- 12 Mart 2019
- 16.267
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.861
Kız yok olmadım ben transfer o nerden çıktıkaramel Latte Canımm transferini olmuşsun gözün aydin insallah bu sefer güzel haberlerle geleceksin inanıyorum çok çok dua ediyorumm
Ay yok olmadım olmadımYaa olmuş mu transfer hayrlısı olsun inşallah güzel haberini alalım
Canım arkadaş öyle yazınca bende olsun sandımAy yok olmadım olmadım
Ben haftaya salı günü gideceğim sen yaptırdın mıKızlar detaylı usg yaptıran var mı?
Yok kuzumCanım arkadaş öyle yazınca bende olsun sandım
Olsun canım geç olsun güç olmasın yaşın genç daha. Halana Allah şifa versin. Her zaman dualarımdasınYok kuzum
Ben bu ay tedavi yi iptal etmek zorunda kaldım 1 gün ilaç kullanmıştım sadece sonra halam rahatsızlandı yoğun bakıma alındı o durumda iptal ettim ne yazıkki
Ben yaptırdım canım 21+2 deKızlar detaylı usg yaptıran var mı?
Aa bende senin profilinde gordum dua istemissin ya baktim gun gecmis ustunden olDun sandimKız yok olmadım ben transfer o nerden çıktı
Yok ortalığı karıştırmışimYaa olmuş mu transfer hayrlısı olsun inşallah güzel haberini alalım
Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederim duaların içinOlsun canım geç olsun güç olmasın yaşın genç daha. Halana Allah şifa versin. Her zaman dualarımdasın
O eski gönderi geçen transfer de istemiştimAa bende senin profilinde gordum dua istemissin ya baktim gun gecmis ustunden olDun sandim
Ayy oha banaO eski gönderi geçen transfer de istemiştim
Amin inşallahYaa olmuş mu transfer hayrlısı olsun inşallah güzel haberini alalım
Olur öyle şeylerAyy oha banahangi ay olduguna bakmadim sadece sayiya bakmisim
Yanlıs anlaşılma oldu kübracım transfer olmayacağım bu ayAmin inşallahYa çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelir sağlıkla
Canım çok şükür şimdilik bi aksilik yok. Devlete gidiyorum doktor iki seferdir erkek diyor ama hiç inanmiyorum devlete kız hissediyorum kendimAllah razı olsun canım benim cok teşekkür ederim duaların için
Senin gebelik nasıl gidiyor cinsiyeti ne
Bikerede özele git o haldeCanım çok şükür şimdilik bi aksilik yok. Devlete gidiyorum doktor iki seferdir erkek diyor ama hiç inanmiyorum devlete kız hissediyorum kendim
Benimde bu cuma randevum var. 22+3 deBen haftaya salı günü gideceğim sen yaptırdın mı
Nasıl yapılıyo merak ediyorumBen yaptırdım canım 21+2 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?