- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.821
İnsAllah canım yaRabbım yavrunu sana bağışlasın ınsallaah canım, dualarım senınle.
Amin canım 12 haftalikti dondurulmus iki çift embriyo var yani son iki deneme sonra bu defteri kapatıyoruz canım maddi manevi uğraşmak istemiyorum..kac haftalıktı canım bebegın?
dondurulmuş embrıyon var degıl mı? ınsallaahh bundan sonra burdan hayırlı haberleırnı alırız
ınşaallaaahh bu son olur ve sımsıkı tutunur bebegın, saglıkla hayırlısı ıle versın Allahım tum hepımıze ,Amin canım 12 haftalikti dondurulmus iki çift embriyo var yani son iki deneme sonra bu defteri kapatıyoruz canım maddi manevi uğraşmak istemiyorum..
Merhaba, evet doğru diyorsunuz teşekkür ederimSelam, bence mutlaka rahim filmi çektirin. Benim doktorum kürtaj sonrası 2 adet beklememi, ikinci adetle birlikte rahim filmi çektirmemi söylemişti. Bir sıkıntı yoksa üçüncü ile başlayacaktık. Rahim filminde kürtaj sonrası rahmin şeklinin bozulduğu çıktı. Bu şekilde transfer yapamayız dedi. Araştırdığıma göre düşük, erken doğum sebebiymiş. Mutlaka çektirin
Aynı fikirdeyim bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum en önemlisi o galiba transfer öncesi.Pıhtılaşma testimde sıkıntı az var dedi ne demekse artık sinirlendim sormadım bile az sıkıntı nedir diye başka doktor folik asit eksikliği dedi bu durumda önceden olsa pıhtılaşma icin iğne veriyoruz dedi folik asit eksikliği var pıhtılaşma iğnesi ne alaka bu doktoru da anlamadım belki ben bilmiyorum dedim şuan boşluktayım en iyisi kendimin doktoru olup rahim filmi ile başlayım sürece
Tedirgin olma canım inşallah bir an önce düzelir rahat rahat başlarsın tedavineGünaydın canım yaptıracağım yazılanları okuyunca çok tedirgin oldum
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatırsın bişey olmazKızlar selam
Rahim ağzı kısalığı sebebiyle perşembe ameliyat olacağım dua edin evladıma bisey olmasın rabbim sağlıkla süreci atlatmayı nasip etsin çok korkuyorum sürekli ağlıyorum
Rahim filmi çok önemli kizlar bende 2 kere çektirdim hersey orada belli oluyor ne var ne yoksa yaptırın içinizde rahat ederAynı fikirdeyim bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum en önemlisi o galiba transfer öncesi.
Pıhtılaşma sonucunda bana da net konuşmadılar, iki doktor baktı direkt düşüğe neden olmaz ama gebelik olursa kullanman gerekli dedilerBir kaç gen de mutasyon çıktı.
Ailem kızıyor didikliyorsun sürekli diye ama yapılması gereken varsa bu sürede halletmek istiyorum..
Evet çektireceğim inşallah en son 2 sene önce çektirmiştim, üzerine operasyon, kayıplar, kürtaj vs oldu, en son duruma bakmak lazım teşekkür ederim canımRahim filmi çok önemli kizlar bende 2 kere çektirdim hersey orada belli oluyor ne var ne yoksa yaptırın içinizde rahat eder
Aynen canim baya geçmiş üzerinden bakmak lazım ben teşekkür ederimEvet çektireceğim inşallah en son 2 sene önce çektirmiştim, üzerine operasyon, kayıplar, kürtaj vs oldu, en son duruma bakmak lazım teşekkür ederim canım
İnsAllah canımCanım benim çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatırsın bişey olmaz
Sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım o duyguyu tüm kardeşlerim tatsın inşallahKizlar bnm size şöyle bir önerim olacak rahim filmi ilk etapta çekilmeli evet ama tam net olan bu değil mesela ben ilk çekilmemde sol tüp tıkalı çıktı üzerine bir kaç kez tüp bebek denedik olmadı sonra tekrar çekildi meğer kapalı değilmiş. Rahim şekli yapışıklıpı hakkında bilgi verir ama ben en önemlisinin histeroskopi yapılması olduğunu düşünüyorum. Doktorum rahim filminde göremedi ama histeroskopi öncesi sıvı ultrasonla et parçaları olduğunu gördü onları almış ve rahim filminde belli olmayacak şekilde perde varmış onu da temizlemiş ve üzerine transfer yaptı hemen tutundu bebeğimiz şimdi çok şükür 5 buçuk aylık gebeyim. Bence ilk baştan rahim filmi ve histeroskopi isteyin sonra tedaviye geçin. Rahim temiz değilsen iyi embriyo da olsa tutunmuyor. Hatta histeroskopi sonrası transfer olacağım için doktorum biraz dinlen ama sakın korunmasız ilişki olmasın demişti 2 buçuk ay. Biz eşimle diyoruz ki bence herşey yolundaydı yani kendiliğimden hamile kalabildim doktorlar bunu görüyorlar. Demek istediğim en önce kan değerleri, hormon değerleri, vitaminler, rahim filmi, histeroskopi, pıhtılaşma ve kan uyuşmazlığı testleri yapılmalı! Doktorlar tabiri caizse çeyizi yolda düzelim yapıyorlar bir deneyelim olmazsa şu olmazsa bu gibi. Ama işinin ehli bir doktorsa önce bunları yapıyor. Hepiniz dualarımdasınız rabbim herkesi en güzel en mübarek bir şekilde sevindirsin
bennn :))Arkadaşlar merhaba. Doğal siklus transfer deneyen var mı acaba? Artık günde 11-12 kez ilaç kullanmak istemiyorum. Dondurulmuş embriyolarım var.Deneyimleri duymak isterim
Ben de bunu denemeyi düşünüyorum. Doktorumu değiştireceğim bu sebeple. Günde 11 kez ilaç alıyordum. İki tanesi iğneydi. Öncesinde gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılmıştı. Şimdi bir de intralipid serum dediler iyice soğudum. Çok yıprattı beni o ilaç sürecibennn :))
ocak ayındakı transferım dogal sıklus olmuştu canım,
sadece progestan fıtıl kullandım,
transfer sonrasında da fıtıle ev progestan ıgne vermıstı doktorum
cok rahat bır yontem
bende hıc bırsey kullanmadıgım ıcın çok tedırgın olmuştum ,Ben de bunu denemeyi düşünüyorum. Doktorumu değiştireceğim bu sebeple. Günde 11 kez ilaç alıyordum. İki tanesi iğneydi. Öncesinde gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılmıştı. Şimdi bir de intralipid serum dediler iyice soğudum. Çok yıprattı beni o ilaç süreci
Amin hayırlısı olsun darısı tüm isteyenlere canımınşaallaaahh bu son olur ve sımsıkı tutunur bebegın, saglıkla hayırlısı ıle versın Allahım tum hepımıze ,
haklısın maddı olarak da yoruyor,manevı olarak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?