- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.381
CanımCanım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
Rabbim acınızı hafifletsin bişey yazamıyorum zor durumlar.Çocuklarimi kaybettim malesefsuyum geldi
Ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl oldu bian da rabbim sana bol sabırlar versin lütfen üzül ama kendini toplaCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Kesinlikle öyle.Cok üzüldüm canım başın sagolsunama senın bu sürecinde doktor hatası var kuzum rahmin yarım ikiz bebek senın rahmine agır gelir keşke tek bebek konulsaydı cunku doktoruma senın gibi bir kadın gelmişti tek transfer olucaksın demişler. Aklında bulunsun tek transfer yaptır canım bi daha
Dicek hiç bişey bulamıyorum bende çok zor dayanmak acı ağrılarım vardı suyum geldi bağları kopmuş çocukların yasatamadikNe diyeceğimi bilmiyorum nasıl oldu bian da rabbim sana bol sabırlar versin lütfen üzül ama kendini topla
Amin inşallah çok Zor çokRabbim acınızı hafifletsin bişey yazamıyorum zor durumlar.
Amin inşallahCanımÇok çok üzüldüm Allah'ım yardım etsin sana Rabbim bir daha sınamasın mucizesini yaşatsın Ne denir bilmiyorum çok çok üzgünüm Allah'ım kolaylaştırsın sürecinin inşallah
Amin inşallahÇok çok üzgünüm allahım sabırlar versin
Amin inşallahNE DİYOSUN YA ALLAHIM ŞOK OLDUM SANA SABIR GÜÇ VERSİN DİYECEK BİR SÖZ BİLE BULAMIYORUM YA ÇOK ÜZGÜNÜM HEM TÜP BEBEK HEM BU HAFTAYA KADAR GELDİN KISMET NASİP DEĞİLMİŞ DERLER YA MALESEF ONU YAŞAMIŞSIN. YİNE TOPARLANICAKSIN ZOR OLACAK AMA HAYAT İŞTE BU YANIDA VAR MALESEF. RABBİM SANA ÖYLE BİR EVLAT VERİNCE YARANA MERHEM OLUR İNŞALLAH.
Yok canim onunla alakası yok ama pek zaten ilk koyduklari bir taneydi tutmadı 2 tane koydular onlar tuttu tek ikiz fark etmiyor aslında rabbim aldı benden önce sevindirdi sonra üzdü işteCok üzüldüm canım başın sagolsunama senın bu sürecinde doktor hatası var kuzum rahmin yarım ikiz bebek senın rahmine agır gelir keşke tek bebek konulsaydı cunku doktoruma senın gibi bir kadın gelmişti tek transfer olucaksın demişler. Aklında bulunsun tek transfer yaptır canım bi daha
CANIM SENİN YARIM RAHİMMİYDİ BİR ARKADAŞ YAZMIŞDA. EĞER YARIM RAHİMSE 2 BEBEĞİMİ TAŞIYAMADI ? BİRDE RAHİMDE ENFEKSİYON OLUNCADA SU ERKEN GELİYORMUŞ. NEDENİNİ BİLİRSEN TEDAVİSİNE BAŞLARSIN. ÇOK ZOR VALLA SABIR VERSİN RABBİM HALA ŞOKTAYIMAmin inşallahçok zormus az kalmıştı hiç bir sorun yoktu bir anda oldu herşey sadece üzgünüm
Sorma sorma Allah razı olsun canım herkes kasık ağrısı normal dedi hangi doktora gittiysem normal olucak dedi ama bir anda suyum geldi sezeryana aldılar ikisi de gitti kaybettik çok zor dayanmak çok zorAh kübraa ne diyosun ya
Cok üzgünüm başın sağolson rabbim acınızı hafifletsin.
Sen agrılarım var diyodun zaten en başından beri
Ah canım nasıl olur ya çok çok üzgünüm Allahım bol sabır versin sizeCanım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
Yok canim yarım değildi iyiydi bir sıkıntı yoktu rahimde benim zaten bebeklere de hiç bir sıkıntı yoktu saglikliydi .Tasimada sorun yoktu erken doğum oldu ama kurtaramadilar kuvezde de yasayamadilar kordonları birbirinden ayrılmış.Nedenini kimse bilmiyor.Doktor sadece birbirinden ayrılmak üzere doğumun suyun bittiğini söyledi o kadarCANIM SENİN YARIM RAHİMMİYDİ BİR ARKADAŞ YAZMIŞDA. EĞER YARIM RAHİMSE 2 BEBEĞİMİ TAŞIYAMADI ? BİRDE RAHİMDE ENFEKSİYON OLUNCADA SU ERKEN GELİYORMUŞ. NEDENİNİ BİLİRSEN TEDAVİSİNE BAŞLARSIN. ÇOK ZOR VALLA SABIR VERSİN RABBİM HALA ŞOKTAYIM
Amin inşallahAh canım nasıl olur ya çok çok üzgünüm Allahım bol sabır versin size
Amin canım inşallahK Kubra Avci canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun25 Mart'ta ben de kaybettim bebeğimi kürtaj olmak çok zoruma gitti onu benden aldılar yanıp kavruluyorsun çok ağlıyorsun Allah'ım affetsin biz kullarını neden ben diyorsun millet istemezken çatır çatır doğuruyor biz bu uğurda yillarimizi veriyoruz rabbim vermiyorsa hayrı vardır deyip avutuyorum kendimi zaman gerçekten ilaç acın geçmiyor ama hafifliyor Allah'ım sabır versin tüm kaybedenlere
Amin inşallahYaaçok üzüldüm cnm ya şoktayım şu gördüm inanamıyorum ,ne denir ki sözün bittiği yer Allah sabır versin
Hersey bahane vakti değilmiş elden hiç bişey gelmiyorSorma sorma Allah razı olsun canım herkes kasık ağrısı normal dedi hangi doktora gittiysem normal olucak dedi ama bir anda suyum geldi sezeryana aldılar ikisi de gitti kaybettik çok zor dayanmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?