Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar rahimde yapışıklık olması durumu alttan muayenede anlaşılır mı bilgisi olan var mı
Normal adet döngüsünde kanaman var mı? Kürtaj sonrası eski düzene girmiş miydi? Benim bildiğim kadarıyla ultrasonla içerden atılamayan kan var mı ona bakıp anlayabiliyorlar, ama en net hsg ile anlaşılıyor sanırım

Amin canım inşallah Ustten yapması daha iyi allttan baktirma zaten

Normal adet döngüme dönemedim. Şöyle ki düşük sonrası kanamam oldu adet şeklinde sonra 10 içinde tekrar adet oldum. Ardından 10 gün içinde tekrar oldum sonuncu 2 gün sürdü. Normalde 28 günde bir oluyorum onu henüz devam ettiremedim tabi 18 martta düşük yaptım düzen için biraz erken gibi doktor hayatına devam et dedi alttan baktı birşey yok dedi rahim filmi istemedi tabi tüp bebek serüveni başlarsa çektirmedin başlamak istemiyorum ama şuan sanki birşey yapmıyorda bekliyor gibi hissediyorum birşeylere geç kalmak istemiyorum neden daha önce gelmedin neden daha önce yaptırmadın gibi çok mu kuruntuluyum acaba

Kızlar Mart'ta bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bugün rahim filmi çekildim iki tüpüm de tikaliymis ilaçla bile acamadik dedi dr doğal yollarla gebe kalman mümkün değil dedi tüp bebek e devam bakalım önceden böyle bir sorunum yoktu hiçbir problem çıkmazdı hayırlısı buymuş demek ki

Ya bunu bende anlamış değilim ben tüp bebek doktoruma kürtaj oldum beni kontrol e bile çağırmadı ama ilk adette gel transfer yapalım dedi, belki onun için bakmak istemedi, ben ara vermek istedim kürtaj sonrası, reglim eski düzene girdi maşallah ama bende rahim filmi çektirmeyi planlıyorum hiç bir doktor bahsetmedi (kürtaj sonrası kadın doğuma gitmiştim yumurtlama var mı diye) bu arada genetik ve pıhtılaşma testlerim de çıktı. Aklındakiler için en azından harekete geç çünkü er ya da geç yapmak zorunda kalıyoruz, bunlar zaman alan şeyler en azından toparlanana kadar bu işler de bitmiş olur.

Selam, bence mutlaka rahim filmi çektirin. Benim doktorum kürtaj sonrası 2 adet beklememi, ikinci adetle birlikte rahim filmi çektirmemi söylemişti. Bir sıkıntı yoksa üçüncü ile başlayacaktık. Rahim filminde kürtaj sonrası rahmin şeklinin bozulduğu çıktı. Bu şekilde transfer yapamayız dedi. Araştırdığıma göre düşük, erken doğum sebebiymiş. Mutlaka çektirin

Kızlar selam

Rahim ağzı kısalığı sebebiyle perşembe ameliyat olacağım dua edin evladıma bisey olmasın rabbim sağlıkla süreci atlatmayı nasip etsin çok korkuyorum sürekli ağlıyorum

kac haftalıktı canım bebegın?
dondurulmuş embrıyon var degıl mı? ınsallaahh bundan sonra burdan hayırlı haberleırnı alırız

Pıhtılaşma testimde sıkıntı az var dedi ne demekse artık sinirlendim sormadım bile az sıkıntı nedir diye başka doktor folik asit eksikliği dedi bu durumda önceden olsa pıhtılaşma icin iğne veriyoruz dedi folik asit eksikliği var pıhtılaşma iğnesi ne alaka bu doktoru da anlamadım belki ben bilmiyorum dedim şuan boşluktayım en iyisi kendimin doktoru olup rahim filmi ile başlayım sürece

Kesinlikle çektireceğim canım hepimize geçmiş olsun

Kızlar selam

Rahim ağzı kısalığı sebebiyle perşembe ameliyat olacağım dua edin evladıma bisey olmasın rabbim sağlıkla süreci atlatmayı nasip etsin çok korkuyorum sürekli ağlıyorum
Nasıl yani hamile iken ameliyat mı yapacak lar .
Rahim ağzı kısalığı neye sebep olur ki .
Siz özellikle mi baktirmaya gidiyorsunuz yoksa zaten doktor kendisimi bakıyor

Nasıl yani hamile iken ameliyat mı yapacak lar .
Rahim ağzı kısalığı neye sebep olur ki .
Siz özellikle mi baktirmaya gidiyorsunuz yoksa zaten doktor kendisimi bakıyor
Benim ki yapisalmis ikili tarama testinde doktor kısa olduğunu farketti 18. Haftayım 27 düşmüş olması gereken 40. Vajinal muayene ile farkediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…