- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.261
Meyve yiyorum portakal sıkıyor eşim saolsun herşey yapıyor ama ben çok zorlanıyorum yemekle iştahım yok almiyor miğdem.Hemen hemen herşeyi denedim geçmiyor bir türlü sirkeyle bile denedim geçmiyor nasıl bir şeyse.Cok teşekkür ederim canım inşallah geçer bir an önce baya kötüyüm çünkü tansiyonum 15 Ateşim 37 terliyorum da ama atesimde düşmüyor nasıl gecicek bilmiyorumÇok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun. C vitamini tüketmeye çalış eşin portakal faln sıksın. Mutlaka doğal üzüm pekmezi yada keçiboynuzu özü yemeye çalış güç verir sana. Baş ağrın için bak tarif vericem inşallah iyi gelir bana iyi geliyodu. Bi tülbenti katla tam anlına gelen yere kolonya dök sonrasındada karabiber dök anlına bağla. Yaprak dökümünde hayriye hanım bağlıyo ya aynı öyle bağla sonra biraz yat uyumayı dene iyi gelcek inşallah. Rabbim şifa versin
Yok canım ben öyle soğuk hiç bişey yiyip içmiyorum ama sıcak şeyler yiyorum yine de nasıl birşeyse geçmiyor bide hamileyken daha zor oluyor çok kotu oldum ne iştah var ne de halim ölüyorum baş agrisindanBende hasta olmuştum çok kötü sarımsak yutmustum sirkeli su tuzlu su gargara yaptım ılık su içtim sürekli geçti
Yine boğazlarım ağrıyor çünkü herşeyi soğuk içiyorum kendimi hasta etmeyi başarıyorum bı sekilde
Çok geçmiş olsun cnm , hamilelikte çok zor bende grip geçirdim sadece sağlıklı beslenmeye ve bol su içmeye çalıştım yemek yiyesin olmuyor pek çorba fln işteYok canım ben öyle soğuk hiç bişey yiyip içmiyorum ama sıcak şeyler yiyorum yine de nasıl birşeyse geçmiyor bide hamileyken daha zor oluyor çok kotu oldum ne iştah var ne de halim ölüyorum baş agrisindan
Selam canım çok şükür sen nasılsın ?
Canım çok geçmiş olsun. Acaba kürtaj sebebin neSelam canım çok şükür sen nasılsın ?
Ben bugün gittim kontrole rahim duvarı hala çok kalın. Beta hcg 9 çıktı ama doktor biran önce artık işlem yapılcak dedi. Cumarteai nasipse kürtaj olcam. İnşallah hasarsız geçip gitsin artık bu süreç bende istiyoeum artık çok uzadı
Ben de çok kötü olmuştum 1 haftada geçti balgamim uzun süre geçmedi bağışıklık iyice düşüyor hamilelikte c vitamini al bolbol portakal filan yedim bide sürekli geçmiş olsun.Yok canım ben öyle soğuk hiç bişey yiyip içmiyorum ama sıcak şeyler yiyorum yine de nasıl birşeyse geçmiyor bide hamileyken daha zor oluyor çok kotu oldum ne iştah var ne de halim ölüyorum baş agrisindan
Bebeğin kalbi durduCanım çok geçmiş olsun. Acaba kürtaj sebebin ne
Rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahBebeğin kalbi durdu
bende sukur kuzum ıyıyım,Selam canım çok şükür sen nasılsın ?
Ben bugün gittim kontrole rahim duvarı hala çok kalın. Beta hcg 9 çıktı ama doktor biran önce artık işlem yapılcak dedi. Cumarteai nasipse kürtaj olcam. İnşallah hasarsız geçip gitsin artık bu süreç bende istiyoeum artık çok uzadı
Rabbim tez vakitte şifa versin inşallahMeyve yiyorum portakal sıkıyor eşim saolsun herşey yapıyor ama ben çok zorlanıyorum yemekle iştahım yok almiyor miğdem.Hemen hemen herşeyi denedim geçmiyor bir türlü sirkeyle bile denedim geçmiyor nasıl bir şeyse.Cok teşekkür ederim canım inşallah geçer bir an önce baya kötüyüm çünkü tansiyonum 15 Ateşim 37 terliyorum da ama atesimde düşmüyor nasıl gecicek bilmiyorum
Amin inşallahRabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Sordumda artık baya gecirdik zamanı 1 ayı gecti düşerse diye ihtimale bırakamayoz düşmezse yapışklık olabilir dedi. Ne olcaksa olsun canım valla arrık bana bıkkınlık geldi.bende sukur kuzum ıyıyım,
neden beta da baya düşmüş aslında ama rahım duvarı gercı ıncelınce mı adet olunuyor? o yuzden mı işlem yapacak?
