsiniz acaba şuan bekleme süresinde birşey kullaniyormusunuz yada yaptığınız bişey varmi
Hiç bişey kullanmıyorum hiç bişeydr yapmıyorum eski hayatıma döndüm diyebilirim.
Doktorum şunu kullan bunu kullan dememişti ama folikasit e başlayacağım tekrar cünkü nöraldefect li bi kaybım var onun için erken başlamam gerekiyor

Kızlar maalesef ilk tüp bebek denemem başarısız oldu bebeğimi kaybettim 10 haftalık sebebi belli değil 8 haftalık kalp atışı çok güzeldi ama maalesef 10 haftalık sebebi belli olmadan kontrol günü gittiğimde pazartesi bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim ve bugün kürtaj oldum nasibimizde yokmuş rabbim inşallah tekrardan nasip eder.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden gelen gayreti sonuna kadar verdik mücadelemizi umudumuzu hiç bırakmadık ama olmadı Rabb'im anne olan adaylara kucağını almayı nasip etsin inşallah

Cnm çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin inşallah tekrar dan nasib olur vazgeçme hem duadan hem denemekten

İnşallah pozitif olur canım Allah kalbin gibi güzel sağlıklı evlatlar versin sana isteyen hepinize

Allah en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin

Çok şükür Kübracim kendi bebeğim gibi sevindim Allah nazarlardan saklasın canım sizi

Bugün saat üç de benim de kontrolüm var bir ay oldu doktora gitmeyeli çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler verebilirim size

çok gecmıs olsun, Rabbım bur daha yaşatmasın.. sağlıkla versın bundan sonra inşallahh..
pıhtılaşma sorununuz var mıydı acaba ? eger bakılmadı ise ona baktırmanızı tavsiye ederim..
tıbbı genetık bolumu bakıyor-devlet hastanesı

Ay canım çok üzüldüm Rabbbim sana güç versin inşallah kolay değil ama güçlü olman lazım Rabbim en. Kısa zamanda ikiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…