Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Göbekten yapmak daha az acı verir. Kullandığım sürede bende hep göbekten yaptım. Bazen hiçbirşey hissetmiyorum bazende çok açıyordu
Göbekten çok kullandım sertleşti artık bebislerde büyüdü çünkü çok ağrı yapıyordu çok şükür bırakmıştım 1 .5 aydır şimdi mecbur tekrar başladım. Bir deneyeyim koldan çok agrimazsa oradan devam edim oksapar gibi yakıyor mu çok peki?

Bence ikisi de aynı yakıyor canım koldan belki kendin yapamazsın. Eşin yapsın istersen

Benim ilk önce ilaçla düşük istendi. Tüp bebek merkezim uzaktaydı. Doktorum bulunduğum yerden bir doktorla irtibata girdi. Hastaneye yatış yapıp buradaki doktorun gözetiminde ilaç denedik. Büyük çoğunluğunu düşürdüm hastanede. Sonrada doktor dediki ben yinede içeriye bakıcam parça falan kalmasın diye anestezi verip baktı sözde ama ne yaptı hiç bilmiyoruz. Bu olayın üzerinden kaç kere tüp bebek doktoruma kontrole gittim hep içeride kan pıhtıları var rahiö hala düzensiz dedi. İlaçlar verdi sürekli üstünden 1 ay gecti ve hala rahim düzelmedi. Dün kontrolde rahim duvarı hala çok kalındı. O yüzden artık kürtaj şart gözükütor cünkü çok zaman gecti ve yapışma durumu var attık.
Kontrollerimi hep alttan yapıyor dıktor evet

çok gecmıs olsun canım Allahım yardımcın olsun

Bebeğin iyidir umarım sağlıkla devam eder cnm

Çok geçmiş olsun korkmayın tedaviyle olduğu için oluyor bazen öyle şeyler bşey olmaz allahın izniyle

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha inşallah bir sıkıntı Yoktur

Durumun ne canım iyiyiz de içimiz rahatlasın.
Kaybettim. Dün keseyi yolku gördük sabaha gitmişti. Çok kanamam da olmadı aslında. Kürtaja gerek yok dendi. Ama ilaç da verilmedi yarın kendi doktoruma gideceğim.

selam canımm,
süper adetını de gormussun cabucak toparlarsın ınsallah,
en güzeli tatil sonrası bu yola girmek :)
bende kurtaj sonrası 30gun adet oldum bitti çok sukur,
mayısta tatıle cıkacağız, sonrasında temmuz gıbı kamp falan ..
herşey iyi gider inşallah Agustosta bır - ıkı ay deneriz normal.. olmaz ise transfer artık nasip

Canım kürtaj olmadım hala adette olmadım beta 20 ye düşmüş 4 mm bir parça kalmıştı içerde adetle düşer dediler şuan resmen yumurtlama oluyor gibi akıntım var sende oldu mu kürtaj sonrası
canım kurtaj olmamıssın sanırım,
parça nasıl dusecek pekı? doktorun ılac vardı mı
rahım kalınlıgın nasıldı kontrolde ?

canım kurtaj olmamıssın sanırım,
parça nasıl dusecek pekı? doktorun ılac vardı mı
rahım kalınlıgın nasıldı kontrolde ?
Parça adetle düşer dediler ama emin değiller bende yapışıklık riski olur diye korkuyorum rahim kalınlığı ile ilgili birşey de söylemediler açıkcası bilmediğim için sormadım ilaç ilk başlarda kullandım 10 gündür sadece beklemedeyim ilaç falan yok çok tedirginim canım valla adet olsam belki biraz rahatlatır beklemez çok kötü

Anestezi almışsın keşke o sırada komple temizleseymiş işte kimseye güvenilmiyor kürtaj yapalım diyorlar acab neden yapmak istiyor diyorsun kendi düşer diyorlar neden işlem yapmıyor diyorum yani bu işin ucu hep bi şüphe hep bi telaş bir daha yaşatmasın Allah

Benim işlem yapılmasını istememesi daha öncede kürtaj oldum ve rahmim hasar gördü. Transfer aşamasında çok uğraştık. Tüo bebek doktorum o yüzden istemedi. Buradaki diğer doktor ne yaptığı konusunda bizimde fikrimiz yok. Resmen ücretini aldı ama 1 aydır uğraşıyoruz hala. Asla helal etmiyorum onun yüzünden şuan tekrar olcam

inşallaahhh adetle atarsın canım, Rabbım yardımcın olsun ınsallaahh
ah bılmez mıyımm,
bende 25 şubatta kurtaj oldum..

ya vallahı aklım almıyor bazen bu doktorların yaptıgı işleri, sinirleniyorum..
o zaman yazdıgında da şaşırmıştım zaten..
anestezi vermişler ,parasını almışlar belkı ufak bır vakum ıle orda çözebilirlerdi ..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ya hepimizi
inşallah bir an önce çözülür şu durum canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…