- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.741
Sürekli benim duamdasin canımAman bildiğimiz şeyler işte
Transfer günü dua istemeye gelirim
Doktorun ne diyosa ona güven canm ciddi derecede olsa histereskopi ile düzeltilirdi demekki cok önem taşımıyo
Hastaneden aradılar hoca görüntülere bakmış daha fazla çöküklük oluştuğu için histereskopi yapalım demişBak bende histeroskopiden sonra myom oluştu cyclo prognova cok vermişti o donem ondaki östrojen mi yaptı bılmıyorum(cunku bana östrojen cidden yaramıyo hemen ohss gibi seyler oluyorum tepki verıyo yuksek ostrojene) bulent hoca bebegın yerleşcegı yerde değil dedi hiç aldırmaya gerek duymadım. Şimdi gebeyım gebelikte sorun cıkar dedi kanamam olunca acildeki doktor hatta o kanama yapabılır ilerde düşük yaptırabılır dedi ama ben hiç takmadım bülent hoca alması gerekıyosa alırdı gerek gormuyosa hiç endişe etme cok rahıme dokunmak istemeyen bi adam zaten boş yere dokunmaz…
Ah canım benim Allah razı olsun inşallahSürekli benim duamdasin canım
Adınla dua ediyorum
Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Doğduğu kucağına aldigin büyüdüğü zamanları görmek nasip etsin
Üzülme canım hayırlısı böyleymiş olsun daha fazla dinlenmiş olursun öyle düşünHastaneden aradılar hoca görüntülere bakmış daha fazla çöküklük oluştuğu için histereskopi yapalım demiş2 ay spiral kalacak sonra tekrar rahim filmi çekilecek dediler. Resmen ilk tedavim ile ikinci tedavim arasında 1 yıldan fazla zaman olacak. Çekilecek çilem varmış
Anlayan var mı kızlar pıhtılaşma testi
Aaa cok gecmiş olsun canım benımde polip vardı bi de rahım ağzında daha onceki düşüğümden cok az yapısıklık olmuştu aslında yapısıklık onemli degıldi ama polipi alırken rahım agzınıda acalım kan akışı rahat olsun dedi bülent hoca eylük ayında karar verdik spiral takıldı ve spiral bende kanama yaptı baya ve 2 ay cyclo prognova kullandım (gerci o ilaç bende myom yaptı ama bebegın turuncagı yerde olmadgı için tekrar histeroskopiye gerek duymadı doktor) anca aralık adetımle başlıcaktık o zamanda sıvı birikti rahımde taaa marta kaldı transferım yani 6 ay cekti biraz dürec yıpratıyor malesef ama sonu guzel oluyorHastaneden aradılar hoca görüntülere bakmış daha fazla çöküklük oluştuğu için histereskopi yapalım demiş2 ay spiral kalacak sonra tekrar rahim filmi çekilecek dediler. Resmen ilk tedavim ile ikinci tedavim arasında 1 yıldan fazla zaman olacak. Çekilecek çilem varmış
Sana da geçmiş olsun umarım benimki de güzel sonuçlanırAaa cok gecmiş olsun canım benımde polip vardı bi de rahım ağzında daha onceki düşüğümden cok az yapısıklık olmuştu aslında yapısıklık onemli degıldi ama polipi alırken rahım agzınıda acalım kan akışı rahat olsun dedi bülent hoca eylük ayında karar verdik spiral takıldı ve spiral bende kanama yaptı baya ve 2 ay cyclo prognova kullandım (gerci o ilaç bende myom yaptı ama bebegın turuncagı yerde olmadgı için tekrar histeroskopiye gerek duymadı doktor) anca aralık adetımle başlıcaktık o zamanda sıvı birikti rahımde taaa marta kaldı transferım yani 6 ay cekti biraz dürec yıpratıyor malesef ama sonu guzel oluyor
Ve neden spiral takıldığını anlamadım, bu doğum kontrol yöntemi değil mi?Aaa cok gecmiş olsun canım benımde polip vardı bi de rahım ağzında daha onceki düşüğümden cok az yapısıklık olmuştu aslında yapısıklık onemli degıldi ama polipi alırken rahım agzınıda acalım kan akışı rahat olsun dedi bülent hoca eylük ayında karar verdik spiral takıldı ve spiral bende kanama yaptı baya ve 2 ay cyclo prognova kullandım (gerci o ilaç bende myom yaptı ama bebegın turuncagı yerde olmadgı için tekrar histeroskopiye gerek duymadı doktor) anca aralık adetımle başlıcaktık o zamanda sıvı birikti rahımde taaa marta kaldı transferım yani 6 ay cekti biraz dürec yıpratıyor malesef ama sonu guzel oluyor
5.gün embriyosu 20.gün olmuştu canımSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
5.Gun emriyosu 6 Ocak canımSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Yapışıklık olmasın diye jel sürüyolar ve spiral kullanıyorlarVe neden spiral takıldığını anlamadım, bu doğum kontrol yöntemi değil mi?
Evet cıkartılıyor direk cıkardılar muayene eder gibi çekip cıkarıyoSana da geçmiş olsun umarım benimki de güzel sonuçlanırSpiral nasıl bir şey tekrar çıkartılıyor mu 2 ay sonra
canım doktorun vardır bır bıldıgı boşuna yoksa iç demez, bence dedıgını bır deneRahim inceliği yaşadığım için kürtajdan sonra daha çok incelme oldumu acaba diue görmek istiyor. Birde östrojen daha çok iyileştircek rahimi diyor.
Benimde düzensiz adetlerim. Pkoyum sürekli yürüyüş falan yapıuorum belki fayda sağlarda kendiliğimden yumurtlarımm olır diye ama bakalım
Deniyorum canım bakalım hayırlısı herşeyincanım doktorun vardır bır bıldıgı boşuna yoksa iç demez, bence dedıgını bır dene
amiiiinnnn canım benımmDeniyorum canım bakalım hayırlısı herşeyin
Tekrar yapışmaması için kullanılıyor spiral. Benim doktorum jel kullanmıştı hangisi daha etkilidir bilmem ama jelde en azından tekrar çıkarma falan uğraşı yok.Ve neden spiral takıldığını anlamadım, bu doğum kontrol yöntemi değil mi?
Benım hem jel hem spiral kullandı canımTekrar yapışmaması için kullanılıyor spiral. Benim doktorum jel kullanmıştı hangisi daha etkilidir bilmem ama jelde en azından tekrar çıkarma falan uğraşı yok.
Bende yapışıklık yok aslında. Sadece şekli düzeltilecektiTekrar yapışmaması için kullanılıyor spiral. Benim doktorum jel kullanmıştı hangisi daha etkilidir bilmem ama jelde en azından tekrar çıkarma falan uğraşı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?