Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yani canım bak yarın tam 1 ay olcak hala uğraşıyorum. Birde kontrole gelmene bile gerek yok dedi. Onu dinleyip hiç gitmeseydim nolcaktı. Allah bildiği gibi yapsın dicek çok şey varda işte keşke herkes işini hakkıyla yapsa

rahatlıga bak ya,
evet keşke herkes hakkıyla yapsa işini ama işte nerde bulıyor boyle cinsler bizi..
iyi ki gitmişsin dinlemeyip ,Allah işlerini kolaylaştırsın kuzum ya

Canım kürtaj olmadım hala adette olmadım beta 20 ye düşmüş 4 mm bir parça kalmıştı içerde adetle düşer dediler şuan resmen yumurtlama oluyor gibi akıntım var sende oldu mu kürtaj sonrası
O kadar olmadı ama kürtajdan 2 hafta sonra gibi oldu bence yumurtlama dönemiydi o sırada da normal zaten
Evet kafayı rahatlatmak lazım ben de temmuz gibi tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama tabi tarihler nasıl denk gelir bilemiyorum bir aksilik olmazsa ya ağustosta ya eylülde transfer olmuş olurum inş

Sıkma canını umarım herşey yolunda gider

amiinnn canım inşallah
en hayırlı zamanda ,en guzel sekılde olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun inanıyorum çabucak atlatıcaksın Bebişler nasıl göbek çok çıktı mı? Benim sabah az şişkinse akşamına baya büyüyo sende de kasık ve göğüs ağrıları azaldı mı ilk haftalara göre. Benim arada bi batma oluyo o kadar.

Teşekkür ederim canım inşallah bir an önce geçer Cok şükür şimdilik bebisler iyi bir sıkıntıları yok.Cikti çıktı vala göbüş yavaş yavaş büyüyorlar Kasik ağrılarım çok fazla devam ediyor geceleri çok fazla aniden batıyor göğüs ağrılarım aynı uçları acıyor ama ilk haftalarda o kadar hissetmedim şimdi sanki daha fazla ağrılarım kasıklarda büyüdükçe ağrı yapıyor

Fetal dna sonucum çıktı allaha çok şükür tertemiz veeeeeeee kız annesi oluyorumikili üçlü dörtlü vs hiç bir şey yaptırmayacağım bu durumda
14. Haftadayım zaten şikayetlerim azdı iyice azaldı neredeyse karnım şiş olmasa anlamayacağım hamile olduğumu herkese böyle gebelikler temenni ederim sıkıntısız ağrısız sızısız bu mutluluğumu paylaşmak istedim

Ay canım benim çok sevindim adına çok şükür Ay ne güzel duygular bunlar bende net ogrensem çok iyi olucak 19 kadar dayanmaya çalışıyorum az kaldı .tebrik ederim.Amin inşallah bende 16.hafyaya giricem pazartesi günü

Valla çok şükür kübracım hadi senin bebişleri öğrenelim artık birisi kız diğeri hnz belli değildi sanırım tıpış tıpış gelsinler artık

harikaa maşallaahh canım,
sağlıkla gelsin miinnak kızçe

Geceleri ben de artık uyuyamıyorum sanki daha çok kasık ağrısı oluyo gibime geliyo. Gece batmaları bende de çok oluyo hele ki sırt üstü yatınca daha bi batıyo. Göğüs ucu ağrısı bende de var. Ama kasıklarım ilk haftalardaki gibi ağrımıyo sanırım

Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin annesi

Valla çok şükür kübracım hadi senin bebişleri öğrenelim artık birisi kız diğeri hnz belli değildi sanırım tıpış tıpış gelsinler artık
Adına çok sevindim sağlıkla gelsin bebisin.Ay bende çok istiyorum hatta sırf bunun için dedim gıdım kontrole başka doktora öğrenim sonr vazgeçtim Evet canım biri kızdı diğerine bekliyoruz net bakalim belli olur inşallah

Aynı seninki gibi benimde kuzum.bende yatmakta zorlanıyorum yastık bile işe yaramıyor Kasik ağrısı aynı bende ilk başta azdı şimdi daha fazla sıklaştı ama yapicak bişey yok malesef ikiz olduğu için sanırım bu kadar zor oluyor

Maşallah canım sağlıcakla gelsin minik hanım

Kızlar bugün ikili test için gittim doktora ulturosonda normal dedi bebek kan aldılar kan sonucunu bekliyorum fakat vajinal muayene de rahim kalınlığı olması gerektiğinden 3 cm inceymiş doktor ona o kadar taktikti benimde içime dert oldu sabah akşam pregestereno devam dedi geçen hafta troidler bu hafta bu sürekli sorun çıkması morelimi bozuyor normalde 1 ay sonra gelmiş demişti iki hafta sonra mutlaka kontrole gel dedi

Çok şükür canım normal çıkmış moralini bozma inşallah kötü bir sonuç olmaz dua et .Saglikla gelsinler inşallah

Çok şükür canım normal çıkmış moralini bozma inşallah kötü bir sonuç olmaz dua et .Saglikla gelsinler inşallah
İnsAllah canım ama doktor çok soru işareti bıraktı bende rahim ağzı kısalığı düşüğe sebep olabiliyor diye konuştu en kötü seneryoyu söylüyorlar sonra evham yapmayalım diye bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…