- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.721
Kız hatırlıyor biliyor işteGitme bişeyde söyleme sanki nerden bilicek gidip gitmediğini senimi bekliyor
Bende önümüzdeki ay gelicem transfer için demiştim 3 ay gecti üstünden
Regl dönemim geçmişti dün 6. Günümdü ama ölcüsünü bilmiyorum sadece incemi hala dedim hayır gününe göre güzel dediRahim kalınlığı kaç çıktı acaba regl döneminde?
Rabbimm biran evvel hepimize sağlık versinde şu süreclerden kurtulalım canımCanım meraba bende erken doğum yaptım ve 1 ay önce kaybettim İkizlerimi.Cok zor bir süreç maddi manevi bizde çok yorulduk yıprandık o yüzden çok fazla ilaç iğne kullandım.bende çok yoruldum.Doktor sezeryan olduğum için 9 ay 1 sene beklicez sonra 1 tane transfer ederiz dedi.Bende uzun süre bekliyecegim.Benim kendiliğinden pek olma şansı yok ama nasip herşey tabiki Allah bilir inşallah senin olur dene bence Ama o ilaçları kullan derim çok faydası var.Ben ilaçla adet görüyorum.Cocuklugumdan beri cyloprogno ilacı kullanıyorum.Su an lohusa kanaması olduğu için baslayamadim ama 15 gün sonra baslicam bende artık çünkü hormonları da çok etkiliyor bu ilaç bence al derim
Öyle yap ozaman kuzum boşver hep içiyoruz zaten alıştıkKız hatırlıyor biliyor işteama tabi gitmesem gitmemde. Ben kullanmaya karar verdim ilacı dün başladım. Cünkü dün film çekilmiştim canım kaçıncı filmim bu ama dün mahvoldum ağrıdan. O yüzden rahmin hala toparlanmaya ihtiyacı olduğunu düşündüm. Buda en iyi östrojenle olurmuş zaten. O yüzden bir iki ay doktoru dinlicem. Otueduğum yerden güvenilir bir doktora mesaj attım oda kullanmalısın ilaçları dedi
Doktora göre değişiyor galiba bu.Kızlar herkese selam. Bu dondurulmuş transfere hazırlık nasıl oluyordu ya sanki biri gelip kafamdaki tüm bilgilere reset atmış gibi
Kürtajdan sonra 2.adetimi oldum yarın rahim filmi çektireceğim. Bir sıkıntı çıkmazsa 3.adet ile birlikte başlarım diyordum bir dahaki ay. Estrofem ile yani rahim hazırlığına. Ama sanki lucrin veya zoladex de yapıyorduk. Onu yaparsam bir ay daha mı atar nasıl oluyordu
Amin canım inşallahRabbimm biran evvel hepimize sağlık versinde şu süreclerden kurtulalım canım
Evet cyclo hormonları cok güzel dengeliyormuş gercekten. Dün başladım brnfe geçen ayda kullanmıştım bu ayda kullancam bakalım. Şifa olur inşallah
Aynen kuzum kullan kullan onun faydası çok bir sürü ilaç kullanıyoruz zAten ama iyi olucak senin içindeKız hatırlıyor biliyor işteama tabi gitmesem gitmemde. Ben kullanmaya karar verdim ilacı dün başladım. Cünkü dün film çekilmiştim canım kaçıncı filmim bu ama dün mahvoldum ağrıdan. O yüzden rahmin hala toparlanmaya ihtiyacı olduğunu düşündüm. Buda en iyi östrojenle olurmuş zaten. O yüzden bir iki ay doktoru dinlicem. Otueduğum yerden güvenilir bir doktora mesaj attım oda kullanmalısın ilaçları dedi
detin 21. Gunu yaptırıyolar zoladex y da lucrini sonra adet beklıyosun canım adet gelincede adetın 5. Gunu estrofeme başlattılar bülent hocada adetın 21. İle 25 i arasnda transfer oluyorKızlar herkese selam. Bu dondurulmuş transfere hazırlık nasıl oluyordu ya sanki biri gelip kafamdaki tüm bilgilere reset atmış gibi
Kürtajdan sonra 2.adetimi oldum yarın rahim filmi çektireceğim. Bir sıkıntı çıkmazsa 3.adet ile birlikte başlarım diyordum bir dahaki ay. Estrofem ile yani rahim hazırlığına. Ama sanki lucrin veya zoladex de yapıyorduk. Onu yaparsam bir ay daha mı atar nasıl oluyordu
A
detin 21. Gunu yaptırıyolar zoladex y da lucrini sonra adet beklıyosun canım adet gelincede adetın 5. Gunu estrofeme başlattılar bülent hocada adetın 21. İle 25 i arasnda transfer oluyor
Sağolun kızlarDoktora göre değişiyor galiba bu.
ben sadece estrofem le başlayıp sonrasında progestan fitil ve iğneyle devam ediyorum
Doktorun ne diyosa ona güven canm ciddi derecede olsa histereskopi ile düzeltilirdi demekki cok önem taşımıyoSağolun kızlarBugün rahim filmi çektirdim yapışıklık çıkmadı. Ama çeken doktor rahim üstten basık kalp şeklinde doktorun bununla ilgili bir şey yapmadı mı dedi kafamı karıştırdı. Doktorum çok önemli değil doğuştan bu şekilde demişti. Ama internette baktığımda erken doğum, düşük sebebi bile yazıyor
Bak bende histeroskopiden sonra myom oluştu cyclo prognova cok vermişti o donem ondaki östrojen mi yaptı bılmıyorum(cunku bana östrojen cidden yaramıyo hemen ohss gibi seyler oluyorum tepki verıyo yuksek ostrojene) bulent hoca bebegın yerleşcegı yerde değil dedi hiç aldırmaya gerek duymadım. Şimdi gebeyım gebelikte sorun cıkar dedi kanamam olunca acildeki doktor hatta o kanama yapabılır ilerde düşük yaptırabılır dedi ama ben hiç takmadım bülent hoca alması gerekıyosa alırdı gerek gormuyosa hiç endişe etme cok rahıme dokunmak istemeyen bi adam zaten boş yere dokunmaz…Sağolun kızlarBugün rahim filmi çektirdim yapışıklık çıkmadı. Ama çeken doktor rahim üstten basık kalp şeklinde doktorun bununla ilgili bir şey yapmadı mı dedi kafamı karıştırdı. Doktorum çok önemli değil doğuştan bu şekilde demişti. Ama internette baktığımda erken doğum, düşük sebebi bile yazıyor
Hayır canm 3 günüm kaldı olucam yakında inşallahkaramel Latte canım adet oldun mu başladı mı hazırlıklar
Hayırlısı olsun canım inşallah benide haberdar et gelişmelerdenHayır canm 3 günüm kaldı olucam yakında inşallah
İnşallah canım güzel haberler veririm umarımHayırlısı olsun canım inşallah benide haberdar et gelişmelerden
Her aşamayı haber ver canımHayır canm 3 günüm kaldı olucam yakında inşallah
Aman bildiğimiz şeyler işteHer aşamayı haber ver canım
Umarım herşey gönlünce olur rabbim kucağına da almayı nasip etsin pozitif de görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah hayırlısı olsun canımAman bildiğimiz şeyler işte
Transfer günü dua istemeye gelirim
Amin inşallah canm benim Allah razı olsunUmarım herşey gönlünce olur rabbim kucağına da almayı nasip etsin pozitif de görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?