Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Gitme bişeyde söyleme sanki nerden bilicek gidip gitmediğini senimi bekliyor
Bende önümüzdeki ay gelicem transfer için demiştim 3 ay gecti üstünden
Kız hatırlıyor biliyor işte ama tabi gitmesem gitmemde. Ben kullanmaya karar verdim ilacı dün başladım. Cünkü dün film çekilmiştim canım kaçıncı filmim bu ama dün mahvoldum ağrıdan. O yüzden rahmin hala toparlanmaya ihtiyacı olduğunu düşündüm. Buda en iyi östrojenle olurmuş zaten. O yüzden bir iki ay doktoru dinlicem. Otueduğum yerden güvenilir bir doktora mesaj attım oda kullanmalısın ilaçları dedi

Rabbimm biran evvel hepimize sağlık versinde şu süreclerden kurtulalım canım
Evet cyclo hormonları cok güzel dengeliyormuş gercekten. Dün başladım brnfe geçen ayda kullanmıştım bu ayda kullancam bakalım. Şifa olur inşallah

Öyle yap ozaman kuzum boşver hep içiyoruz zaten alıştık

Kızlar herkese selam. Bu dondurulmuş transfere hazırlık nasıl oluyordu ya sanki biri gelip kafamdaki tüm bilgilere reset atmış gibi
Kürtajdan sonra 2.adetimi oldum yarın rahim filmi çektireceğim. Bir sıkıntı çıkmazsa 3.adet ile birlikte başlarım diyordum bir dahaki ay. Estrofem ile yani rahim hazırlığına. Ama sanki lucrin veya zoladex de yapıyorduk. Onu yaparsam bir ay daha mı atar nasıl oluyordu

Doktora göre değişiyor galiba bu.
ben sadece estrofem le başlayıp sonrasında progestan fitil ve iğneyle devam ediyorum

Amin canım inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun evet hormanlari baya baya dengeliyor ben onunla adet oluyorum bıraktığım zaman da dengesizlik oluyor bende rahimde de o şekilde o yüzden devam ediyorum 40 .çıktığında başlayacağım tekrar.Amin insalalh

Aynen kuzum kullan kullan onun faydası çok bir sürü ilaç kullanıyoruz zAten ama iyi olucak senin içinde

A
detin 21. Gunu yaptırıyolar zoladex y da lucrini sonra adet beklıyosun canım adet gelincede adetın 5. Gunu estrofeme başlattılar bülent hocada adetın 21. İle 25 i arasnda transfer oluyor

A

detin 21. Gunu yaptırıyolar zoladex y da lucrini sonra adet beklıyosun canım adet gelincede adetın 5. Gunu estrofeme başlattılar bülent hocada adetın 21. İle 25 i arasnda transfer oluyor
Doktora göre değişiyor galiba bu.
ben sadece estrofem le başlayıp sonrasında progestan fitil ve iğneyle devam ediyorum
Sağolun kızlar Bugün rahim filmi çektirdim yapışıklık çıkmadı. Ama çeken doktor rahim üstten basık kalp şeklinde doktorun bununla ilgili bir şey yapmadı mı dedi kafamı karıştırdı. Doktorum çok önemli değil doğuştan bu şekilde demişti. Ama internette baktığımda erken doğum, düşük sebebi bile yazıyor

Doktorun ne diyosa ona güven canm ciddi derecede olsa histereskopi ile düzeltilirdi demekki cok önem taşımıyo

Bak bende histeroskopiden sonra myom oluştu cyclo prognova cok vermişti o donem ondaki östrojen mi yaptı bılmıyorum(cunku bana östrojen cidden yaramıyo hemen ohss gibi seyler oluyorum tepki verıyo yuksek ostrojene) bulent hoca bebegın yerleşcegı yerde değil dedi hiç aldırmaya gerek duymadım. Şimdi gebeyım gebelikte sorun cıkar dedi kanamam olunca acildeki doktor hatta o kanama yapabılır ilerde düşük yaptırabılır dedi ama ben hiç takmadım bülent hoca alması gerekıyosa alırdı gerek gormuyosa hiç endişe etme cok rahıme dokunmak istemeyen bi adam zaten boş yere dokunmaz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…