- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.901
Evet canım benim hatırlıyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkındaBenim transfer negatifti hatırlarsan canım.
Bidahaki transfer için beklemedeyim cenazem vardı iptal oldu agustostan sonra bidaha
Canim benim çok sevindim senin adına İnslalah sağlıkla Güzel haberler verirsin bize pozitifi görürüz.Canım merhaba nasılsın ikizdi senin cinsiyetleriniz belli oldumucumartesi Kıbrıs yolcusuyum nasipse
Canım benim ben iyi olmaya çalışıyorum toparlamaya çalışıyorum benim ikizlerin ikisi de erkek di fakat 2 ay önce kaybettim erken doğumla malesefMerhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır gelmedim latte Kübra ve diğer arkadaşlar herkes iyimi nasıl gidiyor hamilelikleriniz cinsiyetleriniz belli olmuştur çoktan ben ocak ayında negatif alanlardanım hatırlarsınız belki
Merhaba Bence yoktur sizn %100 demiş çünkü. Ben devlet hastanesine gittiğim için şüphede kaldım çarşamba günüde benim detaylım var bakalımMerhabalar perşembe detaylı randevumuz var % 100 erkek demişti doktorumuz değişme ihtimali var mıdır.
Ne diyorsunCanim benim çok sevindim senin adına İnslalah sağlıkla Güzel haberler verirsin bize pozitifi görürüz.İyi olmaya çalışıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum canım .İkisi de erkek benim belli oldu çoktan fakat çok çok üzgünüm İkizlerimi 5 aylıkken erken doğumda kaybettim .
Malesef böyle bişey yaşadım bende çok uzgunum ama yapicak bişey yok artık demekki nasip değilmiş .rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah bana da tüm istiyenlere de nasip olur inşallahNe diyorsunayyy çok üzüldüm canım ya Rabbim sabırlar versin cennette karşılasınlar seni Bidaha dene vardır donmuş emriyo kıbrısta senin de.. Hani hep demiştim ya bizde düşünüyoruz diye işte gün geldi çattı bakalım hayırlısı olsun ben evlat edinmeye de başvurdum nasip nerden gelecekse hayırlısını versin getirsin bana canım.. Rabbim ferahlık versin canım
Amin canım benim 1 sene sonra yaptır yaşın benden gençti senin öyle hatırlıyorum bizm bu son denemeler artık hayırlısı ne ise o olsun canım evlat edinmede 2 sene süre verdiler kız oğlan fark etmez dedik kız daha uzun 3 yıl bakalım mevlam neyler Kıbrıs gerçekten külfetli.. Birde progestan iğne bağladım kalçadan bugun çok dokundu bana 1 saat sonrada göbekten neupogen yaptım tek seferlik hazır enjektör sabahtır yatıyorum hasta gibi yaptı beni çarpıntı heryerim ağrıyo ateş gibi vucudum sarstı beni inş çabuk geçer şu süreç de bakalım artık..Malesef böyle bişey yaşadım bende çok uzgunum ama yapicak bişey yok artık demekki nasip değilmiş .rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah bana da tüm istiyenlere de nasip olur inşallahAmin inşallah cennette gorusucez.Evet son 2 emriyom var dondurulmuş ama hemen tedaviye baslayamiyorum doktor 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi sezeryan olduğum için beklicem mecbur hem maddi hem manevi yoruldum birazda .Senin adına çok sevindim canım hayırlısı hakkınızda ikiside olursa çok da güzel olur bence hem sevap hem de kendi evladından olucak güzel olur nasip neyse o olsun
İnslalah canım geçer biraz zaman alır ama . İgneleri hep aynı saatte al etkili oluyor ben öyle yapmıştım.Gobekten di benimkiler . Hayırlısı olsunAmin canım benim 1 sene sonra yaptır yaşın benden gençti senin öyle hatırlıyorum bizm bu son denemeler artık hayırlısı ne ise o olsun canım evlat edinmede 2 sene süre verdiler kız oğlan fark etmez dedik kız daha uzun 3 yıl bakalım mevlam neyler Kıbrıs gerçekten külfetli.. Birde progestan iğne bağladım kalçadan bugun çok dokundu bana 1 saat sonrada göbekten neupogen yaptım tek seferlik hazır enjektör sabahtır yatıyorum hasta gibi yaptı beni çarpıntı heryerim ağrıyo ateş gibi vucudum sarstı beni inş çabuk geçer şu süreç de bakalım artık..
