- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.301
Göbekten çok kullandım sertleşti artık bebislerde büyüdü çünkü çok ağrı yapıyordu çok şükür bırakmıştım 1 .5 aydır şimdi mecbur tekrar başladım. Bir deneyeyim koldan çok agrimazsa oradan devam edim oksapar gibi yakıyor mu çok peki?Göbekten yapmak daha az acı verir. Kullandığım sürede bende hep göbekten yaptım. Bazen hiçbirşey hissetmiyorum bazende çok açıyordu
Bence ikisi de aynı yakıyor canım koldan belki kendin yapamazsın. Eşin yapsın istersenGöbekten çok kullandım sertleşti artık bebislerde büyüdü çünkü çok ağrı yapıyordu çok şükür bırakmıştım 1 .5 aydır şimdi mecbur tekrar başladım. Bir deneyeyim koldan çok agrimazsa oradan devam edim oksapar gibi yakıyor mu çok peki?
Benim ilk önce ilaçla düşük istendi. Tüp bebek merkezim uzaktaydı. Doktorum bulunduğum yerden bir doktorla irtibata girdi. Hastaneye yatış yapıp buradaki doktorun gözetiminde ilaç denedik. Büyük çoğunluğunu düşürdüm hastanede. Sonrada doktor dediki ben yinede içeriye bakıcam parça falan kalmasın diye anestezi verip baktı sözde ama ne yaptı hiç bilmiyoruz. Bu olayın üzerinden kaç kere tüp bebek doktoruma kontrole gittim hep içeride kan pıhtıları var rahiö hala düzensiz dedi. İlaçlar verdi sürekli üstünden 1 ay gecti ve hala rahim düzelmedi. Dün kontrolde rahim duvarı hala çok kalındı. O yüzden artık kürtaj şart gözükütor cünkü çok zaman gecti ve yapışma durumu var attık.Canım sen kürtaj mı olmuştun bende düşük yapmıştım kürtaj olmadım. 4mm bir parça kalmıştı içerde adetle atarsın olmazsa bakacağız kürtaj yaparsak alamama durumumuz olabilir demişti. Beta 20 ye düşmüş benimde çok fazla düşmedi. Rahim kalınlığına alttan muayene ile mi bakılıyor. Bekliyorum ama içim içimi yiyor sanki hayatıma devam edemiyor gibiyim
çok gecmıs olsun canımAllahım yardımcın olsun
Bebeğin iyidir umarım sağlıkla devam eder cnm
Çok geçmiş olsun korkmayın tedaviyle olduğu için oluyor bazen öyle şeyler bşey olmaz allahın izniyle
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha inşallah bir sıkıntı Yoktur
Kaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.Durumun ne canım iyiyiz de içimiz rahatlasın.
Ah canımm ne denir bilinmez çok gecmiş olsunKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Çok geçmiş olsun diyecek söz yokKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Göbekten de eşim yapiyordu zaten hep o vurdu ignelerimi benim ben vuramiyorum korkuyorum zaten.Anladim katlanicam artıkBence ikisi de aynı yakıyor canım koldan belki kendin yapamazsın. Eşin yapsın istersen
Amin canım inşallahKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Ayy canımm çok geçmiş olsun. İnşllah sende bebekte iyidirKızlar çok kanamam geldi hastanedeyim. Yatış yaptılar. Ne olur dua edin çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun. Rabbim daha güzelini en kısa zamanda versinKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir dahaKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Çok büyük geçmiş olsun canım benimKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
selam canımm,Kızlar merhaba, nasılsınız? Bir süredir girmiyordum kafa olarak da toparladım kendimi. Kürtajdan sonra 29.gün adet oldum bugün 3.günüm ama baya yoğun kanamam. Aralıktan beri olmuyordum acısı çıkıyor heralde :) Yazın tatil yapıp temmuz veya ağustos gibi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum dondurulmuş embriyolar için.
