Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım 12 haftalikti dondurulmus iki çift embriyo var yani son iki deneme sonra bu defteri kapatıyoruz canım maddi manevi uğraşmak istemiyorum..
Canım benimde son 2 5.gun taze dondurulmuş emriyom kaldı nasip inşallah nasip olur bize de?Bende İkizlerimi kaybettim 1.5 ay önce 5 aylıktı Bazen ne yaparsan yap olmuyor maalesef

Canım ben hamile kaldıgımda 66olmuştum 4kg almıştım ilaçlardan şişti heryerım , sonra kurtaj oldum bır hafta ıcınde 3 kg gıttı..
şuanda 61 kglardayım.. sanırım hormonlardan zor kılo verıyoruz .
bende 58olsam ıyı olacak, bakalım..

Canım benimde son 2 5.gun taze dondurulmuş emriyom kaldı nasip inşallah nasip olur bize de?Bende İkizlerimi kaybettim 1.5 ay önce 5 aylıktı Bazen ne yaparsan yap olmuyor maalesef
Kübracım sen ne zmn transfer olmuştun.çünkü ben şuan 5 aylık gebeyim ve bir buçuk ay önce 5 aylıktı demen kafamı karıştırdı.ben aynı zamanda transfer olmuştuk diye hatırlıyorum o zmn Max 4 aylık olması gerekmez mi?

Arkadaşlar merhaba. Doğal siklus transfer deneyen var mı acaba? Artık günde 11-12 kez ilaç kullanmak istemiyorum. Dondurulmuş embriyolarım var.Deneyimleri duymak isterim
Bende doğal siklusla gebe kalmıştım, ilaç kullanımı az sadece progestan fitilim vardı, gerekli olursa ilaç ekleyecekti ama vermedi, kan sulandırıcı verse iyiydi ama.
Tek sıkıntı yumurta takibi yaptıkları için sık çağırıyorlar, 21.günde transfer olmuştum,ilaç azlığı konforlu, yine olsa aynı yöntemi tercih ederim.

Kürtajdan sonra bende aynı kaldı kilolar hepimiz için hayırlısı olsun canım

Evet maalesef bizim de sınavımız bu canım çok geçmiş olsun insan acılarıyla yaşamaya alışıyor sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Ben 6 0cak diye hatırlıyorum canım ikizdi benim Doktor 5 aylık dedi çocukları kaybettiğimde sen ne zaman olmustun ?Birde Doktorlarin hesaplaması farklı oluyor canım doktorun bana dediği 5 aylık hatta küçük olduğu için kurtaramadilar biraz daha büyük olsaymis belki ihtimal vardı

4 ayı çoktan geçmişti beni 4 aydan fazlaydı doğuma benim 3 ay falan kalmıştı şimdi olsaydı eğer 2 ay sonra doğum yapmış olucaktim ikizlerde 7 aylık doğum yapılıyormuş doktor öyle dedi erken doğum benim baya erken oldu ?

Evet maalesef bizim de sınavımız bu canım çok geçmiş olsun insan acılarıyla yaşamaya alışıyor sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Evet malesef isyan etmek istemiyorum ama acısı çok büyük geceleri uykum yok zaten uyusamda tekrar uyanıyorum .Sürekli aklımda çok zorlanıyorum çok zor ama başka yapicak bişey yok malesef İnşallah canım Aminnn

Ben 2 ocakta transfer oldum daha yeni kontrolüm oldu 5 buçuk aylık tam olarak dedi doktor.gerçekten de tek tek hesaplayınca doğru ama sana nasıl 5 ay dediler bilemedim mümkün değil çünkü

Daha çok taze acın canım benim 2020 de iki aylık bebeğim vefat etti daha yeni uykuya dalabiliyorum hayatın içinde hep aklımda beş yılda üç kayıp kolay değil ama yaşıyoruz bu ara kitap okuyorum iyi geliyor bana kafanı dagitacak bir şeyler bul canım

18 haftalık demiştin canim 4 ayın içinde 5 ay tam dolmuş olmuyor allahim ferahlık versin bidaha yaşamazsın umarm
B Buurcuumm benmde mesela şuan 22+ haftalarda ama 23 gözüküyor ultrasonda 1 hafta bazen ileri geri olabiliyor

Evet canım malesef öyle hiç unutmicam unutamam kafamı hiç bişey dagitmiyor hiç bişey iyo gelmiyor hep aklımda çok zor nasıl olucak bilmiyorum alismakda zor

Bende öyle biliyorum ama 5 ay dedi doktor bende anlamadım belki de ayım dolmamisti tam olarak canım amin inşallah

Papatyamveben-Mavi Kuzum sen nasılsın neler yaptin sende aklimdaydin ne zamandir anca firsat bulabildim yazmaya
canımmm şükürr iyiyim sen nasılsın ?
ben korunma sürecindeyim 3 ay oldu kurtaj sonrası
2ay sonra doğab denemelere başlarız sanırım herhangı bır sorun yok ise inşallah,
sen naptın nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…