Dinlen gülüm Allahım canınızı sağ etsin canım.. Bugun 10 da yapılması lazımdı diğer günler önemli değil dedi hemşire ayyy seninki hazır enjektör olanımı progestan bendeki enjektöre çekilenden göbekten oksopar transfer sonrası başlanıyor öncekiler de pruluteks vardı 3 güne bir Di bunda her gün kalçadan progestan 50 mg şimdi yok pruluteks dedi hemşire şimdi bunları kullanıyoruz dedi ilk vuruluşta beni böle yaptı bilmiyorum alışınca geçer inş..İnslalah canım geçer biraz zaman alır ama . İgneleri hep aynı saatte al etkili oluyor ben öyle yapmıştım.Gobekten di benimkiler . Hayırlısı olsun32 yaşındayım canım Evet sezeryan olduğu için mevcut 1 sene beklemem lazim bana kalsa hemen yaptırırım.Ama birazda dinlenmem lazim
Kübra bide sende troit vardı şimdi hatırladım en son 4 küsür fln demiştin ilaç da kullanıyordun sebebi ne olabilir erken doğumun canım açıklama araştırma yaptırdınız mı..??Dinlen gülüm Allahım canınızı sağ etsin canım.. Bugun 10 da yapılması lazımdı diğer günler önemli değil dedi hemşire ayyy seninki hazır enjektör olanımı progestan bendeki enjektöre çekilenden göbekten oksopar transfer sonrası başlanıyor öncekiler de pruluteks vardı 3 güne bir Di bunda her gün kalçadan progestan 50 mg şimdi yok pruluteks dedi hemşire şimdi bunları kullanıyoruz dedi ilk vuruluşta beni böle yaptı bilmiyorum alışınca geçer inş..
İnsalalh canım.Evet benim hazır enjeksiyondu oksapar ama Sonrasında prolutex kullandım.Ama hep göbekten vuruldum kalçadan çok zor oluyor denedim onu da göbekte acıtıyor ama kalça kadar değil Farklıymış çok çabuk değişiyor yöntemler bir de her doktor farklı tedavi yapıyor .Olsun sonu güzel olsun daDinlen gülüm Allahım canınızı sağ etsin canım.. Bugun 10 da yapılması lazımdı diğer günler önemli değil dedi hemşire ayyy seninki hazır enjektör olanımı progestan bendeki enjektöre çekilenden göbekten oksopar transfer sonrası başlanıyor öncekiler de pruluteks vardı 3 güne bir Di bunda her gün kalçadan progestan 50 mg şimdi yok pruluteks dedi hemşire şimdi bunları kullanıyoruz dedi ilk vuruluşta beni böle yaptı bilmiyorum alışınca geçer inş..
Evet kuzum bende tiroit vardı 3 ncü mu ayımda doktor biraktirmisti gerek yok diye .Anneden bağları kopmuş dedi doktor detaylı bir açıklaması yok sebep olucak çünkü hatırlarsan ben evden dışarı çıkmıyorsun yemek dahi yapmiyordum ki sıkıntı yaşamayım diye ama bir an da nasıl oldu neden oldu bilmiyorum o sıra zaten corana oldum ilk defa .Ondan olmaz dedi ama doktor ben birazda ondan kaynaklandığıni düşünüyorum çünkü oksurugum de vardı 2 gün falan kan sulandırıcı kullanmıştım iğnelerle boşa duruyor öyleKübra bide sende troit vardı şimdi hatırladım en son 4 küsür fln demiştin ilaç da kullanıyordun sebebi ne olabilir erken doğumun canım açıklama araştırma yaptırdınız mı..??
