- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.221
Vazgectim valla boyleyseki bende hala iğne fitil kullanıyorum. Adam demekki bu yıl unutsun bu durumuBende 12+2 yim yasaklar kalktı korkudan eşime yanaşamıyordum ama cesaretimi toplayıp deneyim dedim. Çok acıdı. İlkte olmadı. 1 hafta sonra tekrar cesaretlenip denedimyine çok acıdı ama yaptık bişeyler. Bence ne kadar ertelenirse o kadar zor oluyo. E bide biz çok progestanda kullandık iyice vajianl yol kalınlaştı darlaştı bence çokta ertelemeyin şimdi mesela arayı çok açmak istemiyorum 4-5 günde bir yani yanlış anlamasın kimsede ilk gecedeki hassaslık oluyo iyice
Yoktur bir durum Allaha emanet de hersey yolunda olur. Akışına bırakmak lazım. Bende 17 veya 18 ine alicam. Zararliysa dediğin gibi sabırlı olmamız lazım. Şükürler olsun bugünümüze bindir emekle sonuca ulaşıyoruz artık bizdeKasıklarım çok fena şiddetli ağrıyor onlar normal dedi doktor en son 20 gittim doktora iyi dedi bakalım inşallahİyilerdir. Bir sorun yoktur .Bayramdan önce gidicem 19 randevu aldım zor oluyor beklemek de ama sabredicez doktor sürekli ultrasonda bakmak iyi değil dedi çocuklar için o yuzden 1 aydan 1 aya gidiyorum daha 3 haftam var bakalım
Dün gece çok bulandı mide ağrısı yaptı sanırım cipro yapıyor yarın sabah baştan başlayıp içeceğim bugün içmedim hiçAra ara oldu bulantım ama çok seyrek devamlı değil. Çokmu senin
Cipro yapıyor canm metiler cok kullandım ben hiç yapmadıDün gece çok bulandı mide ağrısı yaptı sanırım cipro yapıyor yarın sabah baştan başlayıp içeceğim bugün içmedim hiç
Amin canım inşallahGönlüne göre olsun inşallah canımbana devam et devam et dedi. İkili testte soracağım umarım bir cevap alirim iğne konusunda. Hersey bebislerimiz için. Demir ilacı d vitamini omega önemli senin bide 2 tane bebis daha iyi beslenmen herseye dikkat etmen lazım. Hergun ozellikle yoğurt süt tuketmen lazım calsiyum depolarin ve bebek için önemli. Çok güzel bir duygu anne olmak. Senin daha büyümüştür hissediyorsun şuanda maşallah sana bebislerine.
İnşallah canımYoktur bir durum Allaha emanet de hersey yolunda olur. Akışına bırakmak lazım. Bende 17 veya 18 ine alicam. Zararliysa dediğin gibi sabırlı olmamız lazım. Şükürler olsun bugünümüze bindir emekle sonuca ulaşıyoruz artık bizdezafer bizim
Doktoruna sorsan belki değiştirir canımDün gece çok bulandı mide ağrısı yaptı sanırım cipro yapıyor yarın sabah baştan başlayıp içeceğim bugün içmedim hiç
Hahahah bence yapmalısınVazgectim valla boyleyseki bende hala iğne fitil kullanıyorum. Adam demekki bu yıl unutsun bu durumu
Progestan fitil dediği sanırım ama o kayganlık vermiyor birikinti oluyor içerde ara ara tahriş ediyor aksine sürekli kullanımdaHahahah bence yapmalısınbi kereden sonra alışır kii bide son ayda doktorlar daha çok öneriyolar normal doğum olsun diye fitil kullanıyosan daha iyi işte kayganlık verir
Aaa bilmiyodum. Koyarken ufak bi ıslaklıkta elimden kayıyodu heralde içerdede aynı tepkiyi verir diyodumProgestan fitil dediği sanırım ama o kayganlık vermiyor birikinti oluyor içerde ara ara tahriş ediyor aksine sürekli kullanımda
Onun için başka jeller var canm bu bebeği korumak içinAaa bilmiyodum. Koyarken ufak bi ıslaklıkta elimden kayıyodu heralde içerdede aynı tepkiyi verir diyodum
O jelleri biliyorımda şimdi gebelikte oda uygun olmaz pekOnun için başka jeller var canm bu bebeği korumak için
Son ayda olabilir dediğin gibi.Hahahah bence yapmalısınbi kereden sonra alışır kii bide son ayda doktorlar daha çok öneriyolar normal doğum olsun diye fitil kullanıyosan daha iyi işte kayganlık verir
Hahahah bende 12 yim artık sılanın şarkısıyla kendime teselli buluyorum. Acısada öldürmez cehenneme döndürmez hayatını söndürmezSon ayda olabilir dediğin gibi.birde 11 haftadayim bebeğe birsey olmasın diye yanaşmıyorum
Aman bekarlıktaki gibi rahat genişce yatıyorum yatağımda gelmesin şimdilik :) Bulantı tiksinme kötü tabi bende sadece tiksinme oluyor. Zaten birde enerjim yok valla bitik gbiyim o duruma hiç halim yok. Zaten bıktı benden onu yap bunu getir diye diye ev işi eşimde ben sadece yemek yapıyorum. Sendede aşırı yorgunluk var mı ?Hahahah bende 12 yim artık sılanın şarkısıyla kendime teselli buluyorum. Acısada öldürmez cehenneme döndürmez hayatını söndürmezçok küçük diye tedirgin oluyoruz işte bide benim bulantılarım tiksinmemde çoktu hiçten tahammül edemiyordum eşime yeni yeni işte
Hiç alakası yok diyor doktorların birçoğu..Günaydınlar kızlar, gebeliği ilerleyenler tüp bebekte normal doğum önerilmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bıkmayan yokturAman bekarlıktaki gibi rahat genişce yatıyorum yatağımda gelmesin şimdilik :) Bulantı tiksinme kötü tabi bende sadece tiksinme oluyor. Zaten birde enerjim yok valla bitik gbiyim o duruma hiç halim yok. Zaten bıktı benden onu yap bunu getir diye diye ev işi eşimde ben sadece yemek yapıyorum. Sendede aşırı yorgunluk var mı ?
Alakası yok ikiz devam ederse normal zorGünaydınlar kızlar, gebeliği ilerleyenler tüp bebekte normal doğum önerilmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Özeller tüp bebekte evet sezeryancı ama devket hasteneleri tüp bebekte olsa normal doğuma engel bşey yoksa normal doğum yaptırıyorlar. Benim ilk gebeliğimde tüp bebekti şehir hastanesinde normal doğuma alındım maalesefGünaydınlar kızlar, gebeliği ilerleyenler tüp bebekte normal doğum önerilmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?