Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ikiz anneleri ağrılarınız çok oluyor mu?16 .haftadayim ve geceleri çok ağrım oluyor normal mi?
Canım ben yarın 18.haftaya gircem ara sıra batmalarım oluyor. Gece de oluyor gündüz de. Gece bi tarafıma dönüp yatmaktan bacaklarıma kramp giriyor artk sırt üstü hiç yatamıyorum daha çok ağrıyor

Canım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm

Canım ben yarın 18.haftaya gircem ara sıra batmalarım oluyor. Gece de oluyor gündüz de. Gece bi tarafıma dönüp yatmaktan bacaklarıma kramp giriyor artk sırt üstü hiç yatamıyorum daha çok ağrıyor
Canım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim

K Kubra Avci canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun 25 Mart'ta ben de kaybettim bebeğimi kürtaj olmak çok zoruma gitti onu benden aldılar yanıp kavruluyorsun çok ağlıyorsun Allah'ım affetsin biz kullarını neden ben diyorsun millet istemezken çatır çatır doğuruyor biz bu uğurda yillarimizi veriyoruz rabbim vermiyorsa hayrı vardır deyip avutuyorum kendimi zaman gerçekten ilaç acın geçmiyor ama hafifliyor Allah'ım sabır versin tüm kaybedenlere

Kızlar Bugün birisi anlatıyordu iki çocuğu varmış biri istemeden olmuş sonra tekrar korunurken ikizlerine gebe olduğunu öğrenmiş iki çocuğu olduğu için kürtajla bebeklerini aldırmış aldirmasaydim 10 yaşında olacaklardı diye anlatıyor arada aklıma geliyor pişman oluyorum diyor da bence onun sınavı da çok büyük vicdan azabı kötü bir şey Allah'ım biz isteyenleri sabriyla sınıyor ben 39 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var elhamdülillah çok şükür çok fazla kardeş istediği için bu yipranmalarim 4 embriyom var yazın tekrar çift embriyo transferi olacam kendimi sona hazirliyorum son iki transfer diyorum sonra bir daha açmamak üzere bu bebek işini kapatmayi düşünüyoruz üç kaybım var zaten daha fazla zorlamak istemiyorum kendimi maddi manevi yıpranıyor insan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
Cok üzüldüm canım başın sagolsun ama senın bu sürecinde doktor hatası var kuzum rahmin yarım ikiz bebek senın rahmine agır gelir keşke tek bebek konulsaydı cunku doktoruma senın gibi bir kadın gelmişti tek transfer olucaksın demişler. Aklında bulunsun tek transfer yaptır canım bi daha

Çocuklarimi kaybettim malesef suyum geldi
NE DİYOSUN YA ALLAHIM ŞOK OLDUM SANA SABIR GÜÇ VERSİN DİYECEK BİR SÖZ BİLE BULAMIYORUM YA ÇOK ÜZGÜNÜM HEM TÜP BEBEK HEM BU HAFTAYA KADAR GELDİN KISMET NASİP DEĞİLMİŞ DERLER YA MALESEF ONU YAŞAMIŞSIN. YİNE TOPARLANICAKSIN ZOR OLACAK AMA HAYAT İŞTE BU YANIDA VAR MALESEF. RABBİM SANA ÖYLE BİR EVLAT VERİNCE YARANA MERHEM OLUR İNŞALLAH.

ÇOK HAKLISIN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. BEN 3 YILLIK EVLİLİKTE 4 TRANSFER 3 DOĞAL GEBELİK KAYBI YAŞADIM. SONUNCUSU ARALIKTI ÖYLE AĞLADIMKİ KAÇ GÜN DEPRESYONA GİRDİM NEDEN ALLAHIM DİYE. OCAK AYINDA TÜP BEBEK TUTTU. YENİDEN YEŞERDİM. BİZİM DAHA ÇOK ÇABALAMAMIZ LAZIM DİĞER DOĞURAN KADINLARDAN

ah canım ya,
Rabbım acını hafıfletsın kuzum ya, başın sagolsun .. cennet kuşların var onlar sana şefaatçı olacaklar
çok üzgünüm

hayatta herkesın sınavı farklı işte, o da aldırfığı bebeklerınden ımtıhan oluyor..
Allah hepımızın yardımcısı olsun,
ne guzel bır evladın varmıs Allah saglık versın..
sağlıklı olsun bir olsun.. inşallah bizde sağlıkla hayırlı evlatlarla annelık duygusunu tadarız ..
Rabbım gonlune gore versın canım, ınsallah nasıbınde ıkıncı yavrun vardır..
yoksada bır tane evladın var onunla yaralarını sararsın ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…