- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.341
Evet canım haklısın sende ama düşünmemeye calis doktorlar hep en kötüsünü söylüyor zaten bende yaşadım ikizlerden birinin down sendromlu olduğunu soylediler aldırmam gerektiğini falan söylediler bende çok kötü oldum .Ama hiç bir şekilde wazgecmedim ense kalınlığının yüksek olduğunu söyledi sonraki zamanda azalmış geçmiş dedi doktor.Yani anlayacağın kötü konuşup iyi olmamızı bekleyen çok doktor var ama üzme kendini Allah'ın izniyle herşey güzel olucak inşallahİnsAllah canım ama doktor çok soru işareti bıraktı bende rahim ağzı kısalığı düşüğe sebep olabiliyor diye konuştu en kötü seneryoyu söylüyorlar sonra evham yapmayalım diye bekliyorlar
Amin canım insAllahEvet canım haklısın sende ama düşünmemeye calis doktorlar hep en kötüsünü söylüyor zaten bende yaşadım ikizlerden birinin down sendromlu olduğunu soylediler aldırmam gerektiğini falan söylediler bende çok kötü oldum .Ama hiç bir şekilde wazgecmedim ense kalınlığının yüksek olduğunu söyledi sonraki zamanda azalmış geçmiş dedi doktor.Yani anlayacağın kötü konuşup iyi olmamızı bekleyen çok doktor var ama üzme kendini Allah'ın izniyle herşey güzel olucak inşallah
Rahim içinde bir şey yok canım ama doğum kanalında kan birikimi olmuş benim rahim ağzı zaten dardı metiler ile cipro yazdı 2 hafta kullanıcam adet de olabilirsin dedi 2 haftaya kanama bitince gel dedi eğer hala içerde kan varsa ufak bir anestezi ile alacaklar bu metiler rahimde kasılma yapar biraz dedi sen kullanmış mıydın zor mu geçiyor sürec
Merhaba canım gittin mi doktora? Ben de kürtaj oldum doktor kan var rahim atamazsa müdahale ile alacağız dedi. Metiler kullanıyorum kanama oluyor ama müdahale olmadan atmak için ne yapmamız gerekiyor
Çok geçmiş olsun. Rabbim daha güzelini en kısa zamanda versin
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha
Teşekkür ederim. Ptesi doktora kontrole gidicem inş temizlenmiştir içerisi. Rahim 15 bişeydi sonraki gün 8 e düştü. Baya kanama oldu inş normal seviyelere gelmiştir. Bir ilaç verdiler her şey yolunda giderse bir sonraki ay transfer. Siz kaç gün sonra regl oldunuz?Geçmiş olsun canım bir daha yaşamayalım bu durumları çok çok amin
Merhabalar kac haftalik hamilesiniz? Rahim uzunlugu minimum 2.5 mm olmasi gerekiyor aksi takdirde tehlike arz ediyor, 2.trimester kayiplari genellikle servikal yetmezlikten dolayi kaynaklaniyor. Bende cok taze yasadim bunlari gerekli takdirde kucuk bir operasyonla dikis atiliyor mutlaka kontrol altinda kalip sadece istirahat edin.Kızlar bugün ikili test için gittim doktora ulturosonda normal dedi bebek kan aldılar kan sonucunu bekliyorum fakat vajinal muayene de rahim kalınlığı olması gerektiğinden 3 cm inceymiş doktor ona o kadar taktikti benimde içime dert oldu sabah akşam pregestereno devam dedi geçen hafta troidler bu hafta bu sürekli sorun çıkması morelimi bozuyor normalde 1 ay sonra gelmiş demişti iki hafta sonra mutlaka kontrole gel dedi
Canım teşekkür ederim amin inşallahTeşekkür ederim. Ptesi doktora kontrole gidicem inş temizlenmiştir içerisi. Rahim 15 bişeydi sonraki gün 8 e düştü. Baya kanama oldu inş normal seviyelere gelmiştir. Bir ilaç verdiler her şey yolunda giderse bir sonraki ay transfer. Siz kaç gün sonra regl oldunuz?
12. Hafta canım benim rahim uzunluğum 33 mm ama gene de az dedi doktor kontrol altındayım sürekli yatarak çalışıyorum progesteron fitil verdi bayram sonrası kontrollere gideceğimMerhabalar kac haftalik hamilesiniz? Rahim uzunlugu minimum 2.5 mm olmasi gerekiyor aksi takdirde tehlike arz ediyor, 2.trimester kayiplari genellikle servikal yetmezlikten dolayi kaynaklaniyor. Bende cok taze yasadim bunlari gerekli takdirde kucuk bir operasyonla dikis atiliyor mutlaka kontrol altinda kalip sadece istirahat edin.
