- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.701
Transfer düşünmüyorum karamelim ama kendimiz denemek istiyoruz o yüzden bu sürec iyi olurmu acaba diyede bir yanım düşünmüypr değil. Rahim normalde ince gidiyordu benim hatırlarsam ilaçlarla 7mm anca yapıyorduk. Şimdi oendimiz denediğimizde bu yönden sıkıntı yaşarmıyım acaba.Bir süre tedavi transfer düşünmüyorsanız hiç boşuna içme canım.
Sonuçta transfer olmayacaksın rahimin kalınlaşıp kalınlaşmadığını öğrenip ne yapacaksın tekrardan stresli sürece girmiş olacaksın.
Çocuk düşünceniz bu ara yoksa boşuna kullanıp ilaç stresine girme bence ben folik asit içerken bile o stresi yaşıyordumRahim inceliği yaşadığım için kürtajdan sonra daha çok incelme oldumu acaba diue görmek istiyor. Birde östrojen daha çok iyileştircek rahimi diyor.
Benimde düzensiz adetlerim. Pkoyum sürekli yürüyüş falan yapıuorum belki fayda sağlarda kendiliğimden yumurtlarımm olır diye ama bakalım
Şuan tüp bebek olarak düşüncemiz yok. Doğal denemek istediğimiz için kullanmak içimden gelmiyorÇocuk düşünceniz bu ara yoksa boşuna kullanıp ilaç stresine girme bence ben folik asit içerken bile o stresi yaşıyordum
E kalınlık normal miş kullanma ozaman.Transfer düşünmüyorum karamelim ama kendimiz denemek istiyoruz o yüzden bu sürec iyi olurmu acaba diyede bir yanım düşünmüypr değil. Rahim normalde ince gidiyordu benim hatırlarsam ilaçlarla 7mm anca yapıyorduk. Şimdi oendimiz denediğimizde bu yönden sıkıntı yaşarmıyım acaba.
Ama bugünlü kontrolde rahim kalınlığı hiçbirşey kullanmadığım halde güzeldi. Doktorda xaten ondan ben bu rahimi çok net tanıyorum şuan bu kalınlkta olunca acaba yine birşeymi kaldı diye süphelendim ondan film çektirdim dedi. Çok şükür filmde temizdi
Yumurtayı baskılıyorsa hiç kullanma canım normal deneyin gitsin rahat kafaylaŞuan tüp bebek olarak düşüncemiz yok. Doğal denemek istediğimiz için kullanmak içimden gelmiyorYumurtayı baskılıyormuş sanırım ilaç cünkü. O yüzden bir düşünüp bu akşam karar vericem bakalım
Zararı yoktur canım da yumurtayı baskılıyor diye biliyorum ben cyclo yalnışmı biliyorum acaba. Diğer ayda estrofem kullancam ofa baskılıcak. Hayırlısı bakalım bu akşam bir karar verip içio veya içmemem gerekE kalınlık normal miş kullanma ozaman.
Yada hem normal deneyip hem ilaç kullan bi faydası olmasada aklında kalmasın ilacın ne gibi zararı olurki sanmıyorum bi zararı olacağını
Öyle yapcam galiba yaa. Ama dokyora ne dicem adetliyken gel dedi. Neyse düşünüp virşey uydururm onadaYumurtayı baskılıyorsa hiç kullanma canım normal deneyin gitsin rahat kafayla
Gitme bişeyde söyleme sanki nerden bilicek gidip gitmediğini senimi bekliyorÖyle yapcam galiba yaa. Ama dokyora ne dicem adetliyken gel dedi. Neyse düşünüp virşey uydururm onada
Rahim kalınlığı kaç çıktı acaba regl döneminde?Kızlar biliyorsunuz mart ayında ilaçla düşük yaptım. Ama rahim tam anlamıyla temizlenmediği için nisan ayında tekrar kürtaj oldum. Sonra kürtajtan sonraki ilk adetimi oldum ve bugün kontrolüm vardı. Transferde ince rahim dolayısıyla çok uğraşmıştık. Bugünde kontrolde rahim kalınlığı güzel çıktı. Rahim filmi çektirdim çok şükür onda da sorun çıkmadı. En az 6 ay transfer olmayacak. Zaten biz istemiyoruz belki daha uzun bir süre istemiyoruz. Kendimiz denicez. Bu aydanda da denemelere başlamak istiyorduk. Doktorada söylemedim bunu tabi. Ama doktorum bugün cyclo progynova olan hormonndüzenliyici ilaca başla 1 ay kullan. Adetliykende estrofem başlayıp aynı transfer hazırlığı gibi yapıp rahim kalınlaşmasında sorun varmı diye bakıcam dedi.
