- 3 Haziran 2021
- 3.179
- 3.754
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.361
Ay cinsiyete az kalmış heyecanlı bekleyişİNŞALLAH CANIM :) BENİM 12 HAFTALIK OLDU TEYZESİ :)
EVET AZ KALDI VALLA HAFTAYA İKİLİ TESTTE GÖRÜNÜR BELKİ :) 13 HAFTALIK OLUCAK O GÜNAy cinsiyete az kalmış heyecanlı bekleyiş
Canım ben yarın 18.haftaya gircem ara sıra batmalarım oluyor. Gece de oluyor gündüz de. Gece bi tarafıma dönüp yatmaktan bacaklarıma kramp giriyor artk sırt üstü hiç yatamıyorum daha çok ağrıyorKizlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ikiz anneleri ağrılarınız çok oluyor mu?16 .haftadayim ve geceleri çok ağrım oluyor normal mi?
Sonucunuz değişti mi?Benim de 5 çıktı 7. Gün bilmiyorum negatif mi pozitif mi doktorum da negatif değil dedi bilmiyorum inş tutunur değerlerimiz artar
Canım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyümİYİYİM CANIM SEN NASIL OLDUN CORONA OLMUŞSUN ONUN AĞRILARI OLABİLİRMİ VUCUDUNDA ? ARKADAŞIM 18 HAFTASINDA ONUNDA HALA BEL AĞRISI ÇOK FAZLA. BOL BOL PORTAKAL İYİ GELİR İNŞALLAH. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Canım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilimCanım ben yarın 18.haftaya gircem ara sıra batmalarım oluyor. Gece de oluyor gündüz de. Gece bi tarafıma dönüp yatmaktan bacaklarıma kramp giriyor artk sırt üstü hiç yatamıyorum daha çok ağrıyor
Çocuklarimi kaybettim malesefİNŞALLAH CANIM :) BENİM 12 HAFTALIK OLDU TEYZESİ :)
Ahh yaa çok çok geçmiş olsunÇocuklarimi kaybettim malesefsuyum geldi
Ah kübraa ne diyosun yaCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Ya çok üzüldüm basın sağolsun canım benimCanım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
YaaCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Cok üzüldüm canım başın sagolsunCanım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
NE DİYOSUN YA ALLAHIM ŞOK OLDUM SANA SABIR GÜÇ VERSİN DİYECEK BİR SÖZ BİLE BULAMIYORUM YA ÇOK ÜZGÜNÜM HEM TÜP BEBEK HEM BU HAFTAYA KADAR GELDİN KISMET NASİP DEĞİLMİŞ DERLER YA MALESEF ONU YAŞAMIŞSIN. YİNE TOPARLANICAKSIN ZOR OLACAK AMA HAYAT İŞTE BU YANIDA VAR MALESEF. RABBİM SANA ÖYLE BİR EVLAT VERİNCE YARANA MERHEM OLUR İNŞALLAH.Çocuklarimi kaybettim malesefsuyum geldi
ÇOK HAKLISIN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. BEN 3 YILLIK EVLİLİKTE 4 TRANSFER 3 DOĞAL GEBELİK KAYBI YAŞADIM. SONUNCUSU ARALIKTI ÖYLE AĞLADIMKİ KAÇ GÜN DEPRESYONA GİRDİM NEDEN ALLAHIM DİYE. OCAK AYINDA TÜP BEBEK TUTTU. YENİDEN YEŞERDİM. BİZİM DAHA ÇOK ÇABALAMAMIZ LAZIM DİĞER DOĞURAN KADINLARDANK Kubra Avci canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun25 Mart'ta ben de kaybettim bebeğimi kürtaj olmak çok zoruma gitti onu benden aldılar yanıp kavruluyorsun çok ağlıyorsun Allah'ım affetsin biz kullarını neden ben diyorsun millet istemezken çatır çatır doğuruyor biz bu uğurda yillarimizi veriyoruz rabbim vermiyorsa hayrı vardır deyip avutuyorum kendimi zaman gerçekten ilaç acın geçmiyor ama hafifliyor Allah'ım sabır versin tüm kaybedenlere
ah canım ya,Canım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
hayatta herkesın sınavı farklı işte, o da aldırfığı bebeklerınden ımtıhan oluyor..Kızlar Bugün birisi anlatıyordu iki çocuğu varmış biri istemeden olmuş sonra tekrar korunurken ikizlerine gebe olduğunu öğrenmiş iki çocuğu olduğu için kürtajla bebeklerini aldırmışaldirmasaydim 10 yaşında olacaklardı diye anlatıyor arada aklıma geliyor pişman oluyorum diyor da bence onun sınavı da çok büyük vicdan azabı kötü bir şey Allah'ım biz isteyenleri sabriyla sınıyor ben 39 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var elhamdülillah çok şükür çok fazla kardeş istediği için bu yipranmalarim 4 embriyom var yazın tekrar çift embriyo transferi olacam kendimi sona hazirliyorum son iki transfer diyorum sonra bir daha açmamak üzere bu bebek işini kapatmayi düşünüyoruz üç kaybım var zaten daha fazla zorlamak istemiyorum kendimi maddi manevi yıpranıyor insan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Çok çok üzgünüm allahım sabırlar versinCanım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?