Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Cookiie N Neptunnn kızlar selamm,
nasılsınız?
nasıl oldunuz
Merhaba canım ben ilaçları kullanmaya devam haftaya cuma kontrol var rahim ağzında biriken kan gitmemişse ufak bir anestezi ile çekecekler 15 gün içinde adet de olabilirsin dedi bakalım sen nasılsın neler yapıyorsun

hadi inşallaahh sağlıkla atlatırız şu dönemleri ya ..
bende napıyım kurtaj sonrası 30.gun regl oldum yeni bitti, beta takıbı 3hafatada bır yapılacak..
buna şükür, inşallah bundan sonrası bizim için çok güzel olur ve saglıklı hayırlı evlatlarımız olur

Kızlar merhaba, nasılsınız? Bir süredir girmiyordum kafa olarak da toparladım kendimi. Kürtajdan sonra 29.gün adet oldum bugün 3.günüm ama baya yoğun kanamam. Aralıktan beri olmuyordum acısı çıkıyor heralde :) Yazın tatil yapıp temmuz veya ağustos gibi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum dondurulmuş embriyolar için.

Canım meraba Corona oldum ben pek iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum ayaklanmaya çalışıyorum işte hamileliğim 15 haftasindayim çok şükür bir sıkıntı yok bebislerde Bisey olur diye korkmuştum.kendi doktorum enox iğne verdi 15 gün kullanicam kan sulandırıcı senin adına çok sevindim daha da iyi olucaksin inşallah Kendini iyi hissettiğinde hazır olduğunda kafanı toplandığında başla inşallah hakkında hayırlısı olur

Canım ben pek iyi değilim ya her yerim ağrıyor başım ağrıyor çok Corona mahvetti beni yatıyorum öyle kalkicak halim yok.cok şükür bebekler iyi durumda en azından sen nasılsın?
Canım işte gebelikte 2 kat daha fazla zor oluyor Allah şifa versin. Çok bende iyiyim Boğazım da flan yanma var benim de inşallah hasta olmam

Canım işte gebelikte 2 kat daha fazla zor oluyor Allah şifa versin. Çok bende iyiyim Boğazım da flan yanma var benim de inşallah hasta olmam
Sorma hiç olmamıştım ilk defa oldum bende oda hamilelikte yakaladı ilk boğaz ağrısıyla başladı sonra baş ağrısı şiddetli hala geçmedi kaldiramiyorum parol iyi geldi biraz terletiyor uyutuyor beni sonra vücudum ağrımaya başladı inşallah en kısa zamanda geçer sana da geçmiş olsun canım inşallah olmazsın çok zor oluyor ne yapsan geçmiyor öyle bişey ki

İnşallah canım
Canım sen kürtaj mı olmuştun bende düşük yapmıştım kürtaj olmadım. 4mm bir parça kalmıştı içerde adetle atarsın olmazsa bakacağız kürtaj yaparsak alamama durumumuz olabilir demişti. Beta 20 ye düşmüş benimde çok fazla düşmedi. Rahim kalınlığına alttan muayene ile mi bakılıyor. Bekliyorum ama içim içimi yiyor sanki hayatıma devam edemiyor gibiyim

Canım kürtaj olmadım hala adette olmadım beta 20 ye düşmüş 4 mm bir parça kalmıştı içerde adetle düşer dediler şuan resmen yumurtlama oluyor gibi akıntım var sende oldu mu kürtaj sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…