CRP BAYAĞI YÜKSEKMİŞ TUTUNMAYA ETKİLİYOR DİYE BİLİYORUM. DOKTORUN NE DİYECEK BAKALIM. ERTESİ AYA TRANSFER OLUR UMARIM.Kızlar opu öncesi CRP si yüksek çıkan var mı pazartesi günü opu olucam ma crp152 çıktı yüksek baya etkiler mi acaba ya
İYİYİM CANIM SEN NASIL OLDUN CORONA OLMUŞSUN ONUN AĞRILARI OLABİLİRMİ VUCUDUNDA ? ARKADAŞIM 18 HAFTASINDA ONUNDA HALA BEL AĞRISI ÇOK FAZLA. BOL BOL PORTAKAL İYİ GELİR İNŞALLAH. ÇOK GEÇMİŞ OLSUNKizlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ikiz anneleri ağrılarınız çok oluyor mu?16 .haftadayim ve geceleri çok ağrım oluyor normal mi?
Opu yu oldum bugün şükürCRP BAYAĞI YÜKSEKMİŞ TUTUNMAYA ETKİLİYOR DİYE BİLİYORUM. DOKTORUN NE DİYECEK BAKALIM. ERTESİ AYA TRANSFER OLUR UMARIM.
Düşük yapalı 23 gün oldu canım henüz adet olmadım beta 20 olmuş küçük bir parça vardı adet olayım atarım diye düşünüyorum yani inşallah rahim kalınlığı falan hiç sormadım baktırmadım aklım takılıyor şuan bekliyorum üç ay ilişki olmasın dedi bunu neden dedi bilmiyorum üç gün önce yumurtlamam oldu kendi kendineTeşekkür ederim. Ptesi doktora kontrole gidicem inş temizlenmiştir içerisi. Rahim 15 bişeydi sonraki gün 8 e düştü. Baya kanama oldu inş normal seviyelere gelmiştir. Bir ilaç verdiler her şey yolunda giderse bir sonraki ay transfer. Siz kaç gün sonra regl oldunuz?
ÇOK SEVİNDİM. KAÇ YUMURTAN ÇIKTI :)Opu yu oldum bugün şükürtransfer e kadar düşer zaten ilk adetle transfer hazırlığına başlıcaz
Canım buraya yazdım adet olmadım daha diye ne söktürür şu bu diye bakarken adet oldum şimdi nasıl mutluyum anlatamam 18 martta düşük yapmıştım kısa bir süre geçmesine rağmen çok şükür oldum civar perçemi otu içmiştim söktürücü etkisi var diye belki o etki etti kimseyi yanlış yönlendirmeyim amaDüşük yapalı 23 gün oldu canım henüz adet olmadım beta 20 olmuş küçük bir parça vardı adet olayım atarım diye düşünüyorum yani inşallah rahim kalınlığı falan hiç sormadım baktırmadım aklım takılıyor şuan bekliyorum üç ay ilişki olmasın dedi bunu neden dedi bilmiyorum üç gün önce yumurtlamam oldu kendi kendine
7 tane çıktıÇOK SEVİNDİM. KAÇ YUMURTAN ÇIKTI :)
MAŞALLAH İNŞALLAH HEPSİ İYİ KALİTEDE VE GELİŞİMİ GÜZEL OLUR. BENİMDE 5 TANE VARDI 4 TANE ÇIKTI. 2 TANESİ ORTA KALİTE DİYE İMHA EDİLDİ. 2 TANESİ İYİ KALİTEYDİ TRANSFER EDİLDİ SONUÇ POZİTİF. SENİNDE POZİTİF OLACAK HİSSEDİYORUM. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN:)7 tane çıktıgeçen yılda 8 tane çıkmıştı bakalım kaçı döllenecek merakla bekliyorum yarını ya
İnşallahhhh bu sefer yakalayacağım bende pozitif i inanıyorum herşey çok güzel ilerliyor şimdilikMAŞALLAH İNŞALLAH HEPSİ İYİ KALİTEDE VE GELİŞİMİ GÜZEL OLUR. BENİMDE 5 TANE VARDI 4 TANE ÇIKTI. 2 TANESİ ORTA KALİTE DİYE İMHA EDİLDİ. 2 TANESİ İYİ KALİTEYDİ TRANSFER EDİLDİ SONUÇ POZİTİF. SENİNDE POZİTİF OLACAK HİSSEDİYORUM. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN:)
İNŞALLAH CANIM :) BENİM 12 HAFTALIK OLDU TEYZESİ :)İnşallahhhh bu sefer yakalayacağım bende pozitif i inanıyorum herşey çok güzel ilerliyor şimdilikkaç haftalık oldu kız senin ki unuttum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?