Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

YÜRÜYÜŞ YAPABİLİYOSAN İYİ. TABİ SONRASI DERİN UYKU OLUR. :)BU YORGUNLUK NEFES NEFESE DURUMU UZUN SÜRMEZ İNŞALLAH. :)

İnş diğerleri gibi bizide normal görürler ,herkes tüp bebek deyince bir tuhaf bakıyor zaten insanlar yoruyor bazen

Son aylara doğru daha çok oluyomuş nefes nefese kalmak bazı yakınlarım senin erken başlamış dur daha diyo
GRUPTA BAŞKA ARKADAŞLARINDA BU ŞİKAYETİ VAR. HORMONLARIN İLK 3 AYDA ZİRVE YAPTIĞI İÇİN BU YORGUNLUK NEFES NEFESE KALMAK NORMALMİŞ. BİRDE PROGESTERON KULLANANLARDA DAHA FAZLA OLUYORMUŞ. EBEYE SORDUM BUGÜN. SON AYLARI HİÇ DÜŞÜNEMİYORUM NASIL NESEF ALACAZ BENİM 4 KAT BİDE EVİM EŞİM ÖNDEN KOLUMU TUTUP ÇEKMESİ LAZIM YUKARI DOĞRU :)

bende bilemiyorım nasıl olcaz sen evin 3 katını kapat tek kata düş ben küçücük evimde yatak odasından salona gelirken nefes nefese kalıyorum çok yoruldum diye hayıflanıyorum

bende bilemiyorım nasıl olcaz sen evin 3 katını kapat tek kata düş ben küçücük evimde yatak odasından salona gelirken nefes nefese kalıyorum çok yoruldum diye hayıflanıyorum
EVİM 4 KATTA. 4 KATLI DEĞİL ÖYLE OLSA DEDİĞİN GİBİ İLK KATTA KALIRIM VALLA :) ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNE BEBİŞİMİZ BİZİMLE

Kizlar nasılsınız ben çok kötüyüm dün gece acile gittim ?Hem de corona olmuşum heryerim ağrıyor başım çatlıyor beli kopuyor bütün vücudum önerisi olan var mı?İlk defa oluyorum Corona İlaclarim var ama faydası yok pek ne yapicam bilmiyorum çok siddetli baş ağrısı

Çok geçmiş olsun gebelikte pek alternatif yok ama parol ağrılarına iyi gelir. Boğazın kaşınma acı şişlik varsa sirkeli su ile gargara yap. Miden rahatsız olmazsa sarımsak yut hergün 1 tane bol su tüket tabi. İnsanlar artık yok gibi davranıyor ama malesef hala var

Çok sağol kuzum evet malesef parol verdi ondan öncede diğer ilaçlarım vardı onlarda olunca ağır geldi hepsi antibiyotik falan da verdiler su içiyorum şurup verdiler .Sorma kaç sene oldu ilk defa oldum bende ki hiç biyere gittiğim çıktığım yok eşimden geldi sanırım tam emin değilim ama gelen gidenim de yok çünkü hiç

Büyük ihtimalle eşinden gelmiştir o zman 3 5 güne rahatlarsın allahın izniyle. Hamileyken hastalık hiç çekilmiyor

Büyük ihtimalle eşinden gelmiştir o zman 3 5 güne rahatlarsın allahın izniyle. Hamileyken hastalık hiç çekilmiyor
Aynen canim bende öyle düşünüyorum.Ay inşallah 7 gün istirat verdiler .hiç sorma bu zamana denk geldi çok zormuş ya ilk yaşayınca anlıyorum grip olsan geçer bir şekilde ama Corona agrilar çok zor

Bende hasta olmuştum çok kötü sarımsak yutmustum sirkeli su tuzlu su gargara yaptım ılık su içtim sürekli geçti
Yine boğazlarım ağrıyor çünkü herşeyi soğuk içiyorum kendimi hasta etmeyi başarıyorum bı sekilde

Çok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun canım yine bu corona çıktı. Rabbim korusun hepimizi. Bol bol su iç sirkeyle gargara yap arada bir kaşık sirkeyi bır bardak suyla iç bakterileri öldürsün. Yoğurt yemeye çalış. Evde hareket etmeye çalış. Corona pıhtılaşmaya neden oluyor. Kan sulandırcı kullanıyormusun ?

Aynen canim bende öyle düşünüyorum.Ay inşallah 7 gün istirat verdiler .hiç sorma bu zamana denk geldi çok zormuş ya ilk yaşayınca anlıyorum grip olsan geçer bir şekilde ama Corona agrilar çok zor
Kübracıgım cok gecmıs olsun,
ınsallahh bır an once toparlarsın

Çok sağol kuzum.elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama isdahimda kalmadı başımı kaldiramiyorum bütün vücudum ağrıyor en çok da baş ağrısı öksürük kalkamıyorum hep uyumak istiyorum.yok canım kullanmiyorum doktor bıraktırdı vitaminlerim var onları kullanıyorum.bide geçen gece gittim doktora parol falan verdi şurup verdi onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…