Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
Canım Çok çok üzüldüm Allah'ım yardım etsin sana Rabbim bir daha sınamasın mucizesini yaşatsın Ne denir bilmiyorum çok çok üzgünüm Allah'ım kolaylaştırsın sürecinin inşallah

Kübracımm canımmm ne desek hafif ne desek boş rabbim bir daha yaşatmasın inan yüreğim hopladı yerinden çok ama çokkk üzgünüm aşrı

Kesinlikle öyle.

Kızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?

Ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl oldu bian da rabbim sana bol sabırlar versin lütfen üzül ama kendini topla
Dicek hiç bişey bulamıyorum bende çok zor dayanmak acı ağrılarım vardı suyum geldi bağları kopmuş çocukların yasatamadik

Amin inşallah çok zormus az kalmıştı hiç bir sorun yoktu bir anda oldu herşey sadece üzgünüm

Yok canim onunla alakası yok ama pek zaten ilk koyduklari bir taneydi tutmadı 2 tane koydular onlar tuttu tek ikiz fark etmiyor aslında rabbim aldı benden önce sevindirdi sonra üzdü işte çok üzgünüm çok

Amin inşallah çok zormus az kalmıştı hiç bir sorun yoktu bir anda oldu herşey sadece üzgünüm
CANIM SENİN YARIM RAHİMMİYDİ BİR ARKADAŞ YAZMIŞDA. EĞER YARIM RAHİMSE 2 BEBEĞİMİ TAŞIYAMADI ? BİRDE RAHİMDE ENFEKSİYON OLUNCADA SU ERKEN GELİYORMUŞ. NEDENİNİ BİLİRSEN TEDAVİSİNE BAŞLARSIN. ÇOK ZOR VALLA SABIR VERSİN RABBİM HALA ŞOKTAYIM

Ah kübraa ne diyosun ya
Cok üzgünüm başın sağolson rabbim acınızı hafifletsin.
Sen agrılarım var diyodun zaten en başından beri
Sorma sorma Allah razı olsun canım herkes kasık ağrısı normal dedi hangi doktora gittiysem normal olucak dedi ama bir anda suyum geldi sezeryana aldılar ikisi de gitti kaybettik çok zor dayanmak çok zor

Canım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
Ah canım nasıl olur ya çok çok üzgünüm Allahım bol sabır versin size

Yok canim yarım değildi iyiydi bir sıkıntı yoktu rahimde benim zaten bebeklere de hiç bir sıkıntı yoktu saglikliydi .Tasimada sorun yoktu erken doğum oldu ama kurtaramadilar kuvezde de yasayamadilar kordonları birbirinden ayrılmış.Nedenini kimse bilmiyor.Doktor sadece birbirinden ayrılmak üzere doğumun suyun bittiğini söyledi o kadar

Amin canım inşallah Allah sana da sabır versin . Çocuklarımı gördüm çok kucuklerdi dayanamadilar.Cok zor çok uğraştım ömrümden ömür gitti ama olmadı gitti rabbim aldı çok üzgünüm çok kötüyüm

Sorma sorma Allah razı olsun canım herkes kasık ağrısı normal dedi hangi doktora gittiysem normal olucak dedi ama bir anda suyum geldi sezeryana aldılar ikisi de gitti kaybettik çok zor dayanmak çok zor
Hersey bahane vakti değilmiş elden hiç bişey gelmiyor
Rabbim dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…