- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.921
Aynen canım bendede çıktı polip 3 tane aldırdım ondan sonra tedaviye başladık transfer olmuştum süreç biraz zor ağrılı oluyor malesefsedasyonla uyutmuşlardı beni, polip varmış onu temizlemişlerdi, opu gibi geçmişti aynen,aynı gün taburcu olmuştum kanamam da çok az birkaç gün devam etmişti( yapılan işleme göre değişir tabi) sonrasında dikkat edilecek şeyleri söylemişlerdi, antibiyotik kullanmıştım enfeksiyona karşı.
Önümüzdeki ay hsg çektirebilirsem inşallah, bir süre daha opresyon geçirmek istemiyorum kürtaj olalı 4ay oldu.. bitmiyor bitmiyorrrAynen canım bendede çıktı polip 3 tane aldırdım ondan sonra tedaviye başladık transfer olmuştum süreç biraz zor ağrılı oluyor malesef
Biri biter biri başlar çok zor süreçler canım Allah yardımcın olsun biter inşallahÖnümüzdeki ay hsg çektirebilirsem inşallah, bir süre daha opresyon geçirmek istemiyorum kürtaj olalı 4ay oldu.. bitmiyor bitmiyorrr
Hepimizin de yardımcısı olsun inşallah canım teşekkür ederimBiri biter biri başlar çok zor süreçler canım Allah yardımcın olsun biter inşallah
Amin inşallah canımHepimizin de yardımcısı olsun inşallah canım teşekkür ederim
Ben yaptırdım 12 gün önce 23+3 teKızlar detaylı usg yaptıran var mı?
Adetle başlıyosun canım.Kızlar selam. Ben dün histeroskopi oldum rahim şekli düzeltildi. Hiç bir ağrım vs de yok çok iyi geçti, spiral de takılmadı. Doktorumla görüşmem 2 hafta sonra olacak. Ne zaman başlanıyor acaba bir sonraki deneme için hazırlığa biliyor musunuz :)
Bı sknti yoksa hormonlar ve rahim uygunsa baslanir benceKızlar selam. Ben dün histeroskopi oldum rahim şekli düzeltildi. Hiç bir ağrım vs de yok çok iyi geçti, spiral de takılmadı. Doktorumla görüşmem 2 hafta sonra olacak. Ne zaman başlanıyor acaba bir sonraki deneme için hazırlığa biliyor musunuz :)
Adetle başlıyosun canım.
Ben tanısal histereskopi olmuştum adet olunca başlamıştım
Teşekkür ederimBı sknti yoksa hormonlar ve rahim uygunsa baslanir bence
Rabbim nasip etsin inşallah canımTeşekkür ederim28 gün estrofem kullanacakmışım onu kullanırken adet biraz daha gecikir sanırım. Yarın kalan embriyolarımı yeni merkeze taşıyacağım bunlarla yine çift transfer bir deneme daha yapacağız. Yine içimi bir heyecan kapladı
Kizlar birşey sorucam sezeryandan sonra adet olduğumda kanamam baya oldu normalde azar azar olurdum günlük ped kullanırdım şimdi öyle değil doğum yapmadan önce en fazla 4 gün ilaçla adet oluyordum yıllardır bu şekildeydi ben ilk defa bu kadar pedi mi doldurdugumu gördüm sizce normal mi yaşayan var mı ?Adetle başlıyosun canım.
Ben tanısal histereskopi olmuştum adet olunca başlamıştım
Rahım temizleniyordur canım o yuzden fazla kanaman olmuşturKizlar birşey sorucam sezeryandan sonra adet olduğumda kanamam baya oldu normalde azar azar olurdum günlük ped kullanırdım şimdi öyle değil doğum yapmadan önce en fazla 4 gün ilaçla adet oluyordum yıllardır bu şekildeydi ben ilk defa bu kadar pedi mi doldurdugumu gördüm sizce normal mi yaşayan var mı ?
Canım rahim temizleniyor dur korkma bende dış gebelik ameliyatından sonra öyle olmuştum habire dr umu aradım korkma normal demişti 40 güne yakın geldi az az da olsa artık endişeleniyorum panik yapıyordum.. Senin varmı kıbrısta dondurulmuş emriyo canım birde neydi kaliteleri 5.gün Dü sanırım Rabbim bir dahaki sefere kucağına almayı nasip etsin canım..Kizlar birşey sorucam sezeryandan sonra adet olduğumda kanamam baya oldu normalde azar azar olurdum günlük ped kullanırdım şimdi öyle değil doğum yapmadan önce en fazla 4 gün ilaçla adet oluyordum yıllardır bu şekildeydi ben ilk defa bu kadar pedi mi doldurdugumu gördüm sizce normal mi yaşayan var mı ?
Canım bu testte beta kaçtı acaba.brbiödr böyle
Vala bilemedim ondan mı ilk sezeryan olduğum için mi ilk defa bu kadar fazla oldu kanamam şaşırdım ilaç kullandım zaten çok sürmedi ilacım bitti bı iki güne adet oldum hızlı oldu normalde bir haftadan fazla beklerdimRahım temizleniyordur canım o yuzden fazla kanaman olmuştur
İnşallah öyledir aslında benim için güzel bişey çok ama çok az geliyordu çünkü sezeyan olduğumdan kaynakli sanırım birazda 40 günüm çoktan geçti benim normal adet zamanım şaşırıyorum.Canım rahim temizleniyor dur korkma bende dış gebelik ameliyatından sonra öyle olmuştum habire dr umu aradım korkma normal demişti 40 güne yakın geldi az az da olsa artık endişeleniyorum panik yapıyordum.. Senin varmı kıbrısta dondurulmuş emriyo canım birde neydi kaliteleri 5.gün Dü sanırım Rabbim bir dahaki sefere kucağına almayı nasip etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?