Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Vazgectim valla boyleyseki bende hala iğne fitil kullanıyorum. Adam demekki bu yıl unutsun bu durumu

Yoktur bir durum Allaha emanet de hersey yolunda olur. Akışına bırakmak lazım. Bende 17 veya 18 ine alicam. Zararliysa dediğin gibi sabırlı olmamız lazım. Şükürler olsun bugünümüze bindir emekle sonuca ulaşıyoruz artık bizde zafer bizim

Amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkkimizda sağlıklı olsunlarda evet ikiz olduğu için zorlanıyorum baya.pek canım bişey istemiyor asermiyorum bile öyle fazla süt içiyorum arada meyve falan da yiyorum.Evet çok çok güzel duygu rabbim olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin inşallah Büyüdüler çok şükür 16 haftaya yakınım

İnşallah canım uzun geliyor bana baya dayanicam artık napalim .çok şükür inşallah sonu güzel olur

Hahahah bence yapmalısın bi kereden sonra alışır kii bide son ayda doktorlar daha çok öneriyolar normal doğum olsun diye fitil kullanıyosan daha iyi işte kayganlık verir
Progestan fitil dediği sanırım ama o kayganlık vermiyor birikinti oluyor içerde ara ara tahriş ediyor aksine sürekli kullanımda

Son ayda olabilir dediğin gibi. birde 11 haftadayim bebeğe birsey olmasın diye yanaşmıyorum
Hahahah bende 12 yim artık sılanın şarkısıyla kendime teselli buluyorum. Acısada öldürmez cehenneme döndürmez hayatını söndürmez çok küçük diye tedirgin oluyoruz işte bide benim bulantılarım tiksinmemde çoktu hiçten tahammül edemiyordum eşime yeni yeni işte

Aman bekarlıktaki gibi rahat genişce yatıyorum yatağımda gelmesin şimdilik :) Bulantı tiksinme kötü tabi bende sadece tiksinme oluyor. Zaten birde enerjim yok valla bitik gbiyim o duruma hiç halim yok. Zaten bıktı benden onu yap bunu getir diye diye ev işi eşimde ben sadece yemek yapıyorum. Sendede aşırı yorgunluk var mı ?

Bıkmayan yoktur bende sadece yemek yapıyorum yoruluyorum bazen fazla yapıyorum 2 gün yiyoruz. Özellikle yürüyüş yapıp gelince çok yoruluyorum doktorda günlük yürüyüş yap dedi ama çok yoruluyorum nefes nefeseyim hep

Günaydınlar kızlar, gebeliği ilerleyenler tüp bebekte normal doğum önerilmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Alakası yok ikiz devam ederse normal zor
Ama tekte ben normal tercih ederdim eğer herhangi bi skntim yoksa
Tüp bebekte yardımcı bı teknik doğuma senin yapın bebeğin durumu karar verir normal gebelik takibi yapıyoruz artık tüp diye ayırt edilmiyoruz

Günaydınlar kızlar, gebeliği ilerleyenler tüp bebekte normal doğum önerilmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Özeller tüp bebekte evet sezeryancı ama devket hasteneleri tüp bebekte olsa normal doğuma engel bşey yoksa normal doğum yaptırıyorlar. Benim ilk gebeliğimde tüp bebekti şehir hastanesinde normal doğuma alındım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…