Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yapışıklık olmasın diye jel sürüyolar ve spiral kullanıyorlar
Kizlar meraba nasılsınız ?Bisey sorucam benim 40m 18 de çıkıyor fakat lohusa kanamam bitti bugün kendi doktorum da ilacına devam edebilirsin dedi bugün başlayacağım.Sizce 40 beklemelimiyim yoksa ne yapmalıyım sizce benim durumumda olan arkadaşlar var mı?

Bende 3 tane polip aldırdım canım hiskoroskopi yaptı doktor

Kızlar kaç kilo aldınız haftalarımız hemen hemen aynı Ben 19. Haftadayım 10 kilo almışım çok mu yaa sizce 60 dım 70 olmuşum
Benim 5. Ayım ve hiç kilo almadım bulantılardan.
Hatta geçen haftaya kadar 5 kilo vermiştim de
Neyseki şimdi şimdi biraz toparlıyorum
Keşke bulantım olmasada bende kilo alabilseydim

Polip kolay bi amelyat ama benım cok az rahım agzında da yapısıklık olmuştu onu actılar o yuzden yaptılar bunları polipte yapmıyorlarmış
Yok ya polipte çok zor ben hem polip hem rahim filmi bir arada çok zordu mahvoldum canlı canlı o yüzden kabul etmedim dayanamadım bende uyuttular öyle aldılar .Gecmis olsun canım çok zor vala her şekilde anne olmak

Benim 5. Ayım ve hiç kilo almadım bulantılardan.
Hatta geçen haftaya kadar 5 kilo vermiştim de
Neyseki şimdi şimdi biraz toparlıyorum
Keşke bulantım olmasada bende kilo alabilseydim
20. Haftadayım biraz endişelendim ama herşey yolunda dedi doktor hiç bulantım olmadı hiç bir yiyecekten tiksinmedim ben çok şükür ondan belkide aldım 10 kilo ama bu hisleri bize yaşatıyolarya halimden çok memnunum bir an önce isteyen herkese

Yok ya polipte çok zor ben hem polip hem rahim filmi bir arada çok zordu mahvoldum canlı canlı o yüzden kabul etmedim dayanamadım bende uyuttular öyle aldılar .Gecmis olsun canım çok zor vala her şekilde anne olmak
Ben rahım filmi cekıldım ama kolaydı echomar da cektirmiştim hafif bir adet sancısı oldu sadece. Canlı canlı polip amelyatı nasıl oluyor ya beni bayılttılar hiç anlamadım bıle

Amin inşallah ben alamadım kucağıma insalalh siz sağlıkla alirsiniz

Ben rahım filmi cekıldım ama kolaydı echomar da cektirmiştim hafif bir adet sancısı oldu sadece. Canlı canlı polip amelyatı nasıl oluyor ya beni bayılttılar hiç anlamadım bıle
Bana da orayı tavsiye etti ve çok pahalı diye ben gitmedim durumum yoktu verecek devlette yaptırdım ikisini de aradan çıkarmaya çalıştı doktor rahim filmini cekerken gördü almak istedi çok canım yanınca doktorda bıraktı başka bir zamana gün verip polip bayiltarak aldı çok zordu canlı canlı Baya çektim

Maşallah size
Bende 20. Hafta
Şu haftalara aşılamadım hep ay hesaplıyorum
Siz şanslı kesim bence bulantı olayı o kadar zor bir durum ki
Tabi Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepsi geçer

İlk defa duyuyorum valla canım cok acımıştır tabi, inşallah bebegıne kavusursun en kısa zamanda

Maşallah size
Bende 20. Hafta
Şu haftalara aşılamadım hep ay hesaplıyorum
Siz şanslı kesim bence bulantı olayı o kadar zor bir durum ki
Tabi Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepsi geçer
Bende 10. Haftaya giricem cok mide bulantım var 1 haftadır hiç bulanmıyodu dedim yaşadım gectı artık dunden beri yıne var yatıyorum devamlı gercekten cok zor bu bulantı olayı. Kaçıncı haftaya kadar sürdü bulantın canım?

Benim hala var ama önceye nazaran iyi bı azalır bı çoğalır
Belki senin surmz okadar
Geçer bu günlerde böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…