- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.881
İşte haftaya salı gidceğim aynen canım sağlık olsunda kız erkek fark etmezBikerede özele git o halde
Aman sağlıkla doğsunda cinsiyet önemli değil
İlk bebekten biliyorum canım organları tek tek incelemesi lazım iyi bir doktorsaBenimde bu cuma randevum var. 22+3 de
Netleşince haber ver banadaİşte haftaya salı gidceğim aynen canım sağlık olsunda kız erkek fark etmez
Evt perinatoloji doktorları yapıyor .Nasıl yapılıyo merak ediyorumusg ile bakılıyor değil mi başka can yakıcı bi işlem var mı tecrubeleriniz neler . Benim kendi dr um yapmıyormuş perinatoloji dr u yapacakmış sizinde böyle mi oldu ?
Haber ederim canım Allah razı olsun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahNetleşince haber ver banadasenin sevincin benim sevincim oluyor
İnşallah kuzum inşallahHaber ederim canım Allah razı olsun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
Anladım canım olsun inşallah en kısa zamanda olurYanlıs anlaşılma oldu kübracım transfer olmayacağım bu ay
Yinede sağol
İnşallah canmAnladım canım olsun inşallah en kısa zamanda olur
Bana 1 hafta havuz yasaktı sanki diye hatırlıyorum canım. Tampon takılınca koruyor diye bılıyorumKızlar histeroskopiyle rahim düzeltmeden ne kadar sonra denize girilebilir sizce?Bayram için plan yapsam mı diye düşünüyorum
Ben histereskopi yaptırdığımda herşey için 3hafta süre vermişlerdi, üniversite hastanesi olduğu için süreyi uzun tutmuş olabilirlerKızlar histeroskopiyle rahim düzeltmeden ne kadar sonra denize girilebilir sizce?Bayram için plan yapsam mı diye düşünüyorum
Canım gittin mi doktora merak ettim cinsiyeti belli oldu muİşte haftaya salı gidceğim aynen canım sağlık olsunda kız erkek fark etmez
Canım devlet doktoru erkek diyor çarşamba günü özelde detaylı için randevum var orada kesinleşir büyük ihtimalleCanım gittin mi doktora merak ettim cinsiyeti belli oldu mu
Hadi hayırlısı olsun inşallahCanım devlet doktoru erkek diyor çarşamba günü özelde detaylı için randevum var orada kesinleşir büyük ihtimalle
Oğlumuzun sağlıkla dünyaya gelmesini bekliyoruz.Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak P pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptalAhsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak sihaymihay 5. Gün Ocak MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
U unknown1234 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak @summerro 5.Gün 27 ocak @ideaidea 5.gün 23 ocak @Nur s 5.gün 18 ocak @GoldEagle 5.gün 24 ocak mucizelerim34 5. Gün 26 ocak @ebi-tugi 5.gün
Merhabalar perşembe detaylı randevumuz var % 100 erkek demişti doktorumuz değişme ihtimali var mıdır.Canım devlet doktoru erkek diyor çarşamba günü özelde detaylı için randevum var orada kesinleşir büyük ihtimalle
Canım merhaba nasılsın ikizdi senin cinsiyetleriniz belli oldumuHadi hayırlısı olsun inşallah
Benim transfer negatifti hatırlarsan canım.Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır gelmedim latte Kübra ve diğer arkadaşlar herkes iyimi nasıl gidiyor hamilelikleriniz cinsiyetleriniz belli olmuştur çoktan ben ocak ayında negatif alanlardanım hatırlarsınız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?