- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.761
Benim tek jel işe yaradı çok şükür histereskopide de kürtajda da kullandıBenım hem jel hem spiral kullandı canım
histereskopiden sonra düzeltilen yerler tekrar yapışma ihtimali olduğundan dolayı kullanılıyor canımBende yapışıklık yok aslında. Sadece şekli düzeltilecekti
Şimdi anladım teşekkür ederimhistereskopiden sonra düzeltilen yerler tekrar yapışma ihtimali olduğundan dolayı kullanılıyor canım
Spiral hiç kullanmadı mı?Benim tek jel işe yaradı çok şükür histereskopide de kürtajda da kullandı
Yok benim tek jel ve cyclo progynova hapını kullandık ikisindede. Bu hapıda yapışmaması için veriyorum dediSpiral hiç kullanmadı mı?
Kizlar meraba nasılsınız ?Bisey sorucam benim 40m 18 de çıkıyor fakat lohusa kanamam bitti bugün kendi doktorum da ilacına devam edebilirsin dedi bugün başlayacağım.Sizce 40 beklemelimiyim yoksa ne yapmalıyım sizce benim durumumda olan arkadaşlar var mı?Yapışıklık olmasın diye jel sürüyolar ve spiral kullanıyorlar
Bende 3 tane polip aldırdım canım hiskoroskopi yaptı doktorAaa cok gecmiş olsun canım benımde polip vardı bi de rahım ağzında daha onceki düşüğümden cok az yapısıklık olmuştu aslında yapısıklık onemli degıldi ama polipi alırken rahım agzınıda acalım kan akışı rahat olsun dedi bülent hoca eylük ayında karar verdik spiral takıldı ve spiral bende kanama yaptı baya ve 2 ay cyclo prognova kullandım (gerci o ilaç bende myom yaptı ama bebegın turuncagı yerde olmadgı için tekrar histeroskopiye gerek duymadı doktor) anca aralık adetımle başlıcaktık o zamanda sıvı birikti rahımde taaa marta kaldı transferım yani 6 ay cekti biraz dürec yıpratıyor malesef ama sonu guzel oluyor
Benim hem jel yapıldı hem spiral takıldı hemde 2 ay cyclo progynova kullandırdıYok benim tek jel ve cyclo progynova hapını kullandık ikisindede. Bu hapıda yapışmaması için veriyorum dedi
Polip kolay bi amelyat ama benım cok az rahım agzında da yapısıklık olmuştu onu actılar o yuzden yaptılar bunları polipte yapmıyorlarmışBende 3 tane polip aldırdım canım hiskoroskopi yaptı doktor
Her doktor farklı yol izliyor canım. Sonucu bizim için iyi olsunda tedavi yöntemi ne olursa olsunBenim hem jel yapıldı hem spiral takıldı hemde 2 ay cyclo progynova kullandırdı
Benim 5. Ayım ve hiç kilo almadım bulantılardan.Kızlar kaç kilo aldınız haftalarımız hemen hemen aynıBen 19. Haftadayım 10 kilo almışım çok mu yaa sizce 60 dım 70 olmuşum
Yok ya polipte çok zor ben hem polip hem rahim filmi bir arada çok zordu mahvoldum canlı canlı o yüzden kabul etmedim dayanamadım bende uyuttular öyle aldılar .Gecmis olsun canımPolip kolay bi amelyat ama benım cok az rahım agzında da yapısıklık olmuştu onu actılar o yuzden yaptılar bunları polipte yapmıyorlarmış
20. Haftadayım biraz endişelendim ama herşey yolunda dedi doktor hiç bulantım olmadı hiç bir yiyecekten tiksinmedim ben çok şükürBenim 5. Ayım ve hiç kilo almadım bulantılardan.
Hatta geçen haftaya kadar 5 kilo vermiştim de
Neyseki şimdi şimdi biraz toparlıyorum
Keşke bulantım olmasada bende kilo alabilseydim
Ben rahım filmi cekıldım ama kolaydı echomar da cektirmiştim hafif bir adet sancısı oldu sadece. Canlı canlı polip amelyatı nasıl oluyor yaYok ya polipte çok zor ben hem polip hem rahim filmi bir arada çok zordu mahvoldum canlı canlı o yüzden kabul etmedim dayanamadım bende uyuttular öyle aldılar .Gecmis olsun canımçok zor vala her şekilde anne olmak
Amin inşallah ben alamadım kucağıma insalalh siz sağlıkla alirsiniz20. Haftadayım biraz endişelendim ama herşey yolunda dedi doktor hiç bulantım olmadı hiç bir yiyecekten tiksinmedim ben çok şükürondan belkide aldım 10 kilo ama bu hisleri bize yaşatıyolarya halimden çok memnunum bir an önce isteyen herkese
Bana da orayı tavsiye etti ve çok pahalı diye ben gitmedim durumum yoktu verecek devlette yaptırdım ikisini de aradan çıkarmaya çalıştı doktor rahim filmini cekerken gördü almak istedi çok canım yanınca doktorda bıraktı başka bir zamana gün verip polip bayiltarak aldı çok zordu canlı canlıBen rahım filmi cekıldım ama kolaydı echomar da cektirmiştim hafif bir adet sancısı oldu sadece. Canlı canlı polip amelyatı nasıl oluyor yabeni bayılttılar hiç anlamadım bıle
Maşallah size20. Haftadayım biraz endişelendim ama herşey yolunda dedi doktor hiç bulantım olmadı hiç bir yiyecekten tiksinmedim ben çok şükürondan belkide aldım 10 kilo ama bu hisleri bize yaşatıyolarya halimden çok memnunum bir an önce isteyen herkese
İlk defa duyuyorum valla canım cok acımıştır tabi, inşallah bebegıne kavusursun en kısa zamandaBana da orayı tavsiye etti ve çok pahalı diye ben gitmedim durumum yoktu verecek devlette yaptırdım ikisini de aradan çıkarmaya çalıştı doktor rahim filmini cekerken gördü almak istedi çok canım yanınca doktorda bıraktı başka bir zamana gün verip polip bayiltarak aldı çok zordu canlı canlıBaya çektim
Bende 10. Haftaya giricem cok mide bulantım var 1 haftadır hiç bulanmıyodu dedim yaşadım gectı artık dunden beri yıne var yatıyorum devamlı gercekten cok zor bu bulantı olayı. Kaçıncı haftaya kadar sürdü bulantın canım?Maşallah size
Bende 20. Hafta
Şu haftalara aşılamadım hep ay hesaplıyorum
Siz şanslı kesim bence bulantı olayı o kadar zor bir durum ki
Tabi Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepsi geçer
Benim hala var ama önceye nazaran iyi bı azalır bı çoğalırBende 10. Haftaya giricem cok mide bulantım var 1 haftadır hiç bulanmıyodu dedim yaşadım gectı artık dunden beri yıne var yatıyorum devamlı gercekten cok zor bu bulantı olayı. Kaçıncı haftaya kadar sürdü bulantın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?