Hımmmm ama bıraktırması olmamış ya troit ilaçları devamlı kullanılan bişey hayat boyu kullnaıcam ben insilün drenci içinde devam edicez dedi onunda dozu arttı günde 2 tane devam edicez dedi sebep bişey olmuş belliki gülüm vadeleri yokmuş cennet kuşları onlar Rabbim cennetine karşılaştırsınEvet kuzum bende tiroit vardı 3 ncü mu ayımda doktor biraktirmisti gerek yok diye .Anneden bağları kopmuş dedi doktor detaylı bir açıklaması yok sebep olucak çünkü hatırlarsan ben evden dışarı çıkmıyorsun yemek dahi yapmiyordum ki sıkıntı yaşamayım diye ama bir an da nasıl oldu neden oldu bilmiyorum o sıra zaten corana oldum ilk defa .Ondan olmaz dedi ama doktor ben birazda ondan kaynaklandığıni düşünüyorum çünkü oksurugum de vardı 2 gün falan kan sulandırıcı kullanmıştım iğnelerle boşa duruyor öyle
Evet her sene değişiyor ilaçlar yöntemler duyardım hep progestan kalçadan yapılıyor diye şimdi bende başladım sonu hayırlı olsun da napalım sabahtır yan etkisini yaşıyorum daha yeni kendime geldim sanki kalbim zın zın zor bu ilaçların yan etkisi beeeİnsalalh canım.Evet benim hazır enjeksiyondu oksapar ama Sonrasında prolutex kullandım.Ama hep göbekten vuruldum kalçadan çok zor oluyor denedim onu da göbekte acıtıyor ama kalça kadar değil Farklıymış çok çabuk değişiyor yöntemler bir de her doktor farklı tedavi yapıyor .Olsun sonu güzel olsun da
Tedaviye başladığımda tekrar başlatır zaten büyük ihtimalle diye düşünüyorum.Bana hayat boyu demedi her tedavide veriyordu ama sonra biraktiriyolardi.Aynen öyle canım rabbim nasip etsin inşallahHımmmm ama bıraktırması olmamış ya troit ilaçları devamlı kullanılan bişey hayat boyu kullnaıcam ben insilün drenci içinde devam edicez dedi onunda dozu arttı günde 2 tane devam edicez dedi sebep bişey olmuş belliki gülüm vadeleri yokmuş cennet kuşları onlar Rabbim cennetine karşılaştırsın
Aynen canım rabbim yardım etsin zor her şekilde anne olmakta kolay değilEvet her sene değişiyor ilaçlar yöntemler duyardım hep progestan kalçadan yapılıyor diye şimdi bende başladım sonu hayırlı olsun da napalım sabahtır yan etkisini yaşıyorum daha yeni kendime geldim sanki kalbim zın zın zor bu ilaçların yan etkisi beee
sedasyonla uyutmuşlardı beni, polip varmış onu temizlemişlerdi, opu gibi geçmişti aynen,aynı gün taburcu olmuştum kanamam da çok az birkaç gün devam etmişti( yapılan işleme göre değişir tabi) sonrasında dikkat edilecek şeyleri söylemişlerdi, antibiyotik kullanmıştım enfeksiyona karşı.Aranızda histeroskopi olan var mı kızlar nasıl bir şey benim transfer başka bahara kaldı Haziran sonu adet olacam sonrasında histeroskopi olacam
Ben yarın sabah olacağım rahim düzeltme olacakAranızda histeroskopi olan var mı kızlar nasıl bir şey benim transfer başka bahara kaldı Haziran sonu adet olacam sonrasında histeroskopi olacam
Canım merhaba ben hiskoroskopi oldum ilk bayiltmadan yaptılar dayanamadım ağrıdan sonrasinda bayiltarak yaptılar ?3 tane polip çıktı onu da aldılar?Neden noldu ki bir aksilik mi oldu transferdeAranızda histeroskopi olan var mı kızlar nasıl bir şey benim transfer başka bahara kaldı Haziran sonu adet olacam sonrasında histeroskopi olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?