amiin canım yaaa, ınsallaahhh..
bende dun gıttım kan verdım 17düşmüş beta,3hafta sonra tekrar kan vercem.. 6 ay takip edeceğiz..
keske en başta alınsaydı baya zaman geçti ..Sordumda artık baya gecirdik zamanı 1 ayı gecti düşerse diye ihtimale bırakamayoz düşmezse yapışklık olabilir dedi. Ne olcaksa olsun canım valla arrık bana bıkkınlık geldi.
Çok şükür baya düşmüş seninde 3 hafta sonra zaten sıfırlanmış gçrürsün
Yok beta hcg yi sordum 9 düşer belki beklesekmi diyede ona dedi canım. Kısmet işte yaşanılacak şeyler varmıi. Ama benim bu ara herşeyim aşırı ters gidiyor neden bir türlü anlamadımkeske en başta alınsaydı baya zaman geçti ..
vardır bundada bır hayır ınsallahh hemencecık saglıkla gecsın bu surecler ya,
zor gercekten ..
ozaman duserse dedıgı ıcerde parca mı var ne var ? neyı bekledı duserse dıye?
ınsallaahh,
anladım canım benımde 17 ama işlem vs demedıler.. gercı ben regl oldum bılmıyorum belkı ondan mı..Yok beta hcg yi sordum 9 düşer belki beklesekmi diyede ona dedi canım. Kısmet işte yaşanılacak şeyler varmıi. Ama benim bu ara herşeyim aşırı ters gidiyor neden bir türlü anlamadım
Sen zaten işlem oldun canım. Benim rahim duvarı çok kalın. Doğum kontrol hapı kullanmıştım biteli baya oldu. Doktor regli oldun diğer kanamadan dolayı anlayamadın. Doğum kontrol hapından dolayı yoğun olmadı cünkü dedi. Yani regli olduğum halde rahim duvarı 15 mm oluyor düşün işteanladım canım benımde 17 ama işlem vs demedıler.. gercı ben regl oldum bılmıyorum belkı ondan mı..
ya bazen bazı zamanlar oluyor benımde ters gıdıyor dmeekkı yasanması gereken seylermıs yasıyoruz canım,
bundan sonrası cok guzel olsun ve ummadık anda saglıkla nasıp etsın Allahımm
Amin canım inşallahRabbim tez vakitte şifa versin inşallah
Saol canım benim alıyorum yiyorum yemekte pek ihtahim yok ama kendi doktorumla konuştum şimdi kan sulandırıcı iğne verdi 2 hafta kullnicaksin dediBen de çok kötü olmuştum 1 haftada geçti balgamim uzun süre geçmedi bağışıklık iyice düşüyor hamilelikte c vitamini al bolbol portakal filan yedim bide sürekli geçmiş olsun.
Aynen öyle canım bende öyleyim çorba bile icemiyorum çok zorlanıyorum başımı kaldıramıyorum ağrıyor çok.Doktor kan sulandırıcı verdi iğne konuştum 2 hafta kullanicakmisimÇok geçmiş olsun cnm , hamilelikte çok zor bende grip geçirdim sadece sağlıklı beslenmeye ve bol su içmeye çalıştım yemek yiyesin olmuyor pek çorba fln işte
Ooo çok kalın rahim..Sen zaten işlem oldun canım. Benim rahim duvarı çok kalın. Doğum kontrol hapı kullanmıştım biteli baya oldu. Doktor regli oldun diğer kanamadan dolayı anlayamadın. Doğum kontrol hapından dolayı yoğun olmadı cünkü dedi. Yani regli olduğum halde rahim duvarı 15 mm oluyor düşün işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?