Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aynen canım bendede çıktı polip 3 tane aldırdım ondan sonra tedaviye başladık transfer olmuştum süreç biraz zor ağrılı oluyor malesef

Ya bu arada kızlar tek tüp içinde dondurulan 2 embriyo da aynı anda çözülmek zorunda mı kalıyor tek tek kullanılmıyor mu?

Merhaba kızlar sizin fikrinizi almak isterim ikili tarama testi heralde detyalı ultrasona girdim bu 12. haftalarda giriliyormuş sanırım işte bebeğin kalbi beyni gözler omurilik vs bakılıyor kan akışlarına da bakmıyor ancak karaciğerden kalbe giden kan akışı ters dedi bu ilerleyen zamanda da düzelebilir dedi böyle bir durum için down sendrom teşhisi veremeyiz ne demek şimdi bu kafam okadar bulandı ki

Kızlar selam. Ben dün histeroskopi oldum rahim şekli düzeltildi. Hiç bir ağrım vs de yok çok iyi geçti, spiral de takılmadı. Doktorumla görüşmem 2 hafta sonra olacak. Ne zaman başlanıyor acaba bir sonraki deneme için hazırlığa biliyor musunuz :)

Histerıskopyle ilgili hiçç bilgim yok yoksa yorum yapardım canım. Normalde ama kürtajdan sonra hemen gelebilirsin diyor dr 1-2 ay sonrasına ben şubatts transfer kürtaj oldum. Mayısta yine transfer oldm

Adetle başlıyosun canım.
Ben tanısal histereskopi olmuştum adet olunca başlamıştım

Bı sknti yoksa hormonlar ve rahim uygunsa baslanir bence

Adetle başlıyosun canım.
Bı sknti yoksa hormonlar ve rahim uygunsa baslanir bence
Teşekkür ederim 28 gün estrofem kullanacakmışım onu kullanırken adet biraz daha gecikir sanırım. Yarın kalan embriyolarımı yeni merkeze taşıyacağım bunlarla yine çift transfer bir deneme daha yapacağız. Yine içimi bir heyecan kapladı

Rabbim nasip etsin inşallah canım
Güzel heyecanlar evet sonuda güzel olsun

Adetle başlıyosun canım.
Kizlar birşey sorucam sezeryandan sonra adet olduğumda kanamam baya oldu normalde azar azar olurdum günlük ped kullanırdım şimdi öyle değil doğum yapmadan önce en fazla 4 gün ilaçla adet oluyordum yıllardır bu şekildeydi ben ilk defa bu kadar pedi mi doldurdugumu gördüm sizce normal mi yaşayan var mı ?

Rahım temizleniyordur canım o yuzden fazla kanaman olmuştur

Canım rahim temizleniyor dur korkma bende dış gebelik ameliyatından sonra öyle olmuştum habire dr umu aradım korkma normal demişti 40 güne yakın geldi az az da olsa artık endişeleniyorum panik yapıyordum.. Senin varmı kıbrısta dondurulmuş emriyo canım birde neydi kaliteleri 5.gün Dü sanırım Rabbim bir dahaki sefere kucağına almayı nasip etsin canım..

Rahım temizleniyordur canım o yuzden fazla kanaman olmuştur
Vala bilemedim ondan mı ilk sezeryan olduğum için mi ilk defa bu kadar fazla oldu kanamam şaşırdım ilaç kullandım zaten çok sürmedi ilacım bitti bı iki güne adet oldum hızlı oldu normalde bir haftadan fazla beklerdim

İnşallah öyledir aslında benim için güzel bişey çok ama çok az geliyordu çünkü sezeyan olduğumdan kaynakli sanırım birazda 40 günüm çoktan geçti benim normal adet zamanım şaşırıyorum.Evet kuzum 5.gun emriyosu son 2 tane kaldı emriyom dondurulmuş.Amin İnslalah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…