Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doktorun ne diyosa ona güven canm ciddi derecede olsa histereskopi ile düzeltilirdi demekki cok önem taşımıyo
Hastaneden aradılar hoca görüntülere bakmış daha fazla çöküklük oluştuğu için histereskopi yapalım demiş 2 ay spiral kalacak sonra tekrar rahim filmi çekilecek dediler. Resmen ilk tedavim ile ikinci tedavim arasında 1 yıldan fazla zaman olacak. Çekilecek çilem varmış

Üzülme canım hayırlısı böyleymiş olsun daha fazla dinlenmiş olursun öyle düşün

Aaa cok gecmiş olsun canım benımde polip vardı bi de rahım ağzında daha onceki düşüğümden cok az yapısıklık olmuştu aslında yapısıklık onemli degıldi ama polipi alırken rahım agzınıda acalım kan akışı rahat olsun dedi bülent hoca eylük ayında karar verdik spiral takıldı ve spiral bende kanama yaptı baya ve 2 ay cyclo prognova kullandım (gerci o ilaç bende myom yaptı ama bebegın turuncagı yerde olmadgı için tekrar histeroskopiye gerek duymadı doktor) anca aralık adetımle başlıcaktık o zamanda sıvı birikti rahımde taaa marta kaldı transferım yani 6 ay cekti biraz dürec yıpratıyor malesef ama sonu guzel oluyor

Sana da geçmiş olsun umarım benimki de güzel sonuçlanır Spiral nasıl bir şey tekrar çıkartılıyor mu 2 ay sonra

Ve neden spiral takıldığını anlamadım, bu doğum kontrol yöntemi değil mi?

canım doktorun vardır bır bıldıgı boşuna yoksa iç demez, bence dedıgını bır dene

Ve neden spiral takıldığını anlamadım, bu doğum kontrol yöntemi değil mi?
Tekrar yapışmaması için kullanılıyor spiral. Benim doktorum jel kullanmıştı hangisi daha etkilidir bilmem ama jelde en azından tekrar çıkarma falan uğraşı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…