canım kurtaj olmamıssın sanırım,Canım kürtaj olmadım hala adette olmadım beta 20 ye düşmüş 4 mm bir parça kalmıştı içerde adetle düşer dediler şuan resmen yumurtlama oluyor gibi akıntım var sende oldu mu kürtaj sonrası
Parça adetle düşer dediler ama emin değiller bende yapışıklık riski olur diye korkuyorum rahim kalınlığı ile ilgili birşey de söylemediler açıkcası bilmediğim için sormadım ilaç ilk başlarda kullandım 10 gündür sadece beklemedeyim ilaç falan yok çok tedirginim canım valla adet olsam belki biraz rahatlatır beklemez çok kötücanım kurtaj olmamıssın sanırım,
parça nasıl dusecek pekı? doktorun ılac vardı mı
rahım kalınlıgın nasıldı kontrolde ?
Geçmiş olsun canım bir daha yaşamayalım bu durumları çok çok aminKaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Anestezi almışsın keşke o sırada komple temizleseymiş işte kimseye güvenilmiyor kürtaj yapalım diyorlar acab neden yapmak istiyor diyorsun kendi düşer diyorlar neden işlem yapmıyor diyorum yani bu işin ucu hep bi şüphe hep bi telaş bir daha yaşatmasın AllahBenim ilk önce ilaçla düşük istendi. Tüp bebek merkezim uzaktaydı. Doktorum bulunduğum yerden bir doktorla irtibata girdi. Hastaneye yatış yapıp buradaki doktorun gözetiminde ilaç denedik. Büyük çoğunluğunu düşürdüm hastanede. Sonrada doktor dediki ben yinede içeriye bakıcam parça falan kalmasın diye anestezi verip baktı sözde ama ne yaptı hiç bilmiyoruz. Bu olayın üzerinden kaç kere tüp bebek doktoruma kontrole gittim hep içeride kan pıhtıları var rahiö hala düzensiz dedi. İlaçlar verdi sürekli üstünden 1 ay gecti ve hala rahim düzelmedi. Dün kontrolde rahim duvarı hala çok kalındı. O yüzden artık kürtaj şart gözükütor cünkü çok zaman gecti ve yapışma durumu var attık.
Kontrollerimi hep alttan yapıyor dıktor evet
Benim işlem yapılmasını istememesi daha öncede kürtaj oldum ve rahmim hasar gördü. Transfer aşamasında çok uğraştık. Tüo bebek doktorum o yüzden istemedi. Buradaki diğer doktor ne yaptığı konusunda bizimde fikrimiz yok. Resmen ücretini aldı ama 1 aydır uğraşıyoruz hala. Asla helal etmiyorum onun yüzünden şuan tekrar olcamAnestezi almışsın keşke o sırada komple temizleseymiş işte kimseye güvenilmiyor kürtaj yapalım diyorlar acab neden yapmak istiyor diyorsun kendi düşer diyorlar neden işlem yapmıyor diyorum yani bu işin ucu hep bi şüphe hep bi telaş bir daha yaşatmasın Allah
inşallaahhh adetle atarsın canım, Rabbım yardımcın olsun ınsallaahhParça adetle düşer dediler ama emin değiller bende yapışıklık riski olur diye korkuyorum rahim kalınlığı ile ilgili birşey de söylemediler açıkcası bilmediğim için sormadım ilaç ilk başlarda kullandım 10 gündür sadece beklemedeyim ilaç falan yok çok tedirginim canım valla adet olsam belki biraz rahatlatır beklemez çok kötü
ya vallahı aklım almıyor bazen bu doktorların yaptıgı işleri, sinirleniyorum..Benim işlem yapılmasını istememesi daha öncede kürtaj oldum ve rahmim hasar gördü. Transfer aşamasında çok uğraştık. Tüo bebek doktorum o yüzden istemedi. Buradaki diğer doktor ne yaptığı konusunda bizimde fikrimiz yok. Resmen ücretini aldı ama 1 aydır uğraşıyoruz hala. Asla helal etmiyorum onun yüzünden şuan tekrar olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?