Bende transferde aşırı ilaç kullandığım için artık istemiyorum bir süre ilaç kullanmak herşeyi akışına bırakmak istiyorum. Sizce napmalıyım aldım ilacı ama hala içmedim içsemmi? Herşey iyiyken gerek varmı sizce
karamel Latte @Papatyamveben-Mavi @Neptunnn @ecedaily
Vediğer nickini hatırlayamadım kızlar
Canım meraba bende erken doğum yaptım ve 1 ay önce kaybettim İkizlerimi.Cok zor bir süreç maddi manevi bizde çok yorulduk yıprandık o yüzden çok fazla ilaç iğne kullandım.bende çok yoruldum.Doktor sezeryan olduğum için 9 ay 1 sene beklicez sonra 1 tane transfer ederiz dedi.Bende uzun süre bekliyecegim.Benim kendiliğinden pek olma şansı yok ama nasip herşey tabiki Allah bilir inşallah senin olur dene bence Ama o ilaçları kullan derim çok faydası var.Ben ilaçla adet görüyorum.Cocuklugumdan beri cyloprogno ilacı kullanıyorum.Su an lohusa kanaması olduğu için baslayamadim ama 15 gün sonra baslicam bende artık çünkü hormonları da çok etkiliyor bu ilaç bence al derimKızlar biliyorsunuz mart ayında ilaçla düşük yaptım. Ama rahim tam anlamıyla temizlenmediği için nisan ayında tekrar kürtaj oldum. Sonra kürtajtan sonraki ilk adetimi oldum ve bugün kontrolüm vardı. Transferde ince rahim dolayısıyla çok uğraşmıştık. Bugünde kontrolde rahim kalınlığı güzel çıktı. Rahim filmi çektirdim çok şükür onda da sorun çıkmadı. En az 6 ay transfer olmayacak. Zaten biz istemiyoruz belki daha uzun bir süre istemiyoruz. Kendimiz denicez. Bu aydanda da denemelere başlamak istiyorduk. Doktorada söylemedim bunu tabi. Ama doktorum bugün cyclo progynova olan hormonndüzenliyici ilaca başla 1 ay kullan. Adetliykende estrofem başlayıp aynı transfer hazırlığı gibi yapıp rahim kalınlaşmasında sorun varmı diye bakıcam dedi.
Bende transferde aşırı ilaç kullandığım için artık istemiyorum bir süre ilaç kullanmak herşeyi akışına bırakmak istiyorum. Sizce napmalıyım aldım ilacı ama hala içmedim içsemmi? Herşey iyiyken gerek varmı sizce
karamel Latte @Papatyamveben-Mavi @Neptunnn @ecedaily
Vediğer nickini hatırlayamadım kızlar
Canım meraba buldun mu igneleri benim elimde 1 tane var gonalfelinde gonalf ve oxotide kalan var mı arkadaşlar 5. tüp bebeğe başlıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
yok hayır bulmadım ilk bana yazan sizsiniz her yere yazdım bugün deligibi saldırdım biraz baskı var üzerimde eşimin ailesi yüzünden bana yollarsanız çok sevinirim gerçekten ben de bir ilacı buldum derim eşime senin yüzünden bu kadar masraf deniyor banaCanım meraba buldun mu igneleri benim elimde 1 tane var gonalf
Anliyorum sizi iğneler ilaçlar çok pahalı kendinizi bu kadar strese sokmayınyok hayır bulmadım ilk bana yazan sizsiniz her yere yazdım bugün deligibi saldırdım biraz baskı var üzerimde eşimin ailesi yüzünden bana yollarsanız çok sevinirim gerçekten ben de bir ilacı buldum derim eşime senin yüzünden bu kadar masraf deniyor banabugün ağlayıp durdum
Ama yuh.yok hayır bulmadım ilk bana yazan sizsiniz her yere yazdım bugün deligibi saldırdım biraz baskı var üzerimde eşimin ailesi yüzünden bana yollarsanız çok sevinirim gerçekten ben de bir ilacı buldum derim eşime senin yüzünden bu kadar masraf deniyor banabugün ağlayıp durdum
ALLAH'TAN eşim destek veriyor tabii sıkışacağız diyor ablaları sıkıyor insanı 2 kutu aldım raporla yanında başka bir parayla 3 kutu oxotide aldık fostımon diye birilaç aldım monodoks aldım şuan 1 kutu donaf oxotide bulursam bakalım nasip kısmet diyorumAma yuh.
Ne sebeple hamile kalmaya çalısıyosunuz peki? Böyle bi adamı baba yapmaya calısmak neden?
1 kutu değil birçok kutu iğne ve hap lazm her birini nerden bulucaksınız?
görümcelerim beni tek ne zaman yakalarsa laf sokuyorlarAma yuh.
Ne sebeple hamile kalmaya çalısıyosunuz peki? Böyle bi adamı baba yapmaya calısmak neden?
1 kutu değil birçok kutu iğne ve hap lazm her birini nerden bulucaksınız?
ALLAH'TAN eşim destek veriyor tabii sıkışacağız diyor ablaları sıkıyor insanı 2 kutu aldım raporla yanında başka bir parayla 3 kutu oxotide aldık fostımon diye birilaç aldım monodoks aldım şuan 1 kutu donaf oxotide bulursam bakalım nasip kısmet diyorum
ben eşiniz sandım kusura bakmayın.görümcelerim beni tek ne zaman yakalarsa laf sokuyorlar
yok önemli değil insanlar çok acımasız kardeşimin eti belli budu belli diyip duruyor kendileri de evlat sorunu yaşasalardı anlarlardı ama yok..şimdi şırnaka gideceğiz biraz uzaklaşacağız kaynanam ayzaymır kışları ben ilgileniyordum sanki kaçıyormuşuz gibi muamele görüyoruzben eşiniz sandım kusura bakmayın.
Ne terbiyesizlermiş onlarda sizi ilgilendirmez diyip geçin muhatap olmayın.
İşiniz gercekten zor ne diyeyim rabbim yardımcınız olsunyok önemli değil insanlar çok acımasız kardeşimin eti belli budu belli diyip duruyor kendileri de evlat sorunu yaşasalardı anlarlardı ama yok..şimdi şırnaka gideceğiz biraz uzaklaşacağız kaynanam ayzaymır kışları ben ilgileniyordum sanki kaçıyormuşuz gibi muamele görüyoruz
amin hayırlısı ile sağlıcakla evladımız olsa ben kendi derdime sorun bulsam zaten kaynanama bakacağım ALLAH güç kuvvet verdikçe anlayışsız insanlarla uğraşmak zor bir de senin arkanda ana baba olmayınca daha zorİşiniz gercekten zor ne diyeyim rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?