- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.401
Amin inşallahHersey bahane vakti değilmiş elden hiç bişey gelmiyor
Rabbim dayanma gücü versin
Bizler peygamberimizin imtihanıyla sınanıyoruz canım. Bazen benimde isyan edesim geliyor. En kötü anımda etmişimdirde Allah affetsin. Ama sonra diyoeumki rabbim en sevdiği kulunu böyle imtihan etmiş bana ne demek düşer.Amin inşallahBende şaşkınım üzgünüm biri yaşasaydı bari çok üzgünüm hiç bişey gelmiyor elimden
Aynen öyle canim imtihanimiz elimden hiç bişey gelmedi amin inşallahBizler peygamberimizin imtihanıyla sınanıyoruz canım. Bazen benimde isyan edesim geliyor. En kötü anımda etmişimdirde Allah affetsin. Ama sonra diyoeumki rabbim en sevdiği kulunu böyle imtihan etmiş bana ne demek düşer.
Sadece sabır ve dua elimizden başka birşey gelmiyor malesef. Tez zamanda rabbim mucizelerini yaşatsın sanada bu yolda yıpranan hepimizede
Hangi yürek dayanabilirki. Geçicek diyemem geçmeyecek ama alışcaksın canım malesef. Acını yaşa bastırma içineAynen öyle canim imtihanimiz elimden hiç bişey gelmedi amin inşallahsadece çok çok üzgünüm dayanamıyorum
Şuan acın daha cok çok taze bak bende 3 günde doğurdum oğlumu bagıra bagıra ölüyorum dedim.Aynen öyle canim imtihanimiz elimden hiç bişey gelmedi amin inşallahsadece çok çok üzgünüm dayanamıyorum
Anladım canım. Rabbim sana sağlık versin yine olacak bebeklerin rabbimin izniyle. Yazıları böyleymişYok canim yarım değildi iyiydi bir sıkıntı yoktu rahimde benim zaten bebeklere de hiç bir sıkıntı yoktu saglikliydi .Tasimada sorun yoktu erken doğum oldu ama kurtaramadilar kuvezde de yasayamadilar kordonları birbirinden ayrılmış.Nedenini kimse bilmiyor.Doktor sadece birbirinden ayrılmak üzere doğumun suyun bittiğini söyledi o kadar
oyy Allaahımmm,Amin inşallahikisi de erkekmis İkisini de gördüm herşeyi olmuştu çok zor çok dün gömdük
Mekanları cennet olsunAmin inşallahikisi de erkekmis İkisini de gördüm herşeyi olmuştu çok zor çok dün gömdük
Çok zor dayanması,hele ki görmüşsün biz yavrularımızı görmeden bağlandık onlara ayrılmak nasıl bir acıdır kimbilirAmin inşallahikisi de erkekmis İkisini de gördüm herşeyi olmuştu çok zor çok dün gömdük
İyiyim cAnım oldum çok şükür toparlıyorum. Sen nasılsın.
çok sukur adaşım, Rabbim daha iyi etsin hepimizi,İyiyim cAnım oldum çok şükür toparlıyorum. Sen nasılsın.
Bende şu koşturmalara geçsemçok sukur adaşım, Rabbim daha iyi etsin hepimizi,
bende ıyıyım canım sukur, ramazan ev, iş koşturmacalı ama güzel geçiyor
ayy evet zaten ınsan hastane ıslerı olunca bısey yapamıyor ya,Bende şu koşturmalara geçsembugün biraz mutfağı temizledim. Kapıda açıktı üşüdümmü naptım şimdi yatak döşek yatıyorum kasık ve bel ağrısından
Evet canım yağmurlar geldi bizim buralarada yağmurlu hava baya.ayy evet zaten ınsan hastane ıslerı olunca bısey yapamıyor ya,
dikkat et kendınehavada baya soguduuu
sıcak tut kendını cok dıkkat etmemız lazım bizim aslında
aynenn istanbulda baya yağışlı,Evet canım yağmurlar geldi bizim buralarada yağmurlu hava baya.
kesinlikle hep sıcak tutmalıyız hele şu dönem. Geçsin gitsin normale dönelim inşallah
Ne diyeceğimi bilemedim ama bi baş Sağlığı dilemeden de geçmek istemedim.Canım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Kendine sıkıntı etme bunu bir de bunun stresini yaşama birşey olmaz Allah’ın izniyle artık içmezsin transfere odaklan herşey yolunda giderKızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?
Ne diyeceğimi bilemedim cnm başın sağolsun rabbim yine en güzel şekilde sevindirecek seni hiç merak etme. Şimdi üzülmen de ağlaman da çok normal tabi kötü olacaksın ama herşey yoluna girecek rabbim öyle güzel sevinçler yaşatsın ki bütün bu acılarını unuttursun inşallahCanım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Ben varimKızlar ikiz gebelik süreci yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?