Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin inşallah Bende şaşkınım üzgünüm biri yaşasaydı bari çok üzgünüm hiç bişey gelmiyor elimden
Bizler peygamberimizin imtihanıyla sınanıyoruz canım. Bazen benimde isyan edesim geliyor. En kötü anımda etmişimdirde Allah affetsin. Ama sonra diyoeumki rabbim en sevdiği kulunu böyle imtihan etmiş bana ne demek düşer.
Sadece sabır ve dua elimizden başka birşey gelmiyor malesef. Tez zamanda rabbim mucizelerini yaşatsın sanada bu yolda yıpranan hepimizede

Aynen öyle canim imtihanimiz elimden hiç bişey gelmedi amin inşallah sadece çok çok üzgünüm dayanamıyorum

Aynen öyle canim imtihanimiz elimden hiç bişey gelmedi amin inşallah sadece çok çok üzgünüm dayanamıyorum
Hangi yürek dayanabilirki. Geçicek diyemem geçmeyecek ama alışcaksın canım malesef. Acını yaşa bastırma içine

Şuan acın daha cok çok taze bak bende 3 günde doğurdum oğlumu bagıra bagıra ölüyorum dedim.
Biz nasıl toparlanacağız dedim ama acı aynı kalmıyor geçiyor sadece bunu bil kuzum.
Üzüntünü yaşa ağla evet ama geçecek

Anladım canım. Rabbim sana sağlık versin yine olacak bebeklerin rabbimin izniyle. Yazıları böyleymiş

Amin inşallah ikisi de erkekmis İkisini de gördüm herşeyi olmuştu çok zor çok dün gömdük
oyy Allaahımmm,
gördün mü kuzularını, Rabbim sana sabır versın kuzum gercekten ne desem ne yazsam boş..
ınsallah sana en kısa zamanda saglıklı ,hayırlı evlatlar versın Allahım..
o ıkı yavrunda sana cennet kuşu oldu, şefaatçin olacaklar ..

Amin inşallah ikisi de erkekmis İkisini de gördüm herşeyi olmuştu çok zor çok dün gömdük
Çok zor dayanması,hele ki görmüşsün biz yavrularımızı görmeden bağlandık onlara ayrılmak nasıl bir acıdır kimbilir vardır Rabbimim bir bildiği bundan sonrakilere ömür versin inş sabır kardeşim

çok sukur adaşım, Rabbim daha iyi etsin hepimizi,
bende ıyıyım canım sukur, ramazan ev, iş koşturmacalı ama güzel geçiyor
Bende şu koşturmalara geçsem bugün biraz mutfağı temizledim. Kapıda açıktı üşüdümmü naptım şimdi yatak döşek yatıyorum kasık ve bel ağrısından

Bende şu koşturmalara geçsem bugün biraz mutfağı temizledim. Kapıda açıktı üşüdümmü naptım şimdi yatak döşek yatıyorum kasık ve bel ağrısından
ayy evet zaten ınsan hastane ıslerı olunca bısey yapamıyor ya,
dikkat et kendıne havada baya soguduuu
sıcak tut kendını cok dıkkat etmemız lazım bizim aslında

ayy evet zaten ınsan hastane ıslerı olunca bısey yapamıyor ya,
dikkat et kendıne havada baya soguduuu
sıcak tut kendını cok dıkkat etmemız lazım bizim aslında
Evet canım yağmurlar geldi bizim buralarada yağmurlu hava baya.
kesinlikle hep sıcak tutmalıyız hele şu dönem. Geçsin gitsin normale dönelim inşallah

Evet canım yağmurlar geldi bizim buralarada yağmurlu hava baya.
kesinlikle hep sıcak tutmalıyız hele şu dönem. Geçsin gitsin normale dönelim inşallah
aynenn istanbulda baya yağışlı,
evet sıcak tut kendını canım, geçecek inşallaahhh
Rabbim bundan sonra sağlıkla hayırlı evaltlar versın hepimize , en kısa zamanda .amiinnn

Kendine sıkıntı etme bunu bir de bunun stresini yaşama birşey olmaz Allah’ın izniyle artık içmezsin transfere odaklan herşey yolunda gider

Canım iki gündür giremedim çok kötüyüm ikizlerimi kaybettim çok üzgünüm çok kötüyüm
Ne diyeceğimi bilemedim cnm başın sağolsun rabbim yine en güzel şekilde sevindirecek seni hiç merak etme. Şimdi üzülmen de ağlaman da çok normal tabi kötü olacaksın ama herşey yoluna girecek rabbim öyle güzel sevinçler yaşatsın ki bütün bu acılarını unuttursun inşallah ilk defa seninle duydum ben de böyle bir durumun erken dönem de olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…