Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Maşallah size
Bende 20. Hafta
Şu haftalara aşılamadım hep ay hesaplıyorum
Siz şanslı kesim bence bulantı olayı o kadar zor bir durum ki
Tabi Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepsi geçer
Bulantı çok zorluyor insanı
Ben 22 haftalık oldum ama hala devam ediyor .doktor seninki doğuma kadar devam eder dedi .normalde 16. haftalarda bitiyor Muş . İşin kötüsü artık bulantı ilacı da kullanmama rağmen oluyor. İlaç güzel ise yariyordu .bazi günler yaramıyor nedense .dün yine çok kötü oldum sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım

Çok benzer şeyler yaşıyoruz bazen isyan etme derecesine getiriyor insanı . Yaşamayan anlamaz maalesef

Kızlar selam femara+ovitrelle ile gebelik elde ettim. Sağ kasığımda hafif ağrı mevcut. Sanırım tüp bebekte vs de oluyormus. Bunu yaşayan var mı. Korkuyorum biraz bilgisi olan var mı

Kızlar selam femara+ovitrelle ile gebelik elde ettim. Sağ kasığımda hafif ağrı mevcut. Sanırım tüp bebekte vs de oluyormus. Bunu yaşayan var mı. Korkuyorum biraz bilgisi olan var mı
Canım hayırlı olsun Umarim sağlıkla ilerler.O ağrılar olur merak etme bende tüp bebek yapmistim .1.5 ay önce ikizlerimi kaybettim.Korkmana gerek yok agrilarin olur miğde bulantılarım olur kasıklarında da ağrıların olur

Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasiğ etsin size . Tek taraflı olması beni korkutan kısım bu da mı normal sizce.

Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasiğ etsin size . Tek taraflı olması beni korkutan kısım bu da mı normal sizce.
Amin canım saol evet evet normal canım korkma ama çok ağrın olursa bir git doktora ama doktorda normal der kasılmalar da olur zamanla korkucak bişey yok herkes yaşıyor bunu çoğunlukla

Offf napıcaz boyle ya gun boyu mu devam edıyor? Benım gun boyu devam. Akşamları yemek yerken saman yıyorum sanki agzımda nasıl buyuyor lokma, yemesem acıkıyorum yesem midem fena nasıl olcak anlamadım
Evet tamda yazdığınız şekilde aynen devam
ilaç içiyorum 1 gün arayla onzyd o gün biraz iyi geçiyor onun dışında aynı

Herkese merhaba ben 2 transferim oldu ilkinde olumsuzdan sonra normal bi sekilde adet oldum ikinciside ayni sekilde oldu ama sonrasinda 10 gun sonra tekrar oldum ve simdi 15 gun gecti ve yine adet agrisi gibi agrilar basladi sizin olumsuz transferlerden sonra böyle oldumu

Ben tedaviyle oldum olumsuz oldu 2 kez üçüncüde olumlu fakat 1.5 ay önce İkizlerimi kaybettim malesef Normal adet olmadım hiç kendiliğinden ama transferlerden sonra oluyor kanamalar ve ağrılar canım

Doktora gittim herhangi bir problem yok dedi zaten daha cok yeni olduğu için keseyi görmedik ama betam güzel artıyor, ağrım da azaldı cok sükür
Çok şükür iyi senin adına sevindim canım kaç aylık yakın zamanda görürsün inşallah merak etme bazen çok şiddetli olur bazende hiç olmaz canım agrilarin

Çok şükür iyi senin adına sevindim canım kaç aylık yakın zamanda görürsün inşallah merak etme bazen çok şiddetli olur bazende hiç olmaz canım agrilarin
Cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz için, Allahım size en yakın zamanda sağlık hayırlı evlat nasip etsin. Daha adetim 5 gün gecikti. Cuma betam 503idi. Doktorum alttan ultrason yapmıyor. Üstten görünmesini bekleyeceğiz. Bu konuda ki fikirleriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…